25347
  • Alexease
    Es az sem mindegy, hogy ott 1-2 hetente nyomhatsz 1 versenyt, evekig ugyanazzal a palyaval, autoval, itt meg naponta 20-at:DDDDD
  • petesilver
    Számomra ott vált teljesen érdektelenné az LFS, mikor megtudtam/láttam, hogy úgy mennek vele, hogy csak kerék látszik. Biztos ez nagyon cool, de hagyjuk már! :)
  • Alexease
    Kivancsi lennek, mitol annyira "fontos"?!:)
    Amugy mindketto jo, csak az LFS 1x8000 Ft az iRacing havonta ~3000 Ft;)
  • lac coo
    Mindkettő marha jó, de teljesen más !
    Döntsd el magad melyik tetszik jobban ! ;)
  • KillTheKonzol
    Sziasztok!
    Szerintetek melyiknek jobb a fizikája, az iRacing-nek, vagy az LFS-nek?
    Fontos volna
    Köszi
    üdv
  • lac coo
    Ha így folytatod, hamarosan elmeosztályon kötsz ki ! :)
  • viziloitato
    Ha úgy működik még, mint ezelőtt, akkor esélyed se lesz a Top 5-re! :) Az első szezont simán nyertem 2164 pont előnnyel a második előtt, a másodikat Sandeep nyerte hasonló kb ilyen előnnyel. Kár, hogy az összesítettet nem lehet látni, vagy csak én nem veszek észre valamit.
  • petesilver
    itt van ni: egyetlen hiba se a köröknél, a végére meg 4inc :(
  • petesilver
    thx!
  • viziloitato
    Home - Dashboard - Standings. Ha nincs beállítva, hogy látható legyen, a settings - dashboard-nál pipáld ki a Standings-t. Utána, a dashboard-on már csak rá kell vinni az egeret az International bukóra, és előugrik a Top5.
  • petesilver
    hol lehet ezt előcsalni???
  • petesilver
    igen!
  • viziloitato
    Ez lenne az? kép
  • Alexease
    Megneztem, benne van reszletesen, raadasul mostanaban valtozott is (pirossal kiemelve).
  • Alexease
    Az iRacing leiras vegen elvileg benne van, bar en nem olvastam el:)
  • petesilver
    Nem tudom hova, mire számolja, csak van ez a Club standing. Fogalmam sincs, hogy ha megyek valahol versenyt, akkor mitől mit ad a végén clubpont szinten. Régen nem is volt ilyenem, most el kezdtem én is gyűjteni, generálni őket csak nem tudom mikor és hogyan.
  • Alexease
  • petesilver
    Tudjátok gyötröm itt magam, és az ilyen esetektől megy el a kedvem az egész tetves szar rendszerétől ennek a játéknak. Végigmegyek a versenyen egyetlen hiba nélkül, pedig az ötödik helytől mindenki le volt körözve, hatalmas forgalom volt a pályán, egy barommal 2 lekörözés esetén is küzdenem kellett az előzésért, de hiba nélkül túléltem, befutok másodiknak, leparkolok az egyenes végében, és aki mellé beálltam, az nekijön az álló autómnak kb. 2km/h sebességgel. Carcontact, 4 incidens, SR -0,02 Hát most hova küldjek micsodát mérgemben bakker?
  • viziloitato
    A World Cup of iRacing-re gondolsz?
  • Cowek
    Él még az a szabály hogy a 12 hétből a legjobb 8-at veszik alapul?
  • petesilver
    még fiatalon, olyan 24 évesen egyszer leteszteltem, 3 napot bírtam alvás nélkül. Ne tudd meg, a harmadik nap már félelmetes, a szemed sarkában már minden kis mozdulatra rohanó foltokat/macska meg ilyesmi/vélsz felfedezni, a beszéd már nem nagyon megy, stb... DE voltak még tesztjeime :) egyszer végigdolgoztam 31 napot pihenés nélkül napi 14 órában. A végén lefeküdtem, és több mint másfél napot aludtam át egyhuzamban. Ébredés után olyan rosszul voltam, fél nap kellett mire magamhoz sikerült térni :)
  • petesilver
    nem mertem menni futamra, szinte semmi reflexem, úgy be vagyok lassulva. Mentem 2 TT-t, kín volt végigvárni az 1:06-os köreimet, de Class C4:41, megvan a terv, megyek aludni, holnap folytatom csak.
  • Cowek
    Igen... Skippyvel leestem B licencel 3 alá, és 2 megforgás és egy fű (5 inci) +0,09-et hozott... ez 3 felett szerintem -0,02 lett volna.
    Úgyhogy ingázok, de csak a szezon végén kell odafigyelni... Viszont tolom is ami tőlem kifér... így elég élvezetes :-)
    Szegény Pete-ért aggódom kicsit mert 4 felett szerintem gyorsan le lehet bukni 3-alá. Bár ahogy ismerem pont futamon van most is
  • mkn
    Az is érdekes, hogy például C-s jogsival vezetve a B-s Lotus-t, egy 4-5 off-track-os TT +0,02-ot ad, ugyanez szolival szerintem -0,02.
