25347
-
#7579 Itt egy masik, hogyan hullanak az emberek a versenyen:) Hatulrol indul, latszik "tapasztalt", mert figyeli, varja a zuzast, eleg sokaig megussza;) Itt van motorhang is, bar elegge fel van huzva a hangero.
-
#7578 Olyan sovenynyiro-szeru hangja van, de annyira megsem rossz;)
Lotus verseny, 1:40-tol erdekesebb, 1. kanyar utan mar csak 4-en maradnak:)))) Lotus Preview/Race Video
En altalaban ilyen es hasonlo versenyeket fogtam ki;))) -
#7577 vh setup volt, fórumból szedtem le... -
RedRiot #7576 Kijött a Lotus? Milyen hangja van? Csináltak neki rendeset, vagy maradt az előzetes videókban hallot sövénynyíró-hang? -
#7575 Egyébként a szalagcímben futó statisztikák aranyosak, de összességében a statisztika a 13 hétre az új oldal elindulása után pár nappal teljesen megszűnt működni. Kiváncsi vagyok a rendes szezonban működni fog-e már. -
#7574 Gratula! Buherált, vagy iRacing setup volt? -
#7573 na eddig minden ok...kopp-kopp
most mentem egy lotus futamot, 4. lettem...nem volt egyszerű, szokás szerint az elején akart mindenki nyerni, de sikerült a nagy galibákból kimaradni :)...bug nem volt, remélem nem is lesz... -
#7572 Az igaz, de az NR2003-ban volt. Ez a mostani bárhogy szépítjük, annak a jogutódos folytatása :) De most tényleg ne menjünk el az igazi vs. szimulátor felé, mert az soha nem véget érő értelmetlen vita. Kezdjem sorolni mennyi érzékelhető hatás van viszont egy igazi versenyautóban, ami itt nincs? Szóval szigorúan csak a simre koncentrálva: nekem hiányzik. De asszem amúgy van rá megoldás, külön mérnök foglalkozik a gumival, az autó körönként küldött adatai között szerepel gumiinfo is, persze nem minden kategóriában. -
#7571 De ott a csapat a fülére tud szólni :P -
#7570 Igazi autókban sincs kijelző, legalabbis en nem tudok rola. -
#7569 Tudjátok mi hiányzik nekem de nagyon? A gumik állapota kijelzés. Most hogy mentem egy párat, szerintem sok eldobás, hiba megakadályozható, kivédhető lenne ha látnám/tudnám melyik gumival vannak gondok. Persze érezni lehet, de csak azt, hogy kez megúszni-csúszkálni a verda, de road pályákon azért lenne lehetőség módosítani a ráterhelésen, kanyarvételen ha látná az ember, hogy hol a gond. Így jelenleg érzem hogy elkezd csúszkálni, aztán keresztbeállás/cikázás, pályáról lecsúszás után kezd körvonalazódni, hogy merre lehet a kritikus kopás, meghát megszívás elött még nem telejesen tudom mekkora a kár a gumikon. szóval nekem hiányzik nagyon. Most a jól kell menni gyorsan, és akkor nincs gond verziót hagyjuk, mert ha tudnám hogyan kell, nyilván nem lenne ilyen problémám. -
#7568 most telepítem újra az egészet, hátha megjavul...
az elején csak Race közben jött elő...most már "test drive" meg qual alatt is...vagyis offline is. Látótávolság alatt nem tudom mit értesz, a far terrain-t volt be meg kikapcsolva is, árnyékokat nem állítgattam, de majd fogom ha most is szar lesz...
supportnak irok megint... -
#7567 Tobbek kozott ezert is van a "lassabb" fejlesztesi tempo es a tobb teszteles, es az esetleges csuszasok (pl. autok, DP, Corvette, VW), hogy minnel kevesebb ilyen es hasonlo problema legyen.
Bar maceras lehet lelevelezni, de az esetleges javitas utan, az lenne a korrrekt, ha a kiesett 1-2 honapot potolnak az elofizetesi idoben... -
#7566 Tenyleg, ez "offline" (egyedul) is van vagy csak multisession-be?
Mennyire gyakori, lehet tesztelni, vagy teljesen veletlenszeruen jon elo?
Arnyekokat probaltad butitani, kikapcsolni. Latotavolsagot novelni. -
#7565 Ott a pont -
#7564 Nem az a gaz benne, hogy kiraly szimu, hanem hogy kiraly aron van... -
#7563 És ez csak nálad fordul elő? -
#7562 Én megadnám rá a 10 pontot
Azért kicsit gáz, hogy ez a király szimu és ilyen bug van még benne. -
#7561 most már tényleg tele a faszom...szinte se qual-t se futamot nem tudok menni... -
#7560 Ohh köszi szépen -
#7559 Azota javult a helyzet, bar a Barber meg mindig a legjobb;) Eleve az epitese, felfuggesztese miatt.
Banner alatt, utolso sor, utolso link;) -
#7558 Próbálgattam az autókat meg a pályákat, (igaz csak a régebbi verzióban) de ez a Pontiac Solstice nekem magas. Nem érzem, hogy mikor dobja el a seggét, illetve mindig eldobja. A Skip Barberral mentem még viszonylag sokat, az viszont nagyon kellemes. Ott lehet érezni, hogy mikor és mennyire csúszik az autó, ill azt is, hogy mekkora ellenkormányzás szükséges.
