25347
  • mumus70
    Én nem tudom, sose hallottam még, én mindig eleget tankolok....
    Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.03.17. 17:13:58
  • Dlot
    Nem tudjátok melyik spotter pack az amelyik elkezd ordítani, hogy álljak ki most ebben a körben, mert nincs több üzemanyag?
  • Alexease

Nagyon jo az az auto, eleg jol beletalaltak.

En road-on is szeretem, csak bazinehez beallitani a teljesen asszimetrikus epites miatt.
  • mumus70
    Új szezon kezdése az új vassal. Még barátkozunk egymással, de jópofa jószág! Első blikkre érzékeny a gumihasználatra, de nagyon korrektül érezni a tapadást a kormányon amikor kapaszkodik az útra, és jóindulatúan jelez is szépen időben ha veszti a hátulját, gázzal lehet fogni teljesen jól.

• Alexease
    Mai update-bol: "Opponent cars will now emit less smoke when on wet surfaces."
    Ezt is beleirtak, de ez valszeg csak a beta tesztereket erinti;D
  • GeriDoc
    29-es.
  • knbs81
    Ha szabad kerdezni mi lesz helyette? Vagy mi van mar helyette?
  • GeriDoc
    Nem tudom, hogy ide berakhatom-e, ha nem, akkor töröljétek.

Eladó a Logitech G27 szettem. Hibátlan, tökéletes állapotban, május 18-ig garanciális. Váltót egyáltalán nem használtam. Dobozzal, zacskókkal. 76 000,- Ft. Megnézés, kipróbálás Bp. XIV. ker.-ben.
  • Dlot
    A való életben sincs konfliktus mentes verseny. Nézz meg egy verizon startot a tubeon, ha az első kanyarban nem a futamon biztos fog vér folyni. Vagy a nascar, ahol egy kapszulában, védőburokban ül a versenyző annyira biztos minden futamon egy tömegkarambol.

A fotelhuszár jóskapisták-tól nem várhatsz többet. Talán egy pro sr-től, azok már csinálnak vad dolgokat, rossz nézni néha :o Mondjuk előbb-utóbb ott is crash és rip a vége szinte mindig.
  • Alexease
    Ha ugyanazon szerverre kerultok, akkor meg elvezetes is lehet, eloben taktikazni vagy leboxolni egy rosszabbul sikerult "talalkozot":)))

IP cimet szerintem nem figyel, de ha igen, es van kulon kartya, akkor tuti nem lehet gond. Vagyis hajra, udv a csapatban!:)
  • balazsb1987
    Hazaálított egy t500rs-el, szóval biztos h lesz olyan h egyidőben játszunk.

Köszi a választ.
    Utoljára szerkesztette: balazsb1987, 2017.03.15. 10:38:45
  • Alexease
    Hova ide?!:)

iRacing? Lehet, nevet, email cimet es bankkartyat figyel (de valszeg bankkartyabol ugynazt is elfogadja tobbszor?!). Bar valamit szigoritottak a multireg-en, de ha gaz is van vele, valszeg egy level valtassal megoldhato.

Ha nem akartok egyszerre jatszani, koltseghatekonyabb ugyanazt az account-ot hasznali:)
  • balazsb1987
    Egy háztartásból több személy is regisztrálhat Iracingbe? Öcsém is szeretne csatlakozni, nem lesz gond belőle?
    Utoljára szerkesztette: balazsb1987, 2017.03.15. 10:32:18
  • ozoli78
    mindíg ilyen volt jol kanyarodott ,viszont mos ezzel a gumival brutál jó nagyon meg lehet fogni
    nekem mindíg nagy kedvencem volt csak ugye jöttek az ujak
  • mumus70
    Vadi új tervezésű, még előtesztelés alatt lévő cocpit rendszer előrendelhető nálam!!!! :D

• mumus70
    Bármilyen hihetetlen, de én a fair és élvezetes csatákat preferálom mindig, és minden futamhoz így állok hozzá, ezt várnám el másoktól is! Ezért is szoktam kiakadni amikor eszetlen versenyzők takarítanak el az útból, miközben én próbálok mindent megtenni a sportszerű versenyért. Persze, van amikor sorozatban mondjuk kilencszer sem látom meg a második szektort, mert van aki azt hiszi hogy az ő fékrendszere fele akkora úton működik mint másnak, vagy az én helyemre is szüksége van a kanyarodáshoz, esetleg semmitől sem zavartatva 4.alkalommal úgy 70 méterrel előbb fékez ugyanabban a féktávon ahol már háromszor normális helyen hogy öklelje már fel valaki, akkor persze hogy én is belefékezek a kigyorsításba, és cikázok a csávónak az egyenesben, felszorítom a falra, kivezetem a boxutcába 180-al, stb stb. De ezek extrém esetek, aki figyelemmel kíséri a videóimat, az le tudja szedni a versenyzési stílusomat......
  • Pitti
    Attól függ, hogy az a partner elöl van vagy hátul... kérdés, hogy te hogy mennél elöl... genyóskodnál-e vagy se...
    de tény, hogy igazad van élvezetes így menni, ha valóban mindkettő korrekt.
  • oneal1
    hú de baró ez a gif
  • Norbi1990
    McLaren GT3-al ment valaki mostanában?
    Eddig Audival mentem Blancpainbe de most kipróbáltam a McLarent és hát nem egy kategória finoman szólva :D
    Úgy lehet menni vele ahogy akarsz, míg az Audival folyamatos alulkormányzás van.
  • mumus70
    Ha megfelelő a partner akkor simán meg lehet csinálni, persze ha nem genyóskodik, kicsit lelép a gázról kigyorsításon, meg nem legyezget be. Akkor minden kiszámítható, és rohadtul élvezetes így menni.
  • Alexease
    Az ilyen helyzetekbol lesznek a latvanyos videok vagy a soderagyba tolo SR-rombolo megmozdulasok;D
  • hungary27
  • Marcinko
    Dehogy 4 official verseny és 4,0 felett kell lenned és felkerülsz , ha jól emlékszem !
  • Dlot
    Tényleg, ilyenkor amikor lejjebb sorol valakit, mint ma az új season kezdőnapján a 2.0 alattiakat, azoknak is ki kell várni újra a három hónapot (vagyis a mindenkori season végét)?
  • oneal1
    jah, így jártunk :)