  • petesilver
    Mondjuk mostani szemmel nézve Rookie-ban durván dobálja utánad néha az SR-t! :)
  • petesilver
    nézegettem este elget, mert mentem bőven magas Class ellenfelekkel. Szinte az egész élmezőnyel találkoztam, elsőre európa, amerika, aztán hajnalban Canada. Szóval minél magasabb a class, annál szigorúbban von, és annál kevesebbet ad, de nem ennyire egyértelmű, néha érthetetlenül sokat kap magas class több hibával. 1 loss control 1 incidens, de mégis durván bünteti, talán a legdurvábban. A legrosszabb a stressz volt. Egyszer durva grid volt, sikerült az élre ugrani, és olyan 2-3 mp-nél közelebb nem tudott jönni a mezőny mögöttem. 16 körig bírtam, nyomtam neki ahogy tudtam, de folyton zavart, hogy mit piszmognak mögöttem bakker???? Aztán túlizgultam, lementem a pályáról, visszaálltam harmadiknak, és ott is fejeztem be, de egy PRO-t kaptam a nyakamba, aki végigkergetett az utolsó 4 körön. Rengeteget tanultam most, nagy élmény volt profibbak közt nyomni, és reggelig tudnék mesélni. Azt hittem hamar lenyomnak a faliújságról, de 10 óra elteltével még mindig második vagyok pontszerzésben, és harmadik irating növelésben. Egyébként reggelre a következő tünetek generálódtak: a lábfejeim már fájtak az utolsó futam után, az igazi autómmal elindulva szokatlan volt a pedál állása, érdekesen rezgett a talpam alatt, és szívem szerint állítottam volna az FFB-n a Fordban.
  • NIBI
    Hát ez egyáltalán nem biztos. :)
    Ki van találva ez a rendszer frankón. :)
  • pasztor
    VAZZZZZZZZ!
  • Morpheus01
    Gondolom az sr-t már nehezebb feltornászni class dcba osztályban mint pl rookieban. Azért durva 36 óra alvás nélkül én a felét nem bírnám ki
  • petesilver
    Pedig egyszerű:
    jó verseny, akkor hű de jó volt, megyek még egy ilyet!
    Rossz verseny: úgy felnyomja az agyam, hogy alig várom a következő futamot.

Ráértem, de most meg akarok halni inkább! :)
  • Giovanni #8191
    Jesszum! Mikor eszel? Hogy intézed el az eü ügyeid? :) És mit szól ehhez a barátnőd? :)
  • mag1c
    EZ már veszélyes
  • NIBI
    Ez már függőség. :D
    Új betegség: iRacing kór. :D
  • petesilver
    Azt tudja valaki, hogy mi a nyavajára adja a klubpontokat? Eddig sose sikerült generálni ilyet, most meg szallagcímben hirdet engem harmadik helyen kemény 71 clubponttal :)

Háát kitűztem a célt, nem fexem le, amíg meg nincs a 4.0 SR. Bakker nem lett meg, alvás nélkül jöttem melózni, 12 óra, este kilencig nyomom a melót, de már most alig látok ki a fejemből, le vagyok lassulva, égnek a szemeim. Soha többet ilyet, bakker. És sikerült úgy összehozni, 3,97-nél állt meg, az urolsó reggel 7-órás futamra borotválkozásból estem be, félig még borotvahabmaradékkal. Azért így este-hajnal felé volt egy pár nagyonszép futam, csupa "nagy" névvel. Végül tegnap 11:00 és ma reggel 7:00 között Lime Rockon mentem egyhuzamban 18 versenyt, 2 TT-t, és 2 Qualt, kikapcsolódásnak meg benéztem Jettára, meg gyakoroltam skippire. És most asse tudom, hogy élem túl a maradék időt. DE majdnem sikerült! Ha este lenne erőm menni 2 TT-t, meglenne a 4.0, feltéve ha hibátlan 2X8 kör Limrockon 36 óra nem alvás után :)
  • VO101 tvr
    Hát lehet, hogy mennek rajta, de élőben már a Mazdával necces úgy tolni, mint a gép előtt... Közepes aeroval olyan kanyarsebességek jönnek ott, hogy félelmetes. Két kanyar 5. padló egy 6. tartott gáz-padló... És közel a korlát...
  • VO101 tvr
    Berakott StarMazda TimeTrial 3. diviziójába.... Pedig direkt nem mentem 2. héten jó időt és mégis. Előző szezonban Div4-ben voltam, bőven elég volt nekem az is. Ennyire jó azért nem vagyok... Itt 70% feletti időket kellene már menni a dobogóért.
  • petesilver
    Valami elmélet biztos van, hogy pici, szivatós pálya az összes Laguna kivételével a Rookie szériában. Ez a citrus pálya biztos szívecsücske amerikának, de pl. ilyen Lotusféléknek már nem való, bár mennek rajta azzal is.
  • mag1c
    Lime rock helyett lehetne igazan valami mas palya mert nagyon gyenge en szerintem.Laguna szazszor jobb
  • petesilver
    Biztos, de kevesebb lett volna a stressz :) De most a változatosság kedvéért egy PRO ütött ki a versenyből. Viszont a másik PRO sráccal szépet küzdöttem, mikor megelőzött :)
  • mag1c
    #8172 ehhez a hozzaszolashoz akart menni:D