25347
  • pointer4
    De akkor már a Nordschleife-én lesz futam vele :D
  • petesilver
    Vááááááááááááááááááááááááááááááá! REDBULL! Váááááááááááááááááááááá! DRÁGASZÁGOM!!!!!! Vááááááááááááááááááááááááááááááá! De hogy fogom gyűlölni az elején, ahogy nézem, ez a könnyűseggű verdák egyik verziója. De akkor is!! Vááááááááááááááááááááááááááááááá! REDBULL! Váááááááááááááááááááááá!
  • neilszab
    Jah, de az még legalább fél év, nem?
  • pointer4
    Épp akartam kérdezni, hogy hol a FordGT, azzal mi lesz ? :D
  • Alexease
    Az osszeset;)
    Es ez semmi, hamarosan jon meg a Ford GT es az uj Ford Mustang is:D
  • petesilver
    Mocskok!!! Hát mennyi pénzt akarnak még tőlem?????? :)))
  • Alexease
    A kovetkezo update alanya:P

• mkn
    Majd szól a nép a fórumon, és jól 'kiszúrják'...
  • lac coo
    Hát én meg sehol nem láttam autót így pattogni !!!
    Nem kötekedni akarok, de szvsz ez most gagyi lett ....
    Nem is az a baj, hogy pattog (van az úgy..), hanem ahogy pattog!!!

Persze lehet csak nekem bántja a szememet a látvány ...
  • sajoati
    azt láttátok, hogy 20+ szponzort lehet már erre tenni?:) vicces.

valaki kérdezte, melyik szériában versenyezzen, mit vegyen:

roadon skip barbert érdemes kipróbálni, ott a mezőny is elég vegyes, +ahhoz a D-s licensz is elég.
  • Alexease
    Szinte gyari cucc, csak gumit, felfuggesztest (rugo+leng.csil.) es fekeket kapott. ~1500kg, gondolom jo rovid, kemeny cucc van alatta, azert pattog ennyire;)
  • lac coo
    Hát olyan valószínűtlenül pattog az úton, mintha CMR lenne !
    Mintha valami gyenge animácoót néznék !
  • mkn
    Húúú ezt is sűrűn el fogják dobálni, durván pattog... Köszi a videót!
  • Alexease
  • Alexease
    Mar toltom felfele:P Kicsit elteszteltem az idot itt-ott, ezert kesik ennyit a video:)))))))))

Amugy ez erdekes lesz:) Eleg nyomatekos, elsokerekes, automata DSG valto es ABS:) Teljesen stockcar, semmit sem lehet allitani (meg guminyomast sem:P), valszeg a bajnoksag es az igazi versenylehetoseg miatt.

Termeszetesen, szokasos nehez orrmotoros, elsokerekes, jo dekompresszios, mitudomenmilyen diffis cucc, vagyis gazelvetellel lehet haladasi iranyba allitani a segget:DDDDD

De a ket pedal (szokasos intenziv) eggyuttes hasznaalataval, kellemesen lehet "driftelni", vagyis inkabb keresztbecsuszni:) Lesznek ezzel ufo idok, hiaba a korlatozas:))))
  • lac coo
    Majd csinálj videot, ha tudod tesztelni !
  • Alexease
    Ugy nez ki tesztelokre van szukseguk, mert mar toltheto a VW Jetta:)))))))
  • cselt
    Naja ezek közül én is igazán csak az rF2-ben bízom a másik kettőnél csak reménykedem, hogy valmai jó dolog sül ki belőlük.
  • Alexease
    RaceON: Az elozoekhez kepest lesz benne 5 uj auto (Cadillac CTS-V, Dodge Challenger SRT8, Chevrolet Camaro, Dodge Charger SRT8, International Formula Master) es 2 palya (Laguna Seca, Road America).

rFactor2: Bizonytalan, lehet most Karacsony vagy csak jovo Karacsony:)

NFS:SHIFT: Nah, erre mindenki kivancsi lesz, de hat az eddig latottak alapjan...:)
  • cselt
    Egyelőre várom, hogy megjöttön a bankkártyám és akkor kipróbálom megin a radiacalos kódot, mert azt mondtátok, hogy sokat javult a helyzet tavasz óta. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire jön be ez az egész. No meg aztán jönnek most sorra az új játékok is amikre kíváncsi leszek. (RaceON, NFS: Shift, rFactor2)
  • Alexease
    De ha tetszik es van idod rendszeresen foglalkozni vele, akkor az eves elofizetes mar bevallahato (bar most mar nincs a juliusi kedvezmeny, de meg ugyis). Ha 1 evre elofizetsz, akkor havonta ~2600 Ft-re jon ki, ha levonogatjuk a levasarolhato kedvezmenyt, akkor ~1600 Ft/ho, ennyi, amit a "szerverhasznalatert, versenyekert" fizetni kell. Igazabol 1 komolyabb mozijegy vagy 1 nagyobb zabalas ara a Mekiben:)

