25347
-
#8141 a harmadik ugrásnál már eszembe jutott, csak úgy emlékszem, te valami rácsra is felkenődtél :) De hát Solival esélyed sincs ekkorát ugrani, nem gyorsul fel annyira:) -
#8140 Ezzel teszteltem a megjelenes napjan a toresmodelt, csak Solstice-szel;) Volt video is:) -
#8139 Megőrülök!!! El felejtettem elmenteni, mert sietek Legendsre, de most versenyen beleadtam mindent Lagunán, és 1:49:230. Egyszerűen belepusztulok, hogy nem tudom 49 alá vinni, be akartam ide rakni, hogy a guruk nézzék meg, hol szúrom el igazán. Úgy érzem repesztek, élvezem a vezetést, de nem akar 49 alá menni sehogy!!!! Pedig gyakorlom eleget, ma már mentem rajta 6 futamot, de nem akar összejönni!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! -
pasztor #8138 -
#8137 A sors iróniája: vetten Latemodelt, hogy javítsak vele oval SR-t a CTS-hez, erre ez olyan pálya, ami csak Legendsel jó, de a most következő LM pályát el felejtettem megvenni. Tanítani lehetne, milyen balek vagyok, most láthatjátok, nem viccelek, hogy peches ember vagyok! Ha a sors nem ad pofont, felpofozom magam simán, de mindig! -
#8136 Eddigi legmagasabb ugrás:
-
pasztor #8135 Vazze, ez nem mürepülö szimulátor, miért nem mondtad Zsónak, hogy ugrasson a pitfalon keresztül Richmondban, mert arra hegyezted ki a verdát?
Oxford-ban jó a legends-szel csak simán a pályán körbemenni is. -
#8134 Hát ez az oxford Legebds-el nagyon fun. Gyakorlás közben felfedeztem magamnak egy új játékot: minél nagyobb sebességgel felhajtani a homokbuckára! Isszonyat nagyokat lehet rakétaként repülni, ha jól sikerül, a csúcsponton megfordul, és orral előre zuhan le, nagyon buli, nagyon jön az aszfalt szembe. Aztán ha ez már uncsi, lehet figurázni, oldallal felmenni a dombra, vagy seggel előre fel a dombra. Olyan figurákat lehet kihozni belőle!!! nagyon nagy fun, egy órán keresztül vigyorogtam, amíg ugrattam a verdát!!! -
#8133 Ezer köszönet :) -
#8132 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1102651213&no=7857]#7857[/URL] -
pasztor #8131 Csak egy példa:
USA-n nem bírtam 22.3xx alá menni late modellel bármit csináltam. Aztán véletlenül megkaptam egy amerikai ufo szetet. A második köröm 22.1xx volt. -
pasztor #8130 Az amerikaiak óriási elönnyel indulnak, mivel ök ezzel nöttek fel, és szinte csak oválon nyomják. Plusz a napi 3+ verseny, plusz az, hogy az ASCORS-os fiúk meg is osztják a tapasztalatokat. Rengeteg trükk van, amire ök rájönnek 10000+ kör teszttel (ez egy kb. 25 fös baráti kör), míg te egyedül próbálsz annyi tesztadatot gyüjteni.
Kb, mint a Woods Brothers a Hendrick ellen. Semmi esélye a kiscsapatnak. :) Pl. Huttu-t nem verhette volna meg Schönburg, ha nincs jobb szetje, de volt. :)
De nem is ez a lényeg, egyszerüen élvezni kell a versenyzést. -
#8129 Win7 alatt futó iRacingnál használja valaki ezt a HUD telemetry programot (hagy mit) ? Nálam nem akaródzik működni, nem indul olyankor az ájracsni... -
#8128 Nem tudod hogy menj Laguna Seca-n? Andretti elmondja neked! Hát bakker, egyik kedvenc pályámat borzasztó így látni nyakon öntve csicsatakonnyal :( tudom ez kell a konzolnemzedéknek, meg Andretti, meg a hülye nem látja, hogy ez kb 100% GRID. -
#8127 No, Zso most ment tovább, mindjárt kezdődik a PRO road versenye, végül verseny alatt lőtte be használhatóra a szettet /mivel én lassú vagyok mint tetű, ezért csak lassú szettet tudok csinálni, ezért nem jó ha én vezetek amikor csinálom :( viszont stabilak általában legalább/ így az elején a végére csúszott, aztán befejezte a 10. helyen !!! Állítólag nagy élvezet volt látni, mit csatázott a végén Huttu egy másik sráccal, aki végül lenyomta az ikont. Rá kell jönnöm pedig pár hét alatt, hogy a fenébe kell ezt setupolni, mert gyorsabbak voltak a többiek Hazsonál szettből, igaz sűrűbben is piteltek ha hosszabb egybe szakasz volt.
Eleve a kerekeken lévő súly: a rugó mellett a rugó offset állítás is hatással van rá, mert azzal lehet beállítani a rideheight-et. De ezek egymáshoz képest egyszerre változnak. Hogy milyen arányban, azt az első-hátsó swaybar endoffset állítgatásával lehet befolyásolni. ezek után ha rugót, swaybar vastagságot, offsetet, vagy utazómagasságot állítasz, váltouik rossz esetben borul minden. És ez csak röviden egy kis szelet a mai horrorból :) -
#8126 Azert Prather es a kinti fiatal versenyzok, versenyek mas kategoriak. Legalabbis abban, hogy kint van boven versenyzo suli, versenylehetoseg, rengeteg palya, auto, elerheto aron lehetoseg kiprobalni, gyakorolni, versenyezni. Vagyis masik 25 hasonlo fiatallal versenyzik, akik kozott tuti lesz tehetsegesegg, megszallottab, penzesebb, raerosebb, tamogatottabb stb.
