25347
  • lac coo
    A VW amúgy már megpörög rendesen rajtnál ? Esetleg keményebb kormányszögnél kanyarból kijövet ...?
  • pointer4
    Én nem vagyok Pro kategória, amúgy sem veszélyeztetlek, de amúgy se okoztam még szinte sosem balesetet. Inkább csak én vagyok a szenvedő alany. De az állításom hogy marhaság 4.99 nél tartani az SR-t, az jogos. Az egy dolog ha a sok verseny miatt ami hibátlan, amúgy is ottmarad.
  • viziloitato
    Az ilyen gondolkodás meg is látszik néhány emberen, mert totál nem érdekli őket, hogy rajtam megtámaszkodva sikerül egy kanyar, vagy anélkül :( az már lényegtelen, hogy utána mondjuk felkenődök a falra, korlátra, vagy mit tudom én, hogy mire. Nem baj, majd januárban remélem eltávolítják az ilyen embereket, és mehetnek vissza Class A-ba, de az is lehet, hogy engem rúgnak ki a lassúságom miatt PRO-ból :)
  • pointer4
    Mondjuk mi a bánatnak tartsák 3 fölött az SR-t, már nincs hova lépni.
  • viziloitato
    Nem túl nehéz mindennel indulni, de kell hozzá két szabad nap egy héten. A setupok ugye már megvannak mindenkinek, minden autóhoz, amivel szokott menni, így azokat csak be kell tölteni, és go! A bajnokságokba alig vannak, vagy egyáltalán nincsenek új pályák. Oda kell csak használható setupot szerezni. De az olyan pálya egyáltalán nem fontos, mert csak 8 hetet vesznek figyelembe a végelszámolásnál, akár ki is lehet hagyni.

Oválon nem is megyek SK-nál feljebb mostanában, nehogy hozzányúljon a road SR-emhez, persze így is becsúszhat egy hiba, de nagyon kicsi az esély rá.

Huttu jó, de mostanában nem győzős.
  • NIBI
    Amúgy az iRatinget mi alapján adja?
  • NIBI
    Nem kell annyi teszt.
    Kell a megszokás, oszt jóvan. :)
  • petesilver
    Azon gondolkodtam, lehet Huttu klasszikus Petesilver hibát vétett, és versenyen vette észre, hogy qualsetup maradt betöltve, így kiment benzinért. A nagy különbség, hogy Huttu utána 0 hibával végigver egy PRO mezőnyt, én meg ezek után egy 1600-as FOV melllett is utolsó helyről törném rommá a verdát. Ebből azért látszik, van hova fejlődnöm! :)
  • petesilver
    Én meg fostalicskával megyek a mákdarálóba SR-ért! :) LOL! Mindig is hülye voltam, Mazdám meg nincsen :( Kacérkodtam vele, de valamiért nem vonzott a dolog :) Kiváncsi leszek a jövő hetemre, 4 napom lesz és G25. Érdekes lesz. Ezt lehet ugye fokozni picit nem alvással, és az sok teszt kilóméter :) Bár most oválon kéne pár nyugis verseny, hogy Silveradozhassak, + kéne sok tesztkör COT-al a klasszikus 20 körönként egy klikk változtatás, és teszt, hogy belejöjjek a setupolásba. Bakker csak ezzel a progival annyi ügy lenne, hogy 2 hét csak ez, és akkor se végeznék talán. Hogy tudtok ti még másfélével is menni?????
  • petesilver
    És ezt úgy, hogy pár hete még írta, hogy Road SR-t vont a progi az ovál balhékért. Szóval nagyon szép ez úgy ahogy vn, meg amúgy is! Várjuk további PRO versenyzőinkről is a híreket ide szeretettel!!!!
  • viziloitato
    Kösz! Meg még másik 19 embernek, tegnap este néztem meg éppen, mert rengeteg PRO van már most 2.xx alatti SR-el. Volt olyan, aki 20 inc-el még +0,02 SR-t kapott, szerintem, ha 4.99-nél valaki húsz inc-el végez, az kb -2.00 SR-be kerülne. Nem olyan nehéz 4.99-en tartani, de sokan jóval többet vállalnak, mint amennyit tudnak, és könnyen megvan a hiba. Ha valakinek SR kell roadon, az menjen a mazdával, mert az adja a legtöbbet, én mindig ott szedek össze rengeteg SR-t. Hasonló a helyzet oválon, ott meg a Silverado adja a legtöbbet szerintem.
  • pasztor
    Az sem mindegy, kinek van 4.99-en az SR-je PRO kategóriában. Huttunak meg neked.

GRAT!
  • Alexease
    Azert ma mar mas vilag van. Ma mar igen komoly iparag a jatekuzlet. Regen meg nehany ember osszedobott egy maradando cuccost, garazsfejlesztessel, ma mar tizenmillio dollarokbol gazdalkodnak, emberek szazai barkacsolnak egy egy produkcion. Most mar a multi, a nagy kiado neve a fontos, a kis cegek is el eltunedeznek, nevek mar egyaltalan nincsenek.

Persze, igy szimulatoros korben, azert ismerunk meg parat: Kaemmer, Camaj, Scawen, Kunos:)
  • Alexease
    Megjott kozben a hivatalos iRacing level is, ugy nez ki, megis mind ket uj auto benne lesz (IndyCar, IndyLights).:P

De a palya resze is erdekes a levelnek. Azt irja, hogy a 2009-es szezon 17 palyajabol mar 12 mar benne van es/vagy fejlesztes alatt van a programban. Mivel mar Indianapolist bejelentettek, akkor az eddigiekkel egyutt, az 8. Igy meg marad 4, amit csinalnak.

Long Beach-rol tudunk mar evek ota, bar multkor azt irtak pihentetik, talan most elokerul;) A maradek 3 talan Iowa, Kentucky, Kansas - mert "egyszeruek", elerhetoek:) De azert orulnek Mid-Ohio-nak, de Petersburg sem rossz;) Edmonton mar kicsit feljebb van, de Toronto meg a hatarnal, annyi belefer;) Az Iker-ring meg felejtos;)))
  • petesilver
    Hőskor, még két ilyen nagy név: Sid Meier és Peter Molinoux és hát a ráadás: John Carmack Vannak most ilyen nevek a gamepiacon? Micorp... valami, Bullfrog, ID .
  • petesilver
    A GP2-t haverommal együtt vettük meg a zsebpénzünkből, aztán egy hétig nálam volt a kézikönyv, egy hétig nála. Hiába no, ott már setupolni kellett keményen, és hát a kézikönyv volt az első setup guide, amit életemben olvastam. Bakker, azóta sem találkoztam annyira egyszerű iszonyat jó, érthető és használható telemetria programot, ami ahhoz volt!!! Változnak az idők, akkor a sok versenyzéstől az ujjaim fájtak, de nagyon, most már az fáj, aminek kell, a lábfejem! Az első komplett PC-m monitorral, mindennel együtt amiatt a játék miatt vettem meg az első itthoni MédiaMarkt-ban az Europarkban. Izgatottan hazavittem, összeszereltem, telepítettem, és elindult a játééék!Ééééés volt nagy fekete képernyő vazze grafika helyett!!! Goto vissza, zárás elött pont beestem, szerviz. 2 nap, aztán mehettem, közölték velem, hogy semmi baja a cucnak, de ez a játék valóban nem megy rajta, de játszak mással! Majdnem ott helyben megöltem az embert, mondtam kivel tréfáljon, pusztán csak emiatt a játék miatt vettem az egészet!! Végül vettem ráfizetéssel egy drágább gépet, és azzal ment! Aztán ugye /régi szép idők/ továbbfejlesztés az volt, hogy második videokártya is került bele, így volt Diamond monster d3d, és voovooFX Glide kártya is benne, melyik milyen játékhoz volt jó! :)
  • Alexease
    Kaemmer egy "allat", toppon volt, mindent megcsinalt, aztan "megszivattak", aztan addig varialt, amig minden "visszakerult" hozza:DDDD
  • mkn
    Igen arra is emléxem, az még kicsit vicc kategória volt, akkoriban inkább a GP1-et favorizáltam (nem időben tényleg egyszerre voltak-e, vagy csak nekem). Az IR2 már egy elég komoly program lett, és a GP2-nek is odavert, bár személy szerint nehezen tudtam dönteni köztük.
  • petesilver
    Vááááá! tudok jobbat! Emlékszik még valaki az indianapolis 500 progira? vektor és pixelhalmaz, sárga indycarral lehetett alapból menni rajta, asszem 1 azaz 1db flopy volt maga a program, és bakker már akkor, azon, aoot, úgy, nagyon nem mindegy volt hogy padlógázon repedtfazék hangon milyen íven repesztettél. Nagyon régen volt, ráadásul talán nem is billentyűzet, hanem egér volt az irányítása. És 80-as évek végét vagy 90-es évek nagyon elejét írtunk! aztán jött egy nascar progi, amin annyira elcsodálkoztam, mert az indianapolis után a nascarral a falrakenődve mentem végig, és nem értettem!!!! De hát én jó vagyok oválon, a hangok is megmondták!! :) mondogattam akkor :) Ma már összetettebb dolgokat mondanak a hangok! :)
  • petesilver
    A hetedik helyen ért célba a franciák pályája, hihetetlen hogy nyomta, pályák közül az egyetlen aki célba ért! Silverstone már indulás elött kiesett, helyére donington került, de első körben öszeakadt Monzával és Hockeinheimel! Spa és Hungaroring sokáig jól tartották magukat, de aztán Monaco óvott így mindhármat kizárták !! Watkins és Infineon egy repüőgépcsatlakozás miatt leléste a rajtot, így végül csak a francia pálya ért célba a mai versenyen! Holnap izgalmas verseny vár ránk, az indulók között lesz ugyan is a mindig meglepetésekkel szolgáló hungaroring, A kerpeni wunderkind nagy kedvence Spa, és még pár legendás pálya is indulni fog a versenyzők között!!! :)

BTW: GRATULA!!!!!!!!
  • mkn
    Erről a gépről nekem az IndyCar2 jutott eszembe, és hogy milyen állat jó volt.
    IndyCar Racing II
  • viziloitato
    PRO_Sebring
  • Alexease
    Akkor azert lett "csak" masodik:)
  • viziloitato
    Kösz! Majd Huttut kell figyelni a replayen, nem tudom miért, de kiállt a pitbe, és a végéről nekifutva, egy ember kivételével mindenkit megelőzött.
  • Alexease
    Szerintem, mar azis eleg komoly, mint ahogy eppen az elobb irtam, hogy a ~10000 emberbol, az elso 18-ban versenyzel!
  • viziloitato
    A replay később, és meg ne nézzétek, hogy mit csináltam, mert az szörnyű. :D 16 körből állt a felkészülésem, és meg is látszik az eredményen. Setupom se volt, így ennyire futotta, ráadásul egy pörgés, és egy off track is sikerült.

PRORes
  • petesilver
    Biztos. A PRO szerver új listázásánál/kiosztásánál láttam, hogy ha elég ausztrál jelentkezik az adott futamra, saját ausztrál szerverre rakják őket, és újraosztás következik :)
  • Alexease
    Olyan sokan nincsenek, csak messze vannak:)
    Ha csak a road reszt nezem, akkor osszesen ~10000 ember van, abbol 577 Ausztral es 100 Magyar:) 5100 USA.
  • petesilver
    jaja, gondolhatod, ha kapnak külön ausztrál szervert, akkor nem lehetnek kevesen :)
  • Alexease
    A regieknek minek?!:) A eves elofizetes olcsobb (ha levonjuk a levasarolhato 60$-t, amit ugyis levasarol az ember:D).

Promo: 25$/3honap = 8.33$/honap
    Eves: (156-60)/12honap = 8.00$/honap
    Az elozo eves promo, a meglevo elofizetoknek: (156-85)$/12honap = 5.91$/honap
  • kigyi
    Természetesen csak új előfizetők részére :(
  • Alexease
    A cel az lenne, hogy minden letezo sorozatbol, 1-1 autot bele tudjanak tolni a programba, minnel tobb palyaval. Az 1-1 auto sokszor eleg is, mert ezek a sorozatok nagyreszt stockcar-ok. Az hogy mas-mas motor van benne, az mar lenyegtelen:) Igy johet majd a V8 Supercars is, mert azert az Austral kozonseg sem kicsi:)
  • Alexease
    Egy IndyCar van, az lesz, a legujabb. Regiekrol nem esett szo, nem hinnem hogy lesz.

Ezzel mennek road-on is, vagyis uszkve F1:)
  • petesilver
    Azt az európai észjárásos mindenit! :) A kemény mag europában erre is ugrani fog, az amerikaiak meg a környékük pedig bővülni. szép a rajongás, de fizetőképes, fizetni képes tábort akarnak megfogni szerintem. Meg hát a különfélet CC-kből van doszt a piacon. Jó lesz ez, gebbedjenek meg a pénztárcazabáló mindenüket! :)
  • petesilver
    De ez melyik indicar lesz a sok közül? Vagy ebből is lesz annyi féle, amennyi a nascarból, amolyan kronológiailag?
  • Alexease
    Nyugi, utni fog ezis, 100-szor (vagy tobbszor) nagyobb a kozonsege.

WTCC-nek ott a most megjelent VW Jetta:)) Elsokerekes is, diesel is, mi kell meg:) iRacing-be ne varj olyat, hogy kiadnak 1 sorozatot, az osszes automarkaval. Egy kicsit draga es munkaigenyes lenne;)
  • mag1c
    WTCC kéne ide az ütne nem úgy mint ez a indycar
  • Alexease
    Itt a kovetkezo "meglepetes":) IndyCar es Indianapolis:P Es persze, az elmaradhatatlan promocio:)

http://www.iracing.com/indy_promotion.html

• yamaha26
    köszi a segítséget! De ha kártyaszám is kell akkor inkább kihagyom.
    Ezt a linket már láttam az LFs forumon.Használtam is csak regisztráció után ezt írták: Thank you for filling in our Virtual Racing request, we will be in contact with your promotional code shortly.
    Regards
    a promo kódot azóta is küldik...
    de most írtad hogy kell kártyaszám így esélytelen a dolog
  • kigyi
    Azért még lenne :D