iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
a szaggatásra, nekem is néha jó az fps, de mintha pár képkockára mégis megakadna. ilyenkor volt, hogy kilépek a bemelegitésrõl, újrainditom a böngészõt aztán had szóljon, ennyitõl megoldódik. FPS visszaesés nálam akkor van, hogy semmikor, ha 20ezer program fut a háttérben, akkor azért alapból nem ir ki olyan magas FPSeket, mint szokott, ha majdnem csak õ futna a gépen 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

lac coo
4-en felül van az SR-je szal nem olyan láma... Ez tuti olyan dolog, hogy nekemm már mindegy szívjon más is ! 😊)))
Egy szerencsém volt: Lime-on csak egy bal kanyar van azt kettesben alapjáraton be tudtam valahogy venni a többiben alig voltam lassabb így megmaradt a 2. hely.. Igaz közben keresztbe álltam abban a balosban és ugrott némi SR-em. pedi gamúgy jól sikerült verseny volt 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Igen,a kormány is beakad egy-egy pillanatra . Fene tudja mi ez ....
De mikor próbálom összeszedni magam a kanyarban elég zavaró a dolog 😊)))

Alexease
LOL!😊 Nah, az ilyenek aztan teljesen mindegy az SR, az iR, a liszensz stb., azt sem tudja ki kivel van, szarik az egeszre😉
Alexease
Ja, nalam is, az fps-t jol irja ki, de kozben kockacik😉 De van amikor a pitben is, kockasan forog a kormany😊
lac coo
Na az ilyen láma megérdemelne egy feljelentést, de még a fogát is kib@sznám szó nélkül !!! 😊)))Egyértelmû, hogy látja hogy jövök de azért elindul keresztbe a pályán, ha õ szív szívjon más is alapon !Én meg utána esek-kelek az elütött jobb hátsó miatt ...
Mikor meg beírom neki hogy , noob, elkezd arcoskodni, hogy van-e valami problémám vele ! 😊))))
Legelemibb szabály, nem jövün kersztbe vissza a pályára, fõleg ha még látunk is közeledni valakit ... 😄DDDD

lac coo
Nálam is megremeg náha kanyarban ! De fps az jó csak kicsit szaggatós ....

Alexease
Nekem meg meg mindig szaggat😞 bementem versenyre, hogy visszahozzam az SR-t (😄), de nehany kanyarban 5-10 fps. Nem alltam ki a rajtracsra, kivulrol nezve a mezonyt a rajtnal +100fps😊 Beallitottam fix fps-re (60), visszamentem, es ugy mar hasznalhato volt. De valami nem stimmel az tuti...
Alexease
Rossz omen voltam, ugy nez ki. Neztelek kettotoket egy ideig, lattam volt egy-ket pityputy😊 Mind a ketten ugyanott dobtatok el. De lattam, hogy sikerult egyedul is😉

Sajnos neha valoban erdekesen maszik el a segge😞 Akkor csak a tulkormanyzas es a padlofek segit😊))) De az versenyben nem teljesen egeszseges😊
sajoati
próbáld summit racewayt... na ott aztán lehet lengedeztetni😊

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
Komolyan, néha elkeserít a szoli. A leg hülyébb egyszerû helyzetekben vagyok képes eldobni a francba, mert semmit nem érzek belõle, csak azt, hogy minden oké, erre egyszer csak elmegy a segge, és faltól falig. ezt gyûlölöm benne a legjobban. Már mindent kipróbáltam, három változat van:
1: leterhelem az elejét kanyar, gáz, segge elmegy, fal
2: leterhelem az elejét, gáz, nem az igazi mert nem fordul, orra makacsul megy vektor irányba, belefúrodom a falba
3: leterhelem az elejét, gáz, figyelek az ívre, de kerékvetõ megdob, orral a falba

Ritka esetben be is veszem a kanyart néha mondjuk. De azt az alattomos részét rühellem, hogy leterhelem, gáz, kanyar bevesz, aztán eccercsak meginog a segge, és megyek a falnak. Mivel egy rohadék hintaló, ekkor esély nincs megfogni, mert a fizikája tökéletesen mûkszik, rugózik ki be mindenfelé. Nagyon tudom gyûlölni az érzést, mikor el kezd pörögni, és várnom kell, míg megáll, nincs azonnali escape 😞 végig kell néznem ahogy pörög vagy hármat, gyûrõdik az egész, néha repül-fejre áll, hát miért kell? és azok a hangok közben! Mondjuk jobban meg van csinálva, mint verseny közben, de rettenet hallgatni 😞 brühü.

