iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Kozben rajottem, hogy a logitech drivert is frissitettem, talan az (emlitettek valami pedal fix-et)...
arra viszont meg nem valaszolt senki, hogy erdemes-e setupolgatni advanced soltice-nal, hoz-e barmit is a dolog a limitalt setup-olasi lehetosegeket figyelembe veve.
Endure, in enduring grows strong...
vagy tracert, ilyesmi.
nekem a fel vilag bejon, a masik fele nem...
Endure, in enduring grows strong...
Amugy Kunos is bent volt versenyen (netKarPro), 1. pozicioba tette, engem meg 2-nak😊 Jo lett volna, de el kellett engedmen a teljes mezonyt, -7 korrel sikerult is befejezni😊))))) Lassan elfogy az iRating-em es masszivan csokken az SR is😉
A bufferezes nullan volt, az tuti hogy szivacs, de feljebb vettem a scan memoriat is. Valszeg sokkal egyszerubb es gyorsabb lenne, ha resetelnem az egesz beallitast, de igazabol a kivancsisag fel egeszseg, erdekel hogy mitol szaggat be ennyire😊))))
Deltol van verseny, ismet teszt😄
Biztos lesz megoldas, mert semmi nem valtozott a gepen (driver, hardware), es ezelott tokeletesen ment.
http://www.f1-info.hu/
De kozben, hogy piszkaltam a gepet, eszrevettem, hogy minimumra van allitva a hardware-es gyorsitasa a hangkartyanak😉) Multkor lehuztam valamiert. Mivel regen nem volt ilyen szaggatasos problemam, remelem ez lesz a megoldas😊))))) Bar erdekes lenne, hogy akkor miert csak abban az egy kanyarban kezd el brutalisan szaggatni?!😊))))
Probaltam mar visszafejteni, de kodolva van a kontroller resz. Bar logolni lehet, talan meg vissza is olvassa, de eddig nem jott ossze teljesen😉
Reszlet😊
...
0.000749,FG,sys:mem:meg,dict,In Mb:,PhysicalTotal=3327,CommitTotal=2858,CommitLimit=306,CommitPeak=7289,KernelTotal=1550,KernelPaged=91,KernelNonpaged=60
0.023111,FG,Opt:Control,dict,GearBox=1,ShiftAids=0,FFStr=12,FFDamp=0,FFLat=0,SteerLock=240,SteerLimit=360
0.023485,FG,Opt:Sound,dict,VChat=0,Streams=16,Dim=2,Spk=SB X-Fi Audio
1.003872,BG,Snd:Update,timer,60,7.00549e-007,0.000531911,0.0181735
...
Van FFDamp es FFLat allitas is, de ezek fixek. Sajnos nehez piszkalni, mert online kapott kulccsal es lokalszerveren keresztul inditjak.
Engem is idegesít néha az ilyen ,de ha nem lekõrözött nincs mit tenni ! Ez egy gyenge autó még ha hibázik is akkor is jó ha hozol rajta fél métert az meg édeskevés ahoz, hogy leelõzd ...Ezt el kell fogadni, még F1-ben van, hogy durván feltartják a gyorsabbat ! 😉
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Én egyszer lezárok, ha belülrõl próbál rázárok de utána már ott is maradok mégha átmegy kívülre akkor is ...
Nem értem ezeket az embereket ....
Most en is kinlodtam egy fickoval, nem volt gyors de legalabb lassu, az egyenesekben meg szandekosan cikazott elottem. A kanyarokat belul vette hogy ne lehessen elozni, de keresztul fekezve a kulsoig, hogy megott se😉 A nagyobb gond az volt, hogy erosen lag-olt, eleg gyakran 3-4 masodpercekre eltunt😄 2x is meg kellett eloznom😄 Megusztam😛