25347
-
#7419 Ja, igy OK, azt hittem csak a Lotus-t akartad megvenni, es veletlenul - a szerverkiamradasok miatt -, bevasaroltal nehany 100 dodoert;D -
#7418 Azért jó buli! Lejött 10 perc alatt! Hát csomó lemaradásom volt, és így is csak a road része lesz rendben, A Jetta+Barber megmaradt a 25 dodód promóra, ha megjön a Jetta indulásáig. szégyen, de rég esedékes pályákat.
1 10042:Sebring International Raceway
Sebring International Raceway $25.00 $20.00
1 10106:New Hampshire Motor Speedway
New Hampshire Motor Speedway $15.00 $12.00
1 10082:Road Atlanta
Road Atlanta $20.00 $16.00
1 10025:Road America
Road America $25.00 $20.00
1 10040:Radical SR8
Radical SR8 $15.00 $12.00
1 10110:Lotus 79
Lotus 79 $15.00 $12.00
1 10015:Daytona International Speedway
Daytona International Speedway $25.00 $20.00
1 10026:Silverstone Circuit
Silverstone Track $25.00 $20.00
-
#7417 Mit vettel?!:O -
#7416 Jesszus! 774Mb-ot vásároltam! -
#7415 Jee, a vásárlás már végbe ment! -
#7414 Most mukodik, most nezzetek! -
#7413 Ahogy elnézem ez a nap slágere :-)
Csak Alex bundázta meg valahogy hogy beengedjék a hátsó ajtón :-) -
#7412 Jah! Aki sallangmentes, friss és több infot szeretne iRacingel kapcsolatban, az regisztráljon a Facebookra, és jelölje be az iRacinget. Ez azért jó, mert belépsz a saját oldaladra, és egyből látod az ismerősök hozzászólásait. Ma pl felkerültek oda is Jetta+Lotus képek. -
#7411 Meg 1-2 taszkolas, kifagyas, es en is csatlakozok a koncertezok taborahoz;) -
#7410 ÓÓÓÓ, ez csak rövid film volt, újra koncert van! A Maintenance együttes feldolgozást jáccik pont, Várj, míg felkel majd a nap! című Rózsi eposz megy :) -
#7409 Ez most csúnyán kíváncsivá tett -
#7408 Most már nekem is azt a filmet játszák! :) -
#7407 Igen, most mar nalam is:/ Meg jo hogy nem leptem ki, addigis tesztelek:D -
#7406 :/
Meg vannak hibak, de talan lassan helyre all a rendszer. Meg jo hogy csak tizenezren vagyunk:P
Most vagyok bent egy gyors teszten (Lotus / New Hampshire Road - jo dimbes, dombos), ki nem lepek, inkabb taszkolok, mert ha megint le all a szerver, nem lehet visszalepni:DDD
Eleg sokminden valtozott. Ujra kellett allitani mindent, a konfig resz is uj. Most mar be lehet loni rendesen a fekpedalt is, nem eroltetik a nyomaserzekeny pedalt (nem mintha eddig lett volna valakinek:P).
Az FFB-n is frissitettek, legalabbis Lotus-szal, elegge mas. Jobban "tapad" allohelyzetben, es sokkal tobbet es reszletessebben raz (a palyakat is update-eltek, lehet/valszeg reszletesebb, erezhetobb, tobb lett az egyeletlenseg)!
A Mazdahoz egyelore semmi koze (szerencsere!), vagy az is valtozott (:P), 3 probalkozasbol nem tudtam korbemenni:) Mondjuk hozzaszoktam az iRacing fullthrottle stilushoz:D Itt az nem mukodik:P Ja, es a diffit is vissza kellett vegyem, mert az elvetemult 30/80-as GPL-style-ra van allitva:DDD -
#7405 Nálam az Internal server error című film megy ;-) -
#7404 Hehe, most vásárolni nem tudok! :) Kifagy a vásárlásnál! -
#7403 En is bevasaroltam mind a 3-at (Lotus, VW Jetta es Chicago), most toltogeti, aztan teszt. -
#7402 Nekem is tetszik, bar meg nem neztem at, a letoltesert imadkoztam;) De leizadta az 500 megat:) Szep nagy update, osszes auto, osszes palya;) Es persze a kiszolgalo programok, HTML felulet stb. -
#7401 mindjá kész az update és a lotus -
#7400 WOW! Működik a Site, és új a felület! Szerintem nagyon jó lett! -
#7399 Menetszel:))) -
#7398 Sejtem, sokan várták! Addig berakom ide, a másik fórumba készült, de uborkaszezonba talán ide is befér. Ha nem, Alex töröld lécci!
