25347
-
#8061 Ti nem olvastátok el a Jetta leírását? Már nem tudom hol olvastam, facebook iracingen, vagy az eredetin, de ez a váltó bizony automata blipes, így nagyon fordulatszámfüggő az, mikor lehet elváltani. -
#8060 VW Jetta TDI Cup - SCCA Pro Racing - LiveTiming
Meg sem neztem, mennyit mentem RA-n a VW-vel, de valszeg erre az idokre az iR-ben ravernek 5-10 masodpercet:))))) -
#8059 Ha mar igy alakult, en is frissitettem az "egygombos" tomoritomet, hasznald ezt: Portable Xilisoft Video Converter Ultimate
Full automata, rengeteg beepitett formatummal, stilussal, lehet vagni, efektelni stb. Ha gyorsan kell vagni, tomoriteni arra jo:) -
#8058 Kivancsisagbol megneztem a tomoritesi aranyt, 530MByte-bol keszult egy 3.7MByte-os file (1280x800, 25fps, 2048kbps, 128kbps MP3)
ConvertTest.avi -
#8057 - VirtualDub
- Windows MovieMaker
- Sony Vegas
- Adobe Premier
- vagy barmelyik freeware/shareware konvertalo cucc, pl. Xilisoft. -
mag1c #8056 es hogy lehet tomoriteni? -
#8055 Szerdai kérdésemre ezt írták:
"Hello Peter,
your order # 2417 is in our system. The Clubsport Pedals can be shipped next week on monday.
You will get an e-mail about the dispatch.
Mit freundlichen Grüßen
Best regards
Fanatec_Gameshop
Claudia Faltermeier" -
#8054 Az meg tomoritettlen cucc, erdemes tomoriteni rajta (1/50-1/100 reszere le lehet nyomni:P). -
#8053 De a pattogasa is kicsit furcs:)
Amig csak korozgettem, meg nem volt veszes, betudtam a gyari autonak es a tunningnak. De igy gyorsban mar macerasabb:P Foleg kanyarban, ahol meg gumi oldaltartasi gondok is vannak/lehetnek, igy meg az is dob rajta egyet-egyet:D -
mag1c #8052 25fps-el is 170mb azt nincs kedvem feltolteni pedig jo kis harcot vivtam elso helyert.Igy jartatok_D -
#8051 Biztos van ra valami szakszo, en nem tudom, maradok a "nyomatek/sebessegfuggo" valtasnal:)))
Elvileg egy duplakuplungos DSG-valto van benne, ami full automatan is mukodik, automata funkcioban is ra lehet valtogatni, de van "manual" resze, de ott is mukodik az automata-elektronika (visszavaltasoknal figyeli a fordulatot, sebesseget, nyomatekot, fekpedalt, mitutomenmit:P).
Raadasul ez ABS-ses, vagyis az lenne a leghatekonyabb, ha massziv fekezessel kozelitene az ember a kanyart, es jokor valtogatna vissza (ennel valszeg maceras, ha valaki hozzaszokott, hogy fel gazon tartja az autot es ugy fekezget:P).
De mivel elvileg/allitolag az iR-ben a kuplung szimulacio meg nem az igazi es/vagy nem nagyon van, foleg nem ilyen duplakuplungos, igy egyeb problemak is lehetnek:) -
#8050 vmi olyan van, hogy túlpörögne, nem? és amíg nem lassítasz le megfelelő sebességre, nem is enged visszaváltani. lehet van rá szakszó. -
#8049 Meddig jutottal, hanyadik lettel?:)
Ma mentem eloszor vele, igy komolyabban, amikor sietni is kell(ene:P), de a valtasokkal en is szivtam:) Egyreszt mindig megszokasbol blippelgetek visszavaltasnal, plusz valami nyomatek/sebessegfuggo valtas lehet benne, mert nem mindig valtott vissza. Hosszu egyenes, fektav, fokozatosan valtogatok vissza 3-at, kigyorsitas... es nem megy.:) Aztan nezem, hogy meg mindig 5-ben van:DDD -
#8048 - www.fraps.com
- Vagni meg nem vagtam a replay-t, d a memebers oldalon a UserGuid-ban biztos benne van a hasznalata (vagy a forumon tuti). -
Toya #8047 Hát véleményem szerint erre a Jettára ebben a formában kár volt pénzt áldozni részemről. Egyáltalán nem jött be nekem. A váltásokkal komoly bajban vagyok :) -
mag1c #8046 meg hogy tok kivagni? Mert sehogy se akarja.Olloval kell az biztos de mindig 0 a file merete -
mag1c #8045 hogy tok nezheto videot csinalni a rpy-bol? Tehat feltudjam tolteni youtube-ra? -
#8044 E szerint igen. Eddig ugy tudtam, hogy csak 1 naposak, de igy jobb:)
Epp most jovok versenyrol, Toya is bent van, de en gyorsan vegeztem;) Jobban belassultak elottem a kanyarban, mint gondoltam, elvettem a gazt es mar allt is keresztbe:)
De a legjobb az elejen volt, amikor kovetek valakit kozelepbbrol, a hatso egyenesben padlon, es valaki elmegy koztunk, keresztbe a palyan:))))))))
-
#8043 iRacing We just turned the 24 hours du fun on early. You can now run the Jetta TDI in practice and race servers. This weeks 24 hours du fun will run at Road America though Monday 8/17. Have fun out there.
