iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pukkandur
Az, hogy hova kell tenni a lasztit az teljesen egyértelmû szétszedve, vagy nézzek valahol képet?

Cowek
Elõször amikor sikerült stabil köröket mennem azt hittem jó leszek... 12 mp-eket kaptam körönként... szinte féltem ha közeledtek még félreállni sem lehet rendesen :-) Akkor jöttem rá hogy nem lehet a megszokott módon vezetni <#zavart1>

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Ja, azok "beton" gumik, foleg koltseghatekony, ne melegedjen, kopjon, ne kelljen cserelni😊)))
petesilver
Hja, azokhoz a verdákhoz kell is tudni az ilyet, különben faltól falig megy az ember a pályán, és keresztbe ráadásul! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
rá kell érezni, gáz picit elvesz, ahogy levesz picit fék, gázt sosem elvesz teljesen, fék teljesennél semigen, majd ahogy gáztad fék felenged, vagy teljesen leugrik. Ma kipróbáltam lime-on a barbert, hát beszarásjó, tuti feelingje van!! Csak sokat kell kormányozni vele! 😊

Cowek
A Skippi titka a 2 pedál egyszerre nyomásának variálása... GPL-esek ezt olyan szinten ûzik hogy mindig elképedek.

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Hát én alig tudom vezetn iezt a Barbert, mindig be akar elõzn ia hátulja ! 😊))
Lassan már féktávon is fél gázt nyomok, így még megy valahogy 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

A barberen nem "igazi" versenygumi van, az "csak" amolyan "high performance" utcai gumi, nem kopik olyan gyorsan. 😉

symbol
haha = jaja <#vigyor2>

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
haha, legpuhábbat vegyél, két sárga pöttyös. 😊
tök jó, tényleg nem blokkolok azóta, sokkal kényelmesebb 😊

Pukkandur
Srácok! A squash labda tuningot DFP féknél szokták alkalmazni? Mintha láttam volna valami ilyesmit...Mert akkor én is beszerelek egy lasztit<#hawaii>

petesilver
Leírom ide, hátha valaki hasznát veszi: jómagam tuskólábú vagyok, többnyire a fékezésnél száll el nálam minden jó idõ. Kipróbáltam Lagunán, így életemben elsõre mentem 1:50-es köröket, valamint most megnéztem Limerockon az új beállítással: harmadik körre hoztam az 1:04:506-os idõt erölködés nélkül: a profilerben visszavettem a fékpedál axis properties/sensitivy-t 30%-ra. Nem törik el a lábam a labdától, és nagyon kezelhetõ lett a fék, sokkal pontosabban adagolható. Remélem lesz, akinek ez segít esetleg, így már nehezen blokkolható, és nagyon jól lehet súlytmozgatni szolinál kanyar elõtt vele.

Alexease
Az LM-mel (talan) tegnapelott mentem egy versenyt, osszesen 11-en jelentkeztek😊 Talan a 21:15-os volt. Azert a Legends-en is gyorsan elmelegszik, kopik a gumi (embertol fuggoen)😊
symbol
jah nekem még arra nem volt idõm gyaksizni. bár valszeg egyszer kell megtanulnom kezelni finoman a járgányt és ennyi, a többi pályán ha nem is azonnal de már felfogom a módszer lényegét. csak nehéz.

bár barbinál meg durva hogy totál nem használódik a gumi érzésre. mindegy, ez úgyis gyakorló kocsi vagy mi, az igazi hosszú, véres gumigyilkos járgányok és futamok majd csak most jönnek nemsoká 😊

LM este van, általában a 19:15-ös már jó, a 21:15-ös többnyire két futamos. Az LM-et ráadásul sokkal könnyebb vezetni mint a legends-et, annyi a bibi, hogy a gumikra nagyon kell vigyázni.

