25347
  • lac coo
    Ez a titkos SR romboló aknájuk, az új patch része !!! :)))
  • JuanG
    nem hiszem el vazze...majd leugrottam a székről :P...ez mot "Test Drive" -on volt:

Huston, we got a problem :)
  • Alexease
    Termeszetesen nincs gondom veluk, egyreszt nem lehet korlatozni a pedal/valto miatt, masreszt, a versenyszellem mindenekelott;) En meg ugy sem tudnek olyan idoket menni:) De nem is vinne ra a lelek, bar nekem szerencsere meg van hozza a cuccom.

Az erdekesseg inkabb az volt, hogy bar nehezebben kezelheto auto, de megis nagyon toljak, de azert a kigyozo mozgason meg latszik, egyelore nem annyira egyszeru, biztonsagos:)
  • Alexease
    :P
    A lenyeg az egeszben, hogy kimagasloan sok a hangminta, ahoz kepest, amilyen;) Az alapjan lehetne sokkal jobb is.
  • symbol
    kössze alex :)
    amúgy ezt a pillangóváltós, gázelvétel nélkül menős tábort nem kell bántani, saja, ha normálisabban mész akkor meg a jobbakkal nem tudsz jobban harcolni, nagyon sokat buksz, de ezt tudod te.

Meghát érted, szerintem az emberek többségének sima 2 pedálos szettjük van. Még nekem is. Meg nekem sincs H váltóm, mondjuk én a szekvenciálist tologatom, de ez is nehezebb mint a sima pillangó a kis zeneim miatt, néha elengedem a kormányt igyis :)
    de szóval még mindig jó lenne feltünteni ki mivel megy, gondolom nem kamuzna senki mert mi értelme lenne...

Az FFB-s tippet kössze, meg is nézem. :)
  • lac coo
    Mindig ezzel jössz ...! :)))

Ezek szerint az IRacing olyan játék, ami tele van mindenféle jóval, csak semmi sem működik igazán ? :P
  • Me Ga
    Ott egy rövid kérdőívet tölthetsz ki, hogy meg vagy -e elégedve a válaszukkal, gyorsaságukkal, stb.
  • Alexease
    Valami sablon valaszlevel;) Kaptal egy kodot, ha ismet problemad van, akkor irhatsz Susan-nak:)
    De kuldtek valami linket is, az nem'tom'mi:)
  • JuanG
    most lesz igazán időm megtesztelni a Lotus-t, megvettem még Sebringet is, mert már régóta hiányzik :))...

Ha valakinek már van jó setupja Lotushoz, linkelje be please...próbálok majd én is összedobni 1-et :P
  • JuanG
    Dear Horog Tamas,

According to our records, your request has been fulfilled and the case Simulator Errors is now closed. Should you encounter the same issue again, please send e-mail to Susan Flint and use CAS-10423-1KMLX7 as the case reference. We hope that we have responded to your request in a timely and professional manner.

Feedback from our members helps us improve the iRacing experience. You've recently had a help case open and/or resolved by iRacing.com's Customer Support Staff, and it would be helpful if you to take a minute or two to give us some feedback.

We value your privacy; all responses are kept confidential and used only for informational purposes. The survey is quick and easy. Please click the link below to begin.

We appreciate your time and thank you for the feedback!

ez most mit jelent?? :PP
  • petesilver
    Jómagam majd egy Huttu replayt néznék meg :) Szójjunk már most a PRO-inknak, hogy kötelező a replay mentése, és megosztása velünk :)
  • petesilver
    Ehhez képest én a frissítések után is tépem a hajam, mert mindig elfelejtem, hogyan volt beállítva a nyamvadék Momo. Vagyis örülök ha egyszer sikerül kb ugyanolyanra beállítani, aztán magamtól hozzá nem nyúlok! :)
  • Alexease
    Beneztem egy gyakorlo szerverre, kivancsi voltam hogyan es mit mennek az emberek a Lotus-szal:) 28-bol 27. lettem, 10 masodperces hatrannyal:) Mondjuk, ennel mentem mar privatban 1-2 sec-cel jobbat is, csak most forgalom volt:P

Csak a legjobbakat neztem meg, lesznek ennel meg jobbak is. Termeszetesen padlo fek, padlogaz, 2 pedal egyszerre es pillango valto, gazvisszaengedes nelkul. Ami altalanos, a teljes kigyozo mozgas meg egyenesben is, igy sokszor palya szele es/vagy bukta a vege;) Egymas melett veszelyes:P A nagyobb ivu kanyarokat szokas szerint 6-8 szogben veszik, de vegig padlogazon. Pedig meg nincs is setup, vagy ha van, akkor barkacs, mert nehanyuknak teljesen rossz volt az attetele, a hosszu egyenesben mar az elejetol 5-ben uveghangozzak;) Azon a szakaszon 2-4 masodpercet is hoztam rajtuk, ahoz kepest, hogy osszessegeben 8-10 a lemaradasom. Vagyis, fekezni es kanyarodni nem tudok:)))))
  • Alexease
    Ja, es a hasmagassagra is figyelj, nekem az nagyon durvan berazta a kormanyt, mert leert, elpattogott;))))))))
  • Alexease
    Nalam a Logi profillerben 105%/0%/0% (a Spring es a Damper beallitasokat nem hasznalja, azokkal csak az efektezo programok foglalkoznak).
    iRacing-ben valtozo, 10-20 kozott szokott lenni, auto fuggvenyeben.

