iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
ahha, elolvastam. szóval amig nem barberezek, addig nuku class D asszem. akkor várok, mert Virginia megvételre vár még 😞

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Teljes szezon? kezdem nem vágni.SR meg van, sima szolival mentem csak, verseny/tt adag megvan, már elkezdõdött a 3C szezon. Most mi a fenével menjek, hogy ClassD-be átérjek, és mikor lehetséges? 12 hetes szezon után? nekem ez kínai, gondolotam adja magától level elérése után.

symbol
tom unjátok, de... de link eddigi legjobb, futamom, amit a leginkább élveztem és azért nem kis név végzett elõttem, és mellesleg feltarott 😄
elõzni nem tudtam, annyira nem volt nagy a tempókülönbség, de sikerült néha off track-eltetni. 😊 megérte a szenvedés, semmi pech, a rajt jól ment, egy valaki hibázott elõttünk és onnantól kezdve, leggyorsabb kör az enyém, meg etc 😄 a befutó is szoros volt, néha centik voltak közöttünk a kanyarokban 😄 a rajt elõtt örültem volna egy sima top 5-nek, de igy, hogy igazából a leggyorsabb voltam mégha szélárnyék is közrejátszott, nah 😄 ez az eddigi legnagyobb sikerélményem 😄

ui: a visszajátszás ismét becsõdölt, alt-taboztam aztán 2 percen belül kb visszanézek és megint, ismét egy fikarcnyit nem tudok visszajátszani, pedig lementettem volna ezt az 😞(

lassan meglenne mindenegy klassz zenés-videóhoz, ha vissza tudnék végre játszani... 😞

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

MaSzKa
ez szuper 1 kormány
ebbe a fogaskerekek is fém nem úgy mint a G25-be amibe müanyag 😞

nekem ilyen van csak FFBnélküli sárga

a bajuszváltók is pontosabbak és precízebbek és határozottabbak mint a G25-be

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

symbol
viszont ez a visszajátszás kriminális...
most nézném vissza és már nem lehet vagy mivan?
alt+tab-oltam ugye. komolyan mondom, nem tudom mi benne olyan nagy szám. :/ az nr03-ban mai napig atom az a mentés, visszajátszás dolog... rem javitják már.

symbol
és borzasztó mennyire nem lehet elõzni egy ilyen pályán sem. borzasztó, hogy ha megpróbálod és nem jön össze, akkor lehet szépen mehetsz hátrafelé. borzasztó, hogy tudod akár másodperceket is bukhatsz azzal, hogy harcolsz - nincs mit tenni, menni kell. 😊 jézus mi lesz itt még 😄

symbol
atyám 😄
olyan futamot toltunk, hogy összefosom magam komolyan mondom
link
nick a végén mikrofonban majdnem felsorolta az egész mezõnyt, annyira korrekt volt mindenki, annyira vigyázott mindenki mindenkire, miközben brutális tempó volt nekem mindenkinek. nem hiába hibázgattunk a vége felé és szakadtunk szét. el sem hiszem... én aztán benne voltam a javába és egy car contact sem, ha olyan volt a szitu, hogy valaki hibázott, akkor mindenki úgy reagálta le, ahogy kell, nem ment bele rizikós majd most jól kihasználom aztán bumm elõzésekbe...
ezért az egy futamért már megérte minden. nézzétek meg a leggyorsabb köröket. 39.4?? tõlem? 😄 lol 😄 futam közben amikor alapból vigyáznom kéne kicsit mert megint lementem 4 alá?
aki még nem fizetett elõ, de ezt olvassa... az nem tudom mire vár 😄

lac coo
Ez nem egy versenyen jött össze ....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cowek
Nekem a max 12 inidenttel -0,26 volt, de a tiéd nehéz überelni <#wow2>

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Én most siekresen leépültem az útobbi versenyeimen 4.68- ról 4.14 -re ! 😊)))

