iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Amúgy épp a lézeres szkennelés az ami nem feltétlen kell a sikerhez ..
Az egész rendszerre értettem, hogy valszeg ráharapnak .. Hidd el a legtöbb usernek teljesen mindegy, hogy fél méterrel hossszabb -e a pálya vagy sem. Úgysem tudja meg soha ...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
lehet ráharapnak, sõt, pár év elteltével lehet, hogy divatba jön ez a lézeres szkennelés, mint anno a GPS, de azért tudjuk hogy ez költségesebb, a liszensz meg minden.
miért gondolom hogy kivégezve. az iRnek van egy kurva jó alapja, amibõl még nem hoztak ki mindent, de szerintem rövid idõn belül elõrelépések lesznek ilyentért.
LFS fizikában lehet egál és jó, DE a fizikához számomra az FFb az érzés is erõsen közrejátszik, mert csak ez adja át az aszfalttal való találkát, ilyentért szerintem jobb az iRacing. (nevezzük játékélményileg)
a West-srácokról tudok 😞 nagyon vártam az a projektet 😞
sajnos támogatói hiányban annyi. hihetetlen. mai napig itt van pár kép a gépen tõlük. hihetetlen, hogy mennyi idõ energia lehetett benne (és lelkesedés) és mi lett belõle. 😞
sajons ez van, de ahogy alex mondja, az iRacing mellett ottvan 5000 szimrajongó, ott van egy milliomos(?!), ott van már egy csomó eredeti pálya, és hamarosan rengeteg autó. õszintén? szimulátoros berkekben sikerre van itélve.
az LFS lehet jó meg minden, de mit tagadjam, engem az iRacing teljesen megvett a pályagödörjeivel, az érzéssel.
netKar? lehet jó, de behozni az iRacinget?
ahova folyamatosan ezerrel nyomatjuk a pénzt? az iRacing sem fog tülkön ülve várni a konkurencia válaszára. bár kiv lennék, de "sajnos" annyi mindenben egyik sem tud akkorát elõre lépni hogy azt a sok szinten fellépõ iR hátrányukat ledogozzák.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
De ne keverjük már a csúszást a driftel ! 😄DDD
Itt ha csúszás közben megforog a kerék ( ami már önmagában csoda 😊))) el is száll az egész 😊))
Vagy csak én vagyok béna ehez (is), de azért hiszem ha látom ...
De a netKar-t sem erdemes leirni, legalabbis mint tudas, az mashelyzet, hogy abban sincs penz😊
De teny, hogy szerencses helyzetben van az iRacing, jok a fizikai, szimulacios alapok, van ismerettseg, es a legfontosabb, hogy van PENZ (es igy liszenszek, autok, palyak, elore finanszirozott szerverek, szervezes)!
Amugy nincs DEMO vagy ingyenes lehetoseg. A kis penzed ide nem jo, nezd meg abanner alatti szoveget, es szorozd be...😉
Azért ne hidd , hogy más nagy nevû csapatok nem harapnak rá a témára ....
Mivel PC a warez miatt mára már online-fizetõs platform lett ( mást nem igen éri meg fejleszteni ...) tuti sok cég biztos hasznot, eladhatóságot lát benne ....És ez így is van rendjén, konkurencia nélkül nem egészséges a dolog ....
És azért valljuk be :az online -móka nélkül ez is csak egy szim lenne a sok között ....
De majd Juan érdemben tud errõl nyilatkozni ! 😊))
Ha az LFS tetszett ez is tetszeni fog , online támogatása nagyon jó (persze egyelõre konkurencia nélkül ...) .
szerintem egy iRacinges aki nyomja mit mondana? azt hogy ez a jobb. ennyi.
szerinted dale, huttu, és sorolhatnánk mért ezzel nyomják?
ahogy kiveszem a soraidból neked nem számit annyira az anyagi vonzata, a LEGjobb érdekel. Akkor pedig nem kérdés a hiányosságok ellenére sem.
És én lehet elvakult iRace fan vagyok, de miért? Azért mert jobbnak tartom. Hülye lennék ennyit kiadni egy sz*rabb programért nem?
lfs-nél csak a demókat próbáltam, de ugyan már. az iRacingé a jövõ. miért? mert a pénz nagy úr. azért. és ennek most lehet örülni is meg nem is. a hardcore online-konkurencia pár éven belül ki lesz lehet végezve.
( eléggé pattog a hang, nekem is fps problémáim vannak eddig lazán elbírta a fraps-ot, mostanában ezt csinálja ...)
