25347
-
mag1c #8181 Amugy is vertelek volna:D -
#8180 Hát valamit nagyon rosszul csinálsz mindig. :D
Talán kevesebb versenyen kéne indulnod, de azokra készülni. :) -
#8179 Most nézzétek meg, tényleg ilyen pechfogel vagyok!!!Bemegyek SR-ért Limerockra. Második helyről indulok, de küzdeni szerető srác van mögöttem, írom ha gyorsabb lesz nálam, egyenes szakaszon elengedem. Aztán már első kanyarban inkább elengedtem. De mögöttem nagyon erölködott valaki, gondoltam had menjen, célegyenes, közpen kihúzodok jobbra, lassítok. Szerintetek mi történt??? Srácnak megszakadt a kapcsolat, az autója meg utánam jött és telibevert. Mire visszajött a connection, már nem a pitben volt, de mivel nem vontatás miatt, már indulhatott is. Aztán már csak azért mentem végig, hogy legalább vonni ne vonjon, így 0-ra kihoztam. -
#8178 Jah, köszike. :)
Há milyen dolog ez? :D
Remélem nem azért, mert így is alig vannak rajta. :) -
#8177 Most neztem a naptarban (banner alatt), Radical futamok csak szerda, pentek es vasarnap vannak. -
#8176 Nincs. :)
Haverom account-jával próbálkoznék.
C, 4 felett, autó és a jelenlegi pálya megvan. :)
Mégis csak délelötti szervereket látok. Practice és TT az bezzeg van. -
#8175 na majd megnézem, mit ugrik! :) -
#8174 Az SK nagyon jo!:) Extra fun;) Nekem tetszik. Probaltam beloni road-ra is (:DDD), nem sok sikerrel:) Pedig egy ilyen geometriaju, felfuggesztesu, nyomateku auto, ezzel a 2 sebesseggel vidam lenne road-on:D -
#8173 Neked van az ingyenes Radical eleresed?
Ha igen, akkor a radical versenyekhez keves a liszensz (CLASS). Az Class-B vagyis Class-C-vel lehet elerni, SR4.0 felett. Irtam is, hogy ez a Radical promo csak arra jo - az elso 1-3 honapban, hogy tesztelje az ember a jatekot, korozgessen Radical-lal, es ha teszik "megvegye":) -
#8172 Kell autó, pálya, és Licensz. Én is arra gyúrok, hogy gebbbbbbbeeeeedjen meg! Licensz C 4.0 fölött. Most tartok 3.57-nél :(
Hja, ma megint eljátszotta velem a progi, hogy nem rakott ki a rajtrácsra!! Lime-on polpozíció helyett indulhattam pitből 10-ként. Atyám, mire áthámoztam magam a mezőnyön, megőszültem !!! Rookie hegyek, elöl meg Volyka Csaba magányosan megnyerte. -
#8171 Megy ez, csak nagyon fura. Semmit nem érzek még az autóból, csak onnan tudom hogy gyorsan megy, hogy nem tudom bevenni a kanyart. DE ennyi. Meggyőződés nélkülkapcsolgatok, nem igazán értem mi történik. Azt hiszem utoljára rFactor volvo-nál volt hasonló feeling. Kipróbáltam az SK-t is. Az mekkora LOL volt. Kapcsolnék 3-4-be, de semmi :) azt is néztem, mi van elromlott valami ? :) DE amikor Martinsvillben a falra kenődtem vele kanyarban, akkor már tudtam, hogy a sebesség már jó! Még sok is! :) Csak hát gyári setup ennél sem sokra jó. -
#8170 Meg mi van a Radical versenyekkel, miért nem lehet regelni rájuk? -
#8169 Nem kell megvenni az osszeset, csak amin menni szeretnel. -
pasztor #8168 Szinte utcai autó, csak minimális változtatások, jobb gumik vannak rajta. Képzelt el, hogy mész egy utcai TDI Jettával, na ez kb. olyan, csak 2D-ben nincs meg az a sebességérzet mint élöben, pláne úgy, hogy iRacingben sokkal vadabb autókhoz vagy szokva.
De sztem ez is repül Oxfordon. :) -
#8167 Miiiiiiiiiiiiiiiii???
Az összes pályát meg kell venni?