A Lotus amugy is "kulonleges" mert mas es "kozelebb van" a felfuggesztes geometria a kormanymuhoz. Raadasul viszonylag kicsi a kormanyszoge (<400°), igy arra a kevesre oszlanak el az erok. Lehet allitani a garazsban a kormanyszoget, es erdemes piszkalni a Caster-t is. De a programon belul is erdemes hozza allitani a controler konfigban az elfordulast, linearitast.

En auto-csoportonkent mas-mas kormany elfordulast hasznalok (G25, 900 fok). Van amit 450-re, van amit 650-re allitok, talan a Solstice az egyetlen amit 900 fokon hasznalok.
  • symbol
    egy kis segitség kéne az FFbhez mert Lotussal elég fura.
    nekem most iracingben 12-esen van, kinn a logitech profilerben meg 40 60 és 60% (ilyen sorrendben).
    Ki hogy használja? Azért is kérdezem mert a mazdánál jó volt belőve, de már nem emlékszem mert, elfelejtettem menteni a netkarPro-s próbálkozás előtt.
  • Alexease
    Meg a hangokhoz. A hangmintak szamabol is latszik (tobb mint 50db a Lotushoz!!), hogy van benne munka es reszletesseg, sokmindent szamolhat, de vagy a mintak vannak ennyire kipucolva vagy a lejatszassal vannak gondok. Ha lehetne is modolni, nem lenne egyszeru feladat ennyi mintat korrektul osszehangolni:D
  • Alexease
    Ejjel mar nem sokat tudtam tesztelni, foleg nem Lotus-t, megnezegettem meg nehany palyat es autot, mi valtozott.

Nalam a Lotus nagyon neheznek tunt elsore, de aztan javult a helyzet;) A szerver megszunesek miatt, hirtelen New Hampshire Road-on ragadtam, ami nem arra az autora van kitalalva (szuk, dimbes-dombos stb.):) Eloszor a diffi-allitas segitett, aztan rajottem, azert raz, ut akkorat a kormany, es azert pattogok el, mert leer az alja;DDDDD

A hangok nem lennenek rosszak, most is valtoztattak sokmindenen (pl. utkozesek, surlodasok, padlolemez stb.). Csak kicsit ki vannak pucolva:) Jol felhangositva, durva hangnyomassal mar egy fokkal jobb, ott mar elojonnek a reszletek is:)
  • Alexease
    Egyelore nincs, hivatalos bejelentes sincs, de ha jol emlekszem/olvastam, volt ra igeret.
  • Alexease
    Mivel Class-C vagy, igy a tovabblepeshez nem csak a C de az afolotti osztalyban (Class-B) is versenyezhetsz, megfelelo SR-rel (+4.0SR). Ott Radical es Lotus79 van:)
  • csige791
    sziasztok!
    Lehet már saját futamot indítani csak haverokkal, vagy még mindig csak az officialok vannak ? Valamikor várható-e ilyesmi vagy ne is reménykedjünk ?
  • Alexease
    Mindig mukodik, visszajatszas modban (nem csak ha visszajatszast tolteszbe, hanem gyakorlasnal, versenynel is). CTRL-F12.

Itt a Release Notes, amit emlitettem, ezt erdemes vegigbongeszni, ebben vannak az ujdonsagok es azok hasznalata: Release_notes_for_2009_Season_3_build.txt
  • mkn
    Ctrl+F12
  • petesilver
    Ezt honnan, hogyan lehet előhívni, és mikor? Egy versenyrészletet elmentettem, betöltöttem, és sehol nem találtam ilyesmit :( Az alsó kezelőfelület jobb legszélén van egy nyil ugyan, de ha rábökök, akkor egy töküres ablak ugrik fel. Lehet csak "offline" módban működik, versenyreplaynél nem?
  • petesilver
    Most nézem, hogy az egyetlen Class C verda a Mazda, de nekem olyanom nincs. Ezek szerint mégsem váltok osztályt :(
  • petesilver
    Igen, a mélyhang ami kurvára hiányzik belőle!
  • petesilver
    az semmit nem számol, jah.
  • symbol
    zsir sokminden, bár a raplay kamerákkal nem tudtam még bibelődni mert nem jelenik meg sehol :D
    sime edzésen elvileg nem is lehet hasznnálni, aztán a múltheti gyorsköröm mentését betöltve se jelent meg a camerás gomb, amit alex képként betett.
    nah de majd holnap, ma már meghaltam.

