iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Csak allohelyzetben es egyenes kerek allasnal van "kiporgesgatlo"😊 Elforgatott kormenynal mar porog😊 De tolatasban egyenesben is kiporog rendesen😉 De a gumikopas is erdekes. Skippy-vel mentem kb. 1 orat folyamatosan (piteles, reset nelkul, kint a palyan), bar nem csusztattam, nem fekeztem el, es a gumi kopott 4%-ot;D Az elfekezest (egyenesen allo kerekek) jobban bunteti😉

Teszt😊 Nehany percig egettem a gumit, 1%-ot kopott;DDDDDD Reszlet😄

http://alexisease.extra.hu/files/Legends_TireBurn.avi
lac coo
Ez a koncepcio ! 😊)))

De pl jövõhéten valszeg nem megyek egy centit sem, mert semmi számomra értelmes futam nincs ... Max Barber Lime Rock .. De már megint Lime ??? 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sajoati
én ezért nem addoltam sok magyart friend-nek, mert egy olaszt 😉 kilökni nem nagy veszteség, de egy magyart, fõleg ex-ligatársat nem szívesen.

egyébként az iracing-falábon én is gondolkodtam, hogy ti. ennek a 'játéknak' az alapautója végülis a szoltisz.

magyarul, aki nem fanatikus, nem megy vagy 25-30 versenyt vele, nem vesz plusz tartalmakat, annak iracingezés == szoltiszozás. ami azért kicsit fura.

Endure, in enduring grows strong...

lac coo
Köszi a cuccot, legalább valami halvány fogalmam van mi-micsoda ! 😊))

petesilver
Mondassz valamit! 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
"..leghitelesebb versenyszimulátor..." 😊))
Két hét iRacing után olyan falábam lett, hogy alig tudok végigmenni más játékban a pályán kipörgésgátló nélkül 😄DDD

csige791
F.I.R.S.T. magyarul , eléggé csak félig van meg és eléggé beta ver. , de dolgozunk rajta. Lassabban megy mint vártuk. Csaj innen elérhetõ az oldalon eddig nem lesz kint a link amég nem lesz teljesebb.

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

JuanG
THX!!!

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

Alexease
iRacing - Sebring (AVI, H264, 1280x800, 30Mbyte)
Turistatempo, hogy korbe tudj nezni😉
Giovanni
Grat!

Nem is tudtam, hogy utálod az olaszokat <#hehe> Én ma Cowekkel csatáztam jót, aztán a célegyenes végi kanyarban benéztük egymást, én húztam a rövidebbet... Aztán együtt busúltunk az SR hirtelen megcsappanásán <#eplus2>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

JuanG
csinálnál pls egy egy körös tvkamerás videót is? kiváncsi vagyok milyen lett a pálya grafikailag...

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

petesilver
Az egész átkozott hetem egy véget nem érõ pechszéria, szóval ezen már nem is csodálkoztam 😊 Úgy voltam vele, hogy rá se nézek többet az iRacingre, aztán inkább próbáltam higgadtan tolni nkei, és gyõztem 2X. Néha beparázok, amikor olyan gridet oszt le, hogy tele van jobbnál-jobb idõkkel, de versenyen kiderül, hogy az ilyen mezõnyben is lehet gesztenyét kapargatni, és sokkal élvezetesebb a verseny, nincsenek úttorlaszos szolik a pályán, és nagy csatákat lehet vívni. Tegnap pl. 3-ik helyen mentem,4-ik volt egy olasz, 5-ik cowek. 10 körön keresztül tudtam 1mp-vel magam mögött tartani õket, aztán picit ellógtam. Ekkor már folyamatosan anyáztak a 8-as számú versenyzõre. Utolértem, hát óvatosan is para volt megelõzni, borzalom mit mûvelt. elmentem mellette, de mellettem Cowekék i, így utána biztos 5-re játszottam, és szurkoltam Coweknek 😊 De szurkoltam már Lacoonak is, azt meg is nyerte! 😊

sajoati
végre nyertem! 😊 igaz, rookie soltice, nem túl acélos mezõny, de akkor is.

az elsõ pár körben egy olasszal csatáztam, de elbénázta. (utálom az olaszokat (itt), no offense, de mindegyik azt hiszi, hogy rohadtul tud vezetni, elõbb legendsen is egy ilyen miatt buktam a biztos top 2-õt.)

a végén nem csöppet izgultam, az utolsó körökben jött fel rám a 2., apránként. mit mondjak... üldözni jobb érzés, mint üldözve lenni, de a végéig kitartottam 😊

most örömködöm egy sort.

