iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Nem azt mondom, hogy mi jobb, vagy mi nem, de egy kezdőnek nem kell elvenni a kedvét, hogy 100e Ft-os pedál alatt el se kezdje. Ha Danis Ricsi a sima G27 pedállal tudta azokat a köridőket, vagy Papp Ati a DFGT (!!!!) squash labda mod (<#vigyor>#vigyor>) pedállal szintén, akkor nem azon múlik. Szóval bőven megteszi a G27, vagy T300RS szett.<#eljen>#eljen>
Igazából a rugós pedál egy trasholder gumi betéttel (G29-ben, T300-nál alap) már simán top, főleg, ha autónként hozzá állítja az ember az iR-ben a fékcsúszkát (sokan nem szokták!<#wink>#wink>). Ha még ezek után mindig hiányzik kb. 2-3 tized, akkor ki lehet próbálni a load cellt sok pénzért, de ha 2-3 másodperc hiányzik, azon nem segít egy pedál.<#vigyor>#vigyor>
De nehany ora alatt nem is lehet hozzaszokni se, nekem hetekbe tellett....most viszont nem kellene mar sima pedal, foleg nem h valtohoz blippelve ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.01.21. 16:35:32
A TM kormányból a 300 Alcantara simán tudja a G29 szintet. Egyszerű pedálsor nem drága (15 körül Fana), váltóból a nyomtatott 30.
Utoljára szerkesztette: bardocz, 2017.01.21. 13:05:37
www.smart-bus.hu
iracing the 'real' race.
Ez 1080 fok és kuplung is van.
www.smart-bus.hu
http://www.thrustmaster.com/en_UK/products/t300-rs-gt-edition
Több T300 konfiguráció is van. A fentiekhez van kuplung is. Kérdés, hogy mit bírnak ezek a pedálok.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
Ha nem öl meg az ideg egy esetleges garanciális ügyintézéstől, akkor szerintem T300. Legalábbis én azt venném a több mint 10 éves G25 után. :)
Utoljára szerkesztette: Solt, 2017.01.21. 11:53:47
www.smart-bus.hu
Ennyi penzert (ami szerintem nem keves, (majd) egy havi fizetes!) en inkabb a megbizhatosagot, hibalehetoseget neznem. A G29 "regi", kiforrott "egyszerubb" technika, talan megbizhatobb. A TM "allitolag" jobb (mukodes, kezeles, erzekenyseg), de azzal (TM) kapcsolatban mar hallottam tobb megdoglest, problemat.
Sajat tapasztalatom nincs (~10 eves G25 van), olvasgatni kell tulajdonosoktol.
Olyannal ne is foglalkozz, hogy: "Vegyel egy TM-et, mert tok jo a kormay, dobd ki pedalt, es vegyel egy masikat 100E-ert";)
Ami azt jelenti, hogy a befektetonel teljes penzugyi reszben erdekeltek lettek (egyeb tevekenysegek, erdemes megnezni a Digital Bros oldalt
Döntésképtelen vagyok! Logitech G29, vagy Trustmaster T300 RS? Árban kb egyformák, de van ahol azt írják hogy a T300 pedálja kuka, van ahol meg a G29-ére írják ugyanezt...Most akkor?
Akik nem tudnak ölni, mindíg áldozatúl esnek azoknak, akik tudnak!
nem offolok többet, csak már megint szégyenkezni kell miattad.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2017.01.21. 11:13:39
Az 505 innentől egyet akar, profitot. És innentől a Kunos azt fogja csinálni, már ha egyáltalán csinál még valamit és nem már most Jamaicában sodor, amit mondanak neki. És profitot a szim nem fog termelni sose az 505 -nek. Profitot az arcade fog termelni... Szokjátok meg! :D
iracing the 'real' race.
www.smart-bus.hu
iracing the 'real' race.
Ott van fehéren feketén! Mobil tartalom! És ki vette meg? 505 games... Egy próféta veszett el bennem!
Egyébként meg az 505 oldalán az AC neve melletti platformok között nincs is PC... szép jövő! :D
iracing the 'real' race.
Kunos abban a pillanatban éhen fog halni ahogy nem tud több autó csomagot kiadni, márpedig ez be fog következni, így is a világ röheje az üzleti koncepciója. Millió autó, kevés pálya, modolt szutyok tartalmak, konzolos lebutítás... mi jön a konzol után, mobil tartalom?
pontosabban te vitát generáltál azzal hogy egy másik szimet saraztál, hogy ezzel emeld ki az iR-t ...szokásod szerint, és nem kaptál hideget-meleget te szegény, pusztán be lett védve a DLC-re épülő üzleti modell (egyébként az iR bántása nélkül), ..és hát igen, az AC elkelt, rengeteg pénzért. ...és most annak örülsz hogy (szted) egyel kevesebb választék lesz majd a szimpiacon. Ezt nem is kell jellemezni :)
Utoljára szerkesztette: b type free, 2017.01.21. 02:46:59
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
iracing the 'real' race.
Ahogy írtam, Terraria. Aztán van valami iszonyatos poker játék is. Portal Nights....
Csupa mobilos mikrotranzakciós szar, amivel egyetlen épelméjű ember sem játszik.. persze marhák vannak bőven, de hol látod itt az AC jövőjét?
iracing the 'real' race.
Néhány hónapja néhány okossal vitatkoztam arról, melyik üzleti modell jobb, persze kaptam hideget meleget.
Most tessék, annyira jól csinálta Kunos, hogy az első ajánlatra bedobta a törülközőt.. :D
Ráadásul valami befektetői csoport vette meg, akik nemhogy a szimhez, de még a játékokhoz sem értenek semmit.....
Mindig mondta, olcsó húsnak híg a leve.
iracing the 'real' race.
MA mentem egyet caddyvel, ingyenes pályán, előre paráztam, végül mázlim volt én megúsztam, de két helyet úgy nyertem könnyen (szokásos béna kvali) hogy a 17! körben a 4. hátulról megtolta a harmadikat /régi motoros, évek óta ismerem, tucat versenyt mentünk együtt, 2500 ir/ aki falba állt. És ez a higgadt angol gyerek a következő körben bevárta a fickót, szerencsére pont előtte előztem meg, engem szépen el is engedett, amazt meg kiütötte a bánatba. <#gun>#gun> Enyi, ma éppen rossz napja van, egyébként meg
Van ilyen. De aki tényleg akar versenyezni, rendszeresen!!, az sose fog jobbat találni.
iracing the 'real' race.
Most mentem egy Ruf GT3 Cup-ot (2016.10.05. óta első verseny<#buck>#buck>), és itt sem volt gond.<#eljen>#eljen>
Kár kihegyezni akármelyiket is arra az 1-2 idiótára időnként.
De ha ahhoz mérem amit itt is olvasok, akkor bizony egy fikarcnyit sem rosszabb a helyzet... sőt... Tény, hogy ott nincs tétje, viszont nagyon jókat szórakozunk...
Itt egy kicsit másabb a helyzet, hiszen gyakorlatilag egy online karriert építetek, ahol viszont elég kellemetlen tud lenni az esztelen trollkodás...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.18. 13:10:18
People who annoy you: | | |N| |G|G|E|R|S| | |