iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
na, go Talma!
Endure, in enduring grows strong...
Ugy voltam vele, hogy tuti roadon leszek jobb, de egyreszt tobbet kene gyakorolnom, masreszt nem rogton versenybe fogni. (Nagy a kisertes.)
Kulonben en is ugy vagyok, ahogy te: NR ota ez az elso, amiert rajongok.
Szerintem hetvegnkent fogok versenyeket nyomni, neha hetkozben 1-2-t.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Egyebkent en amiatt mentem akkor ki, mert valaki rohadtbiztosra menve minden kanyarban fekezett... valami sarga-lila gyerek, Paul akarki...
Viszont gyakorolnom kellene, sokat. Meg road sr-t gyujteni.
Komolyan , ha elöl megyek egész verseny alatt velük kell kûzdenem meg vigyázni nehogy összetörjenek a nagy igyekezetben, hogy valahogy tartsák a poziciójukat velem szemben 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sztem megy SR + irating együtt, ha ésszel mész sok baltát le lehet hagyni (kiütik egymást).
Az én autóm meg sem sérült 😊)))) Valami lagg vagy bug nem tom ....
Annak idején mikor az NR2002 kijött 12-13 órát ültem elötte egy hétvégi napon. De az "lábkimélöbb" volt és ennyi ideig sem tartott, viszont már autókat láttam mindenhol amerre néztem.
Szilár Szabó , õ ki ?
Ha nem enged akkor bebújok musz menni, mert a köröd vissza akarod venni, ugye csak úgy tudsz újra versenybe kerülni a pozícióért.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Mert most így jártam .. .Kiraktak ki kellett mennem ptbe, visszajöttem asszem nyolcadiknak, és utol értem két autót akik ugyan egy körrel bejjebb voltak mint én, viszont jóval lassabbak is ...
Beálltam mögéjük, nem elõztem meg õket nem tom szabad-e 😄DDD
Viszont annyira toltam õket, hogy egyik el is dobta magát 😄DDD
és szokatlan. jelenleg pár kör alatt álmosan tesztem IRL-en, a féktávokat nem tudom összehozni nemhogy gyorsuljak tõle.
a magyarázat a sima DFP pedálra, hogy nem érzed a féket, meddig kell nyomni, etc, hát szerintem megszokás kérdése.
még próbálkozom a labdával, ennél puhább asszem nincs, de majd rákeresek még, olusz álltottam a féken, a fékpedál útját rövidtettem le, hogy ne kelljen már padlóig nyomni, hát ez igy jó, csak igy meg kevésbé preciz a cucc. ergo ugyanott vagyok.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Nem mintha számítana csak úgy észre vettem 😊
Summiton meg állóhelyben mászik oldalra a Barber a boxban 😊)))
Aztán többször visszanéztem, és rájöttem olyan szinten van sebességfüggõ kormányzás, hogy egyszerûen annál a nagy tempónál nem fordult el kellõen a kerék hiába tekertem koppig a kormányt !!! Aztán mikor nyomtam a féket , ahogy lassúlt az autó vele arányosan fordult a kerék is egyre jobban .... elég nevetséges 😊))) Lassú kanyarban meg tekerek 3 centit ( Laguna boxkijárat ...) és keresztbe áll az elsõ kerék 😊)))
Nem szeretek ilyen hatterben futo cuccokat hasznalni, de itt kenytelen vagyok;( Az NR-ben is igy mukodott, ezt a reszt ugy hagytak ahogy van;/