25347
-
#7981 De akkor már a Nordschleife-én lesz futam vele :D -
#7980 Vááááááááááááááááááááááááááááááá! REDBULL! Váááááááááááááááááááááá! DRÁGASZÁGOM!!!!!! Vááááááááááááááááááááááááááááááá! De hogy fogom gyűlölni az elején, ahogy nézem, ez a könnyűseggű verdák egyik verziója. De akkor is!! Vááááááááááááááááááááááááááááááá! REDBULL! Váááááááááááááááááááááá! -
neilszab #7979 Jah, de az még legalább fél év, nem? -
#7978 Épp akartam kérdezni, hogy hol a FordGT, azzal mi lesz ? :D
-
#7977 Az osszeset;)
Es ez semmi, hamarosan jon meg a Ford GT es az uj Ford Mustang is:D -
#7976 Mocskok!!! Hát mennyi pénzt akarnak még tőlem?????? :))) -
#7975 A kovetkezo update alanya:P
-
mkn #7974 Majd szól a nép a fórumon, és jól 'kiszúrják'... -
#7973 Hát én meg sehol nem láttam autót így pattogni !!!
Nem kötekedni akarok, de szvsz ez most gagyi lett ....
Nem is az a baj, hogy pattog (van az úgy..), hanem ahogy pattog!!!
Persze lehet csak nekem bántja a szememet a látvány ...
-
#7972 azt láttátok, hogy 20+ szponzort lehet már erre tenni?:) vicces.
valaki kérdezte, melyik szériában versenyezzen, mit vegyen:
roadon skip barbert érdemes kipróbálni, ott a mezőny is elég vegyes, +ahhoz a D-s licensz is elég. -
#7971 Szinte gyari cucc, csak gumit, felfuggesztest (rugo+leng.csil.) es fekeket kapott. ~1500kg, gondolom jo rovid, kemeny cucc van alatta, azert pattog ennyire;) -
#7970 Hát olyan valószínűtlenül pattog az úton, mintha CMR lenne !
Mintha valami gyenge animácoót néznék ! -
mkn #7969 Húúú ezt is sűrűn el fogják dobálni, durván pattog... Köszi a videót! -
#7968 -
#7967 Mar toltom felfele:P Kicsit elteszteltem az idot itt-ott, ezert kesik ennyit a video:)))))))))
Amugy ez erdekes lesz:) Eleg nyomatekos, elsokerekes, automata DSG valto es ABS:) Teljesen stockcar, semmit sem lehet allitani (meg guminyomast sem:P), valszeg a bajnoksag es az igazi versenylehetoseg miatt.
Termeszetesen, szokasos nehez orrmotoros, elsokerekes, jo dekompresszios, mitudomenmilyen diffis cucc, vagyis gazelvetellel lehet haladasi iranyba allitani a segget:DDDDD
De a ket pedal (szokasos intenziv) eggyuttes hasznaalataval, kellemesen lehet "driftelni", vagyis inkabb keresztbecsuszni:) Lesznek ezzel ufo idok, hiaba a korlatozas:)))) -
#7966 Majd csinálj videot, ha tudod tesztelni ! -
#7965 Ugy nez ki tesztelokre van szukseguk, mert mar toltheto a VW Jetta:))))))) -
#7964 Naja ezek közül én is igazán csak az rF2-ben bízom a másik kettőnél csak reménykedem, hogy valmai jó dolog sül ki belőlük. -
#7963 RaceON: Az elozoekhez kepest lesz benne 5 uj auto (Cadillac CTS-V, Dodge Challenger SRT8, Chevrolet Camaro, Dodge Charger SRT8, International Formula Master) es 2 palya (Laguna Seca, Road America).
