25347
  • Morpheus01
    Az jó mert én is haverom kártyáját használom. Akkor még 1x mindenképpen kell neki fizetni:D aztán októbertől átvállalom max lesz 1-2 ingyen pályavétel
  • viziloitato
    Fizethetsz több bankkártyával is. Majd váltásnál figyelj, mert én haverom kártyájával fizettem egy ideig, aztán az enyémmel, de hiába írtam át a kártya számát, az övéről vont :D, de aztán másodjára már az enyémről vonták.
  • Morpheus01
    Segítsetek :D 1 felhasználó több bankkártyáról nem fizethet? Mert sajna nekem csak októberben lesz és ez a Lotus akció csak augusztusban érvényes.
  • Morpheus01
    Ezt a Replayt töltsd le és utánozd le a csákót kivéve amit az első kanyarban csinált azt a durva visszaváltást. A többi rendben volt ha így csinálod akkor kibírja a motor
  • mag1c
    Az a baj hogy a mostani laguna palya igen csak gyilkolja a motort.Jo parszor 3-ba kell porgetni mert 4be tul lassu 3-ba meg sok szinte:D Ki kell talalni valamit
  • Alexease
    Utos, de legalabb feltuno:) Nem tudom, hogy szornyulkodjek vagy rohogjek:)))
  • pointer4
    Amikor én rendeltem, még június volt. Nem írtak semmit, mert valószínű még ők se tudták.
  • petesilver
    Mert ezzel lehetne tápolni, meg élvezetes, kivéve amikor ilyen baromhurokba kerül az ember. Eddig ha próbálkoztam skippivel, az iszonyat sr és ir veszteség volt számomra. Gyakorolok vele, picit érzem, indulok futamon, idegesít hogy kerülgetnek, meg iszonyat hogy mennek, próbálom picit jobban tolni, és eldobom, rongyá töröm. Akkor minden hatalmas léptekkel zuhan, itt ha folytatom, semmi nem lesz, megyek visszaszerezni szolival. Ott kifogok hirtelen pár peches versenyt, és nem visszaszerzés, hanem a túlélés a cél. 4,45-el kezdtem a skippit asszem szombaton, ma reggelre már szolival is lezúztak, 3,09-el zártam. És egyszerűen nekem a skippielőjel nélkül dobja el, sokszor nem értem miért dobja, vagy miért nem vette be. Persze kivágódni a segge, mint a parittya, pillanat alatt. Szóval ez az ördögi kör. amíg visszatápolok szolival, nem marad időm gyakni skippivel, aztán kis skippi, és előröl kezdődik az egész. Valamennyit azért javultam, már biztonságosabb picit a vezérlése, de még mindig tetű vagyok mint a dög vele, és baromira idegesít, frusztrál, hogy érzem kanyarodás közben, hogy ez de szaaar! Márhogy ahogy megyek vele. A specford érzésre borzasztó eddig, a Radical viszont nagyon bejön, de mire foglalkoztam volna vele, pont 4 alá mentem. Szóval ilyen ördögi köröket futok. silveradozni akartam, 335 körüli SR, négy fölé kéne tornázni. Na ott is roncsderbi, elsőre majdnem 3 alá zúztam, illetve nem én, a versenyzőtársak. Sok ebben a vergődésben, hogy béna vagyok, aláírom, azért nem is sír a szám. Azért se ha gyorsabb megelőz, még el is engedem. DE közepes képességekkel kurva nehéz boldogulni. Vagy a hátulról, időmérő nélkül induló 4 ufó tol le, vagy simán a középmezőnyben akad valami önjelölt Fittipaldi, vagy csak simán feltart valami barom, de nem csak engem, sokszor PRO-k tépik a hajukat. No mindegy, keméy meló ez kérem szépen, de minden jel arra mutat, hogy megéri csinálnom, sokat gyakorolnom, mert mérhető fejlődés és eredménye van. Soha nem felejtek el pl. mosolyogni, amikor Limeon a hátsó jobbost sikerül Hazso-san eltolni. Néha tényleg tervezés nélkül úgy jön ki, muszály ott, és úgy bevennem a kanyart. Ma már rutin, 2008-ban leesett az állam, és néztem ki a fejemből, hogy ezt hogyapicsába? aztán egyszer úgy alakult, hogy megcsináltam, és jót mosolyogtam rajta. Persze azóta biztod tud ennél is jobbat, de hát ugye ő mindig is más ligát képviselt! :)
  • petesilver
    Megtaláltam, nekem ezt írta:
    The current estimated shipping date for pre-paid orders is early August.
    We will inform you about the dispatch by e-mail.
  • Alexease
    Az ufo-krol es az ufo korokrol csak annyit, hogy a nagyresze auto gyilok:) Persze, tisztelet a kivetelnek. Nekem faj, amikor hallom, hogy allnak a gazon (padlo) aztan felvaltja (pillango) es redline-ban ugral parat a fordulatszam:)

