iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Na ennyit az SR-rõl: Legends miatt profilerben levettem az ffb-t, mert kurvára idegesített, hogy rázza a kormányt mint állat a pattogás. Aztán elfelejtettem, elindultam Limeon, és annyira szokatlan volt a kormány könnyen tekerve ffb nélkül, hogy két kipörgés után kiléptem inkább 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
ez nagyon LOL... a lila/kek/fekete az en vagyok, pont pordulok meg, ahogy ugyetlenul probaltam kikerulni a csiga bajkeverot.

na, go Talma!

Endure, in enduring grows strong...

sajoati
😊 Mindenfele mast csinalok, de az iracingre meg a megnyito elott sikerult bejutni, azt hiszem a masodik koros megnyito elott.

Ugy voltam vele, hogy tuti roadon leszek jobb, de egyreszt tobbet kene gyakorolnom, masreszt nem rogton versenybe fogni. (Nagy a kisertes.)

Kulonben en is ugy vagyok, ahogy te: NR ota ez az elso, amiert rajongok.

Szerintem hetvegnkent fogok versenyeket nyomni, neha hetkozben 1-2-t.

Cowek
Nekem sikerült megúsznom éppen :-)
video1
video2

Azt nem árulom el ki dobta el a fekete fehér autót <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
Talán azért mert az a sima nem is olyan sima 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
1-et áruljatok el: mi a fenének pattog a Legends oválon? Mi az amitõl pattog, mint a bakkecske sima pályán???

petesilver
Már akartam kérdezni, hogy te meg merre vagy? Hiányoltalak, mert nr-t nagyon sokat nyomtad!

Giovanni
Aha, azt a srácot én is majdnem legyalultam a pályáról vagy 2x 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

sajoati
Na igen, csak ti az elso kor kozepen dobtatok el, en meg az 1. vegen.

Egyebkent en amiatt mentem akkor ki, mert valaki rohadtbiztosra menve minden kanyarban fekezett... valami sarga-lila gyerek, Paul akarki...

Viszont gyakorolnom kellene, sokat. Meg road sr-t gyujteni.

Giovanni
Jó kis magyar különítmény jött össze 😊 Komplett HNR endurance team 😊 Csak kár hogy eldobtam az elsõ kanyarban...

lac coo
Valami enyhe büntit kitalálhatnának már , ha nem hajlandó elengedn ia lekõrözött !!! 😊))
Komolyan , ha elöl megyek egész verseny alatt velük kell kûzdenem meg vigyázni nehogy összetörjenek a nagy igyekezetben, hogy valahogy tartsák a poziciójukat velem szemben 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Giovanni
Hát nem vagy egy szerencsés ember...

DTap
Ha már élmények, mindez egy versenyen történt, és "természetesen" én vagyok a hibás. Az ilyen esetek tudják elvenni a kedvem. Már futam alatt irogat az ember, hogy...Az elsöben annyi bünöm van, hogy nem tudtam kikerülni az elémcsuszó kocsit. Nézzétek a 2-es 3-as különösen:
elsö
masodik
harmadik

Cowek
<#wow1> Aztaqrva <#wow1>

lac coo
Ez két autó egymásban 😊))

<#worship>

Sztem megy SR + irating együtt, ha ésszel mész sok baltát le lehet hagyni (kiütik egymást).

Cowek
Hát ezzel be lehet venni a jobbos kanyarokat <#wow2><#wow1>

lac coo
Semmit ! 😊))
Az én autóm meg sem sérült 😊)))) Valami lagg vagy bug nem tom ....

petesilver
ez mennyi büntit ér vajon? 😊

lac coo

DTap
Mindig tudtam,hogy fanatikus vagy de,hogy ennyire...<#wow1>
Annak idején mikor az NR2002 kijött 12-13 órát ültem elötte egy hétvégi napon. De az "lábkimélöbb" volt és ennyi ideig sem tartott, viszont már autókat láttam mindenhol amerre néztem.

