25347
-
Toya #7781 Ha visszaolvastok akkor már régebben megírtam, hogy ez lesz az egészből. Sőt Zso neked mondtam MSN-en is, hogy ez a többség számára totálisan érdektelen lesz. -
#7780 nem sokat -0,04
Hát azt nagyon sajnáltam :( láttam a tükörből, hogy rámfut valaki, pici gázfröcsöt adtam, hogy ne jöjjön nekem, de asszem így is belém jött. Nnna, amikor én gyorsítottam egyet, ő pont a fékezésnél tartott, és ráfutottam. Mert mindig van valaki, aki fitipaldit játszik hátulról, míg az eleje próbálja bevenni a kanyart. Nagyon sajnáltam a srácot :( -
mag1c #7779 Megvan.Csak végig kellett pörgetni guide vagy mit azt azért nem láttam -
#7778 Biztos kevesebbet, mint attol, akit fellokott:)))) -
Toya #7777 Én most ott voltam veled a versenyen. Jól fellökted az előtted haladót. Mennyit vont le? -
#7776 http://en.wikipedia.org/wiki/Leszek_(name) :) -
#7775 My Account --> Cancel/Renew Membership --> Cancel Auto-Billing -
#7774 Mi van vele?:) Szerintem egy Lengyel ficko:) -
mag1c #7773 Kösz.Pontosan hol lehet kikapcsolni hogy ne vegyen le a kártyárol? nem mintha letudna túl sokat:) -
#7772 Ez milyen mááár? :))))))))))))))))
Melyikőtök ez? :)))))))
Driver camouflage :) -
#7771 "Your membership registration includes the following promotion:
Radical Test Drive - $0
A complimentary one-month subscription to iRacing.com, including basic content plus the Radical SR8 race car and the Silverstone Circuit race track. A valid credit card is required to establish member account but will not be charged for the first month of the subscription." -
#7770 Ezen az oldalon (https://members.iracing.com/membersite/SubscriptionChoices.do) a Promotion Code-hoz beirod, a szokasos alap tartalmat adja, plusz Radical es Silverstone. 1 honapig ervenyes.
Bankkartya kell hozza, hogy "azonositson", de nem von rola semmit. A regisztracio utan, erdemes kikapcsolni a beallitasok oldalon, hogy ne ujitsa meg automatan az elofizetesedet:)) -
#7769 És ezt hogy kell használni?
Mi lesz elérhető? Ehhez nem kell számlaszám vagy valami? :) -
#7768 Picit elkéstem ezzel a videoval, de még csak most nézem, gondoltam kivágom ezt a kis részt.
47iR -
#7767 Kéne nekem egy iracing race trainer, aki rám szól olyankor pl. amikor harmadik helyen vagyok skippy futamon 5 körrel a vége elött, megcsúszom picit, és ilyenkor NE kezdjek el a jobb kezemmel matatni oda nem nézve a billentyűzeten, keresve kitapogatással az F1 billentyűt, hogy ahhoz viszonyítva meg akarom nyomni az F3-at, mindezt infineonon T5 környékén. Mert ilyenkor az következik, ami be is jött. DE a legfontosabb!!! Miután felhúztam magam azon, milyen barom vagyok, SZÓLJON RÁM, hogy vééééletlenül se üljek át hirtelen idegesen SR visszahozásra Solsticba Limerockon!!!! Részben mert hirtelen igen fura a másik autó viselkedése, részben mert még mindig olyan ideg vagyok, hogy, amíg rommá nem törtem a fostalicskát, addig jóformán körökön keresztül szinte egyáltalán nem mentem egyenesen, izomból drifteltem végig. Próbáltam nem ezt csinálni, de nem ment, ezért lezúziusz volt ott is. Hab a tortán csak, hogy T2-t kiegyenesítve, ívről lehajtva, álló helyzetben nyomnám a kilép gombot, amikor mögöttem az íven megérkezik 2 competitor, összevesznek az íven, és az egyik nyílegyenesen hátulról kilépés elött totáltelibever:) Ebből csak annyit érzékeltem, hogy nyomnám a gombot, bazinagy csattanás, a verda átvált rakéta üzemmódba álló helyzetből, és irgalmatlan gyorsan megindul a zöld feliratok halmaza. Piszokmázli, hogy a két roncsderbi futamom után éppen még 4 fölött maradt az SR. Aludni kellett volna :( -
#7766 Igyenes promo kod: PR-RADICAL-ONE-MONTH. -
#7765 Írtam privátot, olvasd el! -
mag1c #7764 Iracing nem lehet valahogy ingyenesen kipróbálni vagy mindképp fizetni kell?:D Tehát nincs-e valami demo alap vagy mit tom en:D -
mag1c #7763 Norbi vagy Wéber nem tolják az ipart? Mert ők biztos össze tudnának rakni valami setup-ot:) -
#7762 ne mááá! Azért vagytok magyar pro-k egy páran, csak össze tudtok hozni egy jó setupot! Ilyen egyszerűen csak nem adod már fel! -
#7761 Hát igen, én is. 2x megforogtam, a setem is rossz volt. Esélyem nem volt a TOP10-re sem, az eleje draft nélkül gyorsabb az egyenesben is, nemhogy a kanyarokban. A jó setupot nem töltik fel, mivel nagy a tét, ez nekem baromira nem tetszik, úgyhogy részemről kb. ennyi volt... -
#7760 Ilyen durva gridnél start után visszafelé berongyolnék a pitbe !!! Történéses verzió:
-
#7759 Ííííííííííííííjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj!!!!!!!!!!!!!!! 2009.08.08 PRO RACE:
-
#7758 Hát nem ! Nem gyenge viszont az a csapat, bár nem értem miért nem akart PRO lenni, aki így megy.
