iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Írd meg a supportnak!

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

Cowek
Szerintem úgy kellene megoldani a ligát ahogy régen is csináltuk... 1 VIP személy honlapon keresztül beállítja a versenynaptárat, autókat, pályákat, és kijelöli azokat az embereket akik indulhatnak (esetleg engedélyezi azokat akik jelentkeztek).
A rendszer meg csinálna egy külön ranglistát és statit a ligáról...
Mindenük meg van hozzá... most is így mûködik, csak finomítani kellene.
Olyan zárt liga féleség lenne...
Biztos hogy nem lehetne warezolni.

http://www.f1-info.hu/

JuanG
miért nem lehetne egy szerver kliens?? a kérvényezõk megkapnák, és csak azok a regisztráltak léphetnének fel rá akiket "megjelölünk" ... persze a résztvevõk ugyanúgy ellenõrizve lennének mint most (iRacing user szempontból), max választható lenne, hogy SR meg stb statok nem számítanának bele, vagy esetleg külön "HunRacing" SR és stb lenne...

vagy innentõl kezdve hekkelhetõ lenne a dolog esetleg?

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

symbol
reménytelen <#duma><#eplus2>

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

csige791
Én Ferrari F430-at irtam a kérdõívre. Hülye vagyok? 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

HaZso
<#eljen>

Valaki meg tudná mutatni azt a kérdõívet? Természetesen én már nem kaptam belõle.
"mkn: ne felejtsük el, hogy a problémákat jól közeltik meg, a koncepció más; azaz, õk folyamatosan dolgoznak mindenen. olyan mint egy nagy cég. vannak akik pálya-készitésre szakosodtak, vannak a fizikusok, vannak grafikusok, vannak programozok. tehát a zászló, a boxkiállás meg ilyenek, nyilvánvalóan készül folyamatosan, mindeközbe ettõl független láthatsz készülõ pályákat etc. a javitásokat sajnos nagyobb meló elkésziteni hibátlanra mint azt mi gondoljuk. "
Úgy értettem a problémák hátulról közelítését, hogy külsõ szemlélõnek úgy tûnhet, nem a fontos dolgokkal foglakoznak, hanem a pénzgyüjtéssel. Valszeg a háttérben az van amit írtál: mennek a dolgok a maguk tempójában. A pályák a scennelésnek is köszönhetõen gondolom gyorsabban készülnek mint az autók vagy a program javítások. Reméljük veszenk fel még pár programozót, meg fizikust, mert a pályákat+kocsikat nem gyõzzük majd pénzzel 😄.
Mnemomic
A kérdõívbe én is azt írtam be 😊

HaZso
Én sokkal jobban örülnék az Indycar autónak. Igazi összetett bajnokság lenne: road, street, oval, nekem nagyon bejönne...

HaZso
Na ez jó kérdés :-) Futam után biztos nem, a warmup-ra nem emlékszem 😊

NIBI
Vagy leintés után?
NIBI
Warp up-on nem volt véletlenül pár incidensed? 😊
csige791
nem rakunk ki betat, vagyis majd kirakjuk, de a vége még teljesen angol 😊
Az elsõ verzioban amit kirakunk lehetnek hibak ezert lezs az a "beta" 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

symbol
nah most látom csak hogy hrt raktál ki, azt hittem van már béta a forditásból 😊 sebaj, kitartást 😄

symbol
nah igen, rövidebb bajnokság is lehetne csige, bár nekem egy ismeretlen pályán kbegy hét mire nagyjából megközeltem a jobb magyarok idejét. szal az sem lenne jó. 😊

mkn: ne felejtsük el, hogy a problémákat jól közeltik meg, a koncepció más; azaz, õk folyamatosan dolgoznak mindenen. olyan mint egy nagy cég. vannak akik pálya-készitésre szakosodtak, vannak a fizikusok, vannak grafikusok, vannak programozok. tehát a zászló, a boxkiállás meg ilyenek, nyilvánvalóan készül folyamatosan, mindeközbe ettõl független láthatsz készülõ pályákat etc. a javitásokat sajnos nagyobb meló elkésziteni hibátlanra mint azt mi gondoljuk. és remélem, ha pl a szektoridõ elkészül akkor jól is lesz megcsinálva. pl rendezheted a köreid szektoridõk alapján, best of-os kört számol (bár telemetrián motec szintú részletesség is jól jönne), és sorolhatnám.

jó lesz ez alig várom. bár bevallom ugye van már 3-4 készülõ új járgány és mit ne mondjak, húzós lesz remélem értik mit tesznek, silver crow-nal is nyomnám ha lenne rá elég induló, sajnos nem nagyon, mert még sok a rookie. mi lesz ha jön még pár járgány? :/ halászni kell majd az olyan futamra, ahol vannak elegen, hogy én is izgalmas futamot futhassak, ne alázzanak porig, illetve ne verjek szét senkit. 😊

csige: kössze, töltöm is le 😊

csige791
Talán lehetnének rövidebbek a bajnoksagok.

