iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Elotte kell inditani, kozben problemas.
Alexease
Elvileg kopik a gumi...
petesilver
Nekem a gumikopás hiányzik. Gumigyilkos cincérek 1:03-as körök helyett 1:05-06-ot mennének 10 kör után nem tudnák végigtolni így a versenyt, mint most.

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
ki, engem is zavart. options/sound/voice chat/ lenyiló ablak közül none-t válaszd

lac coo
És ki lehetne valahol kapcsolni, hogy ne halljam , ahogy néhány emberke végigkarattyolja a versenyt ? 😊))

lac coo
Lehetséges , hogy azért szaggat mostanában a frapsom, mert ALT+TAB -al lépek ki-be , hogy bekapcsoljam ?
Eddig nem volt vele bajom, most meg elég rossz ....😞

Alexease
Van restart, versneyenkent 2 (edzesen es mashol vegtelen😛). Viszatesz a pitbe.
sajoati
restartoknál ("guruló rajt" 😊 )nem egyszer volt a HNR bajnokságban, hogy aki nem figyelt ésvagy 1-esben hirtelen indult, simán kiforgott.

mondjuk engem az zavar még rettentõen, hogy megsérül a kocsi, és nem lehet javíttatni... vagy valamit benéztem és lehet valahol.. 😉

Endure, in enduring grows strong...

lac coo
De emlékszel még a régi Barber videora ? Már akkor ezt beszéltük, hogy valszeg mivel még nincs kész a játék rettenetesen csúszik .. .Hát most kész van 😊))

Alexease
Nem (teljesen) ilyen volt😉 A sogorom eloszor nem tudott normalisan elindulni az autoval (NR2003, CUP car)😊

Ezt meg agyon reklamoztam neki, hogy milyen szuper lesz, es milyen draga (😄DD), aztan meg nem mertem kiprobaltatni vele (nem fullad le, nincs inditozas, barmivel padlogazon lehet elindulni, kenyelmesen):/
lac coo
Ehez az extra tapadáshoz kigyorsításkor még hozzátennék valamit: nem is olyan régen, mikor még semmilyen formában nem adták ki az iRacinget, volt egy Barber video az oldalukon, amibõl simán az jött le, hogy a pilótának minden kigyirsításkor halálfélelme volt, alig mert a gázhoz nyúlni míg egyenesben nem volt az autó !
Szal szerintem ez nem a kocsi beállítások hibája, egyzserûen így tudták megoldani, hogy ne legyen élvezhetetlenül nehéz a kigyorsítás, ne csússzon olyan veszettül a gumi ....
Hogy ez az engine hibája vagy nem, NR03-ban is ilyen volt-e vagy sem azt nem tom ...

Nekem kezdettõl fogva gyanús a magyarázat, az ilen-olyan szuper szimulátort készítõktõl, hogy ez biztonsági kérdés.... 😊)))

Alexease
Nem oltem bele energiat, nem magam miatt aggodom😉 Ha hetente 1 versenyt lenyomok, akkor mar hyper-aktiv vagyok😄DD Ezen a heten meg a kormany sem volt osszerakva (talan Sebring-en toltam par kort...).
symbol
hát nemtom. átérzem a probléma lényegét, a gyorsaság mindegy.
bevallom én is harapósabbnak képzeltem ezeket a kocsikat legyen akárháyn lóerõ és nyomaték. de mondom ehhez nem értek annyira.

az indulás nekem is teljesen vicces. legalább neked kéne beinditani a kocsit vagy nemtom. a silver crown viszont szerintem jó lett nagyon. azon már érzek valamit, bár, hogy õszinte legyek, ha azt megcsinálták látszólag jóra, akkor nemtom a többit mért nem. illetve akkor lehet mi vagyunk hülyék és ezek a tanulókocsik tényleg ilyenek. bár ha a radical is ilyen könnyú, akkor el lehetne gondolkodni.