Nem elég csak párat, és azokon indulni? -
#8166 Radical versenyek mikor vannak? -
#8165 Jaja! Nekem a hangja a legrosszabb, alig hallom!! Minden, még a fűre megyek az is hangosabb annál az alulintonált bödönmormogásnál, amit a motor kelt. -
#8164 A tuborol jutott eszembe. Ma lattam egy regebbi, kopottabb (tunningolt?!) KOMBI Volvo-t, olyan turbo volt benne, hogy valtasoknal hasonlo volt a hangja, mint egy rally autonak:DD -
#8163 Az elso 3 sebesseg csak elindulni kell;)))
Amugy megy az rendesen, csak a programban - szokas szerint - "furcsa". Az 50km/h kocogos temponak tunik, 100km/h-nal meg olyan, mintha biciklis is lazan tekerhetne mellettunk;) -
#8162 Azért forog csak 5000-ig mert TDI!!!.... -
#8161 Ennek a Jettának mi baja??? bakker bementem gyakszerverre, elindulok vele, és annyira hihetetlenül tetű volt számomra, hogy azt hittem pitlimiter van rajta. Meg is kérdeztem, hol van a limiter gomb. Aztán váltogattam, néztem csak 5000 amit forog, hangja semmi, hatmillió fokozat, de egyikben sem húz, szóval érdekes :) -
#8160 28 fős radical vereny, ami 40 perc (sebringen), 20 ember ért be. Volt egy koccom rajt utáni sikánban autóval, meg 1x megfordultam betonon, és két fűlevágás. így a legjobb +0.18 at kapott nulla incidensel, én meg +0.12 őt. Leizzadtam a végére rendesen.
Tehát ezt azért írtam, hogy sokkal rosszabb is lehetett volna, figyelnek egymásra. Persze ha jól tudom Alexnek ponnt itt volt rajtbalesete, nem kicsi. -
#8159 Aki mar nem Rookie-ban tolja, az mar biztos, hogy fix elofizeteses, vasarolt is pluszban, igy fontos(abb) a megfelelo SR a magasabb kategoriahoz, hogy ott is versenyezhessen, es a szezonvegi Class lepeshez. -
#8158 Ezt most úgy mindenkitől kérdem: a Radical szintű versenyek azért biztonságosabbak zúzás szempontjából? Persze eldobni ott is el lehet, de figyelmesebbek a versenyzők? Solival azt vettem észre, hogy Class B versenyző, és még az idejeis jó, akkor nincs miért félni, nem agyatlankodik, jót lehet meccselni vele/velük. -
#8157 Sziasztok! Van egy frankó kis rFactor ligánk a Megane Trophy moddal felvértezve és várunk minden kedves érdeklődőt. Eddig 1 verseny ment le és januári tart, minden csütörtökön 20:00-kor van a verseny. A tagdíj 500 ft és ez 2 évadra, azaz 1 évre szól. Itt nézzétek meg:
http://meganetrophy.atw.hu/news.php -
#8156 Bakker pedig már azt hittem mindent tudok Szóval Riley Mk XX Daytona Prototype ez elfelejtve ha kellenek a pályák is Az iRacing meg... -
#8155 Vagy mire odaérsz, lecserélik egy normális FordGT re :D
Meg azt még tudnod kell, hogy jogsi lépésnél levonnak 1.00 SR pontot, illetve csak akkor indulhatsz a szezonba ha minden pályát megvettél belőle. -
#8154 Pont azon gondolkoztam én is hogy elég lenne a c osztály mert a Lotus Radical meg a Skip Barberon kívül más nem tetszik maximum még a Mazda (kinézetre) Utána meg kitudja hátha nem bírok ellen állni ennek a Riley Mk XX Daytona Prototype személygépjárműnek -
#8153 Plusz az A osztályt nincs miért várni, a Daytona Prototype nem egy fun kocsi. C osztálynál már jó vagy, C 4.0-tól Radical, Lotus is mehet. -
#8152 Áhá kösz az infót -
#8151 Ha jól értesültem, akkor most 1 hónap után leszel D, de utána 3 havonta léphetsz felfele. Rokie-D-C-B-A-PRO. Mondjuk most volt nem egészen 2 hete a szezon vége, onnantól számold a 3 hónapokat. Neked akkor gondolom csak ~kettő lesz.
Viszont ha 4 felett van az SR, akkor indulhatsz az egyel magasabb kategóriában. -
#8150 Jó reggelt mindenkinek Az lenne a kérdésem hogy ez a licenc osztás hogy zajlik annyit sejtek hogy minden hónap végén van. De most felgyúrtam magam 4.99-re az sr-t akkor nekem mi lesz a következő beosztásom? (most Rooke vagyok) -
#8149 Most készülök :) Megnéztem a statisztikát, 12 óra alatt 17 versenyen indultam, lehetett volna 18, ha nem késem le 1 perc-el a csatlakozást Legends-re Lagubáról. Meg lehetne nagyobb érték, ha nem futok bele egy agyament agresszív Rookieba :( de így se rossz, majd holnap folytatom -
#8148 A TOP24 óra 2. helyén vagy basszus :-D Aludni szoktál??? -
#8147 Csak a hireket frissitettek, ahoz is minimal leallas kell (gondolom, azert kerdezted?):P
De valszeg/szerintem/talan kellene/lesz egy update meg ma, min. a Jetta-hoz... -
#8146 Richmond - HuttuvsSchoenburg -
#8145 Igen, próbáltam tőle kérni pár nappal ezelőtt, de mondta, hogy nem adhatja oda, mert Alfalla-tól kapta :D -
#8144 vagy mégsem... -
mag1c #8143 Mibol gondolod? -
#8142 Nocsak, frissítés lesz? :)