Cowek
Pannónia Ringen láttunk ilyet egy Clion egyszer... de lehet hogy swift volt :-))

lac coo
Ennél már csak az jobb, mikor beljebb tolódik fél méterrel a kerék oldal irányban 😊)))

HaZso
Én is jártam már pontosan ugyanígy 😊 Semmi gond a videóval, a keréknek neg. dõlése van, így az oldalirányú ütközés után poz. dõlése lesz, ennyi <#vigyor>

Alexease
De a tobbi class-hoz sem fontos versenyt futni😉 Mesz 2x4 TT-t, ott egyedul nehez hibazni, lazan meg van a 3.0, es nehany szezon utan mar Pro vagy😊)))))
Alexease
Milyen Rookie 5.0?😊
Ha Rookie-val elered a SR 3.0-at, es meg van a minimalis verseny (4 TimeTrial VAGY 2 Race), akkor a szezon vegen automatan ClassD leszel.
petesilver
DE ClassD? az csak ROOKIE 5.0 után jön nem?

Alexease
Ha valaki Rookie, akkor 2.5-tel indul. Ha nem hibazik, akkor versenyenkent min +0.1. Plusz az aprolek, es mar meg is van a 3.0 SR😊 Raadasul, az elozo szezonban es/vagy Rookie-ban sokkal jobban osztogatott.
petesilver
Valamit nem értek: a statisztikád alapján indultál 4 ovál versenyen, és 13 Road versenyen. Hogy a pitlákba vagy Class D? versenyenként ad olyan 8 tized SR-t, ha nem bakizol. Matematikailag képtelenség vagy kizárt dolog, mert nem tudom! 😄

symbol
lol, télleg jó újra itt látni 😊
nagyon el voltam foglalva 😄 majdnem igy is elcsesztem 😊 de láttam te sem unatkoztál, szoritottam, az elején valamikor tényleg az elején voltál 😊 nagyon gyorsan tanulsz meg pályákat vagy nemtom, mi lenne ha nem hagynál ki hónapokat 😊 szép volt az igyis meg kössze, de nem volt olyan erõs a mezõny 😊

lac coo
Baj az nincs de nem is teljesen jó 😊

Alexease
Jo ez, nincs ezzel baj😉
lac coo
Néha érdekes azért a törés 😊)))

Hiába , törésben (is) CRC az etalon !

Alexease
<#idiota><#zavart1><#banplz>
JuanG
na elõfizettem megint 1 hónapra, hiányzott a versenyzés...

nyomtam egy versenyt Skip-el, gyors qualify után asszem a 4. helyrõl indultam, aztán jó verseny alakult ki, megelõztek 2-en is de a nyomukba voltam, sikerült stabilan mennem, aztán 3. is voltam a többiek hibája miatt, aztán jöttek rám mint a meszes, 4-5 körrel a vége elõtt hibáztam, de szerencsére baleset nem lett belõle, de csak 7. lettem...de klassz volt 😊)

ja és a futamot Renátó nyerte, GRAT!! 😄

sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty

lac coo
LOL...

Beragadt a váltógombom ( soha nem csinált ilyet..), ahogy kirakta a lámpát gáztadtam és elindult hátrafelé, toltam vagy fél métert a mögöttem állot 😊))))Kicsit se néztek hülyének 😊)))
Ki is léptem mert nem bírtam normálisan menn ia röhögéstõl ! 😊))
Meg persze hogy ilyenkor kopognak az ajtón, mikor versenyzek ! 😞

petesilver
mert kurvára összetett 😊 Szappandobozt is értem hogyan kell menni vele, mégsem tudom mindig megcsináltatni vele, amit akarok 😊 A dinamikus súlyáthelyezés nagymestere ebben Hazso, nagyon érzi nagy sebességnél hogyan kell úgy mozgatni a rohadékot, hogy pályán maradjon kevés sebességvesztés és tapadásvesztés nélkül. Stílustól is rettentõen függ a setup, de igazából meg kell érteni, mit miért csinál, mire vagy te képes, és aztán összehangolni.