Nalunk mas volt a helyzet, amikor verfrissitesre kerult a sor a gyorsasagi OB-n. Nem mondom, hogy nem gyorsak vagy nem versenyzok koze kerultek be, de a nagyresze azert hobby szintu vallakozo, medias stb. volt.
Valszeg/biztos Norbiek, Balint, HaZso es a tobbi tehetseges versenyzonk megallna a helyet kint egy ilyen sorozatban, csak nehez ugy, mert kint nagy elonnyel indulnak, mert mar gyerek koruktol fogva rendszeresen versenyeznek. -
#8125 Nem tudom mit csinálhatott Zso, de csak 22:442 lett a qual ideje :( -
#8124 Jesszus! Én az első alkalommal az ijedtség után azonnal kikapcsoltam!
Amúgy nekem teljesen érthetetlen néha, hogy pár ufo amellett hogy nagyon gyorsan megy, még irogat is. Én eddig bármit próbáltam verseny közben a klaviaturán csinálni, 80%-ban pit lett a dologból. Még ha eléd fény lenne, kézre állna, akkor sem menne. Örülök, hogy lassan az uton tudom tartani a gépet. -
#8123 Az előbb voltam egy nem pro DP versenyen. A pro versenyeken nem irkálnak, és nem pofáznak, de itt, hát szörnyű. Eltelik 15 perc, és valaki üvöltözik a mikrofonjába, ami elég idegesítő, ráadásul, alig lehetett érteni, hogy mit mond. A végén be is írta valaki, hogy "I love the mute button". :D Ordított a mikrofonjába, hogy a jobb oldalamon, vagy a balon, aztán köszönöm, és ez ment az utolsó 40 percben megállás nélkül. A múlt heti versenyen is ez volt, csak ott halkan beszélgettek az elejétől, a végéig, az jobb volt, mint ez. Ha meg kikapcsolom ezt a funkciót, akkor az ilyen emberek tippjeit, nem hallanám, ami végzetes is lehet. -
#8122 Most kezdődik Hazso versenye, remélem jól sikerül majd. Kiváncsi vagyok, melyik setupal megy majd és hanyadik lesz végül. Ez a Prather fiú szerintem elég gyengén nyomta eddig azt nézve, hogy a mi magyar szimulátorosaink első alkalommal hogy igazi versenyautóba ültek, kimagasló eredményeket értek el. -
#8121 Fölösleges, szinte magyarul van írva! :) -
mag1c #8120 Ebből is csinalsz majd magyar leirast? -
#8119 DE EZelég igéretesnek tűnik! -
#8118 Ilyesmire gondoltam. Ez pl. csak hasonlít, de ebből legalább lehet látni, mi is az a Rear Sway bar egy NASCAR autón -
#8117 Meg meg -
mag1c #8116 Es eredmenyeim is megmaradnak nem hiaba strapalom magam?:D -
#8115 Tudod folytatni egy kis pénzért cserében -
#8114 Én minden éjjel ilyen setupos videokat nézek !
Dugattyúkról, kenésről, kipufogókról stb ... ! -
#8113 Hát nem tudom... lehet én is rákeresek valami technikai dologra -
mag1c #8112 Ha lejár az 1 honapom akkor meg marad az acc vagy torlodik es tom folytatni akkor ha penzt aldozok ra valamikor a jovoben vagy ujat kell csinalni? -
#8111 A sorok között. :D:D:D -
#8110 Na most ezt a marhaságot nézzétek meg! Régi nascaros oldalt akartam megnyitni, gondolom már nem létezik, mert a lent látható oldal jött be. Na de kérdem én a találatok között hogy a fanébe lehet bakker szexhirdetés? Szponzorált listák Carsetup-hoz: szexi nők és tüzes csajok
Bakker ebben hol bújik meg a carsetup?
-
#8109 Hát én összehoztam amit tudtam, most már Zso teszteli, mire lehet vele menni, de ennek nagyon utána kell nézni a neten, hogy mit hogyan érdemes állítani, mert iszonyat összetett és nehéz. Ha valaki találkozik, vagy tud olyan oldalakat, ahol a nascar autók beállításairól írnak, lehetőleg real nem sim, akkor az írja majd be ide legyen szíves. -
#8108 11 óta tesztelem a Cot beállítását, már mentem vagy 2 órát a régi nr2003-al is hasonlítás képpen, de ebbe a cot-ba beleőrülök. Az összetettségét nézve azt már értem, mitől nyert futam a jó szett, azt nem értem, hogyan lehet összehozni :( -
mag1c #8107 hat ja free acc-al :D -
#8106 gondolom nincs pálya, vagy autó hozzá megvéve :( -
mag1c #8105 Nekem sajnos nem engedi megnezni:(
Nalatok nem volt meg olyan hogy nem engedett rajthoz allni csak miutan kileptel majd ujra vissza es pitbol indulhattal? -
#8104 Köszi! Most ébredtem, kezdem tölteni! -
#8103 VIR_PRO_090815 -