nah majd a lotus-ra leszek én kiváncsi. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

lac coo
Hogy ki a gyorsabb nem lényeg, magánügy ...
Arról volt szó, hogy kissé gagyi a világ legjobb szimulátorának kikiáltott játékban ez a furcs extra tapadás ...
Azt egy percig sem kétlem, hogy ti megtaláljátok bármiben a "kiskapukat" ahogy te írtad ....😊
Engem kifejezetten elszomorít, hogy kanyarban szinte nincs más dolgom mint tövig nyomn ia gázt! Fele olyan élvezetes mintha szépen adagolnom kellene az ívhez igazodva .

symbol
az pedig elhihetetek nem érdekel még hogy párszor odavágom a kocsit, benne van. ellenben az nagyon nagy élmény, amikor viszonylag gyors ellenfelek közt helytállsz, pl nemrég linkeltem ahogy két pali mellett mentem el. ha óvatós lennék oda nem mentem volna be. biztam bennük, és magamban is. szûknek tünt kicsit, plusz a középsõ palinak azért nem volt egyszerû dolga mit is csináljon. nem vagyok profi, de ott kockáztattam, mert autózhattam volna még kivárásra, de hibázott az egyik, bementem mellé. és erre az elsõ is hibázott amellett is elmentem. a videón a fraps (hülyesége, nem vette fel) miatt már nem látszik, de ahogy elmentem mellettük tökéletes véve a sikánt kigyorsitásnál azonnal megforogtam. és megint elmentek mellettem.

csak röhögtem... 😄

symbol
hát szerintem nem hülyeség. lehet az elején eldobnám jópárszor és? nekem van idõm szerencsére még gyakorolni. utána tudi gyorsulnék és szoknám. most is eléggé úgy állok, hogy még mindig minden új pályával ismerkedek, addig bénázok sok hiba viszonylag, aztán viszont 1800-2300 iR közöttt nagyjából helyt állok, néha nyerek is.

alex biztonságra megy már az elejétõl fogva. én nem mindig. sõõt.
nekem kell a tempó is és van is idõm rá gyúrni esténként.

szóval ha nehezebb a játék lényegében a profik és a legszarabb pilóták között nõ a különbség. alex nem szar, csak nincs ideje, és nem is szeret "határon menni." ennek pedig az a következménye, hogy én pár versenyen botladoznék, aztán szépen javulnék és ugyan az lenne mint most. persze úgy, hogy mindkettõnknek nehezebb dolga lenne.

ez logikus és ésszerû feltételezés.

lac coo
Na ez a hülyeség ! 😊))
Ezt itt lefogadom ha te továbbra is nyomnád neki mint a süket ötször elõbb eldobnád magad mint Alex ! 😄DD
Én inkább úgy fogalmaznék, hogy ti most nyomjátok neki mintha falábotok lenne, Alex meg most megy úgy, mintha be kéne osztan ia gázt mert esetleg kipörög ...

lac coo
Az árkád stílusú ( vagy még annál is rosszabb ...) starttól meg egyenesen hányok ! 😄D

Lehet lassabb lennék az extra tapadás nélkül , de mit számít az 😊))

symbol
igen. szerintem lassabb lennél miért?
azért mert mindenki más is. de mig páran itt és én is, akik tökig nyomjuk és "kiskapukat használunk ki" (ami szerintem hülyeség), addig te finoman elvezetgetsz.
nah ha most radikálisabban nehezebben vezethetõ lenne, akkor te pláne nem nyomnád annyira mert szépen szeretsz menni. mig mi valszeg ugyanúgy küldenénk neki, nem nagyon törödve azzal, hogy hogyam küldjük át egy lassiton, mikor váltok fel, meddig pörgetem, esetleg hányszor kormányzok ellen aprókat és hajtom szét a szavaitokkal a járgányt. te ezeket módjával persze, de nem vállalnád be ahogy most sem teszed, amiért tiszteletem, de szóval érted miért lassulnál többet mint mi.