viziloitato
Én egyikben sem vagyok jó, de egész jól haladok. Pl most hétvégén beestem egy mazda futamra, amire nem is gyakoroltam, se qual, se tt, se test, semmi, csak láttam, hogy vannak jelentkezõk bõven. Mikor megláttam a gridet majdnem elájultam (arra számítottam, hogy két szervert indítanak). 19-en álltunk rajthoz. 10. lettem a végére, és minden mutatóm felfelé mozdult. Az új autó tovább nehezíti majd a dolgom, bár most még van 4 nap pihenõm 1 héten, mert csak csütörtöktõl kezdem mindig a versenyeket, de van, hogy nem fér bele az összes autó. Október 15-öt hiába várod, akkor még nem lesznek versenyek vele, majd csak az új bajnokságban.
DTap
Most majd elöveszem azt is, de ahogy nézem ott már jópár hét lement, és nem értem, hogy annak ellenére, hogy kb 1400 ember megy a bajnokságban, csak 99-nek van edzésideje. Mindig jobb szerettem az oválversenyeket, meg is vettem a late model-t is, de nem nagyon tolonganak az emberek abban az idöszakban amikor én általában játszani tudok. Meg nem szeretek "össze-vissza" játszani, most kezdetnek jó a legends.
Megyek roadon is majd, de ott nem annyira nem vagyok versenyképes (finoman szólva). Nagyon várom Okt.15-öt a CTS talán lendit majd az ovál versenyzésen (hátmég a COT jövöre). Egy biztos a héten ezzel versenyt többet nem megyek.

viziloitato
Grat a gyõzelemhez! Ennyi elég is a Legendsbõl (miért nem adv.?). Most jöhet a következõ autó...
Alexease
En is max 1 versenyt fogok menni😊 Ez a Legends vs. Boston tetszik, meg mennem kell 1-2 TimeTrial-t (azt is szeretem😛), aztan valami verseny, idomero nelkul, hatulrol, aztan talan tudok parat elozni😊 ha nem lesz baleset, meg jo is lehet.
DTap
Megvolt a "betervezett" heti egy futam is, most aztán nyugton maradok.

Alexease
A Sporting Code-ban le van irva, de nem sokat ertettem belole😉)))
Alexease
Koszi! <#vigyor3><#taps>
Giovanni
Na volt egy jó kis futamom. 3-ik helyrõl egy jó rajtot véve sikerûlt megelõznöm a 2-ik helyezettet. Jobb kanyart jobb oldalról szûken veszem, erre a jó képességû lekoccol...Oké 0 contact, megtörténik az ilyesmi. Hagyom had menjen. Következõ kanyarban nagy tempóval ráesek, az egyenesben balra mellé megyek elõzni, hogy majd külsõ ívrõl körbeautózom. Vakegér mit csinál? Rámhúz és tol le a fûre, összeérünk, fékezek, befordúl elém, mindketten palánk...Össze szedtem az összes contactot amit lehetett. Na és erre ki ugat verseny közben, meg utánna? Hát õ. Érdekes, hogy rajta kívûl futam közben senkivel nem volt gondom, pedig elég idióta helyzetekben elõzgettem, de mindenki figyelt. Így aztán utolsó helyrõl sikerûlt feljönnöm 6-ikra. Jah és még az SR is pozitívan változott <#buck>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

symbol
kérdés. itt listázom a cuccot, magyarokat nézve csak link
nekem a 8. helyen van 31 Club Pts.-em, mig mögöttem két "Tamás" is öbb száz pottal bir. 😊 toya esetében azt hittem azért mert C-tõl jobban szereti adni a pontokat, de most Szecsinek (Szabó Tamás) is úgy osztja mint az állat. 😄 nem mintha annyira számitana, de érdekel a dolog 😊

Gondolom ezek számitanak a fõoldalon kintlevõ különbözõ Club bajnokságok összpontszámainál.

