25347
  • Cowek
    Az a győzelem a legértékesebb ami a legerősebb mezőnyben született. Mi ezzel a baj?
  • petesilver
    Pro Series: Lementek az első versenyek, kapott is helyet az új hírek között, hogy valóra vált az álom, végre tényleg kiderülhet, ki a legjobb szimversenyző a világon. De azért a pontozás oda**sz! Dale Earnhardt Jr. 3. lett első oválversenyén a pro szériában, ezért kapott 333 pontot. Viszont azon a versenyen kívül volt még 4, 4 db győztessel akik ilyen pontokat kaptak: 266,246,205,294 . A minőségi besorolás meg pontok szerint van. Akkor így ki is a legjobb?
  • petesilver
    Amíg mi itt Lotus Sebringről értekezünk, addig egy magyar srác, Balog Szabolcs ment egy 1:48:798-as qual időt, és két futamot ment, ahol mindkétszer második lett a mindkét futamot megnyerő VH mögött. Az azét nem pite, hogy VH végigszórta az 1:49-es időket a versenyen, és a leggyorsabb köre a második !!!! volt, teletankal!
  • NIBI
    Remélem az sokkal jobb lesz. :)
  • PolDoc
    Erről lenne szó:
    Thread: Telemetry HUD plugin for iRacing
    http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=25817&tstart=100

Szuperül működik, nem tudom iRacing meddig akar még várni a saját verziójukkal.
  • NIBI
    HUD? Van valami amiről lemaradtam? :)
  • Alexease
    iRacing SR Championship:)
  • petesilver
    Gratula. Én most a Lotusal csináltam azt, hogy /le se merem írni milyen beállítással, mert kitagadtok a fórumból/ barkácsolatam egy vezethető setupot, és amikor már körbeértem jópárszor vele, kipróbáltam a VH setupot, és már azzal is sikerült körbemennem. Alakul a dolog, de még most is elcsodálkozom azon, néha hogy a fenébe dobja el megát egyenes vonalban váltás elött 10000 RPM környékén.
  • petesilver
    Hát én próbáltam, jóformán a semmire ováloztam majdnem egész nap. Lanyomtam az SR-t, majd az utolsó futamon visszaszereztem, az legalább tiszta volt. De az is csak azért, mert a felvezető körben állt keresztbe az egyik idióta gumimelegítés céljából, és a fél mezőnyt ledarálta mögöttem. Jövő héten megoldjuk, addigra csak sikerül!
  • Cowek
    Megosztom a tapasztalataim kicsit, hátha hasznát veszi valaki...
    3.18-ról indult az SR-em 1-2 napja... sikerült is tartanom valameddig Skippyvel, aztán ahogy gyorsultam futamonként 8-11 incidentet is összeszedtem. Valamilyen hülye sugallat miatt warmup alatt belenyúltam a setupba ami azonnal le is nyomta az sr-em 2.28-ra szinte egy futam alatt. Kihagytam egy napot és előröl kezdtem...
    Practice-on sikerült egy stabil setet csinálni, ami elsőre lassabbnak tűnt a gyors incident gyártónál. A setupnál egyre figyeltem igazán. Ha elsokallom a fékutat, akkor keresztben becsúszva a kanyarba ne tolja ki az elejét, és ne dobja el a fenekét sem. Persze tudom hogy ez nem újdonság, egyszerűen a súlypontot kell belőni, de valahogy ez a set nagy sebességnél sem tört ki, és akkor sem ha túl gyors kanyarban sokaltam el. KB fél mp-et javítottam a PB-en, és az utolsó 4 futamból egy 2 hely és 3 győzelem lett. A teljes versenyidőm 30mp-el lett rövidebb a bukdácsolások kihagyásával.
    Igazából nem fényezni szerettem volna magam, mert ez bizonyára a gyengébbik szerveren történt, sokkal inkább arról szól hogy egy nagyon uralható set megtanítja az embert 0 incidentekkel menni úgy hogy lassan egyre jobb köröket megy... Egy olyan settel amivel teljesen biztos köröket tud menni az ember, még a pörgő autókat is ki lehet kerülni, akár driftelve is.
    Azt hittem hogy én is abbahagyom a hülye SR miatt, de így egészen másként látom a fejlődési lehetőséget.
    Persze magasabb kategóriákban ez már sokkal nehezebb, de biztos vagyok benne hogy a sok bukdácsolásomnak az oka az, hogy kihagytam eddig ezt a lépcsőfokot.

