iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
EZT:
Season Points

There are 12 weeks in an iRacing season. Only a driver's best 8 race weeks count toward season points. Therefore, drivers can miss up to 4 race weeks and still be competitive in season standings.

Eddig észre sem vettem. Akkor van értelme túrni, eldobhatom az elsõ 4 hetet! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

HaZso
<#nevetes1>

petesilver
Amúgy ennek is van szépsége: reggel még én vezettem a legtöbb kört teljesítõk listáját Limrockon, és még most is az élen állok. ez így is marad, ha hazaérek, gyûjtök még párat hozzá 😊Lagunán csúnyán lemaradtam, de jövõ héten már résen leszek! 😄

lac coo
Ma amásodi khelyembe került, hogy körökön át feltartott azzal, hogy minden kanyarban kacsázot, gyõztem magam távoltartani tõla, majd egyszer olyan szinten az íven szedte össze magát, hogy kénytelen voltam kiengedni a fûre.... ezzel semmi bajom amúgy ,no de körhátrányban ????

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Segíteni kell nekik... picit meglököd hátulról, és eldõl a kacsázás kimenete! 😊) Egyébként én mindig a bizonytalanok hátát veszem célba, így tuti, hogy valamelyik irányba ki lehet kerülni...

www.smart-bus.hu

petesilver
Tegnap Limeon összefutottam egy uborka mezõnnyel, de tényleg! A qual az elsõnek volt 1:05 vége, aztán a hatodik már 1:07-nél volt. Nem volt qual idõm, ezért a végére tett. Nabakker, daráló volt a javából, lehetetlen volt néha elmenni a keresztbecsúszó, cikázva közlekedõ fitipaldik mellett! Néha a célegyenes is életveszély volt, mentél volna el mellette, mert kacsázott a ráfordulóról kijövet, de melléérve pont húzta vissza ezerrel, stb. Mire áthámoztam magam a második helyre, hát leizzadtam rendesen, de már nem értem utól a srácot. Ezért mentem qualt utána, hogy ne kelljen hátulról kezdeni. Erre elöl telibevernek a rajtnál. szóval érdekes.

petesilver
Ez egyszerû: nálam, aki nincs megáldva tehetséggel, csak nagyon sok kilóméter után alakul ki az a fajta biztos autókezelési rutin, ami másoknál pikk-pakk, mert tehetségesek. Köridõnél ugyanez: ha nem mennék sokat, leragadnék az arcpirítóan szar köridõknél. A végére pedig beállok egy elviselhetõ köridõre. Ti jobbak nem tudjátok elképzelni, de az is buli tud lenni, hogy kevés tehetséggel mekkora küzdelem úton tartani a verdát egy elviselhetõ kör közben. Annyi rutinom van persze, meg elméleti tudásom, hogy tudom mi kéne, hol lehetnék gyorsabb. De érzék nélkül az istennek nem megy, nem tudom megcsinálni.

lac coo
Na, lenyugodtam! 😊))

Ezúton kérek elnézést Juhász Zoltánntól az anyázásért !
( De próbáljuk meg már megtalálni az F3-at, vagy belõni kormányra a billt.....Én folyamatosan nézem, tudom ki van körülöttem .)

petesilver
Dini:Fanatizmus az,amit Te mûvelsz oválon azzal a mosóteknõvel!!!! 😊

lac coo
Mert nem tudom vazzeg !!!!annyival nem vagyok gyorsabb, de ha már valamiért ennyire hátul van a faszért kell feltartani a 2.-at ?????

Komolyan ez a játék, 5 nap idegbaj 1 nap élvezet 😊))))

petesilver
Ma reggel utolsó versenyem így nézett ki: Limerock, 5. helyrõl start. Kanyar felé bal oldalt már tömeg volt, de úgyis jobbos szûk íven akartam maradni. Ekkor a kanyarhoz érve JOBBRÓL!!!! telibever valaki, beküld a darálóba, kb 3 kocsit vertem tropára. Visszanéztem, a srác rajtnál kb kihúzódott a boxutcába és onnan akart valahogy bejönni, de hát õ még a kerékvetõnél alig elfordulva jött nekem, amikor már kanyarodtam, elöttem-mellettem balra teltház. nem is értem, mit képzelt. szóval van pár vadbarom.

lac coo
ez túl hardcore ahoz hogy sokan legyenek ...
Meg egy jó erõs alfa változata a játéknak ...
Meg drága...
És a kezdõknek szánt Pontiak cseppet sem barátságos, nem is értem ki választotta ezt, sokakat elriaszt ....