Cowek
Persze, sokan tudjuk mi hogyan mûködik, csak nem nagyon tudunk gyorsulni tõle :-D

petesilver
Átolvastam, lefordítani nem gond, értem az egészet, leírni sok nekem magyarul. Aki nem tudja esetleg, anno írtam egy setupguide-ot NR2003 hoz, na oda 3 hónapig gyûjtöttem anyagot/fordítottam NASCAR versenyistállók, versenymérnökök leírása, és kész amerikai setupguide fordítása útján, azóta a setupleírásokat gyûjtöttem angol/magyar egyaránt, hogy képbe kerüljek Road vonalon is, év elején meg az F1 autók technikai háttere érdekelt, azt tanulmányoztam vagy 2 hónapig, hogy megértsem, nagyon sok okosság van azonban ilyen téren vezetéstechnika/autótechnika terén az F1 Racing magazinokban is. Szóval elméletben mindenrõl mindent tudok, gyakorlatba átültetni esik nehezemre, mert a koordinációs készségem fej-láb-kéz terén brutálisan rossz. DE Hazso a megmondhatója, jó kezekben használható, gyors és stabil setupokat tudtam régen csinálni, azztán Hazso Le-Loose-ozza magának, és verhetetlen 😊

DE tényleg úgy látom, hogy sokan azért tisztában vannak a dolgokkal itt is, ezen a fórumon beállítás terén.

Alexease
Megtalaltam, akkor kicsit offolok😊
Stock Collar (|rugo hossz allitas" 😄DDD), az ami a rugo felett latszik, az a sargas-barnas cucc. A rugoero ilyenkor fix (ami be lett allita), ennek a "le-fel tekergetesevel" lehet a rugot elofesziteni, a hosszat allitani.

A felso kepen 3 coll, az alson 8 coll.

Megtalaltam, akkor kicsit offolok😊
Stock Collar (|rugo hossz allitas" 😄DDD), az ami a rugo felett latszik, az a sargas-barnas cucc. A rugoero ilyenkor fix (ami be lett allita), ennek a "le-fel tekergetesevel" lehet a rugot elofesziteni, a hosszat allitani.

A felso kepen 3 coll, az alson 8 coll.

Alexease
Megkeresem😉
lac coo
Azt csak grafika miatt tetted be . 😊
De attól még fogalmam sincs mit csinál az autóval 😊))

Alexease
Pedig multkor csinaltam is neked kepet a Collar-rol😉 Bar azt nem biztos hogy a setup miatt, csak a felfuggesztes allitasi lehetosegi miatt tettem be😄
viziloitato
Ezzel én is így vagyok <#smile>
lac coo
Nekem még most sincs halvány fogalmam sem mi kezek az "új" dolgok a setupban ! 😊))

Mnemomic
Akkoriban még nem volt szekvenciális váltó. Mondjuk én mindig "pillangózok" bevallom, de még úgy is más egy H váltós autó.

symbol
hát igen, sokkal kapkodósabb lesz, basszus az komoly H váltós lesz? 😄
bár gondolom sokan szekisen használják majd 😊

alex: hát van benne valami, de arra tényleg nem lehet kötelezni mindenkit, hogy legyen H váltója külön vagy g25-öket vegyenek az emberek... a H váltónak elõnye is van. nem is kevés néha, mert szekvenciálisnál elég egyes szituációkban végigzongorázni.
Egyébként a szekvenciális "dfp"-s kormány melletti azért nem pillangózás. hasonló, de a pillangózásnál abszolút fogod végig a kormányt. 😊

az iRacing meg tuti amerikában is drága. ott sem keres mindenki hûdejól, plusz azért biztos van pár ember aki pályákra költött 15-25 dollárok helyett venne inkább valami profibb kormányt, pedált..