Én is örülök ennek az autónak, és azt hiszem egy elég okos és megfonolt üzleti döntés van mögötte. Elsõsorban mézesmadzag a GPL-esek még mindíg elég népes táborának, (akikbõl sajnos eddig viszonylag keveset látok az indulók között) mert így már benne van a levegõben esetleg egy '67-es gép megjelenése is. + Ha jól tudom az rF '79-es modja is nagyon népszerû(volt?). Szóval tudják ezek hogy mit csinálnak, még ha kicsit hátulról is közelítik a problémákat: replay, zászlók, pit használat helyett újabb autók+pályák. A Lotustól biztosan várnak annyi új indulót, hogy ne legyen gond még egy szervert feltölteni emberrel. Az meg kiderül majd, hogy sikerül-e nekik, de szerintem igen.
Hmm, elgondolkodtató. Eddig én is úgy gondolkodtam, hogy legyen minnél több autó, az csak jó lehet. De az eddigi iRacing rendszer szerint minden autóhoz külön bajnokság tartozik.

Ez lehet hogy szétaprózná a mezõnyt. Mint az rFactorban: a sok mod ezerfelé szórja az embereket, és van egy csomó szerver 3-4 lézengõvel. És még mindig jobb egy teltházas verseny az über-kotvány, befõttesgumi-meghajtású pontiekkel, mint egyedül körözgetni egy álomgéppel.

csige791
magyarul

A FIRST forditasa sajna nem készult még el, sok benne az olyan szó ami nem teljessen érthetõ ezért lassítja a fordítás sebbeségét. sorry

Mnemomic
Hi!!

Na ennek a 79-es Lotusnak nagyon örülök! Jó járgány lesz tuti nagy tapadással a szoknya miatt-be is tiltották annak idején 😊

symbol
ezzel a free szerver, vagy saját bajnokság tök jó dolog.
de a hátrányai gondolom mindenkinek ismertek. heti x alkalom csak, a bajnokságban résztvevõk soha nem fognak mindig pont akkor ráérni amikor te, vagy õ, vagy õ... sokkal nagyobb kötöttség, etc. jó dolog, de nekem a mostani rendszer a saját hibáival (melyeknek egy részét magam idézem elõ) tökéletes. inkább p(e/i)tting, meg a többi legyen meg. ez az új járgány nagyon tetszik... 😄 külsõre is csini, meg minden, sokkal jobban megfog mint a mazda 😊 gondolom azért ez is tapad rendesen, érdekes lesz skip után erre váltani 😄 már ha lehet 😄

egyébként jöhetne valami GT autó is, bár õszinte leszek. ha lenne 20 autó mondjuk... sok mindenki mással versenyezne az adott órában. hát szóval még mindig nem vagyunk 5000-en. :/

valaki azt mondta, ha majd jön a nascar kocsi jön még egy csomó ember... kérdem én a late model nem elég nekik? kezdésnek bõven elég kihivás az is. nem sok balfácánt akarok, hanem azt akarom, hogy minnél többen nyomjuk, mert az jó. egyébként is jóformán csak délután és este lehet futamot menni. meg éjjel egy ideig. ami nem gond, de ne szakadjunk 20 felé a sok kocsival :/

Alexease
Naluk lehetne inditani szervert, a Members reszen. Valszeg erosen korlatozva lennenek a dolgok (kulon fizetos, Class/SR/IR fuggo, mittudomen😊) Nincsenek reszletek.
lac coo
De az a free szerver hopgy lenne? Õk adnák ott is a szervert? Gondolom nem ,mert azt nem gyõznék.....
Ha meg saját szervereken indulna , azt nem lehet , hogy nem fogják engedni a varez miatt ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Csak az volt a baj, hogy Lime Rockon, már 1:05-öket mentem, most meg tanulhatom Lagunát.
Na mindegy, holnap nekiállok.
Azt tudom, hogy oválon is lehet menni!

Kössz a gyors választ!
Hetente változnak a helyszínek.
Kezdõként az alap Pontiac és az alap Legends autó az elérhetõ számodra. Ahogy fejlõdsz úgy elérheted majd a Pontiac és a Legends autók kicsit komolyabb változatát, amelyeken már néhány dolgot állítgatni is lehet majd.

A többi autóért pedig fizetni kell.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Mégvalami!

Körrekordokat hol tudok megnézni? Azt tudom, hogy a saját bajnokságomét hol lehet, de más nincs?
Sziasztok!

Múlt hétfõtõl van meg a sim. Eddig sajna nem igazán látom át, hogy milyen versenyeken mehetek. A múlt héten elkezdtem a iRacing Solstice - 2008 Season 3B bajnokságot!

Azon a héten csak Lime Rockban lehetett versenyezni, most meg csak Laguna Secaban! Lehet valahogy másik bajnokságba is kapcsolódni?