Lotus jó.. jó, de még nem nagyon érzem szóval valszeg később mégjobb lesz. A hangja annyira nem szar, ellenben jobb lenne több mélyebb hang és zaj, zörej, meg tökmindegy. Azért annyira nem gáz, az összkép.

webes felület durván frankó, az új kamerák is nagyon jók, mit jót. kurvajók...

mi van még... hm. jah előfizetés.

Volt egy kisebb munkám mostanság, szerencsére pont jókor igy előfizethettem egy évre gyors. merthát a 156$ az sok ugyan, de ugye 85 marad, amiből vonjuk le a Lotus árát, és akkor is marad még, és ha nagyon akarom akár a maradékot félre is tudnám rakni a következő előfizetésre. :)

Most már ovalt egyátalán nem veszek, idén asszem már csak a V8 Super Car érdekel megvételre, meghát pár pálya, attól függően kell e a szezonhoz majd. :)

pöpec lett nah.
  • pointer4
    Akkor, ami most FUN sorozatnak van írva (3), az akkor nem sázmol SR-t?
  • petesilver
    Lotus:A hangja valami rettenet :( Nem is tudom mihez hasonlítani, egészen hüje hangon visító valami. Már magamhoz tértem, de az első benyomásom a : jesszus, ez kurva gyors! volt. Eltér az rFactoros Lotustól viselkedésre, de rengeteget kell még vele menni. Jelenleg úgy érzem, kezelhetőbb mint az, de ezzel nagyon sokat kell menni, mire ráérez az ember, hogyan megy sínautó efektussal. A kocsiban ülve nem is éreztem annyira, de visszanézve külső kamerából érdekes, mennyire cikkcakkban megyek még mindig vele, ahogy rákészülök az ívre, meg úgy általában végig. Visszanézve nagyon muris, izeg mozog összevissza. DE az nagyon igaz, hogy a beletaposok padlógáz aztán csókolom ennél nem működik, ez a módszer még közepes fordulatszámnál is néha tutipalánk! Szerintem bestof az edig vezetett autók között! Valahogy úgy tudnám megfogalmazni, hogy jóval összetettebb az irányítása, mégis jobb mint a skippi. Széles tartományban mozoghat az ember az irányítás terén a nagyonjótól a nagyonelszúrtam között, míg a skippi számomra a nagyonjó, vagy azonnal eldobja néha érthetetlenül. A setup része durva, ez már tényleg setup a javából. Jómagam most a gyári medium downforce-t próbáltam. Csillagos ötös a készítőknek, hogy a különböző leszorítóerőkhöz más-más váltóáttételt raktak, szóval alapos munkának tűnik!

Összességében azt kell mondjam az új fék is jó, jobb lett sokkal. Már majdnem megbántam a Fanatec pedálsort, aztán beülve a Lotusba 3perc után világossá vált: azért ide jól fog jönni!
  • pointer4
    Jó semmi, restart megoldotta.

Kicsit talán bonyulult is lett így a replaycam :D
  • Alexease
    Ez a kamera cuc eleg jo lett:P Nem eleg, hogy mindent (szo szerint), mindenhol lehet allitani, raadasul lehet masolgatni, csoportokba rendezni, groupokban lejatszatni, autohoz es/vagy palyahoz rendelni es termeszetesen elmenteni:)

Pl. egy belsonezet allitas es egy desktop kep:D

• Alexease
    Neztem, allitgattam, eleg jo lett, lehet allitani, kalibralni pedal linearitast es erot is kulon-kulon.
  • pointer4
    Most szeretnék menni egy Qualit, minden rendben is van addig, amíg a join feliratnak meg nem kellene jelennie, mert most Staging gomb van, ami semmire nem jó.

A Pedál fék-karakterisztika állítását néztétek ?
  • Alexease
    Van benne munka rendesen. Es meg mukodik is:P De a feket-kuplungot meg mindig automatan tapossa allohelyzetben:DDD
  • Cowek
    Akkor mégis fejlesztenek úgy néz ki :-)
    Ezek elég alapos munkáknak néznek ki...
  • petesilver
    Agyon menedzselhető lett szinte minden a weboldalon is, edig azt nézegettem. Most jöhet a teszt! A Lotust vártam a nagy vásárláshoz, így hozzácsaptam a Radical-t is, hogy a Martialarts-on is tudjak indulni
  • Alexease
    Nehany bill. parancs hozza:O

• Alexease
    Ezek a kedvezmenyek amugy eleg jok, bar egyszer igyis-ugyis ki kell fizetni, de azert megis:) Az eves elofizeteshez, hogy adtak a 60+25 dollart, eleg sokaig eleg lesz. Azota vettem 2 autot es 2 palyat, osszesen volt 45$ a kedvezmenyekkel. Meg maradt 35$, az meg mindig 3 cucc (remelem 3 road palya a Lotus-hoz - Mosport, Miller, Moroso vagy Long Beach :P).
  • Alexease
    Annak aki nem latja. Rengeteg az ujitas, nehany napig lehet nezegetni, keresgelni, tesztelni, egyeztetni a release Notes-szel. Pl. az uj kamerak is latvanyosak, es a kamera editor is eleg komoly cucc!