Most volt egy hosszabb riport Kaemmer-rel, igergetett ezt-azt (fek melegedes/kopas, kuplung/valto hibak, komolyabb motorserules, gumik) de kicsit mellebeszelos volt a dolog:P
  • Cowek
    Tényleg... nem értem miért vagytok szerelmesek a soltice-ba.
    Tele van kombájnsofőrökkel, Ti meg itt puffogtok miattuk :-)
    Ezért tértem át LFS CTRA-ról ide, mert itt szűrhető a hülyeség
  • petesilver
    Akkor száll el, ha túl magas még a fordulatszám visszaváltáskor. Lehet egyből, meg lehet ha sokat csinálja az ember. De az ufoknál is néha előfordul, fordítva. Sok olyan pálya van szolihoz, hogy valami végén fel kéne váltani, hogy aztán vissza. Kedvelt trükk a nagyon gyorsaknál, hogy ilyenkor felváltás helyett hosszan bőgetik a motort 3-asban, és pumpálják a gázt, mielött leszabályozna a motor. szerintem az életben hamar meghalna ettől a motor.
  • Alexease
    Elvileg/allitolag ebben mar nincs random.
    - Sokat toltad max fordulat felett
    - Durvak voltak a visszavaltasok
    - Vagy csak az uzemanyag fogyott ki:)
  • mag1c
    random szeruen vannak az auto problemak vagy ralehet segiteni? 2korrel a vege elotte elment a motorerom:( 2. helyen toltam
  • petesilver
    Majd megírom, hogy ez azt jelenti nálunk szó szerint: És mennyit fizessek, hogy legközelebb ne gyere nekem? :)))))
  • petesilver
    Akkor majd odafigyelek. De hát mit csináljak, ha nem hallja, ahogy ordítom is? :)))
  • VO101 tvr
    Azért csak óvatosan írjátok be Chat-be a véleményt ("fucking idiot")
    Hasonló szituban egyszer beírtam csak egy sima Idiot-ot. Felnyomott a paraszt, és a versemyszituációtól függetlenül kaptam egy figyelmeztetést!
  • Alexease
    Brands Hatch Scan!

Ugy nez ki nagyon belehuztak, azt hittem, hogy majd a bejelentes utan, majd jovo ev elejen oda mennek, scannelnek, aztan majd ev kozepen lesz belole valami. Ahoz kepest, a scan mar meg van, talan mar januar utan/kornyeken lesz is belole valami!
  • NIBI
    Könnyen lehet. De láttam a regem óta akkora rookie-kat, mint még soha... :D
    A helyükben versenyre még legalább 1 hétig nem mertem volna menni. :D
    De természetesen vannak űberfrankó versenyek/ellenfelek is. :)
  • petesilver
    Zoli példája megvilágította hirtelen, honnan hemzsegnek a pályán bakker űbergyors Rookie-k! Nyilván a fele Radical reges, lejártelőfizetésű versenyző!
  • petesilver
    Jah, mert neked azóta bakker még a marsról is szereztek hozzá/bele anyagot! :) Háát, jó lenne, ha hamarosan érkezne.
  • pointer4
    Elvileg ugye ma van a nagy nap, Aug 11 :D
    "CSP shipment to EU, August 11th

Please note that it can take 1 to 3 weeks until everything goes through customs and arrives at the customer destination."

Nekem mondjuk még mindig Procesing a státusza a rendelésnek. Lassan lehetne under posting :D

Ahol Alex találta azt a képet, ott írnak a fejjel lefele felszerelésről is.

Nekem modnjuk ebben a porsche kormányban az nem tetszik, hogy nem a középpontban van az a "tányér" a kormányon. Videókon amikor tekerik, meg olyan rosz nézni ahogy "imbolyog".
    A g25 re meg nem is emlékszem már, hogy így nézett ki
    valaha. :)
  • petesilver
    Igen, Clubsport pedált. Pointer is rendelt, remélem ebben a hónapban megkapjuk már. A momo kormányomat már félnék mellérakni ennek a kettőnek, eltörpül, játékszernek tűnne :)
  • Alexease
    Mondjuk a G25 mellett azert a kormany is eleg latvanyos:)
  • Alexease
    Jol emlekszem, hogy Te rendeltel ilyet: Fanatec Porsche Clubsport Pedals? Ez a full metal, allithato, nyomaserzekeny fekes cucc - elvileg?!

