25347
  • petesilver
    Nem tudok :( Látom bejön a skippi. Ma mentem vele sokat, de még mindig nem tetszik, hogy előjel nélkül elpörög a nehéz segge miatt. Nem veszem észre, hogy picit más íven vegyok, adom a gázt, vagy állok rajta, és egszer csak hopp, megcsúszás nélkül elpörög. És ojjjjan tetű elinduláskor, meg visszafordítani a pályára rettenet. Klasszikus: elpörög ki a homokba, seggel lefelé a dombon, menetirányal szembe. Gázt adsz és csak csúszik meg pörög, de soha nem aszfalt irányába. Nem is SR miatt fáj ha kicsúszik, hanem amíg a kezelhetetlen szemetjét visszaállítom aszfalton irányba, az is elmegy mellettem bakker, aki körhátrányban volt.
  • mag1c
    tok szar hogy mennek el mellette csak azert mert ok tudnak setupolni raadasul meg sok nyomorek ki is lok.Mar most felbasz a jatek:d
  • petesilver
    tegnap reggel óta nem aludtam, és most muszály megint sr-t tornászni :) Ezt a szezont megpróbálom kihasználni, aztán kiderül, érdemes-e az autókázással foglalkoznom.
  • Cowek
    Hú ezt le kell írnom :-)
    36-an neveztünk skippyre, így nem a legjobb szerverre, hanem a középsőre rakott, ahol 2-nak rajtolhattam.
    A Pablo nevű olasz, úgy tűnt qualon volt csak igazán gyors, mert versenyen majdnem 1 mp-el lassabbakat ment. Az első körben mentem seggében, amikor rámhúzott és egy blokkolással még éppen elhúztam az orromat, mire az utolsó előtti gyors jobbosban 4 kerékkel le is ment az útról. Simán melléérek, kicsit előbb is vagyok, az utolsó hajtűben már szinte a gumikat érintem amikor tetőn találom magam. Nyomja a hisztit, semmi sorry...
    Pitben megelőzöm, pár mp-el előbb tudtam kijönni 7. hely... remek...
    Mivel nem egy UFO mezőny volt, szépen sikerült is visszakeverednem 4 nehéz előzéssel a 3. helyre, amikor a 2. eldobja a vasat, így sikerül másodikként végezni, Pablo kapott tőlem 15 mp-et és a 3.
    Na jött is a chat :-)
    Megköszönte hogy kilöktem, erre mondtam hogy nézze meg a replayt... Azt mondta nincsen szüksége szemüvegre hogy el tudja dönteni :-))
    Erre mondom neki nézze csak meg azért, amibe bele is egyezett meglepődésemre, és itt jött a meglepetés:
    Azt mondta igazam van! :-)
    Megköszöntem hogy megnézte, és mondtam hogy NP. És erre még azt is megköszönte hogy nem haragszok :-)
    Nem mondom sima 0 incidentes győzelem lehetett volna, mert így is csak 4 lett, de ez nagyon pozitív élmény most, így nem annyira bánom...
    Na erre mondjon valaki még példát :-)
  • lac coo
    Egész fel vagy pörögve mostanában !
  • petesilver
    nagyüzem van, 3 perc múlva szoli verseny, 43-an vannak már. Valaki?
  • petesilver
    Én hülye el felejtettem elmenteni, de ma Legends oválon volt egy olyan igazi Hollywoodi filmtrükkös csattanás. Elöttem az egyik autónak sikerült úgy csattannia, hogy saját hossztengelye körül pörögve jött velem szembe, illetve kersztben repült felém. Odaléptem, meg elrántottam a gépet, és így félig mellettem, félig felettem elrepült. De mindezt majdnem versenytempónál, nagyon feelinges volt!
  • mag1c
    Lehet csak lusta voltam megint csak:)
  • petesilver
    Azért, mert mint olvasható/látható, béna vagyok mint atom. Bennem küzdeni akarás van, nem veleszületett tehetség, mint bennetek. Ennek egy előnye van, szektoridővel együtt ment minden kört, és belementi a setup nevét is, így ha ezt a vezetgetést komolyan veszem a következő egy évben, előbb-utóbb majd sikerül összehasonlítani a dolgokat.

Viszont most fostalicskával hatalmas versenyt mentem, egy srác nem hagyott élni, 20 körön keresztül próbált megelőzni. Kemény volt, de iszonyat jó. Azt írtam neki, hogy azért nem, engedtem előzni, mert utána unatkozott volna a versenyen :)
  • Alexease
    Azert az alap szamitogepes Angollal eleg jol ki lehet talalgatni, ki kivel van:) Legalabb probald meg:)
  • mag1c
    ahhoz vágni kéne az angolt:D
  • Alexease
    A Rookie autokat NEM lehet setup-olni:) Majd a Rookie 3.0SR-rel az Advanced-et.

Szeritem, a REFERENCE reszben olvasd el a "hasznalati" utasitasokat", igy megsporolsz jonehany "felesleges" kerdest:)
  • viziloitato
    Minek kell, ilyen valaki által, összedobott valamit használni?
  • mag1c
    legend kocsi es bostoni palyanal nem tok setup-ot allitani
    otlet?:d
  • petesilver
    olyan szinten szvattam ma magam, hogy az ihaj! Nyomom a TT-t skippivel, aztán beesek futamra. Igen ám, de setup maradt, és 6 körrel a vége elött ledadogott az autó, irány pit. DE semmi nem történik. Kimegyek pályára, eszembe jutnr2003-ból, hogy a rátankolástmint ha kérni kéne. Megoldottam asszem, de már nem koncentráltam, ki is léptem. Közben mivel F3-al megyek, gond, hogy sosem tudom, hány kör van hátra. Na majd a HUD-al kiiratom. Ahham. Mindent piszkáltam, de így is a fél képernyőn maradzt verseny közben a sok kiírás :( kiderült az is, hogy nem jó a körszámlálója, infineont pl a hud szerint -2 körrel fejeztem be. Áhh nem érdekes, megyek szolizni. Beülök a griden a verdába, tele a képernyő az összes hud bigyóval! Csak skippire módosítottam ugye :( nah, zavarónak zavaró de menjünk. ÉÉÉÉÉs kiírta a hud, hogy 1 kör van hátra, annak vége, második voltam, Limen kiengedtem a célegyenes végére, leparkoltam, ááá az első srác megy egy levezető kört, hehe. ÁÁÁÁÁ, most ment el a harmadik mögöttem, és hirtelen második lett! Bazzz! Rükverc, vissza a pályára, gyorsan körbementem, a harmadik helyet sikerült megcsípnem. Komolyan mondom, hihetetlen mit művelek ma! A zászló nem is látszott amúgy a sok színes kiírástól :(
  • Alexease
    Nem tudom, ezt mar en is kerdeztem fel eve, amikor megjelent az ingyenes Radical promokod:) Eddig senkit nem erdekelt, meg ingyen sem, most vegre ketten is regisztraltak;) 1 honap mulva meg tudjuk, amikor ujraregisztralnak:)

Igazabol, addig sem kellene varni, mivel lehet regisztrali parhuzamosan masik neven is, es akkor le lehet tesztelni a kartyat:)
    Szerintem, elfogadja:)

A Rookie-k egyresze, tuti hogy ilyen havonta megujitos ingyenes, es toljak folyamatosan az alapcuccokkal:DDD
  • mag1c
    de tok csak bénazok meg le is kellett tölteni,kösz mind2
  • cselt
    Csak kérdés, hogy ugyanazzal a kártyával lehet-e többször regisztrálni?
  • Alexease
    Szerintem, mindennel tudsz menni, amivel egy uj jelentkezo (Pontiac Solstice, Spec Racer Ford, Legends Ford).

A SERIES reszben tudsz sorozatot valasztani, ahol Rookie, Rookie +3.0 es Rookie +4.0 icon van. A szamok az SR-t jelolik. SR4.0 felett mehetsz magasabb class-ben is, ahol a Skip Barber van. De azt mar meg kellene venni... Ha nem akarsz hosszutavon foglalkozni vele, foleg nem penzt kolteni ra, es csak igy az ingyenessel havonta megujitani, akkor sajnos az a resz kimarad.

De a Solstice-szel es a SpecFord-dal is jo versenyek vannak, az alap palyakon.