Persze ha eleg az alap, lehet regisztrani tobbszor, es meg sokaig lesz ingyenes Radical promo, akkor annal nem jobb:))
  • Alexease
    Mas-mas neven szerintem lehet regelni ugyanazzal a kartyaval. Az hogy a kartya azonos, nem kellene hogy gond legyen. Foleg, hogy lehet kartyat cserelni az account-nal.
  • cselt
    Akkor szerintem nem nagyon lehet egy kártyáról többször újraregelni, mert ugye megmarad mindegyik reg, amit azzal csináltál. Nem hiszem, hogy nagyon engedé a több azonos reget. De majd meg kell próbálni.
  • Alexease
    Lehet, ha utana fizetsz erte:)
    A promo kodok csak az uj elofizetesekre ervenyesek.
  • cselt
    Azt nem tudjátok, hogy ezzel a Radicalos egy hónappal lehet újra regelni úgy, hogy az eredmények megmaradjanak? Tehát nem egy új profilt létrehozva?
  • NIBI
    Legalább ösztönzőleg hatok rád, szóval jobban nyomod.:)

Ezt ne tőlem kérdezd, nekem csak alap autóim vannak. :D

Mondjuk ha már van 1 hónapos ingyeneregelés, akkor igazán lehetne 1-2 hetes autó próbálási lehetőség.
    És ha tetszik, akkor nyugodtan megvennénk. :)Ami nem teszik, azt meg teszteltük és nem vesszük meg.
    Vagy csak mi (csóró) Magyarok gondoljuk így?
  • Morpheus01
    Veled nem versenyzek túl gyors vagy. Na még lenne 1 idegesítő kérdésem de szerintem már sok nem lesz Szóval melyik kategóriában vannak a legjobb versenyek mert akkor csak azt a kocsit meg pálya "csomagot"veszem meg me váság van na meg a dollar is 200
  • NIBI
    Este jön valaki versenyre? 19-től nyomom az ipart. :)
  • mag1c
    3-4 szektor igen gaz ezek szerint:D
  • NIBI
    Ebbe is belekötök. :D
    Ugyanis ilyen csúsztatós, lassú verdáknál sokszor jobb a "derékszögbe" vett kanyar. :) Úgy könnyebb megúsztatni a seggét, tehát jobban fordul. Persze időben kell kezdeni az úsztatást. :)
    GTL tapasztalat... :)
  • NIBI
    27.916
    25.133
    26.700
    28.166

A valódi 0.229-el rosszabb. :)
  • atenza
    Hotlap-ra gondoltam, persze hogy versenyben más a helyzet, de ha már előzni kell akkor nem lesz gyors kör :) De a jó kigyorsítás tényleg fontosabb, sokan próbálnak minél később fékezni, majd "derékszögbe" bevenni a kanyart, pedig gyorsabb ha időben fékezel és tartod az ívet :)
  • NIBI
    Ez így nem teljesen igaz.
    Verseny helyzettől függ a dolog!
    Én is másképp megyek ha támadok, mint ha védek. :)

De ettől függetlenül kajak gyors kör az.
  • mag1c
    nah valamit javitottam csak az a baj hogy ez optimalis ido es a tenyleg joval tobb.Meg gyurni kell a megbizhatosagra:f

27.950
    25.250
    27.033
    28.300
  • atenza
    Hát igen nem a kanyarbejáratnál kell gyorsnak lenni hanem a kijáratnál :)
  • PolDoc
    [solstice\rookie_lagunaseca]
    best_lap=108933
    best_split1=28050
    best_split2=25216
    best_split3=27133
    best_split4=28216
  • mag1c
    letudna irni vki a reszidejet lagunahoz? Tudni szeretnem hogy rontom a legtobbet)
    nekem
    28.033
    25.250
    27.433
    28.467
  • NIBI
    Gyorsnak gyors, de marha korán fékezget. :D
    Egy rosszabb napomon is simán kifékezném... Ha egyszer utolérném. :D
  • NIBI
    Meghal a motor???
    Hmmm...
    Én az utolsó körökben tudok legjobban menni. :D
    Pedig én is bőven kihasználom a visszaváltáskor fellépő megcsúszást. :)
    Vagy tényleg rettenetesen szarkor váltasz, vagy a pedálod szarakszik. :)
    Ki fogom próbálni, hogy meg tud e dögleni a moci. :D
  • mag1c
    Kösz. Szép kis idő.De jó is lenne 50 alatti idoket menni stabilan:D