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
kérdés: advanced soltice-t setupoljátok? mentem egy próbaversenyt summit-en, de elég rossz köridõvel.

csak nem tudom, a setup mennyire számít itt már.

Giovanni
Aha... Tök jól megy a versenyvonalon, mindegy hogy van e mellette valaki. Nem rajta múlott, hogy nem ütköztünk párszor...

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
Õ biza! Asszem varga norbert. Mesterien megy lassan és megelõzhetetlenül!

Cowek
0.5? C licensz miatt ennyire szigorú? Eddig ez a legtöbb minusz :-)

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Gondoltam, megyek egy LimeRock vs. Solstice futamot, csak ugy😊 Ket gondom volt:
- valamiert szaggatott mint az allat, fps-nek 40-50-et irt ki (bar az is keves a szokasoshoz kepest), de "kockas" volt az egesz, foleg kanyarokban?!
- aztan keresztbe allt elottem valaki, kicsuszott, aztan visszajott keresztbe a palyara😉 2. kor, ki is leptem😊 -0.1 😊
Engem ma úgy felökleltek egy Skippy futamon, hogy majdnem felborult a kocsi. A futam végére össze is jött vagy -0.5 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

lac coo
Hát ha nem lekörözött semmi baj ezzel, megy a saját ívén ... A csattanás az már más kérdés, elrontotta a féktávot ...
Vele már én is összeakadtam elég erõszakos még ha lekörözött akkor is ....

Giovanni
Akkor Téged is õ tertott fel?
1.wmv

Elsõ közös futamunkon meg így csattantam...
2.wmv

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
A Warmupon ha kresseltél az is rontja az SR-t. Csak azt nem írja oda a végén.

lac coo
Lerajtoltam a fél mezõnyt ! 😊))))
Én nem is értem mit lehet ezen a gagyi rajton elszúrni ?! Elsõ kanyar után 8-ról 3. lettem ...<#nemtudom>

petesilver
😞 uggyanezt tettem! Ágyúgolyófutamot csináltam a dologból. Lacoot szûk íven akartam elõzni, mert pont ott megy lassabban elõttem, ahol ha hozzá igazodom, eldobom a vasat. Nah, gázfröccs, csak rossz irányba állt a kormány, ki is ugrattam a pályáról. Aztán egy másik magyar mögé kerültem, aki a legjobbat is úgy tartotta fel, hogy alig birta megtartani a vasat mögötte, hát mögöttük nekem sem sikerült, a végén addig törtem az autót, amíg már vissza se tudtam menni a pályára 😊 Következõ versenyt meg kellett volna nyernem simán, de odacsaptam, mert egyre gyorsabb köröket akartam menni. Körhátrányból jöttem vissza 12 kör volt még hátra, az ötödik olyan 30 másodpercel volt elõttem. A végén az utolsó körben sikerült megelõzni, így top 5 meglett 😊 elszúrtam a gyõzelmet, de rohadtul élveztem a feljövetelt ! 😄

Alexease
En is igy voltam multkor. Kicsit feljebbtornaztam az SR-t TT-ken (nem mintha nekem nagyon kellene😛), aztan gondoltam, megyek egy versenyt, egy kis elvezet plusz tobb SR😊 A verseny jo volt, de az SR eppencsak nem ment minuszba😊
Giovanni
Na mára abba hagyom. Totál lezúztam az SR-t. Mindenki elém forog, belém jön. Héten nem nagyon volt rá idõm hogy menjek futamokat, gondoltam majd ma bepótolom. Sikerûlt, tiszta ideg vagyok...

Giovanni
Jah, az eleje jó volt, aztán egy hiba miatt elém került a srác, jókat csatáztunk, csak elfékezte magát, én meg ráfordúltam. Utánna meg a sérült futómûvel szenvedtem...

petesilver
Jaaa! 😄 Gioval futottam most össze, valami barom csúnyán beleszállt sajna a jobb oldalába. DE ha sr az Safety Rating, akkor 0 incidensel hogy adhatott csak 0.04-et a mostani versenyemre bakker?

