iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Egy szerencsém volt: Lime-on csak egy bal kanyar van azt kettesben alapjáraton be tudtam valahogy venni a többiben alig voltam lassabb így megmaradt a 2. hely.. Igaz közben keresztbe álltam abban a balosban és ugrott némi SR-em. pedi gamúgy jól sikerült verseny volt 😊)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
De mikor próbálom összeszedni magam a kanyarban elég zavaró a dolog 😊)))
Mikor meg beírom neki hogy , noob, elkezd arcoskodni, hogy van-e valami problémám vele ! 😊))))
Legelemibb szabály, nem jövün kersztbe vissza a pályára, fõleg ha még látunk is közeledni valakit ... 😄DDDD
Sajnos neha valoban erdekesen maszik el a segge😞 Akkor csak a tulkormanyzas es a padlofek segit😊))) De az versenyben nem teljesen egeszseges😊
Endure, in enduring grows strong...
1: leterhelem az elejét kanyar, gáz, segge elmegy, fal
2: leterhelem az elejét, gáz, nem az igazi mert nem fordul, orra makacsul megy vektor irányba, belefúrodom a falba
3: leterhelem az elejét, gáz, figyelek az ívre, de kerékvetõ megdob, orral a falba
Ritka esetben be is veszem a kanyart néha mondjuk. De azt az alattomos részét rühellem, hogy leterhelem, gáz, kanyar bevesz, aztán eccercsak meginog a segge, és megyek a falnak. Mivel egy rohadék hintaló, ekkor esély nincs megfogni, mert a fizikája tökéletesen mûkszik, rugózik ki be mindenfelé. Nagyon tudom gyûlölni az érzést, mikor el kezd pörögni, és várnom kell, míg megáll, nincs azonnali escape 😞 végig kell néznem ahogy pörög vagy hármat, gyûrõdik az egész, néha repül-fejre áll, hát miért kell? és azok a hangok közben! Mondjuk jobban meg van csinálva, mint verseny közben, de rettenet hallgatni 😞 brühü.
Mission Impossible 2010: PRO Class
csak nem tudom, a setup mennyire számít itt már.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
- valamiert szaggatott mint az allat, fps-nek 40-50-et irt ki (bar az is keves a szokasoshoz kepest), de "kockas" volt az egesz, foleg kanyarokban?!
- aztan keresztbe allt elottem valaki, kicsuszott, aztan visszajott keresztbe a palyara😉 2. kor, ki is leptem😊 -0.1 😊
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Vele már én is összeakadtam elég erõszakos még ha lekörözött akkor is ....
http://www.f1-info.hu/
Én nem is értem mit lehet ezen a gagyi rajton elszúrni ?! Elsõ kanyar után 8-ról 3. lettem ...<#nemtudom>#nemtudom>
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
A beallitott rugoeronel a rugoallandot kell erteni, ami nem valtozik osszenyomaskor (vagy huzaskor). Az a rugo akkor is 10N/m-es ha leteszed az asztalra vagy ha ratenyerelsz😉 Nem erdemes osszekeverni a rugoallandot azzal az erovel, ami a rugot osszenyomja, ami valoban rugoero, mivel a rugo meg ugyanannyival tolja kifele😊 <#idiota>#idiota>
Az SC termeszetesen a hasmagassagot, a rugout hosszat allitja, allando rugoero (vagyis allando) mellett.
Idetlen pelda😊)))
Ha van egy 10N/m-es, 2m hosszu rugod, amire rateszel egy 1kg-os valamit, akkor a rugo 1 metert fog osszenyomodni😉 Ha eleve osszepreseled a rugot a felere, es arra teszed az 1kg-os valamit, akkor nem tortenik semmi, meg sem mozdul a rugo😉
Ez azert mas kategoria, mint egy HNR. Ott esetleg gyakorolhattal 1 hetig, esetleg AI ellen, aztan volt 1 futam, ami vagy osszejott vagy nem😉 Itt 1 heten keresztul, naponta tucatszor futhatod ugyanazt a versenyt, amig ossze nem jon ugy, ahogy szeretned😉
Pl. itt Ver Pistike is lehet hasonloan eredmenyes mint a nagyok, csak sokkal tobbet kell (es lehet) probalkoznia. De ha korlatozott ideje lenne uj palyaval vs. autoval gyakorolni, felkeszulni, akkor amig HaZso 2 kor alatt megfutja a toppot es magabiztosan versenyzik, addig Pistike azon az egy versenyen faltolfalig vergodne😉 Pistikenek be kell gyakorolnia, mint valami reflexjatekot😉 Csak ne jojjon kozbe valami "rendkivuli esemeny"😊)))
*Ha valakit esetleg Ver Pistikenek hivnak, akkor elnezest a bocsanatert, csak a pelda kedveert irtam!😊
En az elozo szezonba csatlakoztam, talan ha 2 hetet voltam ott, ugy lettem D😉 A Class nem a versenytudasrol, tapasztalatrol szol (persze, iagzabol arrol, de megsem, ez a klasszikus: "Igen, igen... de nem"😉 Versenyek nelkul is lehetsz max, ugy hogy 1 versenyt sem mentel emberek ellen😊 En annyi versenyt mentem eddig osszesen, mint valaki mas 1 het alatt😊 Sot, mint nehanyan 1 nap alatt😄
csak menj pl advanced soltice-szal, ott több D ratinges van talán. vagy skippyvel, ott pláne. 😊
teccik érteni ? 😄
2. ratinget meg minek? megnézed, adott mezõnyben milyen ratinges volt elõtted, milyen ratinges mögötted (ehhez kell 2 min D classos versenytárs ugye) és átlagolod õket.