ez nemaz hogy 17-ig lehet tolni? -
mag1c #8042 Mi szerint csinalja beosztasokat a jatek? Tehát nevezunk egy versenyre 40 random szeruen krealja a szerokat ? -
#8041 VW Jetta funrace csak ma van (ma van az igazi verseny is, ugyan ott:P). -
#8040 Hazsonak tetszett, én nem is tudom mikor fogom tudni kipróbálni, talán vasárnap. Nekem ma meg holnap meló, csak késő este tudom tolni, de annyi mindennel kéne mennem, hogy ááááááá! Majd este meglátom, lehet alvás helyett iracingezek, aztán elnyomom ezt a két napot egybe. -
#8039 én meg közben néha gyaksizgatok f1-el, de még nagyon sokat hibázok szerintem pár hétig nem is megyek futamon. :D
majd a következő szezon lesz a mérvadó. :) nem olyan sokat szimeztem ilyen gyors és "kezelhetetlen" járgánnyal. :P
de látom igenpörögnek itt egyesek :D -
PolDoc #8038 24 Heures du Fun versenyek mennek már tegnap óta az új VW-nal. Közűletek senki nem nyomja? 30-as fieldek vannak, jó móka. Bár karambol az van bőven, azért így is tetszik. -
#8037 Akkor ez a titka a gyorsaságnak! :D -
#8036 Ijjj, de furcsa - én angol mértékegységeket használok :-) -
#8035 No: ha a Toe in mínusz előjelű, akkor az széttartás? -
#8034 Szóólhattál volna! Nem setup kell neked, hanem vasbeton a COT-ba! :) -
#8033 -
#8032 Lehet, mivel splitekből megvan az 1:41 :) -
#8031 ÖÖÖ hát izé... Reméltem, hogy nem derül ki, hogy annyit mentem... Úgy történt, hogy beidegesedtem és a falat kihasználva végigmentem fullgázon kb -
#8030 No, Hazso pár percre ránézett, ment vele egyből 22:293-at, elmondta mi a véleménye róla, most hegeszthetem tovább. Addig ment Lagunán a Jettával 1:42-t, de szerinte 1:41-et is lehet menni. Mindjárt amit berakok képet, azt tesztelheti aki akarja, azt a setupot próbálta ki most hazso. -
#8029 Persze, már megcsináltam magamnak, mindjárt berakom akkor :) -
mag1c #8028 csinalsz nekem 1 kepet a setup oldalrol? Csak kivancsi vagyok mennyi mindent lehet allitani:) -
#8027 Egyébként a program lenyűgöző! Hihetetlen, mennyire él az autón a setup módosítás, ahogy hihetetlen, milyen széles skálán lehet finomhangolni ezt a Cot ot! Most itt az ideje hogy utána nézzek, miket állítottam, hogy értsem is! -
#8026 Mondom nem találom el az ívet! Nah barkácsolgattam, asszem kezdek icipicit ráérezni, jönnie kéne zsonak tesztelni, már 22.9-et sikerül stabilan. -
#8025 Nem inkabb 22:1 ?!:) -
#8024 Na ha anno az NR2003 ilyen nehéz lett volna, sosem megyek vele. Ez szerintem nehéz, bár úgy kell tolni, ahogy Norbi meg Hazso szerette anno. Nem egyszerű setupolni, most Hazso qual setupjával 23:130-akat megyek, de ívet még egyszer se találtam el normálisan. -
#8023 hehe, np, majd remélem ő elárulja:) -
#8022 Nem tudom:)