symbol
htá ez elég nagy pechszéria, de én is löktem már ki sajnos besõ ivre elfékezve valakit a külsõ ivrõl le a pálya szélére. sajnos feltartott körökön keresztûl, ha okosabb elenged. 😊 de elb*sztam, emberek vagyunk.

aztán volt már olyan is, hogy engem elõztek volna meg, erre elengedném, külsõ ivet, jó lassan, kinn veszem, mire a belsõ iven elférezi magát, és kicsúszik elõttem a susnyásra 😄

viszont megjegyzem te is hibáztál a szitut illetõen.
4,10 környékén érdemes már TT-t menni. mert ha nem, és besz*psz egy szar futamon, könnyen 4 alá mehet, ami adott esetben ugye 3,5-öt jelent.
mondjuk nagyjából ugyanott vagy, mert ha felviszed 4re, akkor megint 4,5re ugrik 😊

azért szivtál eleget, nekem ilyenem még nem volt, sajnos ilyen pechszéria az életben is van. rosszkor voltál rossz helyen 😊 kitartást 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

petesilver
Nos, a T az olyan megszállottaknak jó, mint én. Nem kell kerülgetni senkit, gyakorlásnak jó, és sr gyûjtésre is. Aztán megunom, gondolom megyek versenyre, ott jobban lehet gyûjteni, nyugiban felkúszok 5-ig, és tök jó. Na ilyenkor jön a pechszéria, mint tegnap: beoszt olyanok közé, ahol poleból indulok. Limeon az elsõ kör utolsó gyors kanyarjában a hülyegyerek beszúr belsõ ívre kilök a susnyásba. Kérdezem, ezt hogy képzelte? Tipikus, ha nem vagyok ott, akkor elszállt volna a retekbe. Megoldotta: ha az én hibám volt, sorry. Aztán következõ verseny: harmadik helyen megyek, elöl nagy csatában vannak. Óvatosan követem õket, mezõny a kanyarban sem, elsõ kettõ 1:04 elejét megy. Kakaskodás, direkt nem megyek el mellettük, fontos a biztonság. Hegynek fel a második erre keresztbeáll elõttem íven, mire odaérek satu, de így is telibeverem, onnan a gumifal. Gyorsabb, Class D muksó ilyet??? nem akartam elhinni. Következõ verseny: negyedik helyen lekörözött elõttem picit lesodródik, lendületbõl mennék el mellette, de visszarántja a pályára, nekemjön, beleküld a szemközti falba. Következõ verseny: második helyrõl kicsúszom, uutólérem a 4-5ik helyezettet, csatáznak, slalomban megyek el a kettõ között, telibever az egyik, pit. Újrautólérem õket, újra feltertenak, vigyázok, de akkorát kacsázik így is, hogy telibever. 4.4-rõl indultam, hirtelen találtam magam 3.38-on. ekkor újra elgondolkodom a TT-n. Nekiállok, aztán ehh, inkább verseny, és kezdõdik az egész elõrõl.......

Alexease
Ovalom konnyu SR-t gyujteni, viszonylag egyszeru (ha nem kuzd az ember a helyezesert) es nagyon sok kor van rovid ido alatt😉 Gondolom, majd kitalaljak, hogy ha a Road SR szorzo 1.0, akkor az Oval SR szorzo legyen 0.5😊))))
sajoati
egyébként nekem se gond, meg majd most legends-en úgyis 4 fölé megyek 😊

symbol
<#mf1>hát azért nem 😊
tisztában vagyok én a hiányosságaival, sõt én szapulom õket, hogy még normális, váltózó égképet sem voltak képesek csinálni. de ami jó az jó <#taps>

lac coo
Te igazi elvakult megszállott lettél ! Ha iRacing neked minden szuperjó !<#taps>

symbol
hát nemtom, én nekem úgy rémlik van 😊
de most nem érek rá keresgélni 😊 tökmindegy, én ezen aztán nem problémáztam, örüljünk, hogy ilyen mert jó 😊

sajoati
jah, csak itt az az ugrás (x.99-x+1.5-re)nincs említve.

symbol
a T meg ad, de nem sokat, annyit nem ér az egész.

symbol
már hogy ne lenne dokumentálva. ilyen szintû dokumentáció nincs is.
nézd meg a sport kódexet 😊
pdf link
az iRacing szájtján minden tök egyértelmûen elérhetõ, utána kell nézni.

sajoati
a TT is szokott adni.