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Csak ilyen minimal SR-nel, azert is biztonsagosabb legalabb egy kicsit TT-vel feljebb vinni (1db TT), mert versenyen barmi megtortenhet (neked tolatnak vagy szembejon valaki)😄DDDDDD
Most az utobbi versenyeken vesztettem egy kis SR-t (ami azert visszajott;D), de csak olyanok miatt, hogy megallt valaki elottem, hatulrol megtoltak a kifliben, ramtamaszkodtak es elkuldtek fuvetnyirni, vagy eppen bele lagoltak az automba😄DDD
Van ez a weekly Road Legends cup. Van benne practice, meg talán time trial, de verseny opció nincs 😊 elõzõ héten összesen negyvenen indultak rajta, ott megcsíphettem volna a TOP50-es helyezést! 😊
Azert van kulonbseg a szaggatas (folyamatos keves fps) es a stutter kozott😉 100 fps kormnyeken ment folyamatosan, csak a kanyarokban eset le 1 fps-re😉))))
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Amiota tag vagyok nem mentem annyi versenyt, mint ebben a ket napban, a teszteles miatt😉 Most buktam majd 1 tized SR-t, mert megalltak elottem az 1. kamyarban, az iven (laguna). Raadasul Magyar volt:/ Ha erre jar, akkor itt is sorry, de nem tudok repulni😄
sokat teszel azért a közösségért amit kösz megint 😄
én meg fáradt vagyok, le is fekszem 😄 mindenkinek akárhogy is jó SR gyújtést 😄
úgyis elcseszitek <#mf2>#mf2><#taps>#taps><#vigyor2>#vigyor2>
szal az SR simán csökken akár több mint egy tizeddel is, akkor mit csináljon századokkal? törölje ki a seggét kb. már bocs 😊 nem sértés, én ajánlok valamit, vagy elmondom, hogy szerintem máshogy jobban járna. 😊
és lehet azzal jönni, hogy én is mindig elcseszem leviszem 3-ra, de ezzel tisztában vagyok, nem törõdöm, nekem a verseny számit a tempó, a gyõzelem, az, hogy haladjak. meg persze jó célbaérni és jót autózni, de ez hét vége felé mindig sikerül is. majdnem kivétel nélkül 😊
most nem azért már bocs, de 1 ezred? elõször; nem egy ezred, másodszor egy elcseszett futamon az SR simán csökken és nem egy tizeddel. oké, vigye fel, hogy ha véletlen csak egy ütközése lenne, akkor ne -0,1 miatt bukjon annyit, de egy futamon simán bukhat az ember akár tized felettit is, úgy hogy egyszerúen nem tehet róla, innentõl kezdve, most ne mond nekem, hogy megéri -kaptam 0.01-et"-ért körözgetni, amiket irtam azok tények, akkor már inkább totál uccsó hely, elengedek mindenkit a közelébe nem megyek mindenkinek és sokkal többet kapok, még úgy is, ha lesz 1-2 off trackem mintha körözgetnék egy sima TT-n...
a fenti tehát azt bizonyitja, hiába beszélt itt közben.. olyan "sokat" nem ad a TT, hogy egy futammal ne tudja akár úgyis elcseszni. persze mehet 10 TT-t, de nem éri meg. sem idõben sem sehogy. szubjektiv, és belemehetünk a számokba, de szerintem azok is azt mutatják, hogy nem éri meg. mint rávilágitottam 4 SR az olyan, hogy akár egy 4*-es hiba is belefér a futamon és simán marad az SR-ed helyben. vagy még emelkedik is, és közben még tapasztalsz is, mig a TT kaki 😊
igazából nem is tudom ki az aki komolyan veszi.
Pár henger, de nincs is benne erõ
Se mellettem, se máshol gyönyörû nõ!
A gázra rálépek lazán,
Nem gyorsul ez, de nem ám!
Elkeserítõõõõõõõ!
😄
én nem pöcsölnék TT-vel, egy elcseszett versennyel is sokkal többet tanulok mint TT-n. Késõbb bármilyen verseny pozitivan hat a további eredményeimre is, már csak azért is megéri. Valamint igazából tök mindegy, hogy 4,00 vagy vagy 3,5. mért? mert ha javitasz felet mindkettõn ugyanott vagy... 3,5 alá meg nem valószinû, hogy lemegy az ember. de ti tudjátok 😄
sok sikert alex 😄 és neked is jobb SR-eket 😊