25347
-
#8101 VIR -
#8100 Nem sikerült eldobnom négy körrel a vége előtt, szerencsére egyet se hibáztam. Töltöm a replayt, és most nem tudom, miért, de sikerült az elejétől menteni. Kb 45 perc, és itt lesz a link. Ha megnézitek, akkor ne engem figyeljetek, mert akkor elalszotok, mint én, mert nem nagyon láttam senkit verseny közben a pályán. 15. lettem 22-ből, én örülök, ennek az eredménynek. Majdnem a leggyengébb voltam a fielden (3427 iR). Az első kört érdemes megnézni, az én autómból. -
#8099 Meg sem, igy marad;P
Eppencsak a rajtszam nem latszik, mert azt nem lehet szinezni:))) -
#8098 Enyemet meg at kell festenem, mer ma is sok feheret lattam:) Pedig azt hittem mindenki szines lesz:)
-
#8097 Csak megvetted?!:) -
#8096 Best! :)
-
#8095 Nekem is van valami hasonlo, TimeTrial-ert kaptam, ugy hogy az egesz szezonban 2x mentem vele;))))))))) Gondolhatod, milyen nepszeru lehetett a sorozat:D -
#8094 A bal felső sarok, a jól sikerült marketing. Semmit nem teszünk érte, de kiemeljük, és vastagon döngetjük a mellünket a dicsőség fényében fürödve! :) -
#8093 -
#8092 Vagy a jelenlegi gépállomány, kivéve JettA:
-
#8091 Pedig szerintem egész szép Silverado-t csináltam, alig várja hogy pályára gördülhessen. első kerék műhely, hátsó kerék roncstelep!
-
#8090 -
#8089 SR miatt biztos hogy nem, azalapjan sokan bekerultek volna:) -
#8088 Off.:
Ha valaki szeretne lazulni kicsit, indítottam egy NetKar Pro fun szervert a legfrissabb public beta-val , és patch-el.
HUnN Test , jelszó solyom ( ha van rajta...)
( Bocs, Alex, de kell egy kis reklám senki nincs a szervereken :)))) ) -
#8087 Húúú, ha te lassú vagy, akkor én ott álló totemoszlopként hatnék! :) -
#8086 :D Lehet, hogy meglesz az előbb is. Most voltam qualon, hát nagyon, de nagyon lassú vagyok, dehát, én az SR-em miatt kerültem be a PRO-ba. Kb 5 másodpercet kapok a legjobbtól. 68. qual idő a 71-ből :D... -
#8085 Megoldás egyértelmű: menj biztosra, 4 körrel a vége elött dobd el a vasat, így tuti meg lesz végig a replay! :))))))) -
#8084 Majd feltöltöm, ha nem leszek olyan ideg, mint a múltkor, amiért az első 4 kör már nem fért bele a replay-be, és nem is mentettem. Majd most... -
#8083 Nem tudod elküldeni-feltölteni a PRO road replayt valahogy? Kiváncsi lennék, hogy mit hogyan mentek azzal a szörnyeteggel. Zso oválversenye valami 260mega volt, szóval msn-en mégsem küldte át az egészet! :) Meglátom mit tudok tenni. Lehet kéne venni 1 Late modelt, és 1 pályát, hátha azzal eljutok Silveradoig. Mondjuk holnap meg estére Hazsonak kéne befejezni értelmesre a setupot, hacsak nem csinálta meg már egymaga. -
#8082 Ha nem tudsz jönni SR miatt, akkor mindegy. Én megyek most egy Late-et, talán lesz Legends is, aztán meg jön a PRO Road, éjfélkor lenne a legjobb nekem. Ha neked nem, akkor majd jövő héten talán. -
#8081 Király! -
#8080 Háát, az nagyon attól függ, mikor akarsz menni. Jelenleg nem látom a kiutat, hogyan tornázzam 4.0-ra az SR-t, hogy Silveradozhassak. Ezek a Legends dühöngők alkalmatlanok rá. Late modelt kéne vennem, de az meg olyan, hogy akkor pályákat is, mert nincs pálya hozzá. Csináltam táblázatot, pont olyan hülye pályákat raktak Late Model alá, ami máshol semmire nem jó.Pro színekben "tudnék" bemenni, nem is lenne nagy gáz Daytonán szerintem, de sajna nem lenne fair, nem égetném a PRO dolgot, meg összeroppannék a teher alatt. Tényleg nem tudom, mit kéne csinálnom. Semmi kedbem tyúkketrecben őrültek közt körözgetni, lutri nagyon. De ha van még a futamig idő, azért nekiállok, a Road-ot már úgy is fújhatom egy időre SR szempontból. -