Giovanni
Tök jól haladok...Lassan ismét 4 alatt lesz az SR-em <#szomoru1>

Cowek
Vérpistikéknek a Carlokat nevezte szerintem :-))

Alexease
Azert Te messze vagy a "Ver Pistike kaszttol"😊 En az "igaziakra" gondoltam😉
Alexease
A kepeket en csinaltam, es csak a StockCollar van allitva😉
A beallitott rugoeronel a rugoallandot kell erteni, ami nem valtozik osszenyomaskor (vagy huzaskor). Az a rugo akkor is 10N/m-es ha leteszed az asztalra vagy ha ratenyerelsz😉 Nem erdemes osszekeverni a rugoallandot azzal az erovel, ami a rugot osszenyomja, ami valoban rugoero, mivel a rugo meg ugyanannyival tolja kifele😊 <#idiota>

Az SC termeszetesen a hasmagassagot, a rugout hosszat allitja, allando rugoero (vagyis allando) mellett.

Idetlen pelda😊)))
Ha van egy 10N/m-es, 2m hosszu rugod, amire rateszel egy 1kg-os valamit, akkor a rugo 1 metert fog osszenyomodni😉 Ha eleve osszepreseled a rugot a felere, es arra teszed az 1kg-os valamit, akkor nem tortenik semmi, meg sem mozdul a rugo😉
petesilver
Igen, és nem. A pontokat összes versenyen szerzett pont osztva versenyek száma adja ki, a versenyeken szerzett pont pedig csakis a résztvevõk által alapul vett erõsségi szint határozza meg. Nekem pl rongyá zúzta a lefagyott verseny 0 pontal az összpontszámot 😊 Nem hívnak annak, de a Vér Pistike kasztba tartozom 😊 De rád nem tudnék megsértõdni akkor sem 😄

Cowek
<#zavart1><#idiota><#eljen>

Alexease
Es erdekelnek a pontok, a bajnoksag?😊
Ez azert mas kategoria, mint egy HNR. Ott esetleg gyakorolhattal 1 hetig, esetleg AI ellen, aztan volt 1 futam, ami vagy osszejott vagy nem😉 Itt 1 heten keresztul, naponta tucatszor futhatod ugyanazt a versenyt, amig ossze nem jon ugy, ahogy szeretned😉

Pl. itt Ver Pistike is lehet hasonloan eredmenyes mint a nagyok, csak sokkal tobbet kell (es lehet) probalkoznia. De ha korlatozott ideje lenne uj palyaval vs. autoval gyakorolni, felkeszulni, akkor amig HaZso 2 kor alatt megfutja a toppot es magabiztosan versenyzik, addig Pistike azon az egy versenyen faltolfalig vergodne😉 Pistikenek be kell gyakorolnia, mint valami reflexjatekot😉 Csak ne jojjon kozbe valami "rendkivuli esemeny"😊)))

*Ha valakit esetleg Ver Pistikenek hivnak, akkor elnezest a bocsanatert, csak a pelda kedveert irtam!😊
Alexease
Nem a regisztraciotol szamitott 12 hetet szamoljak😊 Ha az utolso heten lepsz be, akkor 1 het alatt is lehet magasabb Class😉 Ezert irtam multkor, hogy ha valakinek nincs ideje, penze, de nem szeretne lemaradni a Class-ban (hogy elerje a normalisabb versenyeket), akkor eleg ha 3 havonta befizet 1-1 honapra, es a 4x2 hetes szezon alatt, feltornassza magat A-Class-ba😊

En az elozo szezonba csatlakoztam, talan ha 2 hetet voltam ott, ugy lettem D😉 A Class nem a versenytudasrol, tapasztalatrol szol (persze, iagzabol arrol, de megsem, ez a klasszikus: "Igen, igen... de nem"😉 Versenyek nelkul is lehetsz max, ugy hogy 1 versenyt sem mentel emberek ellen😊 En annyi versenyt mentem eddig osszesen, mint valaki mas 1 het alatt😊 Sot, mint nehanyan 1 nap alatt😄
petesilver
Azt elfelejtettem mondani, hogy matekhoz is hülye vagyok 😊 De mindjárt megnézem az autolsó versenyem, és osztokszorzok 😊 köszi!

sajoati
de láátod, csak nem a sajátodat. azt látod, hogy a rajtszámod pl. 4-es. és hogy a pl 2-es rajtszámú 2000-es ratingû, a 6-os meg 1800, akkor valahol 1850 körül lehetsz.

