25347
  • petesilver
    Mai iRacing móka mérlege. Szerintem még egy ekkora antitálentum sofőrileg nincs itt a fórumban. Kemény munkával sikerült rosszabbul zárnom a napot.

Induló: 1717 iR/2,79 SR

11 verseny és 2 qual után

Záró: 1698 iR/2,60 SR

Sebaj, holnap úra megpróbálom! :) De azért jó móka volt! Kivéve, hogy érthetetlen okból pl. qualon 8 első körből 8X végeztem T1 nél a falban. Azt hittem felrobbanok, és még az okát se tudtam, elötte mentem végig egy 20 körös versenyt 1 incidensel, ufo után második lettem, még csak nem is lassan. Aztán qualon 8X megyek egymás után falnak! Most sem értem, de sebaj. szidom néha mint a bokrot a progit, de akkor is qurvajó, iszonyat feelinges!
  • JuanG
    másnak is volt ilyen
  • JuanG
    Nézzétek már meg lécci nektek lejátsza-e a replay-t:

bugcrash_lowes.rpy
  • JuanG
    jó lesz drift tesztpályának az ingyenes...már csak autó kellene hozzá :PP
  • petesilver
    Banking:0
    Hahahaha, az szép lenne! Only for Trailvagon !
  • Cowek
    Néznék egy versenyt az ingyenesen :-))
  • Alexease
    Az UJ ingyenes palya:)

Es az UJ fizetos palya:P
  • Alexease
    Ezek az olcso, ingyenes, promo cuccok csak az UJ elofizetoknel mukodnek, mar meglevot nem lehet megujitani vele.
  • Alexease

Szerintem, linkeld meg be 1-2 topic-ba, ahol most van, nem biztos hogy a legjobb hely, mert nem kellene enyiben hagyni. Nem lattam meg ilyet, nem olvastam rola, nem tudom mennyire egyedi vagy altalanos problema, de ennyi penzert kell hogy foglalkozzanak vele!
  • Alexease
    Igazabol meg mukodik a Radical-os, 1 honapos, ingyenes account is;) Ennyi erovel lehetne PeteSilver_01, PeteSilver_02, stb.:)
  • JuanG
    Susan nevű supportos nagyon ott lehet a témában:

"Unfortunately I am unable to view either of these video's or the replay. What exactly seems to be the problem?"
  • symbol
    vazz mi az hogy ahhoz szánják? de ha a kocsi kijön holnap akkor az a két pálya miért nem? A pályalista meg már kész elvileg. vagy a lotushoz szánják, csak majd később adják ki?

nah akkor marad az éves előfizetés :/
  • symbol
    Kösz alex a képeket :))
    Húúú, nem mondod? 25 dolcsiért érdekelne is :) Most meg vagyok szorulva..
    Az éves előfizetés is jó lenne, de most jobban vonz ez a 3 hónapos :) (Ehhez is járna ugye a 10$?)

Amúgy is megvan az összes Lotus pálya. de nah, nemtom.
    Szóval ha valakinek van valami promo kódja ehhez a 3 hónaposhoz az lécci jelezze nekem. Előre is köszöntem :)
  • petesilver
    Mondmáá! Új csillag az iRacing egén : Silverpete. CSak ne hogy ez is olyan halványan pislogjon, mint én :)
  • Alexease
    Es ott a fooldalon a hir, hogy a jo ember mar teszteli egy ideje Poconot;) Vagyis "kesz" van, csak ezis startegiai megjeleneshez van kotve;)

Valszeg ugy mint a tobbi palya. Tuti, hogy Mosport-ot, Long Beach-et is a Lotushoz szanjak...
  • Alexease
    De csak az UJ elofizetoknek;)
  • petesilver
    In order to encourage some of those fans to join the iRacing community, we are offering a special promotion for just five days. From July 31 through August 4, new members will receive a three month membership for just $25 – including a Chevrolet Impala SS as raced in the NASCAR Sprint Cup. So if you have any friends who are on the fence about joining the iRacing family, let them know there’ll never be a better time than during this celebration of Marcos Ambrose and the iRacing.com Toyota Camry.