DTap
"Feliratikoztam" én is erre a listára, hogy ne légy egyedül <#zavart1>

symbol
jah és ebbõl lesz olyan pofára-esés, mnt múltkor, amikor a hivatalos megjelenéskor is azt hittük jön a csomag, aztán semmi. 😊 de hát hátha 😊

Alexease
A fontosabb valtoztatasokat tuti hogy a 13. hetre hagyjak (pl. zaszlok).
symbol
hogy-hogy nem tolod mostanában? :/
javitás meg remélem lesz következõ szezon elõtt, nagyon ráférne már a játékra...

Akinek NEM 900 fokos kormánya van próbálja meg a következõ képpen kalibrálni:

Elsõ lépésben teljesen jobbra balra, másodikban viszont ne kövesd a progit, 90 fok helyett fordits a teljesnél csak egy picit kevesebbet.
Ezzel elérhetõ, hogy 90-110 fokig teljesen lieáris legyen, és csak nagyon lassú sebességnél lesz sebességfüggõ.

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

lac coo
Ma 4.65 -rõl siekresen lementem 4.28-ra !! 😄DDD
Ebbõl a videon is látható tömegbalhé az én hibám, a többi nem ! 😊))

lac coo
Megint megpróbáltam egy versenyt, szokásosan jól rajtoltam, 3. körben elütik a hátsó kereket, game over ....Ki is léptem ,elegem van ebbõl, az öngyilkosság szélén állok ! 😊))
Ma tuti buktam vagy 3 tized SR-t ! 😊))

lac coo
Hát ha mást nem is, egy ilyen jó kis tömegkarambolt szívesen kipróbálnék ! 😄

Alexease
Nyugodtan probald ki, nagyon kiraly😄 Nem vesztesz vele semmit. Eloszor a Legends Cup-ot South Bostonban.

Lehet, hogy csak korbe-korbe, lehet hogy csak 3-4 kanyar van, de itt jon ra az ember, hogy 1-1 kanyar bevetele mennyire egyszerunek tunik (ivek, fektav stb.), es meg sem az😛 Foleg olyan ovalon, ahol 2-3 fele kanyar is van (meg ha a rajzon nem is latszik)😊

Eloszor menj TimeTrial-t (tudom, neked uncsi;P), es probalj egyforma koroket menni.😊

Persze, ha ovalon baleset van, az mindig olyan, mint a viddeodban😄
Alexease
Az eredetinel, az NR2003-ra gondoltam😉

Uzemanyagot tuti hogy itt is tud(na), de mivel rovidek a versenyek, nincs piteles, felesleges vele foglalkozni. Hogy menet kozben csokken a mennyisege, azt nem tudom, nem vagyok expert, hogy kiszurjem az informaciot a gumimelegedes es a kopas mellett😊

Idojaras itt is lesz, irkaltak valami infot rola (persze nem eso😄). Elvileg Prac, TT, Qual lenne mindig azonos korulmenyek kozott, a Race meg valtozna (kozben nem). Az idojarason a levego (motorikus szempontbol) es a palyahomersekletet (tapadas, kopas) kell erteni.
lac coo
Nehogy kipróbáljak egy ilyen ovál versenyt, vagy elszédülök vagy elalszok ... 😊))

Alexease
Legends Car, South Boston, (az idobol is latszik, hogy) oval. 😉
"Gyari" klubbok, a lakohelyszerint beosztva, nem lehet sajatot csinalni.
lac coo
Ez milyen pálya-autó ?
Azok klubok micsodák, azt már nézegetem egy ideje, valami sajátot nem lehet csinálni, ahol esetleg klubon belül is számolja a dolgokat?

lac coo
Az eredeti az gondolom tud ilyeneket( jól is néz ki egy szimulátor enélkül ..), de itt vajon mi a helyzet ?

Alexease
Az eredeti engine tud uzemanyagot szamolni, de fugghet az idojarastol is (ha egyaltalan van kulonbseg az qual es a race kozott).
lac coo
Nekik aprópénz 😊)))
Az a baj, hogy a Pontiakkal mindent lehet csak cikázni nem , ha hirtelen kell kerülni valakit abból szokott baj lenni ...😊

Amúgy valami többletbenzint számol versenyen, mert minha nehezebb lenne ugyanolyan idõt mennem mint idõmérõn ?