Bar a G25 pedaljaival nincs gondom, de azert jo lenne egy allithato (fek-gaz kozelebb a blippeles miatt) fajta, es a nyomaserzekeny fekpedal sem hatrany (igaz most mar lehet allitgatni az iRacing-ben, de akkoris:P).
  • petesilver
    Arra gondoltam elsőre, hogy nem ismeri a car reset-et, de aztán amikor a dugóhúzóban a falba áll, akkor azt használja. De addig vajon mire várt??? Negyed ennyire rommá zúzott autóval már eltakarodok a pályáról :)
  • petesilver
    Találkozásunk után enyém is vészesen megindult abba az irányba :)
  • petesilver
    Sean Riggan és bocsánat rosszul emlékeztem. 0,63 volt a srác SR-je.
  • Alexease
    Ja, es lehet, hogy analog-kontrollerrel tolja:DDD
  • Alexease
    Lehet, hogy nemsok ertelme van, mert valszeg sok Rookie van, aki olcso es/vagy ingyenes promo koddal tolja, 1-2 honapig, aztan ujraregisztral mas neven. Nem is tervez feljebb menni, vasarolni, kolteni. Olyan mint az LFS Demo, amit 6 eve nyomnak az emberek 1 autoval, 1 palyan:DDD
  • petesilver
    Néha azért sikerül védeni a történeteket

itt pl a sárgát elkaszáltam volna, ha versenyíven maradok, így rögtönöztem, de egyből félrehúzódtam, hogy visszaengedjem.
  • NIBI
    Mi is a neve? :D
  • PolDoc
    "iRacing Laguna Seca madman" nagyon találó a cím :)

Én a helyedben írnék Nim Cross Jr-nak (a sporting code-ban le van írva a pontos procedúra), bár mivel rookie a csávó valószínű megussza egy szóbelivel.
    Ehhez hasonló barommal szerencsére csak egyszer találkoztam, a levelem után egy hónapig inaktív volt a gyökér.
  • Alexease
    Miutan leirtam, mar gondoltam, hogy Te voltal, a belsokameras miatt is;)
  • petesilver
    na az a valaki én voltam :) :( -101 iR volt ez a futam, és -0,17 SR 3 kör alatt lerendezett, ami igazából 2 kör volt, mert egyet a pitben töltöttem.
  • Alexease

- 1. kornel, ha nem csuszol ki, akkor is kilok;)
    - A 2. kor vegen a 2 autos kifekeze-kicsuszas is tipikus.
    - A 3. korben, meg igy gyorsitva is, 3 masodperc volt, amig oda ert a balesethez, de meg igy is neki ment az palyan allo autonak:)))
    - Aztan meg kikerget valakit a palyaszelere, lazan rahuzza a kormanyt, gondolom, latta, hogy a kicsuszasa utan utolertek, nehogy mar megelozzek:D

Ilyet en is sokat lattam, foleg amikor mar 2-3 koros korhatranyba pakolgatjak ki az embereket;)
  • petesilver
    Íme: Az első történetnél bár nekem jött, utána elváltottam magam, azért sikerült a homokágy, az ott az én hibám, de ahogy nekem jött a dugóhúzóban, az érdekelne, hol csináltam rosszul. Másodszorra, mikor kiütött, ugyancsak érdekelne merre kellett volna mennem. Az első 3 körét a srácnak gyorsítva raktam be, a lényeg látszik. Rookie, 22 verseny, átlag 15 incidens, SR 1.60

Nézd, és rettegj, nehogy találkozz vele a pályán
  • petesilver
    Mindjárt berakom a videot ide arról a versenyről, ami ma reggel az utolsó volt, és úgy durrant el az agyam tőle, hogy a tervezett egész napos verseny helett azóta nem mentem egy kört se. Ugyanaz a vadbarom jön nekem, kiváncsian várom majd a véleményed, meg Renatóét, hogy azon kívül, hogy menj legelöl, hogyan védtétek volna ezt ki? De most tényleg!! És velem fokozatosan ilyesmi történik, bár egyébb életben mutatott pechszériát is tudnék felmutatni :)
  • Alexease
    Koraban mar volt irva, hogy a balesetek szama, lehetosege, gyakorisaga nagyban fugg a Class-tol, a sorozattol, a beosztott emberek iR-SR szamatol, es persze a rajtpoziciotol:)

En elvetemult vagyok, kozeprol-hatulrol szeretek/tudok indulni, igy legtobbszor az elso kanyar tulelese is nagy szam (sot, volt hogy mar a startvonalnal legyilkoltak:DDD).
  • NIBI
    Olvasva a hozzászólásotokat, el vagyok képedve...
    Veletek mindig történik valami??? Az ilyet sose fogom megérteni.
    Akkor szerintetek kivel van a baj? (Már bocs...)

Néha előfordul váratlan helyzet, na de ennyiszer? Gyakoroljátok az előrelátást!
    Ahogy Alex is mondja, inkább tervezi az elengedést...
    Én is sokszor nem is küzdök az elöttem haladóval, mert TUDOM, hogy időt vesztek vele, és beér még a mögöttem lévő is...
    Jópár futamot nyomtam már (csak a valós nevemmel keveset ) , de fele ennyi balhé nem történt velem.