Alexease
Azert egy ilyet leforditani nem kis munka😉 El lehet vele szorakozni😊 Bar a nagyresze egyertelmu, de van benne 1-2 erdekesseg.

Bar en nem ertek hozza, de amikor legeloszor allitgattam, gozom nem volt hirtelen, hogy mi az a StockCollar/SpringPerchOffset😉 Utana kellett olvasnom, utana mar egyertelmu volt😉 De hirtelen a PushRod sem volt tiszta😉
Alexease
Nekem jo lesz, ezeket elvezem (a mezony vegeben)😛
De szerinted hanyan fognak vele "kuzdeni"?😊 Latva nehany hotlap videot a mostani autokkal, es mivel nem lehet kotelezove tenni a 3 pedal/ H-patter-t, ugyanigy ketpedal taposas es pillangozas lesz😊 Foleg, ha nem valtoztatnak a starton, tapadason, meghibasodason stb. <#idiota>
Mnemomic
Azért az F1-es gépben az lesz a jó, hogy pl. a Skippyvel Mazdával hozzászokunk a szekvenciális váltóhoz, aztán abban majd H váltó lesz. Én pl a Skippyvel adok egy kis gázt de azt folyamatosan visszaváltáskor-amúgy is kell neki adni gázt mindig- de pl a Pontiacban gázfröccsöket adtam. Na majd ahhoz kell visszaszoknia Lotusban csak ott gyorsabban kell majd adagolni 😊

HaZso
Csak szeretnék tudni... :-)

symbol
azért szerintem ez is erõs tévedés. 😊
majdnem semmit nem tudok, egyenlõre azon vagyok, hogy konstans jó idõket hozzak és gyorsan tanuljak meg pályákat.
(ez egyre jobban is megy, ha idõmérõn kicsit összekapom végre magam és a futamon sem jön közbe semmi (nem úgy mint tegnap), akkor top 50-es idõm lehet, aztán a futam az más kérdés 😊 de jöhetnek a 100+ pontok 😊
ez a cél.
következõ barbi szezont komolyan veszem, akkor majd megpróbálok ezt azt, bár nem setupgyilkos a járgány 😄 (majd az f1es... az lesz durva..)

mert amig ez nem megy, felesleges setupolásba fognom.
le merem fogadni, hogy az iRacinges felhasználók fele nem ért a setupoláshoz. 😊

petesilver
Az a szerencse, hogy aki itt megfordul, mindent tud már a setupolásról, így nem kell fordítani.

petesilver
😄 aztán neked minek? mindent tudsz már rég!!

symbol
jaja, kb 😄
biztos nem nagy cécõ forditani, ki lehetne bogarászni, etc, de az sok sok idõ 😄 nah nem mintha a forditas nem az lenne 😄

bár megjegyzem, it nem veszik kárba, nem lesz lecserélve a játék egy "legújabbra" 😊

HaZso
Igen, csak "valaki" le is fordíthatná, ahogy az NR2003-hoz is <#vigyor>

petesilver
iRacing SETUP GUIDE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WÁOW!!!!!!
Fõoldalon balra, news!

viziloitato
<#integet2><#eljen>
symbol
lassan napi szinten jönnek a hirek 😄

A CTS-hez versenyzéshez nem kell feltétlenül latemodel. Ha most szezon végén felmész D-s licensz-re a legends versenyekkel, akkor a köv. szezonban már mehetsz a truckkal, ami C-s autó (truck) lesz, vagyis D-s licensz, 4.0 SR felett elég a rajthoz álláshoz. Az SR-t fel lehet pumpálni bármilyen ovál versennyel, legendsszel is.

Ugyanígy a silver crown-t is ki lehet hagyni, ami a köv szezontól B-s oval autó lesz. Én a truck után egyböl a COT-ban fogok menni, B-s licensszel 4.0+ SR-el.

petesilver
Az van nekem is, csak pénzem nincs annyi erre 😊