3 utan emelkedett .5-ot, ezt nem tudtam, hogy ilyenkor megdobja, ovalnal nem tunt fel.

ez a problema. meg hogy ez nincs rendesen dokumentalva, az a problema.

symbol
basszus. azért emelkedet annyit, mert igy van megcsinálva. a SR nem váltakozhat napról-napra, hogy most 3,99 vagy vagy 4,0 mert attól függõen indulhatsz bajnokságokra.

4,0 után emelkedik 0,5-öt kb.
mig ugyanigy emelkedik 3,0 után
aztán ugyanigy forditva. ha 3,99-re esel (4,x-rõl) vissza leesik 3,5re.
amit adott az forditva el is veszi.
a TT nem ad semmit, nem éri meg ott nyomni. nem értem mi a probléma.

Alexease
Amikor 0.5-ot adott, nem akkor leptel feljebb 3.xx-rol 4.xx-re?😊

Nincs meg pontosan, hogyan szamoljak, de nehany verseny alapjan oszt-szoroz, es: versenyen ~10 koronkent ~0.03 ad. Elvileg egy versenyen 0.1-0.15 kozott lehet begyujteni, hiba nelkul. A TimeTrial, Qual csak a toredeket adja a pontoknak (30-50%).
sajoati
ezt rohadtul nem értem. SR. múltkor 1 futammal 0.5-et javultam egy 0 incidenses versenyen. (road-on, de elõtte már volt 1-2 alig incidentes verseny.)

most adv. legends... megyek egy 30 körös, hibátlan time trialt (magamhoz képest OK idõvel.) +0.01 SR!

megyek egy versenyt, 6 induló, 3.-ként teperek mint állat, hogy a 2.-ra feljöjjek, erre beáll elém egy lekörözött... elcseszi, pályaközépre fel, belémegyek.

OK, 4 incident a végére. SR kemény .03-at (3 századot...) emelkedik. Nem idegesítene, ha nem épp a 4.0-tól állnék centikre...

HaZso
Most van a pálya/hét váltás. Még nem tökéletes a rendszer 😛😄

petesilver
Hát csessze meg, Limerock felirattal Laguna seca. Labdás fékkel érdekes volt, le is zúztam tuti az sr-t megint a béka segge alá 😞

petesilver
Azért a szoli produkál olyan dolgokat, hogy szétverném a monitort legszívesebben. Lehúzodok gyõkkettõvel, hogy ideális íven elengedjem az elsõt, és kb 20 mph nál nem tudom bevenni a kanyart basszameg, mert nem csinál semmit, csak helyette átcsúszik a füvön bakker, mint ha jégen lenne: se kormány, se fék, se semmi: kttesben 10-15 mph mellett, majd visszacsúszik a pályára, észreveszi hogy van tapadás, és iránybaállíthatatlan. Ha van lendülete cö-cö, de lassú sebességnél borzasztó kotvány. Ha nem vet szét az ideg, tuti röhögtem volna, mekkora szemetesdoboz ez a gagyi. Ezen a héten is mentem vele eleget Limerockon, nyertem is futamot, az idõm is javult, szóval nem a tehetségtelenség sír belõlem, szerintem konkrétan úgy szar, ahogy van ez az autó. Iszonyatmakacsan rugózik ki-be, terhelõdnek a súlyai, és egy csökönyös kezelhetetlen hintaló. Megszoktam mondjuk, bármit megfogok már szinte vele, de rohadt idegesítõek az alattomos dolgai akkor is.

petesilver
Na most mia tök van? Asszongya: választható verseny: Laguna Seca. Kiválasztom, erre bedobja visszaszámlálással Limerockot !!! Most akkor????????

symbol
LOL 😄 most ezzel nemtom mi értelme volt szenvedni 😄
inkább fel se vette volna :d lehet poénvideó akar lenni 😄

Alexease
Gondolom, az ilyenektol kell felni a versenyen😉 Neki ez a "Quick lap around Sebring."😉 Raadasul XBox360 kontrollerrel😉 Erdemes vegignezni😉
http://es.youtube.com/watch?v=JGfJIRK7un4
Alexease
symbol
jaaaah 😄
hmm 😄 tuttam' amcsiban jobban élnek 😄 mostmár tuti költözöm 😄

lac coo
3 doboz cigi ... 😄DDD

symbol
nagy vagy mester 😄
nincs pénz a kártyán, de eddig látványra, stilusra mindenhogy ez tecc a legjobban 😄

egy ilyen járgányba mennyibe fáj a beleülés? 😊

lac coo
Közben megtaláltam 😊))Amúgy tuti , csak annyira tömörítve van, hogy semmit nem látni ....