Cowek
Ha bénázik miért nem kerülöd ki? :-))))

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Juhász zoltánnak ezúton üzenem, hogy ha annyira láma, hogy nem ismeri mi az a lekörözött versenyzõ, vegyen magának fakockát játékra !!!!!!!

Most már én is kurva anyáztam a chat-en, ilyen tényleg nincs !!!!! Nem elég hogy feltart nem tudok az elöttem lévõ után menni, még bénázgat is elõttem azt gyõzök valahogy az uton maradni !

symbol
ezzel számolni kell. a solstice-t felejtse el mindenki mihamarabb. érjétek el a 4-es SR-t aztán gyertek skippizni, itt mindig van normális mezõny 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Pff. Ma megint elég negatív napom volt. Mennék Advanced Solstice versenyt, nincs senki a szerveren. Oké, akkor gyerünk rookiera. Még van fél óra a versenyig, quali mégis zárva. OK, akkor verseny. Körözgetek offline, aztán gyerünk race! Mivel quali nem volt, a remek 11. helyrõl indulhatok. Rajtot elég jól elkapom, célegyenes végéig két gyereket megelõzök. Még el sem kezdõdik a féktáv, jobbról hátulról szépen meglök az egyik kisfiú. Elég lightosan, de a kocsi kicsúszik a fûre.

Nagy nehezen sikerül elkerülnöm a szalagkorlátot, vissza a pályára. Mondom katonadolog, nem volt ez komoly kress. Ekkor jön a meglepi: kb. 20 fokot ellen kell kormányoznom, ha egyenesen akarok menni. Kiváló, strapabíró gép ez a Szolsztisz, hiába no. Két kört kínszenvedve megteszek, aztán feladom. Nézzünk vissza az Advanced szerverre: 0 ember. Óriási. Esti stresszlevezetésnek ma ez nem jött össze. 😞

symbol
holnap este 8-kor silver futam, ketten már vagyunk Szecsivel, aki akar jöjjön, a pálya tök egyszerû, padlógáz végig, de élvezetes igy is nagyon. ha kevesen is leszünk legalább tuti öszekerülünk 😄 aki akar, akkor holnap 8 óra 😊

Ááá... ezt sem tudom kihasználni! 😞 Néha napokig hozzá sem nyúlok! 😞 Csak kíváncsi lettem volna erre a barbár izére! 😊 Így marad a Pontiac, jól elvagyok ezzel is... 😊

www.smart-bus.hu

symbol
érdemes azonban egyszerre 5 dolgot megvenni,igy kapsz mindegyikbõl 20 % kedvezményt. ezeket kihasználva, azért jelentõsen olcsóbb minden. 😊 az éves elõfizetés már remélem megvolt 😊

Jaaa... tehát hiába kerülök 4.0 fölé, még meg is kell vennem!? 😊) A kis bipsik... jól ki van találva! 😄

www.smart-bus.hu

symbol
kapni itt semmit nem kapsz 😄 barbizni 4 felett lehet 😊
de ahhoz meg is kell venned 😊

3.46 felett járok... nem kéne kapnom azt a barbár izét? 😊))

www.smart-bus.hu

Küzdök mint malac a jégen, csak kevés az idõm... majd, a télen nekifekszem a kérdésnek... addig csak maszatolok! 😊

www.smart-bus.hu

symbol
rég mentem azon a pályán, nekem 1:49.2-3-4 asszem a legjobb az is teszten, utána ugye, már csak barbi, azon a pályán meg még nem barbiztam, de jó nehéz pálya, bár ez az IRL sem semmi 😊 sok a lemaradásom. persze logikus is, hosszabb a pálya mint az elõzõ pár 1 perces 😊 hajrá 😄

Van még 2-3 kanyar ahol hagytam benne... jó lenne majd 48 vége körüli idõket menni! 😊) Mindenesetre egyelõre jobban tetszik mint a Lime...

Biztos én vagyok halfejû, de az a stat menü nekem kurva bonyolult! 😊) Soha nem találok semmit benne... 😄

www.smart-bus.hu

symbol
47 vége 😄
a series statban mindent meg tudsz nézni.

Mentem pár kört Lagunán a Pontival... egész "dallamos" kis pálya... megyek, megyek, egyszer csak úgy a 10. kör után azt látom, hogy 1:50:8xx a legjobb idõm. Hmmm... tetszik! 😊) A nagyok milyen idõket mennek itt? 😊

www.smart-bus.hu

jaja, ez az. 😊

petesilver
Én hajnal kettõ körül futottam össze vele, ez az elsõ köre volt, aztán ment egy 1:50 elejét is 😊

petesilver

Aceton
<#worship>

Kill\'em all - Let God sort\'em out...

sajoati
johettel volna anno NR2k3-azni...

Villeneuve: szerintem nem o az, nala meg en is gyorsabb vagyok. 😊

vagy valami jatekkormannyal jatszik...

Endure, in enduring grows strong...

symbol
nah akkor megpróbálkozom vele 😊
mondjuk silver javulni fog, ahogy eljön a következõ szezon, sok még a rookie 😊 kössze amõgy az infot, és igazad van, én is "néha" nyomnám az ovalt 😊

sajoati

Endure, in enduring grows strong...

viziloitato
Asszem a vasárnap, hétfõ, és kedd este a legjobb idõpont a Silvercrown-hoz. Ez igaz a mazdára is. Nem örülnék neki, de ha weeklyre tennék ezt a két autót, akkor nem lenne gond a versenyzéssel. Az SK Modified is csak így kezelhetõ. Csak csütörtökön vannak futamok, és mindig vannak jelentkezõk, pedig nagyon kevesen használjuk ezt az autót (377-en). Mindenki a barbival van elfoglalva, ezért nincsenek emberek a komolyabb versenyekre. Nem vagyok Huttu szintû versenyzõ (nemtok minden autóval jó lenni), és soha nem is leszek, de azért nem ragadok le egy autónál. Nem is tudom, hogy bírják elviselni sokan azt, hogy egy hétig ezer futamon indulnak ugyanazzal az autóval. Ha jól emlékszem, akkor Lac Coo ilyen ember, mint én, hogy sokmindennel menne, de Õ még ugye korlátozva van, bár csak a Mazda érdekelné, ha meglenne a D-Class mert ovált nem szereti, ha jól tudom, a többivel már mehet 4.0 felett most is. Kár, pedig sztem egy ovál verseny sokkal nehezebb, mint egy road. Roadon, ha elmész a többiektõl, vagy fordítva, akkor nagyon-nagyon unalmassá tud válni a verseny, ez oválra nem nagyon igaz, mert egy rossz setuppal is lehet jól draftolni, és 10 autónál ami egy kupacban van a közepén lenni az egyszerûen annyira izgalmas, hogy elmondhatatlan. A gond nálam is az, hogy indulnék silverrel, és mazdával, ha lennének elegen, amikor van rá idõm.
symbol
hát elhiszem, de pl sumi olyan sapkát hordott amilyet akart, azzal totál õ rendelkezett. és különben is pilóta/szerzõdés, és csapatfüggõ. bár gondolom sokaknak megvan kötve a keze, és ugye schumi fizetését sem közelitik meg, de azért szabadidõben horhat akármilyen cuccot 😄 néha elég nevetséges göncökben jelennek meg úgyis a pilóták 😊

meg mirõl beszélünk? pl azt nyugodtan megtehetné egy jóhiszemû pilóta, hogy arcát adja a programhoz. ennyi. ez tudi nem ütközik szerzõdésbe. (bár aztán lehet mégis). mindegy, szerepeljen a szponzoros versenyzõi ruhájában a reklámban, azzal nem ellenkezne senki. egyénként jah, tisztában vagyk azzal, hogy nav elképzeléseim vannak, de sajnos, az elvárásaim bizonyos szempontok alapján reálisak. ha õk nem karolják fel az iRacinget (és ugye az nekik és a szponzoroknak sem szar reklám, hogy szerepelnek a médiában, vagy akárhol az iRacinget reklámozva).

mindegy, az egész abból indult ki, hogy nem látok rá esélyt, hogy többen legyünk. ennyi.

Aceton
Nincs hozzá linked, vagy egy scan vagy valami???

Aceton
Pont ezt akartam írni neked minden bántó szándék nélkül, hogy te (még) nagyon naív emberke vagy...
Az meg, hogy kiragasszon egy matricát nem kicsit vicces ötlet, mert nemhogy a kocsi egy kis felületével se rendelkezik, de még a homlokára se tetováltathat iR logot.
(Pár VB-vel ezelõtt itthon volt egy matricás botrány, mert ugye a MOL a szakág fõszponzora, Pulai Terminátor meg kirakott egy Shell matricát a hajóra, mert az meg az õ fõszponzora. Lett is nagy ordibálás, szerencsére emberünk nem hátrált meg.
De az ott egy más, vérprofi világ...)

symbol
nah ilyenekrõl beszélek, bár egy kis logó vagy akármi, ugye a kocsin (tom túlzás) 😄, sapkán vagy akármin mindig jobb. értem én hogy igy bevételtõl esik el, de biztos van olyan felület, amivel a pilóta rendelkezik, és szal nem ezen múlna a megélhetése 😊 nav vagyok, de ha nekem dollár-százezreim lennének, nem lenne kérdés a dolog. max szabadidõmbenhordanék szutyok iracing sapkát, pólot 😄