Hja, és dögöljenek meg, ebben benne van alapból az Impala!
  • Alexease
    Diesel, elsokerekes:)
    Ez meg jonehany eve vicces lett volna, de a WTCC-bol mar tudjuk, hogy meg sem az:P
  • petesilver
    Most megint 5 napig 25 dollár 3 hónap!!!!!!
  • Alexease
    Annak, aki most eppen nem tag, es nem latja:

• Alexease
    Van Pre-Sale is, aminek annyi ertelme lesz, hogy ha ezt is meg lehet venni az update-nel, hogy igy johet egyszerre 3 cucc (VW Jetta, Lotus, Chicago). Igy eleg "olcso" lesz, ha levonogatjuk a mennyisegi- es a 100%-os kedvezmenyt, foleg hogy az eves elofizetesi dijhoz jaro plusz bonusz 25$-bol vonjak le:))))))
  • Alexease
    Feltoltak a VW Jetta oldalat is:)
  • Alexease
    Valszeg valami reklam, promo dolog is van a szervezesben. Gondolom a versenyauto gyartoknak, csapatoknak, sorozat-szervezoknek beadtak, hogy igy is lehet nepszerusiteni a "tulajdonukat". De mivel mar most is felkerulnek reklamok az autokra, meg valasztani is lehet, kesobb valszeg egyre tobb lesz, ami kotelezoen megjelenik. Azert tobb mint 10E embernek eleg jol el lehet adni a reklamokat az autokon, a palya szelen.
  • Alexease
    Egyelore csak a Pro-s liszenszeket osztottak ki. A szokasos liszensz-leptetes a jovoheten lesz.
  • symbol
    Azt sem értem miért nem lehet PRO-s lotus bajnokságot rendezni...
    Úgysem lehet minden nap menni.. Még mindig nem hiszem el, hogy a DP-t választották.
  • kigyi
    Sziasztok!
    Csak nem licence osztás volt?
  • Alexease
    Mivel viszonmlag keves Pro futam van, talan megoldjak valahogy, hogy lehessen nezni neha 1-2 futamot;) Persze, nem hivatalosan, online, mert az evekig tartana az iR-nek, de valami maszek-barkacsban, steammelve.
  • HaZso
    Köszi szépen!
    Ebben csak az a legszebb, hogy Road-on C-s voltam és egyből pro-ba rakott (azért kevés az SR biztos...) Elfelejtettem Skippyvel menni annó 2x is. A Solstice akkoriban nagyon bejött :-) Most viszont kellett Skippyzni és Radicalozni kőkeményen :D Az oválra pedig az utolsó héten hajtottam, azért ott elég fontos a jó setup, bár volt, hogy taktikával sikerült nyernem :)
  • JuanG
    megörtént, kiváncsi vagyok :)
  • Alexease
    Szerintem a mail is lazan belefer, ezek azert eleg durva hibak. Ha meg fun lenne, OK, de itt azert versenyeredmenyek vannak, komoly SR rombolasok, es ezekert meg fizetsz is.
  • JuanG
    betettem fórumba ide...lehet nem a legjobb, de mást nem találtam

vagy küldjek email-t a supportnak??
  • petesilver
    Találtam most hetedik hónap elején 4 skippi futamot, amit befejeztem. Akkor ha az sr összejön, elvileg megvan, asszem.
  • Cowek
    Elbénáztam
  • Alexease
    Ha nincs meg a kotelezo TT/RACE akkor szerintem mar gaz van:/ A 13. heten mar csak a Rookiek tudnak versenyben javitani, es mindenki mas SR-ben.
  • Alexease
    Ez nagyon durva!:/ Elkudted nekik a tegnapi videot? Ezt is erdemes lenne.
  • petesilver
    Komolyan mondom, vicc, hogy nem jutok egyről a kettőre.1 jó futam, aztán kettő csapnivaló. Most pl. egy Juan jelenség ugrott rám rossz connection miatt, utána vezethetetlen lett a verda, de ezt is úgy hogy első helyről indultam, és elengedtem az agresszív állatját, mert persze lehetetlen helyen beszúr( hagytam helyet, de így is nekem jött a barom), majd ezek után satuznom kell, mert a következő kanyarban már keresztbe állt szinte elöttem, ekkkor ment el melletem a mezőny. Hihetetlen mik vannak bakker :(
  • petesilver
    asszem de, csak már elkezdték a 13. hetet. Viszont valami szöget ütött a fejemben. Asszem én skippivel nem mentem ebben a szezonban. Akkor nem is ugrik B-re? Jlenleg az sr kevés, így nem látom, amiatt most tuti nincs meg.
  • Cowek
    Azt én tudom, és még kellene is 2 TT silverrel, de nem ma kedd éjjel szoktak hetet váltani?
  • petesilver
    Ma ilyet egy srácnál csinált rajtnál, leamortizálta a fél mezőnyt
  • JuanG
    vazze ezt nem hiszem el...itt valami über gáz van...

érdekes hogy qual-on és practice-en nem jön elő...