A Radical ehez a regisztraciohoz csak reklamfogas es teszt lehetoseg. De ingyen van, igy is jobb mint a semmi:)

• symbol
    bazz, szerintem nagyon nem.
    de erre azért már rájöhettél volna nem? nem tudsz más kocsit kiválasztani? szerintem simán. ne sz*pass...
  • mag1c
    kivancsiskodtam csak :)
    csak radical-al lehet menni ezzel free kod-al nem?
  • symbol
    öcsém :D
    még be se gyakoroltad de már futamot akarsz menni? :D
    radicallal nem is mehetnél.
    Series menüpontra bökj. legends és solstice futamokal tudsz menni, keresd meg ezeknek a képét és katt rá. ezután válaszd ki a megfelelő oszlopból az időpontot és máris jelentkezve vagy...

mindenki ezzel kezdte, ezekkel gyakorolj futamra :P

radicalt felejtsd el, élvezd ki, harapj rá a fasza versenyekre a másik kettővel.
  • mag1c
    race lehet menni? mert ha ramegyek race fulre nem igazan tortenik semmi:D
  • mag1c
    Egyelőre 1.48 road so se volt az erősségem :)
  • mag1c
    Kösz.Sok autóm nincs így nem nehéz eltéveszteni:D
  • Alexease
    c:\Documents and Settings\TE_NEVED\My Documents\iRacing\setups\
    A megfelelo autohoz;)
  • mag1c
    utolsó kérdés remélem.setup-ot hova kell rakni?:)
  • petesilver
    Hiányoltam múltkor a gumiinfót. Hát skippinél van.Ami azt illeti, ugyan úgy néz ki, és minden van az F..-ek benyomásával, mint anno az NR2003. Minderre félreállva a pályán jöttem rá, mert gyökér vagyok, ha még nem írtam volna. Hja és persze verseny közben :)
  • NIBI
    Nekem is. :)
    Zoltan Niebel néven megtaláltok végre. :)
  • Alexease
    Bettetem banner ala is;) THX!:P
  • symbol
    orion
  • Alexease
    A banner alatt vannak linkek, ott szerintem talalsz setup-okat.

Pl.: HSW
  • mag1c
    igen összejött,már csak setup kéne:)
  • Alexease
    Ezek szerint, osszejott az ingyenes iRacing?:)
  • Alexease
    http://members.iracing.com/membersite/member/worldrecords.jsp
  • Alexease
    Mindenki PRO lett (helyezestol, iR-tol fuggoen), ha akart ha nem, ha erdekelte ha nem;) Nem tudom, mennyi az aktiv versenyzo.

Talan jobb lett volna, egy PRO-igeny-form, amin jelezhette volna mindenki, hogy igenyt tart a sorozatra vagy nem. Aki igen es megfelel, az mehet PRO-ba.

Mivel komoly sorozat, igy heti 1 indulasi lehetoseg, amit mindenki kivalaszthat, hogy mikor akar es tud resztvenni.

Egy szerverre 30 fot kivalasztani, allando tagokkal (iR, SR, Friends stb. szerint). Igy ha csak a fele indul el neha (bar komolyan gondolta), akkor is 15 ember, es meg van az elonye, hogy 3-6 honapig allando, ismeros tagokkal tud versenyezni, kiismehtei a stilusukat, tudasukat stb.
    Aztan 3-6 honap mulva, meg lehet kavarni a csapatokat, tudas, pontok, eredmenyek stb. szerint.
  • mag1c
    meg milyen időt kell menni rajta?:D
  • mag1c
    Tudna adni vki valami komoly szettet?:) radical silverston ha minden igaz
  • symbol
    nyilván de nem értitek még a lényegét :P
    A PROban 250 versenyző van, simán ki lehet fogni ott is egy remek mezőnyt, ahol a győzelemért küzdhetnél :)

A gond ott van, hogy igazából nem tökéletes a koncepció, hisz én hiába vagyok PRO, engem a DP nem érdekel. Tehát maradok a seggemen, holott, ha nyomnám (és ezzel valszeg nem én vagyok egyedül) akkor a PRO-ban nagyon komoly versenyek lehetnének, még a lassabbaknak is.

Amúgy hülye kérdés, de Volker pl akkor csak a butitott setupot adja ki? meg huttu? Én eddig naivan azt hittem, hogy ők annyira elől vannak, hogy inkább odaadják a tökjó setupot, csak legyen nekik is nehezebb dolguk, hisz a versenyélményért mindent :)

szóval jó ez a PRO a gond az, hogy szerintem sokan nem is mennek rajta, mert pl. a járgány nem tetszik nekik. ha egyszerre jelentkezne mondjuk DPre 100 ember, abból lehetne két-három frankó verseny, vegyes emberkékkel. :)
  • Alexease
    De ez szerintem, nem csak a PRO reszre igaz:/
    Azert az extreme setup-ok, az extra autokezelesek, az SR-rendszer, X% versenyzonel a verseny-kultura hianya stb. elegge rombolja az osszkepet, a versenyre valo hajlandosagot;)