ez persze szubjektiv, ettõl te lehet tehetségesebb és gyakorlottabb is lehetsz a többségtõl és tõlem is. 😊

más: egyébként én is afelé tendálok mint te. mármint ha lesz H váltóm azt fogom használni, ha az életben is azt használják. meg kuplungot is ha lesz és van az igaziban is. ez pedig biztos lassitani fog az elején sokat. de szebb. és szimulátorosabb. egyébként értelek, én is pont a komoly szimulátoros dolgokat hiányolom a programból. mindeki nyomja tövig, mert megteheti múszakilag. 😊 nem tom pl egy skippi hogy melegszik, megfõ-e a motor, bár amig nincs igazán kánikula, idõjárás.. nah de ez más téma. szóval frankó lenne, ha majd az ilyen 1 órás futamokon néha lejebb kéne venni a fordulatból futam közben mert bizony elfüstölhet, ezzel is kellene számolni, taktikába beleszámitani. jó lenne. nagynéha elszállhatna a váltó, de leginkább csak akkor ha (mitõl szokott elszállni egy váltó? 😄) nem vagyok múszaki zseni, de jelenleg, kb kurvára nem számit mi van a kijelzõkön a kocsikban. és ez baj egy szimulátornál. nagy baj.

sebaj, biztos vagyok benne, hogy 1 év múlva már sokkal jobb lesz. 😊

NIBI
Ha már akkora energiát öltél bele, akkor jelentkezel a következõ futamra... Hiszen majdnem óránkét vannak versenyek... Véletlenek a profiknál is vannak, néha õk is kilökdösik egymást!
Alexease
Miert erdekes, hogy hianyolom?! Mindigis a szimulatorosabb fele hajlottam.

Biztos vagy benne, hogy lasabb lennek?
symbol
hát nemtom. radical-t még nem próbáltam, de azért érdekes alex hiányolja ezeket a dolgokat, de gond hála ha valaki hajtja az autókat. 😊
ha nem lenne ennyire kezes a kocsi, még inkább rángatni kellene etc, vagyis nem kellene, de néha szükséges lenne 😊 azaz pl te még lassabb lennél a stilusod miatt. 😊

meg azért nézzünk pl egy forma 1-es kocsit. egy járgány a mezõny vége felé, lehet totál gáz, nincs egyensúly, nincs semmi, kapkodnod kell mint az állat a tempóhoz, mig pl egy ferrari kezesbárány. mégis mindkettõ f1-es kocsi. szerintem jó ez igy egyenlõre, én a program hiányosságait inkább hiányolom 😊

lac coo
Nekem nagyon hiányzik a dolog .... Olyan döglöttek az autók 😞((

Alexease
Jo, de ebbol a szempontbol mindegyik vicces😉 A 2-300 LE-s autok allohelyzetben lefulladnak es szep nyugodtan startolnak😊 Jo azert megnyikkan, vagy forog 1-2-ot a kerek😉 Vagy elforditot kormanynal esetleg tenyleg porog😊

Azert a Barber is trefas, nem tudom, hogy az igazi hogyan startol, de az adatai alapjan le lehetne egetni rola a gumit (500kg, 150LE, 4.5 sec 100 km/h).

Legalabb offline-ban ki lehetne szedni. Onlineban OK, fo a biztonsag😉 bar azert vicces, ha mar motorsport szimulacio;P
lac coo
Na radicalt kettesben kanyarközépen padlóra rúgom, nehogymár ne forogjon meg ?! 😊)))
Hát itt nem forog meg, csak komoly trükközés után 😊))) Ez milyen már ???

Alexease
A SilverCrow eleg izom, ott mar nem tudtak visszavenni teljesen😉 A pitben tudtak trukkozni, ott hatsokerekre all a extra tapadas miatt😊)))))
Alexease
Megloknek, megcsuszol, korbefordulsz, falnak mesz. Ilyenkor, ha csak a falnakmenest szamolja, az OK lenne, de mar az is a meglokesnek a kovetkezmenye, ami negyede lenne a kapott buntetesnek😉

A hatulrol belemenesnel figyelhetne a padlofekezest is (bar az sem tokeletes megoldas), hogy ha az utkozes elott volt padlofek X ideig, akkor nem szamol vagy legalabbis kevesebbet.