Nehogy túl misztikus legyen a legjobb köröm:
    Infineon long: PB: 1:49.573
    azért ettől nem kell elájulni... de baromi élvezetes :-)
    A HUD az számított legjobb időt 1.48.1-re teszi, bár még nem sikerült sohasem 3 jó szektort egyszerre összehoznom...

Skippy infineon set
  • Alexease
    Ezzel a Lotus-szal jol lehet reklamozni, csak az a kellemetlen, hogy uj elofizetoknek szol, akik - mivel Rookie-k - nem hasznalhatjak, majd ha csak Class-C-k lesznek:D
  • viziloitato
    Nem tudtunk Silveradozni, de nekem se sikerült a javítás, megint csak visszafelé ment az SR. Nagy visszatérés lehetett volna SilverCrown-al, mert 3. lehettem volna simán, ha a 4. nem pöccint meg hátulról 2x egymás után, a zöldnél, egy sárga után. Az elsőnél még megfogtam valahogy, de a másodiknál már csak annyira, hogy, se füvezés, se sergőzés ne legyen belőle. Ráadásul az utolsó kör utolsó kanyarban még azért sikerült a falat eltalálni, persze csak egy kicsit, de pont elég volt egy 2x contact-hez. Biztos, ami biztos azért a road SR-ből megint leharapott, igaz most csak 0,05-öt. A héten eddig csak oválon mentem, és már 0.25-öt vett el a road SR-ből. :( Holnaptól már roadon megyek, mert lassan leesik 3 valamennyire az SR, úgy, hogy nem is mentem roadon.
  • petesilver
    tolják rendesen a reklámot:
  • Alexease

Nah, az az enyemnel 3-mal jobb, a legjobbanl 6-tal rosszabb:))))))
  • JuanG
    én most lotus - sebring 1:53 elején járok, de már igy is necces ahogy megyek :P...
  • petesilver
    ííítényleg! Sorry. az valamimásban van :)
  • Cowek
    Hééé, az a honda motor yamaha
  • Alexease
    Meg a pilota feje;) Kitakartam nagyreszt, mert mutatoba ment, ne legyen ennyire "gagyi", de azert igy is latni - hogy nem latni:DD
  • Alexease
    Az SK nagyon jo auto ovalra, extra fun, kevesebb a baleset, jok a palyak, de ritkan van verseny. A MonteCarlo is nagyon jo (mint irtam korabban, nekem road-os kedvencem, bar nincs vele hivatalos verseny), hasonlo palyakon mint az SK, de ott sincs sok verseny.

Az a baj, nincs demo, hogy ki lehessen probalni az autokat, igy azert lutri. Lehet hogy tovabbi fejlesztes lenne a rendszerbe, de azert korrekt lenne, ha az alap elofizeteshez jarna minden autoval 1-1 het vagy honap teszt (persze, csak egyszer).
  • JuanG
    az a rohadt kormány meg kéz is mozoghatna végre :)
  • petesilver
    wow! nagyon jóó! A másikon azon csodálkoztam, hogy oldalról vannak a verdák. ezt azért elmentettem :)
  • viziloitato
    Szerintem nyújt rajta a youtube, az is lehet, hogy régebben az előnézeti kép nagyobb volt, nem tudom, már régóta ez a hátterem.
  • viziloitato
    Ha bevásárolsz Late-ből, akkor vedd meg mellé az SK-t, majdnem ugyanazon a pályákon van.
  • lac coo
    Én pont ettől a sok idegtől hagytam abba :)))))
    Csak nem járja, hogy egy játékon állandóan egyem a kefét ...
  • petesilver
    ecc cce rűűű eeen neeeeeeem érteeeeeeem! Bakker, csávó alig tudja úton tartani, direkt nem előzöm meg, kizárólag csak a külső íven autózom, mert tragédia, amit kacsázik a belsőn, lehetetlen elmenni mellette. Erre 2 türelmetlen barom beszúr nekem belső ívre, hát menjenek. És erőltetik az előzést bakker a kacsázó ördöggel, és perszehogy megszívják, satuznak, mindkettő szanaszét, és persze megszívom. Mindjárt úgy berágok, hogy bevásárolok latemodelből, mert esküszöm reggelig nem fogok aludni, annyi ideg van bennem. Nevetséges SOF -ban kűzdök itt idiótákkal, meg kerülgetem őket. Taktikai érzékük nem nulla, hanem -3milliárd évvel ezelötti ősporszem isbealázza őket nekifutás nélkül. Hogyafrancba lehet előrébb jutni, lassan már 2-vel fog kezdődni az SR.
  • viziloitato
    Ezt most csináltam nemrég HaZso-nak. Középen az üresség a VW miatt van. Ha kellenek az alapok, akkor felrakom neked valahova.