rFactor2: Bizonytalan, lehet most Karacsony vagy csak jovo Karacsony:)
NFS:SHIFT: Nah, erre mindenki kivancsi lesz, de hat az eddig latottak alapjan...:) -
#7962 Egyelőre várom, hogy megjöttön a bankkártyám és akkor kipróbálom megin a radiacalos kódot, mert azt mondtátok, hogy sokat javult a helyzet tavasz óta. Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire jön be ez az egész. No meg aztán jönnek most sorra az új játékok is amikre kíváncsi leszek. (RaceON, NFS: Shift, rFactor2) -
#7961 De ha tetszik es van idod rendszeresen foglalkozni vele, akkor az eves elofizetes mar bevallahato (bar most mar nincs a juliusi kedvezmeny, de meg ugyis). Ha 1 evre elofizetsz, akkor havonta ~2600 Ft-re jon ki, ha levonogatjuk a levasarolhato kedvezmenyt, akkor ~1600 Ft/ho, ennyi, amit a "szerverhasznalatert, versenyekert" fizetni kell. Igazabol 1 komolyabb mozijegy vagy 1 nagyobb zabalas ara a Mekiben:)
Persze ha eleg az alap, lehet regisztrani tobbszor, es meg sokaig lesz ingyenes Radical promo, akkor annal nem jobb:)) -
#7960 Mas-mas neven szerintem lehet regelni ugyanazzal a kartyaval. Az hogy a kartya azonos, nem kellene hogy gond legyen. Foleg, hogy lehet kartyat cserelni az account-nal. -
#7959 Akkor szerintem nem nagyon lehet egy kártyáról többször újraregelni, mert ugye megmarad mindegyik reg, amit azzal csináltál. Nem hiszem, hogy nagyon engedé a több azonos reget. De majd meg kell próbálni. -
#7958 Lehet, ha utana fizetsz erte:)
A promo kodok csak az uj elofizetesekre ervenyesek. -
#7957 Azt nem tudjátok, hogy ezzel a Radicalos egy hónappal lehet újra regelni úgy, hogy az eredmények megmaradjanak? Tehát nem egy új profilt létrehozva? -
#7956 Legalább ösztönzőleg hatok rád, szóval jobban nyomod.:)
Ezt ne tőlem kérdezd, nekem csak alap autóim vannak. :D
Mondjuk ha már van 1 hónapos ingyeneregelés, akkor igazán lehetne 1-2 hetes autó próbálási lehetőség.
És ha tetszik, akkor nyugodtan megvennénk. :)Ami nem teszik, azt meg teszteltük és nem vesszük meg.
Vagy csak mi (csóró) Magyarok gondoljuk így? -
#7955 Veled nem versenyzek túl gyors vagy. Na még lenne 1 idegesítő kérdésem de szerintem már sok nem lesz Szóval melyik kategóriában vannak a legjobb versenyek mert akkor csak azt a kocsit meg pálya "csomagot"veszem meg me váság van na meg a dollar is 200 -
#7954 Este jön valaki versenyre? 19-től nyomom az ipart. :)
-
mag1c #7953 3-4 szektor igen gaz ezek szerint:D -
#7952 Ebbe is belekötök. :D
Ugyanis ilyen csúsztatós, lassú verdáknál sokszor jobb a "derékszögbe" vett kanyar. :) Úgy könnyebb megúsztatni a seggét, tehát jobban fordul. Persze időben kell kezdeni az úsztatást. :)
GTL tapasztalat... :)
-
#7951 27.916
25.133
26.700
28.166
A valódi 0.229-el rosszabb. :) -
#7950 Hotlap-ra gondoltam, persze hogy versenyben más a helyzet, de ha már előzni kell akkor nem lesz gyors kör :) De a jó kigyorsítás tényleg fontosabb, sokan próbálnak minél később fékezni, majd "derékszögbe" bevenni a kanyart, pedig gyorsabb ha időben fékezel és tartod az ívet :) -
#7949 Ez így nem teljesen igaz.
Verseny helyzettől függ a dolog!
Én is másképp megyek ha támadok, mint ha védek. :)
De ettől függetlenül kajak gyors kör az. -
mag1c #7948 nah valamit javitottam csak az a baj hogy ez optimalis ido es a tenyleg joval tobb.Meg gyurni kell a megbizhatosagra:f
27.950
25.250
27.033
28.300 -
#7947 Hát igen nem a kanyarbejáratnál kell gyorsnak lenni hanem a kijáratnál :) -
PolDoc #7946 [solstice\rookie_lagunaseca]
best_lap=108933
best_split1=28050
best_split2=25216
best_split3=27133
best_split4=28216 -
mag1c #7945 letudna irni vki a reszidejet lagunahoz? Tudni szeretnem hogy rontom a legtobbet)
nekem
28.033
25.250
27.433
28.467 -
#7944 Gyorsnak gyors, de marha korán fékezget. :D
Egy rosszabb napomon is simán kifékezném... Ha egyszer utolérném. :D -
#7943 Meghal a motor???
Hmmm...
Én az utolsó körökben tudok legjobban menni. :D
Pedig én is bőven kihasználom a visszaváltáskor fellépő megcsúszást. :)
Vagy tényleg rettenetesen szarkor váltasz, vagy a pedálod szarakszik. :)
Ki fogom próbálni, hogy meg tud e dögleni a moci. :D -
mag1c #7942 Kösz. Szép kis idő.De jó is lenne 50 alatti idoket menni stabilan:D