Amugy, lehet hogy az egesz meg csak beta (eleve sok fontos dolog hianyzik meg a programbol), talan tovabbfejlesztik...
lac coo
Van ebben olyan autó amit erõbõl meg lehet pörgetni kanyarból kifelé ? 😊)))
Nekem még a híresen harapós Radicallal is komoly erõfeszítésembe tellik, hogy megforgassam 😊)))

kigyi
Nem halmozza a büntetést ezt nem tudom honnan vettétek, de hibás elmélet.
Egyszerûen csak annyit teszk, ha lecsúszol a pályáról mert mondjuk 0x cotact-al, de kilöknek akkor a pálya elhagyásért kapsz 1 pontot 0x-1x aztán ha loss controll akkor kapsz 2 pontot, de ugye mivel az elõzõbõl következik így 1x-2x lesz tehát csak 2 pontod lesz eddig. Ha még a falnak is nekicsaódsz akkor 2x-3x lesz tehát eddig összesen 3 pontot kaptál nem 6-ot!! és ha a falas ütközésbõl visszacsapódsz a pályára vagy pályán kívül neked mennek akkor ugye az 4x contact és így 3x-4x lesz belõle és nem 10 hanem 4 pontot kapsz csak az esetért. Mindig a legnagyobb gondot számolja csak fel a gép egy eseménysorozatban.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Alexease
Van ertelme az ovasnak, ha valoban olyan az eset: szandekos lokesek, feltartasok cikazzassal (nem benezett, buta, figyelmetlen feltartas), szembeforgalom (😄), durva chat.

De a kisebb balesetekert, meg ha egy versenyen rendszeres is, hat nem tudom. Bar 1-1 ilyen is tonkre tesz egy versenyt, a halmozott buntetesek miatt😊

Aki megovja, annak elonye nem lesz a dologbol, nem kap vissza SR-t, pontot, helyezest. Kiveve az elso bekezdest, mert ott van ertelme, meg ha nem is kozvetlen😊

Akit megbuntetnek, max elesik 1-2 versenytol, de ha napi 10-et fut, es meg az iR bajnoksag sem erdekli, le sem szarja😉
symbol
valóban ha nagy baromállat volt többször is, akkor óvni kell. versenybalesetek vannak, de a rendszet továbbra sem szar. ilyet noszensz állitani. óvni azért van értelme, mert ha egyszer összekerültél vele iR alapján akkor lehet a következõ is össze fogsz vele, és ha már figyelmeztette a support, akkor szépen tisztán fog õ is versenyezni, odafigyelve. óvni nem nagy cucc, én még nem akadtam össze nagyon állat, barommal, és bár vannak rossz versenyeim, le tudom nyelni. szándékosan még nem tették tönkre a versenyem 😊

Alexease
Ha heti 1 futam lenne, veresen komolyan, akkor talan lenne ertelme ovni. De amikor az emberek napi 5-15 versenyt futnak, hat nem tudom😉 Ez azert megis csak "jatek", ki a reteknek van kedve irogatni, felnyomni, rajzolni, videot kesziteni?!😊

Jo az SR, szukseges, azzal nincs gondom, meg tetszik is! De legalabb amit az elobb irtam, a halmozott reszeket atgondolhatnak😉
Alexease
Nagy szivas az teny, ahogy olvasom, mar a sokadik olyan, hogy aki nem hibazik, vegig szopja a versenyt. Nekem is csak olyan balaeseteim voltak, amihez semmi zokom nem volt😉

Programbol az oldalso utkozes vizsagalat, pontosabban, hogy ki a hibas, az lehetettlen. Meg utolag megnezve, elbiralva is vitatargya😉

Amit talan meg lehetne csinalni, bar az sem egyertelmu, hogy aki hatulrol utkozik, az kapja a hiba pontot😉 Vagy legalabb, egy utkozes utan ne halmozza mar a palyaelhagyast, megporgest es object utkozest😉

Ha valakibe most belemennek hatulrol, kitoljak a kanyarban, akkor: kap az utkozesert, a palyaelhagyasert, a megporgesert, a object contactert, elbukja a versenyt, megcsappan az SR-je, es csokken az iR-je;DDDDDDDD

Felemelo erzes lehet, foleg ha valaki rengeteg idot es energiat olt bele, hogy jo helyrol, jo versenyt futhasson<#zavart1><#wow3><#zavart2><#wilting><#csodalk>
Nem mindenki volt ott 13. héten mikor nem számítottak a balesetek.
Anélkül, hogy bõvebben szitkozódnék, maradjunk annyiban, hogy az embereknek kellenek a szigorú szabályok és a rendszer nagyszerüen müködik.