fel kell dolgozni megint, bár a porscheval nem lesz egyszerű, de imádom
  • endy papp
    Üdv a klubban,3 hete A 1.8 volt (hozzá teszem 1 versenyt nem mentem azóta,csak ma először) most B 2.81ezt neked iRacing
  • Alexease
    En ugy emlekeztem, hogy szezon kozben 1.0 alatt dob vissza, de ugy nez ki, akkor mar 2.0 alatt:/
  • oneal1
    na a Nordschleife-s porsches durvulás miatt sikerült A ból B-be visszakerülni :D

bár nem tudtam, hogy 1.71 el visszadob
  • Alexease
    Azert Imolan sokat javitottak;) Korabban a celegyenesre rafordulva harmadara esett az fps (OK, nalam, szar gepen, de arra azert mindenki panaszkodott), most max 10-20% csokkenes van. Persze, ez valszeg nem engine beallitas volt, ez inkabb csak" LOD-olas vagy transparent-sorba rakas. Amit meg tudtak volna csinalni 3-6 honapja is, de mivel itt minden min. 3 hoapig tart, es fontossagi sorrend van, igy az ilyenekre is honapokat kell varni;D De elobb-utobb minden elkeszul:D
  • Alexease
    Most "semmi" kulonleges nem jott, most inkabb a dirt-re koncentralnak (hatter fejlesztesek), plusz a DX9-tol es a 32bit-tol szabadultak meg. Egy-ket technikai dolog jott (elelmosas es elesitesi beallitas a nagyobb felbontasra es a VR-re), a fix D11 miatt mar rendes (giga) printscreen es hasonlok.

Valszeg a kovetkezo update-tol lehetnek (fix DX11/64bit-re) komolyabb valtozasok. Eloszor valszeg hatter technikai dolgok jonnek (memoria es shader kezelesek, tobbszallu szamitasok, fenyek/arnyekok "atallitasa", "kamu" tukrozodesek optimalizalasa stb.), amitol kicsit szebb de foleg gyorsabb es jobban kihasznaltabbak lehetnek a HW-k.

Vagy egyeb render dolgok (pl. jobb normal mappok, occlusion stb.), amitol "realisabb" lesz a feny/arnyek es a render (most is szep, de azert neha meg kicsit muanyag jatekautos).

Aztan majd utana johetnek esetleg az "erdemi" (latvany) valtozasok is. Normalis postprocess, dinamikus napszak vgy akarmi.
  • GeriDoc
    Van, de nem látni, csak az fps meter-en. Sebringen a boxutca high és medium beállítása között volt 40fps különbség. Illetve olyan 100 fps alatt játszhatatlanul akadozik, remeg (v-sync-el is, sőt talán azzal a legrosszabb).
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.03.14. 09:52:52
  • mumus70
    Van valami új vizuális fikcsi az update-tel? Ki mit lát?
  • Dzsidzsi32
    Leginkább zárt szelvényből. Nincs csőhajlitó gépe. Most nem találom a hirdetését. Privátban megírom a Tell számát.
  • knbs81
    Mibol epit? Zartszelveny, vagy acel csovek? Esetleg 80/20 aluminium rendszer?
    Kivancsi vagyok van elerhetoseged hozza?
  • bardocz
    Jaja, muszáj volt
    Amúgy nem igazán sajnos, itt is 20% az áfa :D
  • Alexease
    Kikoltoztel, mert ott jobb az iR ado ?!:)
  • bardocz
    Ahhoz asztalt kéne vennem, és a pedál rögzítése még mindig problémás lenne, barkácsolhatnék.

Dzsidzsi32, anglia, nem hiszem, hogy ide elküldené :D Otthon van saját, amit csináltam, de itt még semmi. Egyszer kapcsoltam be a gépem, hogy lássam működik e összerakás után :D
  • Dzsidzsi32
    Merre laksz ? Van egy taksonyi srác aki cockpit építéssel foglalkozik. Atom stabil amit csinál :) És nagyon jó áron dolgozik. Az enyémet is ő csinálta. Szereti a kihívásokat , mert az enyémet 4 hónapig terveztük a motion miatt.
  • mumus70
    Úgy próbáltad már hogy egy szék, meg egy asztal? Engem sem kergetnek az asztal körül hogy nincs cocpit-em.....
  • bardocz
    Venni akartam egyet, ide nem szállítják úgy tűnik, bár írtam nekik, másik alternatíva meg drágább és egy centivel szélesebb mint ami ideális lenne. Most nem nagyon akarok építgetni, bár lehet az lesz a vége. Lassan 1 hónapja nem szimulátoroztam. Valami nagyon kéne már :D