Más: Van valamiféle táblázat arról, hogy melyik autóval milyen pályákon lehet menni? -
#7557 a Lotus nagyon jól vezethető (VH setuppal hehe). még leszednék a szárnyakat, és ott lennénk a GPL-nél.
igaz, az 11 éves, és nem került ennyi pénzbe.:)) -
#7556 áhh este van:)1149 pont :) -
#7555 Áhh, ha az lettem volna, akor annyi futamból minimum duplája lenne. Most pl. már csak a 10. vagyok 11490 pontal. De ez buli statisztika, erre majd rágyúrok még. -
PolDoc #7554 Király vagy, gratulálok. Csak nehogy úgy járj mint én, kedden egész nap MCMA-t nyomtam, aztán meg hajnal 5-ig nem tudtam elaludni a sok adrenalin miatt. :) -
#7553 Tudjátok még mire jó az egész napi versenyzés? Most hogy befejeztem, eszembe jutott, hogy elfelejtettem enni :)))) -
#7552 főcímben top10 driver points 24h: 8: Kovács Péter: 987 points :) Ennyit harácsoltam ma össze :) -
#7551 izé, 0,5 :) -
#7550 mert versenyen fegyelmezettebb vagyok valahogy. Időmérőn nem birom megállni, hogy ne feszegessem saját határaim, az meg hibák tömkelege. Most pl iszonyatosan jó versenyem volt, harmadik helyről küldött fűre második körben a birka német az oválrész elött. Aztán gyorsan összeszedtem, még 3wideoztam is. Szerencse hogy a szolisok nagy része csak elvétve ovlozik :) Aztán eseménydús versenyen megkaptam nyakamba az utolsó 3 körre az elöbbi versenyen lezúzó srácot. Hát az utolsókörben már a seggemben liheget, na vele az oválrész izzasztó volt. Agyonkacsáztuk az agyunkat, de sikerült megtartanom az 4. helyet. Kaptam 2 büntipontot mert nekem jött a srác, és kaptam 5.0 SR-t. Feladat teljesítve az utolsó pillanatban. Azt hiszem pályafutásom legtöbb SR-ja amit kaptam :) -
#7549 Azt nemtudom, hogy iR-ben mennyire kezes, de rF alatt nekem a bajnokság utolsó harmadára sikerült csak ráérezni az autóra és onnantól már nagyon élveztem minden egyes versenyt :) -
#7548 jah, értem. :D -
#7547 biztos is :) csak itt poén hogy az az élmény akár sokszorozva is lehet, hiszen hetente én akár 5-10 futamot is mehetek, bármikor korrekt ellenfelekkel. pláne, hogy ugye általában a jobbakkal kerülök már össze, 3000 feletti iRnél. itt ritkán támadnak be poénból, gyakori a vonatozás is mint az életben, de persze nem vagyunk profik több a hiba még itt is, egyszerúen nagyon szórakoztató az egész rendszer, és az hogy mindig más az ellenfél. :)
A lotus különben nem is olyan nehéz. rF módnál irták, hogy vezethetetlen (nem tudom az milyen volt, nem mentem vele, csak láttam) itt viszont simán jó, egy átlagos pályán. gynitóm egy monaco-ban, vagy ahol gyakram kell kigyorsitani már nem egyszerű, nem beszélve a csatákról meg hát élőben esőben sem lehetett semmi. -
#7546 Versenyezni szeret, nem mihaszna pontokat gyűjtögetni, hót unalmas időmérők tucatjain ...? :) -
#7545 már bocs, de nem értelek...
mért nem mész időmérőt, folyamatosan, sok hibátlan körrel...
most lett volna két 4x-es büntid, akkor meg szidnád a rendszert. 3,9x felett és nem szórakozok futammal. időmérő és máris nyugodtabb a futamom.
ui: tényleg nem értem, nem okoskodni akarok. -
#7544 -
#7543 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ vazze! 3 körrel a vége elött második helyről T1 ben küldött palánkra a srác, mert muszály izmozni draftból. Már így is 4 kört így tettünk meg, próbálkozott folyamatosan. Mindketten vontató, aztán befutottunk ahol tudtunk. Mennyit adott kis rafinált progi? 0,02 SR-t, most így 3,99. Szerintetek szivat a pénzemért? :)))))))))))))))))) -
#7542 Beneztem egy Solstice gyakorlasra (mert amugy teljesen jo a palya, foleg a fel ovallla), ott nem kockaztatok SR-t, de igazabol ott is verseny van:))))) 2 kort tudtam nenni, mar a vegere leptem be, de az egyik korben azert sikerult osszetorniuk:))))))) 50% :)))
Pedig az elso korben kifogtam egy normalis csokat, jol lehetett vonatozni vele, vedekezett, de kulturaltan. Aztan utolertunk eleg gyorsan egy (sokkal) lassabbat, az meg neki allt izmozni, nem eleg hogy cikazott, meg probalta pluszba behuzni elenk az autot:) A 3. kanyarban sikerult neki, reset;D -
#7541 :) -
#7540 ezt, illetvehasonlót játszom nonstop 1 hete :) még szerencse, hogy szeretek vezetni :)