A Pontiacon nem lehet semmit sem állítani verseny elõtt? (csak teszten) Vagy csak ezért, mert Rookie vagyok?

lac coo
Vajon Intel- BMW Sauber mikor várható ?! 😄DDDD

HaZso
Na ezt magyarázza nekem meg vki: Laguna Seca, pole, nyerek, 0 incidens... és levont a köcsög 1 századot... 😄

lac coo
Azt tudom...! 😄DDD

Alexease
En megveszem, meg ha egyedul autozom, akkor is😉 Ha lovasszekeret tesznek bele, az is kell😄
Alexease
De ha lesz free szerver lehetoseg (elvileg barki, barmit indithat, remelhetoleg auto/palya megkotesek nelkul) akkor lehet majd tolni😉

Nem tudom, hogy vannak-e kulon kategorias versenyek (auto vs palya) C-Class felett. A versenynaptarban ami megjelent es amit en latok a Series resznel, ott csak C-ig vannak cuccok. Lehet, hogy C-tol felfele, mar ugyanaz, nincs ujdonsag, mar csak kategoria, nehezseg beosztas. De lehet, hogy csak azert nincs, mert B/A versenyzo sincs egyelore (eddig a legmagasabb a C, Ok voltak a hivatalos teszterek, pl. Toya).
lac coo
Gondolom ez A kategoriás lesz, odáig meg soha nem jutok el, vagy ha el is jutnék, 1 órát nem igen tudok-akarok egyfolytában tolni, fõleg nem profikkal 😊))

Szal hiába vannak ilyen jobb autók , számomra gyakorlatilag értéktelenek ,feleslegesek 😉 Meg sem veszem, minek ... De gondolom ezzel többen lesznek így 😊))

Alexease
Attol fuggoen, hogy mikor kezdtek el csinalni, es mikor szeretnek kiadni, nehany honap😉
Alexease
Ehez szerintem Watking kell es Long Beach😄
Alexease
Nem kerdeztem semmit😄DDDD
Ma meg nem logoltam be, azert kerdeztem hulyeseget😊 Sorry😊
Alexease
Ezt hol latod?
viziloitato
Mikor lesz ebbõl a Lotusból valami?
lac coo
Jól látom ,lesz 79-es Lotus F1 verda ? Igazán jöhetne Zolder is mellé 😊))

petesilver
Ez az érdekes! Emelkedõ hármas volt eddig, utolsó kettõ négyes. Laguna után alapból úgy vettem négyesben ezeket a kanyarokat gyorsabban, hogy ráfordíts elõtt picit rugtam a fékbe, és ledöbbentem, hogy simán ment. Sebességet nézve is gyorsabb lett a dolog.

Mission Impossible 2010: PRO Class

Köszi.
Csak ezek a sz*r zenék ne lennének alatta... <#zavart1>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Én is 3ban nyomom, és igy is sikerült stabil 03akat menni, de ugy fest a leggyorsabbak nem kapcsolnak vissza. Valahogy találnak egy ivat a 4eshez..nekem veszélyesebbnek tünik igy.

Cowek
Na az emelkedõs kanyarban annyira eldobtam utoljára, hogy amikor megállt a forgás nem tudtam merre van a menetirány <#idiota>

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Jah, én is 3-asban veszem ezeket.. Mondjuk én csiga vagyok hozzátok képest, csak úgy mondom 😊))

Udv!

Hasznos kis video. Lagunahoz nincs? 😊 Eleg alattomos egy palya foleg ezzel az autoval. Az eddigi legjobbam 1:50.1xx es instabil vagyok, mint a vak santa koteltancos 😊

Amugy meg kezdo vagyok, qualin es versenyen meg nem voltam, csak off teszt meg practice.
HaZso
Na ez érdekes. Lagunán már jó a qual idõm, Lime-on viszont nem. Én eddig az emelkedõs jobbosban mindig visszaváltottam 3-ba fullgáz mellett és a köv. jobbosban is hagytam 3-ban, csak a célegyenesre vezetõ kanyarban raktam 4-et...

Alexease
El kell felejteni az ives autozast, es at kell terni a csusztatasokra😉 Es mivel nem igazi, igy vigyazni sem kell ra, lehet gyakorolni boven, az sem baj ha torik (Test). Lime Rock-on meg csak 1-3 sec-et lehetett bukni a "normal" autozassal, de lagunan mar 5-7 sec😉 Igy az ottani "gyorsulasodat" (autokezeles) at tudod menteni Lime Rock-ra is😉
petesilver
Ami érdekes: Limeon mentem ahogy mentem, úgy gondoltam, hogy ennél gyorsabban nem fogok tudni menni a gyors kanyarokban biztonságosan. Fura mód Laguna után kipróbáltam Lime rockot, és meglepõdve tapasztaltam hogy sokkal jobban mennek agyors kanyarok úgy, ahogy ediig nem is gondoltam volna. Mindenesetre Laguna után vigyorogva mentem végig Limon 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class