Alexease
Igen, nem art, ha van video is hozza <#vigyor3>

lac coo
..aztán meg a linkelés is szopatott ....! 😄DDD.

Délután én is néztem Sebring-Barber videot, le mertem volna fogadni, hogy megcsinálod 😊)))Iracing vs Real -Sebring- Skip Barber

Alexease
iRacing vs. Real - Sebring International - Skip Barber

Akinek esetleg meg nincs meg a palya/auto, annak a (szokasos) osszehasonlito video😉

Ezzel azert egy kicsit szivtam😛 15 mert pont volt a palyan, 2-3 kor alatt sikerult szinte az osszeset tizedre pontosan belonom. De az utolso kanyarral (nagyivu, celegyenesre rafordito) meg szivtam egy keveset😊 Ott +-2 masodpercet is lehet rontani, mashogy venni, es az auto hatulja is kellemesen bele tud uszni a gumifalba😊) A 11. korre sikerult😛

Azert erdekes, hogy ha magamhoz kepest 90-95%-ban tolom, normalis valtassal, pedal hasznalattal, semmi csusztatas, drift stb., akkor minimalis a kulonbseg az igazihoz kepest😊 Persze a ficko egy kicsit lassabb is volt (az elotte levo 2 auto ~2 masodperccel gyorsabb)😛 iRacing stilusban, erre legalabb 5 masodpercet lehet racerni😄DDDD

Aztan meg a Vegas is megszivatott😄 Nem akarta beolvasni a videot, aztan szethullott a kep, a vegen meg nem akarta kirenderelni az egyik oldalat😮 3x tomoritettem ujra, hogy jo legyen😊
lac coo
Azt a csúszkát tekergettem én is, de nem jöttem rá mit csinál ....

petesilver
az eheti sr pontjaimat a kalibrálás miatt hajigáltam el, 3 napig tartott visszaállítani a kormányt, pedálokat, ahogy régebben szerettem, nagyon hülye dolgokat mûvelt a kormány pl a sebességfüggés miatt. Ami tuti, nekem bejön, már megszoktam: agresszívabb a kigyorsítás, ha gázpedál kalibrálásnál a játékban csakis addig nyomod be, ameddig a zöld csík fullig nem szalad. Ez kb 70% pedálbenyomásnál így van. Utána fékpedál, meg kuplung, majd done. Szerintem, ahogy én érzem: ilyenkor padlógáznál, illetve gyors gázadásnál intenzívebben gyorsít bármilyen sebességben. Amúgy a kormánynál van egy csúszka, amit ha 360-tól felfele mozgat az ember, úgy változik a kormányzás mértéke az alaphoz képest. Csak oválnál próbálgattam, roadon nem tudom mit hoz.

Hajnal kettõtõl újra Laguna Seca!!!!!!! Juhhéj!!!!!!!

HaZso
De még mennyire hogy van gumikopás! Adv. Solstice, Laguna, és bizony vigyázni kell, hogy fékez az ember a nagy dõlésû bal elsõ miatt... A Late Modelnél pedig figyelni kell, ne melegedjen el se az eleje, se a hátulja, mert mindkettõ ellentétes dolgokat vált ki :-D

lac coo
Azzal én is szívok, másik értelmetlen dolog a játékban 😞((
Venni kell egy 900 fokos kormányt azzal nincs ilyen gond .

Akkor ok, azt hittem nem erzekeli 100%on a gazpedalt. Koszi.

Masik kerdes, a "sebessegfuggo kormanyszoget" nem lehet valahogy kiakapcsolni vagy ilyesmi? Elegge zavaro, nagy sebessegnel nem tudok normalisan ellenkormanyozni, mert alig fordul a kerek.
symbol
jaja, futam közben is, kis hiba, de nem nagyon érdekel szerencsére.

sajoati
aha, de nekem az kell, hogy emiatt ne vesszek 1-2 kört. ilyen pittelés meg nincs. :-/

Udv!

Nalatok is csak eddig megy a gazpedal csikja? Probaltam ujrakalibralni de semmi...

Cowek
Én már defektet is kaptam...
Ha futam után rányomsz a garázsra láthatod mennyi maradt %-ban
Lehetséges hogy el is melegszik... én a füstölõs körök végén már könnyedén driftelhetõnek érzem a Solstict...
UFO-k meg tudják mondani, Õk jobban érzik :-)

http://www.f1-info.hu/