25347
  • symbol
    hagyd már :) azt hittem ezt már mindenki tudja, dehát gondolom nem ér rá mindenki úgy mint én.
  • Toya
    Köszi, mostmár megy :) Örök hála.
  • symbol
    megy az simán.
  • Toya
    Szerintem DirectX 10 alatt ez alapból nem megy. Most kiváncsiságból felraktam megint, de ismét törölnöm kellett.
  • symbol
    nekem is megy :) de amúgy egyszerú a megoldás ha utánaolvasol.
    iracing fórumán nem kerestél rá gondolom.

ezt és ezt kéne felrakni, de ha nem megy olvass utána, nekem 64 bites win7-el tökéletesen fut.

kapcsolódó fórumitt
  • Toya
    Dale Earnhardt emlékérmet, de már sorsoltuk. Facebook-on ott is a nyertes, aki hamarosan megkapja.
    De folyt.köv, szintén Dale Earnhardttal.
  • mag1c
    dll file jatek gyokjebe rakom akkor nem indul el a jatek pedig a txt-be azt irja hogy oda kell
  • pointer4
    Nem-e? Nekem működött, le is szedtem, mert telefirkálta a kijelzőt mindenféle marhasággal.

Toya, nem emlékszel véletlenül? Mit lehetett nyerni HSW-n, facebook join-al?
  • Toya
    Kár, hogy én ezt nem tudtam működésre bírni Windows 7 alatt.
    Pedig nagyon hiányzik.
  • petesilver
    readme ben van asszem a dll a játék könyvtára, az ini a játék dokumentumkönyvtára
  • mag1c
    Kosz.És hova kell telepiteni??:)
  • petesilver
    Grat, nagyon szép! Azért szép nevek vannak az alján elvérezve. Betévedhetnének egy versenyemre csak hogy 2 kör alatt eldobják. Istenem, de szééép pontszámok lennének belőle!!!! :)
  • petesilver
    Limerockon is hullanak a PRO-k mint a legyek, néhány Rookie meg bazze szórja azt 1:03:500-as köröket versenyen. Mondjuk a végére az is eldobja. Persze hozzá tartozik, hogy dobálom én is :) Most második helyről dobtam el, mert kísérleteztem az ívekkel.
  • petesilver
    szedd le ezt, telepítsd, és lesz kiírva azis :THUD
  • mag1c
    road palyakon nem lehet valahogy kiiratni a reszidoket ?
  • mag1c
    Ray alfala nascar-ba is szerette kipakolni az emberkeket.Amcsikra ez jellemzo egyebkent
  • cselt
    Akkor engem átvágtak :D
  • Alexease
    Ezt az egyfele kodot kuldik (PR-RADICAL-ONE-MONTH) ezzel tudsz regisztralni az iRacing-en.
  • cselt
    Akkor most nem teljesen értem amit mondasz. Multkor még kellett kérni egy kódot, amit megküldtek pár nappal később, ami nagyon sok betűből és számból állt. Majd regisztrálni kellett iRacingre, ahol meg kellett adni ezt a kódot, amit küldtek és így 1 hónapig ingyen ki lehetett próbálni.
  • Alexease
    Amit betettem a hozzaszolasomba (#7838) az miert nem jo?!?:))))
  • Alexease

A PRO csak annyiban kulonbozik a tobbitol, hogy oda mar csak Pro-val lehet bemenni, egysegesebb az iR. De azon kivul minden ugyanaz:)
  • cselt
    Ja hát ha ugyanazt küldik, akkor visszakeresem a régit :P
  • PolDoc
    Na lenyomtam az első pro versenyemet. Hát mit mondjak, egyáltalán nem voltam elragadtatva a színvonaltól. Tizenötödik helyről indulva úgy fejeztem be hetedikként, hogy csak egyet előztem.

Az UFO-k mint Bastien Bartsch, Ray Alfalla, John Prather nagyokat bénáztak és nemcsak magukat de másokat is rendesen hazavágtak. Úgyhogy megérte nem gyakorolni a versenyre az biztos.

results
  • Alexease
    Egyfajta promo kod van, felesleges varni ra, mar a topic-ba is bettem: PR-RADICAL-ONE-MONTH :)
  • cselt
    Ej de lassan küldik ezt a Radicalos promo kódot. Mondjuk multkor is 4 napba tellett nekik...
  • Cowek
    Egyébként nem rossz az hogy laposabb kerekekkel indulsz, és folyamatosan fújod. Persze csak akkor ha az egyensúlyát nem változtatja meg nagyon az autónak. Mert akkor szerintem már nyűglődős...
    Csak hát ugye itt is az van, hogy nincsen jó és rossz setup. Saját érzésre kell rápasszolni.
  • petesilver
    Elnéztem. Azt hittem az Elmar Erlekotte volt az.
  • mag1c
    nah megvan elvileg.Eddig 4-be ment a palyan pedig 3as fokozatba kell.Mindjart mas:D
  • viziloitato
    Ezt nem értem
  • petesilver
    erlekotte?
  • petesilver
    háát pl a skippi setupolás tekintetében nem egy nagy etvasz. Az én setupom megnéztem detto az, ami a tied, csak nekem a kerekek 152-ön vannak. Reggel még a padlógázas visszafordítóban az enyémmel ment, a tieddel csúszkáltam mint a fene. Igaz, akkor az enyémmel 1:51:7.. környékén jártam. Most az enyémmel már tudok 1:50:5xx környékét, de már egyértelműen a saját hibák mellett a gond, hogy nem gyorsul fel annyira a verda a laposabb gumik miatt. Most majd ha kiszoliztam magam, holnap már a Tiedet feszegetem.
  • viziloitato
    Igen, ez így van. Megbeszéltük az időpontot, és a pályán dőlt el, az első hely sorsa. Elvesztettem azt a versenyt, második lettem. Ez a privát tetszett a legjobban azok közül, amiket kaptam eddig.
  • symbol
    Már én sem emléxem hogy van, vagy mégis. kezdő futamon senki nem setupolhat. ADVANCED (!!) legends és solstice futamon lehet csak setupolni. Tehát ha te kezdő futamot mész, akkor akárki is indul el melletted sem tud setupolni. Inkább gyakorolj, és versenyezz sokat (!), aztán majd feljebbjutsz és tökegyszerű az egész... élvezni fogod, az tuti
  • Cowek
    Jó az ha vannak pozitív jelek is :-)
  • viziloitato
    Akkor ehhez mit szólsz?

Hi!

As you might have noticed we're tied for 1st place in Division 2 of the Advanced Solstice championship. Tomorrow (Saturday) is the last day of the season. How would you like to have a final race together tomorrow sometime? I'm home all day basically, so any time would be nice, but maybe it would be better to do it sometime in the evening. (5:30, 7:30 or 9:30 perhaps..?)

Just a thought. :)

Einar
  • Cowek
    Kellene valami kezdeményezés erre...
    Nem leírás hogy mi mire van hatással, mert olyan van sok... hanem külön szériákra, melyikben mivel kezdje a részer, és azzal kapcsolatban mire figyeljen, majd hogyan állítson, és mik a következő lépések, végül a finomítások.
    Persze ehhez legalább egy ember kellene, aki tud setupolni
  • mag1c
    azt irtad hogy 3.0 felett lehet es akik elvileg gyorsabbak joval azokkal 3.0 felett vannak
  • Alexease
    Senki NEM TUD setup-olni, nem csak Te...
  • Cowek
    Próbáld a setemmel... először lassan... én most a 10 futamomon is PB-t mentem mint majdnem mindegyiken... Türelmesnek kell lenni... csak qrva nehéz. 1 hét alatt 3 mp-et javultam úgy hogy csak századokat, tizedeket faragtam. Így nagyon nagy élmény is volt menni... most be is vagyok sózva a pozitív élményektől :-)
    Egyszer Kiss Norbival összenéztük NR-ben a körstatisztikáinkat telemetriában. És a gáz nyomásának arány nekem volt több 2%-al, pedig minden körben nagyon sokat kaptam... Erre mondta azt hogy ne akarjak olyan gyorsan menni és jobb lesz :-) És volt benne igaza :-)
    Inkább úgy fogalmaznék: pontosan akarj menni ne gyorsan!
  • symbol
    grat :) türelmes voltál és hát ez talán az egyik legjobb élmény :)
    jó helyen végeztél, miközben azért kemény eksön volt minden téren :)