lac coo
Uramisten 😊))))

petesilver
NR2003-on kívül semmivel nem mentem még ennyit 😊 Gyakorolni hibátlan. Nagyon remélem, hogy mehetek majd a Lozusal eccer, Mert rFactor 79-es Mod+79-es Watkins nálam mindent visz! Az a Mod szerintem pazar, nagyon várom mit hoznak ki az iRacingesek ugyanebbõl a kombóból/Lotus+watkins/! 😊

Alexease
<#eljen><#taps><#idiota>
petesilver
Asszem én ma ki iracingeltem magam. Mentem 2 TT-t, 3 Qual-t és 17 versenyt Laguna Secában. A fékezõs lábam eléggé fáj már.

petesilver
Ma próbáltam SR-t gyûjteni. Aztán elkap a harci láz, és SR-nek annyi sajna. Kb ott tartok ahol tegnap 😊

lac coo
Lassan el kell döntenem, hogy vagy versenyzek vagy SR-t gyûjtök ..A kettõ eggyütt nem igen megy 😊)) Ha elsõ 5-ben vagyok általában kilöknek, összetörnek , hátul meg szépen végig lehet autózgatni hiba nélkül .

petesilver
Had ne mondjam, ma hányszor jöttek nekem! 😄

lac coo
Én ma háromszor haltam bele karambolba 😊))) Igaz egyszer magamnak köszönhettem ( meg a jó gagyi sebességfüggõ kormánynak ...) 😄DD

petesilver
összeakadtam Lagunán 3 sráccal, iszonyat jót meccseltünk 8 körön át egymást gyepálva! Kemény volt, még cikázás-helyezkedés is, de karambol egy sem! Nagyon nagy volt!

lac coo
Semmi rossz, darabig gyepáltuk egymást ....

viziloitato
GTR-Masters-es...mi történt?
lac coo
Áááááá. 14. körben eldobo kegy biztos 1 helyet, magamhoz mérten nagyon jó verseny után 😛PPPP<#falbav>.

Szilár Szabó , õ ki ?

DTap
Az infineon pálya IRL-ben használt változatára gondol Zsó.

kigyi
Én szoktam jelezni, hogy meg szeretném elõzni vagyis közel megyek hozzá az egyenesben, hogy majd letolom és akkor elenged mert látja csak baleset lenne 😄😄
Ha nem enged akkor bebújok musz menni, mert a köröd vissza akarod venni, ugye csak úgy tudsz újra versenybe kerülni a pozícióért.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

lac coo
Ha lekõrözve érek egy autó mögé, és jóval gyorsabb vagyok mi a szokás?
Mert most így jártam .. .Kiraktak ki kellett mennem ptbe, visszajöttem asszem nyolcadiknak, és utol értem két autót akik ugyan egy körrel bejjebb voltak mint én, viszont jóval lassabbak is ...
Beálltam mögéjük, nem elõztem meg õket nem tom szabad-e 😄DDD
Viszont annyira toltam õket, hogy egyik el is dobta magát 😄DDD

petesilver
Milyen IRL? ebben nincs olyan verda! Vagy csak én nem látom?

lac coo
Lehet valmi konkurencia CD lemezeket szórt szét a pályán és az megzavarta a lézert ! 😊))

HaZso
Infineon - IRL, igenám, csak ez a tavalyi nyomvonal, nem az idei, pedig igazán nem kerülne sokba módosítaniuk ezt...😛

petesilver
ha jól emlékszem akkoról, mikor squasholtam, akkor a labdák mindegyike detto ugyanolyan kb alapállapotban. A benne lévõ gázok másak, ahogy ütögeted, felforrósodik, és akkor lesz egyre keményebb, így gyorsabb a labda játék közben. Mindig fel kellett melegíteni ütögetéssel õket üzemi hõfokra. Üzemi hõfokon viselkednek különbözõen, a kék meg piros az kermény gyors labda, sárga/fehér a lassú, vagyis marad puha. 10 éve valahogy így volt asszem.