Alexease
Ez valszeg idiota volt, sajnos van ilyen is😄
Talan ezek egy ido utan megunjak es lelepnek. Bar ha az LFS-bol indulok ki, ahol kepesek az emberek 6 eve a demoval jatszani, bajnoksagokat tolni, es mindenfele elvetemult "jatekot" kitalalni, akkor megiscsak vannak "turelmes" emberek😄 Bar az iR folyamatosan fizetos, talan ez is lekoptato lehet. Igaz, egy Amcsi kolok apuci bankkartyajaval...😊
lac coo
1,8 -as legjöbb körrel mi az istent gondol ??? 😊))))
Marha dühítõ 😊))) Aztán eggyütt mentünk ki reset-re, még a boxutcában is elõzgetni akart, ott már elengedtem 😊))

Legalább valami duda lenne a játékban ! 😄DD Mondjuk belefér , most van SR-em bõven, de rahdtul szerettem volna megnyerni ezt, vért izzadtam hogy védjam magam a másodi kelõtt , erre a lekörözött neki áll versenyezni velem, be-be vág elém mikor elmennék melette, valszeg nem szándékos, lehet fogalma sem volt hol van 😊)) 😊))

Raksi Robert neven vagyok.

Eddig meg nem talalkoztam idiotaval a palyan, mindenhol teljesen korrektek voltak es vigyaztak egymasra.
Alexease
Talan a szezon vegen az uj patchben lesz mar kek zaszlo, es azzal egyutt a fekete is, ha valaki nem figyel😊)))

Nem tudom mennyire szandekosak a mostani feltartasok, de szerintem csak nem tudjak hasznalni a programot, nem figyelnek a listara. Nem hiszem, hogy valaki annyira gyoker legyen, hogy szandekosan feltartson valakit. Bar biztos van 1-2 "fiatal jatekos" is, pl. aki hotlap videot tett fel, XBox360 kontrollerrel (ugy hogy kozben neha ki-ki csuszot a palyarol)😉))
lac coo
Mi a real neved ? 😊

Amúgy valamikor sokat garázdákodtam nálatok Index ligában , forumon ...

lac coo
Na most nagyon felb@szott ez a játék 😊)))
17 körön át tarto mez elsõ helyet, erre jönnek a lekörözöttek, feltart kettõ, de még mindni gtartom az üldözömet..
Erre egy mási klekörözött már olyan szinten elém áll és blokkol, hogy vagy bele megyek tutira, vagy megpróbálom elkerülni és vagy összejön vagy nem ... Hát nem jött be csattantam, 6.-nak tudtam befutni 😞((( És még egy jó adag SR-is ugrott ....Egy körön át folyamatosan tolom le nem igaz, hogy nem jön rá mi a szitu ????

Lehet amíg össze nem foltozzák valahogy ezekt a szabályokat , maradok a wareznál 😊)))

Vagy valahogyan csinálok annyi idõt magamnak, hogy kicsit rágyúrjak a Barberra ....Nem igaz, hogy mindenhol ilyen lámák vannak, talán ott biztonságban vagyok ....

Pukkandur
Ez jó ötlet, kösz

Nem volt meg, kosz a tippet 😊
Alexease
A STATS/FRIENDS-nel vedd fel a Magyarokat ismerosnek (a DRIVERS-nel tudod listazni, szurni, bukosisakra "mutogatva" bejelolni), ugy talan tobbekkel is talalkozol majd.

Ha mar megvolt, akkor nem szoltam😊
Udv!

Vegre talalkoztam egy "ismerossel" futamon. Mondjuk tul sok eselyt nem hagytam nektek, mert ez meg csak a 4. versenyem volt 😊

Azt hiszem a 18:00-as futamont futottam ossze veled, lac coo, jol lerajtoltal egy masik urgevel egyutt 😊 Elso par kor egesz jo volt, aztan sajna hibaztam, kesobb megint, aztan hagytam a fenebe 😊