csak menj pl advanced soltice-szal, ott több D ratinges van talán. vagy skippyvel, ott pláne. 😊

petesilver
Mindig is hülye voltam, táblázatbuzi 😊 neem látom, mert nem írja rookie-ban. De simán túlélem, végül is versenyélményrõl szól, nem ratingrõl 😄 ami hülyeség mert a bajnokságot nem versenyélményre pontozzák, versenyzõt meg nem eredményei hanem rating alapján sorolnak, amit nem látok még 😊 így meg visszakanyarodok a versenyélményhez 😄 ami hülyeség mert a bajnokságot nem versenyélményre..........

teccik érteni ? 😄

petesilver
Amúgy a 2 kép kurvajó példaértékû, ha érdekel valakit, szívesen leírom ide összefoglalva a lényeget a mûködésérõl.

sajoati
1. egyszerre csak 1 osztályt ugorhatsz, 12 hetente, ahogy már írták, ha 4.0-s az SR-ed, a felette levõ osztályhoz tartozó járgánnyal is versenyezhetsz.

2. ratinget meg minek? megnézed, adott mezõnyben milyen ratinges volt elõtted, milyen ratinges mögötted (ehhez kell 2 min D classos versenytárs ugye) és átlagolod õket.

petesilver
Igazából ez a kép a különbözõ pshing rod hosszt ábrázoló kép szerintem, ami a ride height-et befolyásolja, ez esetben beszélhetünk állandó rugóerõrõl, de ha mindkét rugó ugyanolyan keménységû, akkor kizárt, hogy ugyanazon rugóerõt képviseljenek alap és elõfeszített állapotban.

petesilver
izé, fordítva, most nézem máshogy vannak a képek 😊 szóval összenyomott rugónál kemény rugózás, kiengedettnél lágy.

petesilver
Nem kötekedni akarok, tegnap óta rádódom ezen: a két képen a rugó állapotát nézve elvileg szerintem kizárt, hogy a rugóerõ ugyanaz legyen. Ha összenyomod a rugót, akkor elõfeszítést adsz neki, vagyis növeled a keménységét. Persze a rugóerõ önmagában a rugót nézve mindig a gyári legyártott érték marad, de amint összenyomod, máris változik. szóval alsó képen nagy elõfeszítés, kemény mint beton, súly keréken marad, pattogós de stabilan betapadós a kerék, felsõ képen meg megy a súly rendesen bárhova, ahova teheti. Szerintem, bár lehet tévedek, ez esetben meg nem értem mégsem a mûködését.

petesilver
DE akkor ez remek teszt, Rookieval meddig lehet elmenni SR rating terén, és ha sokvan belõle, hova vált az új class-ba 😄

petesilver
Ratinget akarok láááátniiiiiiiiii! 😄 azé kell másik class 😄 hát akkor ha az indulást vesszük alapul, akkor 4 hetet már lehúztam, még van 8 hét, elvileg karácsonyra kapok új Class-t 😄 De így érthetõ, néha találkozok magasabb class versenyzõkkel szappandoboz versenyeken, beírják az elején, hogy csak sr gyûjtésre jöttek, mehet mindenki elõre! 😊 Gondolom lezúzták a nagyobb ligában, és pótol az egyszerû szériában 😄

Alexease
12 hetente lehetsz csak magasabb (vagy alacsonyabb Class). Korabban nem. De megfelelo SR-rel versenyezhetsz a magasabb osztalyokban is (+3.0 SR = Rookie Advanced, +4.0 SR = ClassD).
petesilver
Nah az meg csak most kezdõdött 😊 akkor 3 hét mulva leszek csak D? jajj 😞 DE 3 fölött volt szerintem most váltáskor az SR-em bõven, még is rookie maradtam 😞 fene egye meg 😊

Nem kell barber a D-hez, elég a soltice-os versenyzés meg 3.0+ SR. Új licensz csak a rendes szezon végén lesz osztva (a rookie szezonok csak 4 hetesek, tehát a C-s rookie szezon végén).

petesilver
Vááá, ezt tetszik! Nem kell várnom jövõ hétig! Ha nincs meg az összes pálya, de licensz van sr alapján, enged versenyezni a szezonban a meglévõ pályákon! Kipróbáltam, választottam skippit, és mivel Laguna megvan, mehetnék is már versenyre! Cool!

lac coo
12 hetente van váltás, ha akkor jól áll az SR-ed mész feljebb ... Vagy lefelé ha rosszul állsz 😊)))

petesilver
Grat, szép mezõny!