2009S3
  • viziloitato
    Asszem, ahol festeni lehet, az autókat, onnan vagdostam ki őket, aztán egyberaktam. A képeket a naptáramhoz az iRacing.com-ról, és a Schedule részből szedtem ki.
  • petesilver
    Szecsi, neked honnan vannak azok a jó minőségű renderképeid az iRacinges verdákról?/ a naptáradban néztem, magamnak kiegészítettem a válogatott Schedule-al/ Pláne asszem a youtube háttered a saját festésű autód. Hol mutatja ezeket ilyen felbontásban??????
  • viziloitato
  • petesilver
    vígasztal nyilván, hogy beírta, az ő hibája. hejdejó :)
  • Alexease
    Latod, jo lenne azzal versenyezni, csak emberek is kellenek hozza;D
  • Alexease
    En mondtam, hogy ne versenyezz, csak autozd le a tavot;) Ha az embert elkapja a versenyszellem, lenyegtelen hogy az utolso korben, akkor is megszivatjak:))

Space.
  • petesilver
    nagyon állat! thx!
  • petesilver
    bazz, végigszenvedem az uborkák mögött a Legends versenyt, rákészülök, hogy az utolsó 6 körben megeszem őket reggelire, erre aki kisodródik elöttem, és eddig vezető helyen ment, felken a falra, 6 kör volt hátra. SR- 0,1 és várhatok két órát megint. Komolyan, ez egy kib*szott vicc, ami oválon megy. De azt sem értem, hogy miért ezt a Hondamotoros együléses rettenetet erőltetik 2 pici házvégébenkertipálya stílusban? Hát látható, hogy zúzdamegy az istenszerelmére!!!!!!!4 Értelmes oválon legalább van hely néha kikerülni, itt még menekülni sincs hova! 1 falérintéses győzelem helyett 10incidenses 6. hely. Rettenet.

Más. Sikerült Lotusal T1-et alternatív üzemmódban bevennem!! Issszonyatnag LOL volt, majd csinálok videot. BTW hogy tűnek el visszajátszásból a hud?
  • viziloitato
    852x480 az alap, de nekem még mindig a feltöltést írja, hogy nem végzett vele pedig már kb 2 órája 100%. Ha belépek egy új fül alatt, akkor már a listámban jelzi, hogy live, és nézhető, de jezi, hogy még a jobb minőségű videóra várnom kell :D.
  • Alexease
    Amugy, THX:
    A HQ/HD megjeleniteshez el kell ernie valami minimalis technikai feltetelt a videonak (felbontas, tomorites stb.). Nem tudom a pontos adatokat. Ha nem eri el, akkor csak normalban kodoljak be.

ui.: De ha jol latom, HQ-ban megy, elvileg mar az az alap.
  • viziloitato
    Ez nem válasz akart lenni.
  • Alexease
    Ez fake, az iRacingben, ami RealRacingSimulator, mindig van az elejen baleset! Itt nem volt.
  • viziloitato
    2009 07 25 Langley Speedway Legends Race

A youtube-ék nem tudom mit csinálnak, de valamiért soha nem akarnak végezni a HQ-val, én meg nem várok tovább.
  • petesilver
    Ez szerintem nagyon jó Sebring Lotus setup: VH_Lotus_Sebring_Qual-DHMOD-V4.sto