#8079 Én megyek a ringre 30-an :) -
#8078 Pít, egyedül menjek Silveradoval, vagy együtt menjünk majd? -
#8077 Foleg azoknal lehet a problema, akik hozzaszoktak, hogy fektavon 1 masodpercen belul visszavaltanak 4-et, abbol az elso kettotol beall a motor, es azzal kanyarodnak:)
Tudom, hogy ez valoban automata/pillangos/ketpedalos, de ez nekem teljesen jo lenne H-Patternel is ("lassu", keveset kell valtani, lassan stb.), de pont ennel a verzional talaltak ki az LFS-okossagot, hogy H-ban is atteszi seq-valtora:) -
#8076 Néztem még tegnap este az iRacing fórumot, hát ott is megy a fejből kinézés rendesen, hogy mitől nem vált, aminek váltania kéne :) -
#8075 No, hajnalban sikerült, akit érdekel próbálja ki: Laguna fostalicskával,startnál padló, fel 3-ig üveghang, gázelvesz picit, majd azonnal 3-ban még odatapos, majd mivel jön a kanyar, satupadlófék visszakettő. Hát nem lassult hirtelen annyit, amennyit kellett volna, visszakettőnél elszállt a motor abban a kanyarban első helyen. Mire 2 kanyarral később épségben félre tudtam húzódni, hát levert a víz, hogy most vernek telibe :) Ugye egyből puposkodott mindenki, nem mertem semerre kitérni, mert csak azt láttam, hogy tele van az egész visszapillantó bakker hemzsegő, helyezkedő autókkal. Gyökkettővel körbementem, be a pitbe, sehol egy javítást igénylő gomb. Anyád! Kiléptem. Visszaléptem, be az autóba, indulok, hát ugyanolyan szar. Ki kellett gurulnom a pályára, ahol vontatást kértem, és röpke 140 másodperc alatt körbe is vontatott, és mehettem volna jó autóval, de inkább kiléptem. DE volt, hogy az első helyezett az utolsó körben a célrafordító elött főzte meg a motor, de onnan még pont begurult harmadiknak :) -
#8074 Szombaton megyek. -
#8073 NR2003-as fórumban már szerveződik egy aug.30 Hungaroring ingyenes valami versenyre. Asszem FIA GT. Nem jössz, jöttek inenn is? -
#8072 Mostmár igen! Sááárga vagyok az irígységtől :D -
#8071 Olvastátok?
http://totalcar.hu/tesztek/2009/08/15/megtertem/ -
#8070 Alul a Contact Us-ba írtam. -
#8069 Újraforgatták Spa-t, vagy Monaco-t :) -
PolDoc #8068 A halványkék auto az enyém. Sajnos esélyem sem volt elkerülni a karambolt. Ezek a "fun" versenyek legalább arra jók, hogy az ember megismeri azokat a neveket akikben nem bízhat meg. -
#8067 VW Jetta - "Kicsi a rakas..." :) Nem sajat:P
-
#8066 Prather meg ment 2:53-at. Most vagy nincs valami nagyon rendben az autójával, vagy komoly gondok vannak. -
#8065 Mázlistaaa! Csak érkezzen is meg! Viszonyítás képpen az én rendelésszámom:2553. Akkor én örülhetek, ha karácsonyra megjön! Köszi az info-t. Meliyk mailcímre írtál? -
#8064 LOL!:) Csak most fedeztem fel, hogy lehet allitgatni a "real" tukroket az autoban (F9):P -
#8063 Nem olvastam, de eppen ezert irtam, hogy megszokasbol feleslegesen blippelek:))))) Valszeg tobbszor ezert sem valtott, mert toltam neki egy gazfroccsot;) -
#8062 1. mert korre 2:41:13x, ahoz kepest nem veszes:)