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

Nincs ennél jobb rendszer, nem büntet csak számolja a baleseteket, ennyire egyszerû, ez miért nem igazságos?
Ha úgy érzed, hogy valaki extra hülye volt, vagy szándékos akkor meg kell óvni, akár többször is..
A szabályok másoknak is ugyanazok, nekik is csak számol..õk is találkoznak barmokkal, igyekezni kell elkerülni.

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

petesilver
borzasztó, hogy a balesetet kivizsgálás helyett úgy oldották meg, hogy mindenkit büntet. Viszont alapból tuti nem tudná a program, kinek a hibájából volt. DE tényleg fortelem ez a rendszer így!

Pukkandur
Igazad van, hanyagoljuk a warezt! Keresõt, torrentet mindenki ismeri, nem kell a reklám! Semmi szükség a több száz honnan lehet letölteni, meg miért nem indul kérdésekre.

DTap
...rajt után 10 kör alatt...

DTap
Na ma reggelig álltam a legend cupban a 22. helyen. Az emlegetett "x. verseny" eset megint bejött. Poleban vagyok futok egy 17.9-et Warm Up-on, teljes nyugalommal várom a versenyt. Emberem a felvezetö kör alatt kivülröl nekemjön, kocsi sérül, rajt 10 alatt 2x ugyanaz az olasz emberke lekörözöttként kétszer nekemjön. Vicc az egész. 14 incidentem lett kb -124pont, amiröl egyröl sem tehettem, de sikeresen elrontották a bajnokságomat. Ilyenkor gondolkozok el rajta kell ez nekem?

Pukkandur
Csak tesztelésre való. Az eddigi szimulátorokat mindig kiprópáltam vásárlás elõtt. Megnézem az összes autót és pályát és utána potenciális vevõ vagyok az adott szimulátorra mert tetszik. Iracingbõl nincs multi warez (csak offline), nem is kell! Online meg kell fizetni, ezzel ismerjük el a fejlesztõk munkáját és támogatjuk Õket, hogy minõségi szoftvert adjanak a kezünk alá. Ezt a sok "árkád" okoska nem érti, de nem is kell. A minõségi szoftverért soha nem sajnáltam a pénzt. Sajnos kevesen vagyunk így ezzel, ezért van ilyen kevés igazán jó szimulátor. Ez pedig az!!!!

lac coo

Alexease
A hozzaszolast korrektnek tartom, en is azt szorgalmaznam, hogy ha lejar a szerver elofizetes, offline lehessen hasznalni egyedul (termeszetesen az online bejelentkezes szukseges lenne!).

De...😊 A warezt szerintem hanyagoljuk, ha masert nem is, nehogy idetalaljon nehany verpistike😉 THX!
Hát nekem pont jó lenne, mert nem sokára lemegy az elõfizetésem és most nem hosszabítom meg, mert max. hetente 1-2 órát tudom nyomni. Offline-ban szívesen gyakorolnék... Egyébként lehetõvé kéne tenni az offline használatot, ha valaki már pénzt adott érte, így lenne korrekt.

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

lac coo
Amúgy ki ez-mi ez a Huttu ?
Valami Star Wars hõsnek gondolnám.... 😄D

lac coo
Már Iracing_-bõl van warez ?! <#wilting> És az mire jó ? 😊))))

DTap
Nem mindenki, én például a legends ovált favorizálom.

Pukkandur
úgye<#wow1>sry

Pukkandur
Üdv,
Tesztelgetem az "illegális másolatom". Szigorúan csak tesztelésnek néztem meg. Nagyon tetszik, tehát mostmár biztos, hogy elõfizetek minimum egy hónapra. Mert úgye ez csak online nyújthat igazi élményt, erre van kitalálva. A megvásárolt verziónál a lime rock-ot solstice-szal nyomjátok a legtöbben?

csige791
hogy lehete reset cart nyomni ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .