25347
-
#8301 De ha lesz Logitech kormányod arra is bármely bilentyűt kirakhatsz !
Még az első verzióval játszottam úgy, hogy makrot vettem fel a kormány gombjaira és egy nyomással szépen váltogatott az " F" gombok között .... -
#8300 Hja, és még egy nagy rulez része van, ha működik: kellően bekalibrálva jó lehet replayben folyamatos trükkös kameramozgatásra is!!!!! -
#8299 Most ne firtassuk miért, de nekem mindig is gondot okozott a klaviatúrán az Fx-y gombok nyomogatása, meg pitbe menet állítgatni az értékeket. Pointerrel tegnap értekeztem valami megoldásról, részben negoldódott az iR frissítés által, így a kormányra végre kirakhattam az F1-F3 parancsokat, de hát akad még parancs meg állításbizgető billentyű a játékban, amit már használni kell ha szitu van. DE hát ezeket a sötétben ugyanúgy nem fogom tudni kitapogatni a klaviatúrán, ahogy eddig, de fénynél sem jobb, mert falra kenődök, mire szemmel beazonosítom, hova nyúljak. Szóval érdeklődtem Pointernél, ő nagyon otthon van ezekben a dolgokban és született is megoldás. Van egy progi, ami gamepadok gombjait konfigurálja arra, amire akarod. Nosza, vettem tegnap egy ilyet:
A terv az volt, hogy szétszedem, átépítem olyan dobozba, ami jól mutat a kormányon, de végig 1 panel van benne, szóval marad így. Bár nem hiszem hogy felrakom így a kormányra, de ez is jobb, mint a klaviatura. egér elé pont befér jobb oldalamon a gyári tartón, és kevés gomb révén odanézés nélkül is tudom üzemeltetni, és keresni sem kell. Tegnap teszteletem, konfiguráltam, Windóz alatt tökéletesen működnek a beállított billentyűk, pl a 4 irányba nyil a joystick részre. Már csak iR-ben kell megnézni, működik-e, mert amikor bekapcsolatm, egyből konfiguráltatni akarta az irányítást, és azzal tökölni már nem volt kedvem olyan későn. Remélem nem veszik össze a két kontroller, és akkor nagyon király lesz ez így!!!! Szerintem. -
#8298 Jah, Lime-on nagyon radíroz. Ott szinte a felétől behintáztatás meg csúszásfogás számomra a dolog, ha gumikímélő módban tolom, akkor meg leradíroznak a pályáról. Tegnap 2 futamot mentem este. Az elsőnél levettem csak a dampert 20%-ra. Jesszus! Annyira megváltozott az FFB tőle, hogy versenyen túlélőrodeót csináltam. Szélsebesen kellett rángatni a kormányt, a futam alatt szinte sosem tudtam, hogy merre áll, csak korigáltam folyton !!! :))) Visszanéztem a versenyt, másodikként 1:04:0xx - 1:04:1xx -eket mentem kondtans, de szörnyű volt nézni: keresztbe, dülöngélve, csúszva stb... Olyan Trulli vonatot csináltam, hogy hihetetlen, nagyon fura volt a kormány. Utána második versenyre visszaállítottam mindent, ismerős volt a kormány viselkedése, de futam közben vált a könnyen tekerhetőből nehezen birkózósra. Most vagy ekkorát üt a fizika, és a gumikopás miatt lesz ilyen, vagy valami a kormányal van. -
#8297 http://www.radicalsportscars.com/racing/virtual-racing
Promo kod: PR-RADICAL-ONE-MONTH
A regisztracio utan, kapcsold ki az automata fizetest, mert ha lejar a honap, lehuzza a kartyadrol a penzt:))))
A Members oldalon a REFERENCE reszben az USER GUIDE es a SPORTING CODE dokumentumokat mindenkeppen olvasd el, fontos dolgok vannak benne (azert ez komolyabb rendszer mint egy jatek:P). -
#8296 De nincs, ingyenes 1 honapos teszt lehetoseg van, a Radical tamogatasaval - amit naponta beirok:))))) -
#8295 Már készen áll a kormi, a váltót is életrekeltettem. Szólj MSN-en ha kész vagy elgyünni érte. (XXII.) -
#8294 Hello!Van ehhez a játékhoz demo verzió?Ha igen honnan lehet leszedni? -
#8293 Igen, az 1-hez meg azis hozzajon, amit Lac irt, hogy nem eleg hogy nem linearis, meg a sebessegfuggo kormanyzast is ratolja (also csuszka). Probaltam en is a G25-on, hogy visszavettem kivancsisagbol a kormanyelfordulast 270-re, es kegyetlen rossz (legalabbis szokatlan, hirtelen hasznalhatatlan) volt. A legkisebb kormanyszog a jatekban tobb mint 400 fok, ebbol latszik, hogy barmit allitasz, a kormanyzas elejen nem fordul a vegen meg helybol vissza;))) Vagy egyszeruen tulkormanyzod az autokat, meg ha nem is erezni egyertelmuen, ami tolja az elejet es/vagy radirozza a gumikat.
Amugy minden tiszteletem azoknak, akik ilyen kormanyokkal tudnak brutalisan menni (vagy igazabol barhogy:P), mert nagyon pontosnak kell lenni hozza es nagyon kell erezni! -
#8292 1. Sajnos ha nincs meg a megfelelo kormanyelfordulas, akkor nem lesz linearis a kormanyzas, ami eleg zavaro:( Ehez mar mindenkepp 900 fok kell.
2. Azert napi tizenoranyi verseny utan, mar Te is gyengulsz, faradsz, valszeg azis kozrejatszik benne:)))
Valtozott a fizika, erosen auto fuggo, es a setup is sokat szamit (caster). -
#8291 A nem 900 fokos kormányoknál van valami fura sebesség függő kormányzás, legalább is mikor még én is toltam, akkor volt, amiatt fura néha a különböző sebességű kanyarokban . -
#8290 THX! Tegnap megtaláltam én is, de előbb proba, szponzored by Pointer, aztán vásárlás ha van értelme. Igazából kormány formája, mérete, kialakítása miatt szinte verhetetlen számomra a MOMO, viszont mostanság tesztelgetve 2 nagyobb probléműm akadt vele:
1. valahogy vagy ráfordítja az autót olyan picit szakaszosan, rántás jelleggel a kanyarra, vagy tekerem a vakvilágba, nem igazán kanyarodik, a véglet felé pedig hirtelen, és a köztes résznél nem igazán kiszámítható, hogy merre vezérli az autót, az hol fog kikötni, ha nem tekerem tovább.
2. a másik, ennél nagyobb problémám, hogy elkezdett a kormány használat közben bekeményedni.Az iRacing kezdetén a profilerben minden erő 150%-ra volt állítva, és 12 volt az FFB a játékban. Mára minden 100 a profilerben, játékban 4-6, és futam végére már sokkal nehezebb csavarni a kormányt, órákkal később szintúgy. Szóval valami nem kerek :( -
#8289 Ez nem az enyém! :) Pít tesztel most G25-öt, gondoltam beírom ide neki, hátha érdekli, a Porsche csak azért került bele, mert így volt kiírva a Mastersen. -
DuracL #8288 üdv, 330€-ér most a Porsche 911 Turbo S változatot lehet előrendelni, amit szeptemberbe postáznak majd, a tied még az előző széria, kíváncsi vagyok mi a kettő között a különbség , valaki tud infót erről? -
Norbu #8287 Helló!
Tegnap este jelentkeztem az 1 hónapos próbaidőre, majd kaptam is egy választ, hogy majd felveszik velem a kapcsolatot.
Kb. mennyit kell várni erre a bizonyos válaszra? -
#8286 Hé Pít! Ezt a Mastersen olvastam: Eladó egy Fanatec Porsche 911 Wheel,vezeték nélküli kormány ,pedál,6+1 fokozatú H váltó,+szekvenciális váltó.
+ 1 Gb Porsche pendrive driverekkel.
Új ár :329,95 Eur
Én 45.000 .-ért odaadom.
Van még egy Logitech G25 is eladó.40.000.-ért
link -
#8285 Azt hittem van ilyen a programban :-) -
#8284 Ez is szép garázs! A Legends nagyon szép, a Silveradoval meg már ki kéne állni a garázsból! :D -
#8283 Silvergarázs -
#8282 Szedegesd ki a 3D modelleket ! -
#8281 :D Erre nem is gondoltam, annyira hozzászoktam ehhez a megoldáshoz. Kösz! -
#8280 De ha nem így, akkor a paintben megjelenő autódra rámész, jobb klikk, ment másként, és alfázott PNG-be elmented őket valahova. -
#8279 Kösz! -
#8278 Bemész a paint részbe, és kivágod a képeket az autóidról, én hypersnap-et használok, utána a windows paint-be egyesével bemásolom, ennyi. -
#8277 Szééép Garázs! -
#8276 Ezt a képet hogy csináltad? -
#8275 Nekem a Sidewinder hasonló minőség, lóg rajta minden borítás, de gyakorlatilag 100 %-os, pedig nálam van legalább 6 éve és már én is használtan vettem !!! Kicsit az FFB-ben van egy minimális holtjáték ( de az újakban ez már gyárilag megvan ...) ennyi a baja .
Simán elhiszem, hogy kibír 20 évet !!! -
#8274 Pedig a TM regen jo volt, az enyem brutalis mennyiseget kibirt, egyedul a botvaltojat teptem szet, de hat benne volt tobb millio kapcsolas. Igaz, azt is en benaztam el, mert nyujtani akartam a rugojan:)))
Mar csak azon is latszik a hasznalata, hogy az a kormany eredetileg jo vaskos, gumirozott cucc, es a vegere, a fogas pontokon 1-2 centi melyen lekopott a gumi:DDDDDDD -
#8273 Nem ! Az akkoriban nagyon felidegesített ! :))))
Pedig nem lenne rossz kormány, marha kényelmes szuper jó kemény pedálokkal , hatalmas analóg pillangókkal (4db) . -
#8272 Azota sem probaltad, valami ujabb driverrel?! -
#8271 Nah, akkor csak tudsz tesztelni, es akkor mar egy G25-ot!
Amugy jobb is mint a DFP, mert valamivel nagyobb, vekonyabb, es komolyabb az FFB-je (kemenyebb es millimeterre pontos). -
#8270 Köszi, akkor élnék a lehetőséggel. -
#8269 Megvan még , de az alapból elég szar, nem tudok mit kezdeni a holtjátékával .Van hozzá 6db pedál ....
Ha kell, Pete viheted !
Valami hasonló : -
#8268 A kölcsönt kéne akkor esetleg lebonyolítani a közel jövőben. Igazából ki szeretném próbálni, hogy a stílusomhoz illik-e egy ilyen kormány. Ha igen, akkor G25. Ha nem,mert amúgy is favágóstílusban vagyok eredményes /úgyahogy persze/ és ahhoz pont a MOMO jó, akkor marad minden a régiben. -
#8267 Hát ha tudsz előre 3-4 napot, amikor van időd tesztelni, én tudok neked adni egy G25-öt kölcsönbe. Kicsit hangosabb az átalgosnál, de a többi része stimmel. -
#8266 Nem az nem az enyém. Garázs -
#8265 Eladni nem akarnam, igaz keveset hasznaltam (2-3 het), de valamiert tetszett, meg persze jol jon tartalekba ha ez bedoglene. Esetleg kolcsonbe, tesztelni:P
De talan Laccoonak is van egy pluszban, valami Thrustmaster, azis 900-as, csak lehet, hogy pont a kormany miatt cserelt es/vagy mar eladta, osszetorte stb.:))) -
#8264 Akkor paterkáznék. Megvenném valami jutányos iRacinges akció keretén belül, vagy elkunyiznám kipróbálásra. Ha egyik sem, akkor jöhet az új budikeféd tárgyalási alapnak :))))))) -
#8263 Neked onnan hova bazz? :)))))) -
#8262 Hát nem tudom én MOMO-val mentem egy darabig aztán G25-el, de sokkal gyorsabb nem lettem :( Sőt egy jó darabig még pff.........