Azért ez az iRacing egy újabb olyan területe az életnek, ahol jó magyarnak lenni, mert amilyen pici ország ez, annyira sok az iszonyat jó és gyors versenyző! És sokan a legjobbak közül még nincsenek is itt, vagy nem tudok róla! -
#7757 Hja, sajna nem műkszik :( új verzió meg még nincsen. -
#7756 HÍR a készítőről:
Hi iRacing drivers,
Here some news of me, I have an accident with my motorcycle; I was stopped at a crossroad and a woman don't see me and hit me in my back.
I'm sure policemen give her some +4 incidents :-)
For result, break my collarbone (clavicule in french) in 4 parts so doctor put a metal plate.
I can't even test a run with the Lotus 79 :'(
The latest iRacing update seem really good (Lotus, Camera editing, new website)
But the good news is I will could spend some times on my plugin development
like finishing support for X-Sim and see some new features...
Tanulság:
Odaát is lököttek a fanatikusok! :) /hány incidens pont lenne a baleset. Utoljára 91 környékén Settlers lázban gondolkodtam, mennyi fa kéne bizonyos épületekhez a belvárosban, és szinte láttam, ahogy építik :)/
Egyesek elüttetik maguk, hátha fémlap betéttel gyorsabbak lehetnek :) -
mkn #7755 Balog Szabi ex GPL-es csapattársam, jelenleg az Orion Race Team tagja. http://orionraceteam.com/roster/Szóval nem egészen véletlen az a qual idő. -
#7754 Használja más is az istatistician-t? Nekem a frissítések óta nem működik... -
#7753 Ő is pro, és az a srác nagyon durva, amit tud. Még nem indult, az eredménytáblán nincsen, ő PRO mindkét szériában, egyébként 60 versenyző lett PRO mindkét helyen. -
mag1c #7752 Kösz.Első 6ból 4 csókával is versenyeztem nascarba.Derek és Ray elég durván tolják. Towler hol van ? Mert ő is nagy kocka -
#7751 Azért akad csillaghullás Lotusnál is! VH eldobta az 5 körben a verdát, amikor MAX nyert, és volt hogy MAX eldobta a második körben a verdát. Szóval megnyugodtam :) már csak egy ütős 20 körön át tartó 0 incidenses stabil setupot kell összerakni, ami rizikó nélkül megvan olyan 2 perc 40 másodperc alatt körönként :) Aki itt nevetne, próbálja ki, ez a szörnyeteg lassan semmivel nem veszélyesebb mint gyorsan! :) -
#7750 UHHHHHHH! -
#7749 Riley DP -
#7748 A Road PRO versenyeket milyen verdákkal futják? -
#7747 Jetta majd csak bo 1 het mulva lesz, addig nem lehet piszkalni. -
#7746 Valakinek van már Jettája? Festeni már lehet, de pl még mindig update szükséges felirat van miatta a főoldalon. -
#7745 az a baj, hogy a többieknek nyilván nem volt esélyük erősebbeket legyőzni mert néha nincsenek. Pl gyakran előfordul, hogy hurru akkor ment futamokat amikor nem volt ott olyan sok alien, persze nyert mindig, de nem kapott annyi pontot mintha erős mezőnyben vert volna meg valószinűleg mindenkit.
persze a heti egy futam lenne a legjobb mondjuk majd a VB alatt. Aztán, hogy ne legyen az hogy mi van ha kihagysz pár futamot, ugyanúgy legyen mint eddig, hogy mittudomén, a legjobb x futamot számolják csak.
Amúgy pöpec névsor. tuti jó futam lehetett. -
#7744 A Strenght of filed a lényegi különbség a futamok közt, de ez egy csillagközi ufótalálkozó volt, az látszik :-) -
#7743 Melózom, most csak ilyen képet tudok berakni róla:
-
mag1c #7742 Tudsz mutatni valami listát a végeredményről? Kiváncsi vagyok kik vannak benne