petesilver
Wááá! Kiderült, hogy mitõl éreztem tetûlassúnak a solit, meg kezelhetetlennek. Élbõl pl, hogy padlógáznál az elejétõl fogva nem teljes gázt kalibráltam. Mindig kanyarban akartam trükközni, minden egyenesben lehagytak, de azt hittem szarul veszem a kanyart. Frászt, nem gyorsult, mert nem volt padlógáz, mióta elkezdtem vele játszani. A plüssös fék kalibrálva álom. Végre nem csúszik orral elõre a francba a verda, hanem le lehet fékezni! Annyira megörültem a dolognak, hogy a mostani versenyen 6 körön keresztül meccseltünk lagunában, élveztem, hogy megy a verda. Körönként2/3 váltás volt, nagyon élveztem. Persze most újra kell tanulnom a szolit, mert most meg túl virgonc az eddigi lomha módhoz képest. Néztem a tutorial videot pl, és nem tudtam azon íven úgy menni, egyszerûen elszállt az autó. Most már megy! Kidobtam a mai napon az ablakon mind a 10 eddigi Laguna versenyemet!

symbol
nah hát ez a kékpöttyös labda elég kemény.. :/
és szokatlan. jelenleg pár kör alatt álmosan tesztem IRL-en, a féktávokat nem tudom összehozni nemhogy gyorsuljak tõle.
a magyarázat a sima DFP pedálra, hogy nem érzed a féket, meddig kell nyomni, etc, hát szerintem megszokás kérdése.

még próbálkozom a labdával, ennél puhább asszem nincs, de majd rákeresek még, olusz álltottam a féken, a fékpedál útját rövidtettem le, hogy ne kelljen már padlóig nyomni, hát ez igy jó, csak igy meg kevésbé preciz a cucc. ergo ugyanott vagyok.

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

lac coo
Azért lézer scan ide vagy oda, a füves részek tele vannak lyukakkal 😊))
Nem mintha számítana csak úgy észre vettem 😊

Summiton meg állóhelyben mászik oldalra a Barber a boxban 😊)))

lac coo
Az .. .Ma elindult a Pontiac hátulja Lime Rock utolsó kanyarjában, és egyszerûen nem tudtam megfogni, pedig elég lassú csúszás volt ...
Aztán többször visszanéztem, és rájöttem olyan szinten van sebességfüggõ kormányzás, hogy egyszerûen annál a nagy tempónál nem fordult el kellõen a kerék hiába tekertem koppig a kormányt !!! Aztán mikor nyomtam a féket , ahogy lassúlt az autó vele arányosan fordult a kerék is egyre jobban .... elég nevetséges 😊))) Lassú kanyarban meg tekerek 3 centit ( Laguna boxkijárat ...) és keresztbe áll az elsõ kerék 😊)))

Alexease
Ezekkel egyszeruen nem foglalkoznak, vagy szandekosan vakok😉 Nem lehessen fekerot allitani vagy kormany szoget, mert legyen szuper real, pedig tudjak, hogy eleg nagy a kormanyok minosegi szorasa. Pedig a mostani kormanyszog-tuning - igaz engem nem erint😊 - eleg gagyinak tunik, igy hogy nem linearis😄 De az elindulas, a kuplung, a meghibasodas az mar nem kell, mert tul nehez lenne, es nem egyforma a kormany😄
lac coo
MS cucc van, de van macro recorder okosság benne, szal azon megtudtam csinálni ...😄

Alexease
A Logitech Profiller-ben be lehet allitani.

Nem szeretek ilyen hatterben futo cuccokat hasznalni, de itt kenytelen vagyok;( Az NR-ben is igy mukodott, ezt a reszt ugy hagytak ahogy van;/
petesilver
De! Már túl vagyok rajta, rájöttem 😊 Thx!

lac coo
Az F2-F3 billt nem lehet valhogy átállítani a kormányra?

lac coo
Én nem szórakozom ilyesmikkel, de ha újra kalibrálod a pedált, akkor nem ott lesz a 100% a játékban , ameddig be tudod nyomni ?