Mobillal készítettem akkor pár képet a játéksarokról, ahol a cockpit helyezkedik el. Mivel a bal sarokban van egy toronyventillátor, így a bal térdemre sízokniból vágtam egy térdvédőt, viszont isteni a szembeszél! :)
-
#7397 Most egy joideig igy lesz, csusztak majd' 2 orat, mar Amcsiban is magukhoz tertek, raadasul szinte mindent frissitettek, igy folyamatos elhalalozasok lesznek;) -
#7396 nekem error volt, most újra maintenance koncert :( -
#7395 szerintem olyan lesz.. Ennek ellenére én várom. remélem elég nehéz lesz, legalább mint az rFactorban. meg remélem úgy ki lehet pörgetni a kereket mint az állat, nem pedig mintha lenne egy kipörgésgátlóm. :/ -
#7394 na nagyon remélem nem olyan lesz mind a mazda, mert akkor ideges leszek :))) -
#7393 Beindult az update par perce, de egyelore 1kb/s alatt van a sebesseg, amivel az az 500 MByte, ami az update-em, eltart egy darabig:DDD -
#7392 En nem fektettem ekkora akarast a Lotusba (pedig en is szeretnem), mert felo, hogy csak eros kompromisszumokkal fog tetszeni:) A hang es a belsonezet (bar lehet, hogy valoban olyan, es ugy latni ki belole) mar eleve nem nagyon tetszik:/ A videok alapjan, raadasul Mazda utanerzesem van (alapbol nagy oldaltartas, rarangatos, startnal beragados de utana elporgos de kozben megindulos fajta:DDDDD). -
#7391 Bakker, megőrülök! Lotust akarok! Watkinson akarom! De még mindig a Maintenance együttes koncertezik! :( Ebből megint az lesz, hogy alvás nélkül megyek holnap dolgozni! -
Csoda nem nyomta agyon a kamera -
#7389 Lotus 79 Onboard! :) -
#7388 Igazabol mindegy, ugyis csak a felirat mas a hatukon:)
Az LFS-ben a Scirocco lassan mar egy eve csuszik, es egyelore se hire se hamva. Az iRacing-be mar eleg regen (1-3 eve?!) bele volt tervezve, erre a szezonra, az a 2-3 het csuszas, hasonlo lehet, mint a DP-nel (valami hibat talaltak a teszterek rajta - gondolom). -
#7387 Király... képben vagyok látom
De a kérdés talán így érthető
Én kérek elnézést -
#7386 Se Passat se Polo nem lesz egyikben sem:))))))
LFS-ben Scirocco, iRacing-ben Jetta lesz:)
Nem hinnem, hogy kozuk lenne egymashoz, teljesen fuggetlen szerintem a ketto. -
#7385 Csak halkan jegyzem meg... nem lehet hogy LFS-ben a Passat miatt késik a Polo? Miért is érné meg a VW-nek 2 szimbe nyomulni? Lehet visszaléptek...
Ezt most nem tudom melyik fórumban kellett volna feldobnom -
#7384 ja Ati kártya, kb 1 hónapja vettem 4770 -es...meg is nézem van -e új driver... -
#7383 Nalam lejatsza, es nalam is bakott ugrik az auto. De abban nem lehet semmi kulonleges, mert belementi az auto poziciojat, mozgasat a replaybe.
Megnezem realtime... -
#7382 Igen, mert hianyoznak, rissz helyen vannak az utkozo plane-ek. Azert tippeltem korabban az arnyekszamitasra is, mert azis egy plane. De a LOD-olasa is erdekes. Probaltad alacsonyabb-magasabb grafikai beallitassal? -
#7381 Nekem meg sohasem volt ilyen. Volt valaki masnal is, olvastal valamit? Csereltel esetleg videokartyat? Bar nem teljesen logikus, de lehet hogy valami pre-render, vertex-optimalizacios gond. ATI kartya?:) No flame, csak rakerdeztem:P -
#7380 megnéztem jobban, olyan mintha egy gödör lenne a pályán...