AJ-vel volt egy újságcikk is, amiben arról beszél, hogy asszony má be van rágva, mert AJ túl sokat megy iracingben. 😄

symbol
hát de érted te mire gondolok, M. Schumacher is focizik, hobbyból, el is kéri a belépõ árát a szervezõ, de azt teljes egészében felajánlják bizonyos szervezeteknek. Szándékról és támogatásról beszélek. Régen volt ilyen. És ha komolyan bele megyünk, innen tényleg kikerülhetne pár próbakörre pár ember, de ahhoz jó lenne még ismertebbé tenni a játékot, és ehhez õk is kellenek. ha én autóversenyzõ lennék, támogatnám a projektet, és hresztelném, mert valószinüleg minden versenyzõ tisztába van azzal milyen nehéz egy karriert elinditani. ha nem érdekli õket, az a saját szive ügyük, mindenesetre nem tudom felfogni. ez az én szubjektv véleményem, de jó szar világ felé haladunk, ha a büdös életben többet nem "dolgozó", pénzes pilóták erre nem képesek. nem, nem várnám el azt, hogy mindent, mindenkit támogassanak, de ez az õ sportjuk, "itt" kezdték el õk is, ha valamit, hát ezt kellene támogatniuk. pénz nélkül. mellesleg, az sem nagyon dobna fel, ha fizetnének nekik azért hogy reklámarcok legyenek. mert akkor tudom hogy a pénz miatt teszik, bár legalább népszerûsitenék. a legjobb reklámaz, hogy játszanak a progival, bár ez meg nem sok földi halandóhoz jut csak el úgy... 😞

Aceton
Igen a profikra mindig is jellemzõ volt, hogy ingyen csináltak valamit, amiért egyébként pénzt is kaphatnának... 😊
(Ha meg Ernhardt Jr. hobbyja a photoshop lenne, akkor festene neked alternatív eget bele <#fogmosas> )

Aceton
A minap AJ-vel tett egy futamra, és páran be is kérdezték, hogy este nem indul a versenyén, vagymi?
Erre mondja, hogy de indul, csak beugrott még játszani is...
(Persze ettõl még lehet kamu)
Majd lenyomozzuk õket! 😊
(De azért furcsa, hogy mindegyik qrva jól megy, akkor miért nem jóskapista vette fel a nevét, vagy netán bot???)

symbol
rámegyek az lfs oldalára és mindig több százan vannak online. azért az nem semmi. iracing meg... hát mennék silver futamokat, de amiota nem kifejezettem csak padlógázas pályák vannak soron esténként jóformán sosem látok senkit. :/ kevés, kevés. aztán idén még lehet ugye jön 3 autó... mi lesz itt...

egyébként a létszám néha csökken is, gondolom a listából kiveszik azokat akik nem fizettek elõ újra, igy mostanság 4700 körül vagyunk.

symbol
jaja, bár azért szóval ilyenkor ha én versenyzõ lennék, ingyen is ámogatnám az ilyen projekteket. most mit nekik még pár tizezer dollár... nevetséges, ha egy játékfejlesztõbõl akarnak hasznot húzni, inkább ezzel is támogatniuk kellene a reklámot, kampányt, és a tehetségek felfedezését. mert az jó az iRacingnek, nekik, neki, neked, nekem. mindenkinek.

Cowek
Szép kérdés, szép válasz :-))
Érdemes összenézni hogy mikor hol nyomnak igaziból versenyt, és abban az idõben van-e iRacing futamuk. Ha van átfedés, nagy Fake az egész... vagy névrokon... :-)

http://www.f1-info.hu/

Aceton
Én is azt gondolom, hogy a profik tényleg igaziak.
Csak akkor meg miért nem szolgáltat errõl az iRacing egyértelmû bizonyítékot, hiszen ennél jobb reklám nem is kellhet?!?
Ha csak azért nem, mert nem szerzõdtek velük, hanem csak simán hobbyból szimeznek, így nem használhatják fel a nevüket? <#wilting>

petesilver
elképzelhetõ hogy tényleg õ, mert valami fertelem randa az autója, meg a bukója. Ez illik hozzá!

DTap
Most akkor ki lehet õ? Már az iRacing fórumon is téma, pro és kontra vannal érvek. Talán a nagybátyja (öt is igy hivják, versenyzett is több sorozatban)?

petesilver
melyik effekt az, ami a kormány közepét rezegteti/kattogtatja az ffb-nél, és hogy tudom számûzni egy életre? rohadtul zavar!