iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az 1-es diviziósok 1:16 elejét lazán futják konstans.... 😞
Nekem 20 százalékos engedménnyel 9.56 helyett a plusz adó miatt 12.14 lett. Juhéé...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az ado vagy nem mukodik (meg) vagy erre meg (Porsche) nem szamolt, nalam meg mindig 8.36$ volt. Nincs trukkozve, rendes magyar cim.
1:17-1:18 az szép köridő ezen a pályán, de jó ég az első helyezett szumma 20 mp-et rátett arra ilyet se láttam még <#wow1>#wow1>
Letöltöttem az update-et, de mégsem engedi a testdrive oldalon kipróbálni a Porschet. Minden más ott van pedig.
Sajnos most már nem tudom sehova se küldeni 😊
Masszívságával nem igazán van gond, ahol kell, ott vastag, amit csináltam magamnak végleges, csak még nem galvanizáltattam, az még vastagabb a kritikus helyen. Féktávokon sokkal stabilabb vagyok vele, mint a loadcelles G25-tel.
Masszívságával nem igazán van gond, ahol kell, ott vastag, amit csináltam magamnak végleges, csak még nem galvanizáltattam, az még vastagabb a kritikus helyen. Féktávokon sokkal stabilabb vagyok vele, mint a loadcelles G25-tel.
Skacok ! IR Download homeról le lehet szedni már a Porschet és ingyen ki lehet próbálni ! Letöltésre fel !
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2017.01.26. 20:03:34
Utoljára szerkesztette: Marcinko, 2017.01.26. 20:03:34
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
Igy ranezesre nem tul masszív akár csalóka is lehet .
Mondjuk nekem tetszik , ha elküldöd és kiprobalom akkor beszélek róla bővebben 😊
Kicsit vastagabb anyagbol vonzóbb lenne.
Mondjuk nekem tetszik , ha elküldöd és kiprobalom akkor beszélek róla bővebben 😊
Kicsit vastagabb anyagbol vonzóbb lenne.
Kilehet
beirsz egy floridai cimet telszamot es elvileg nem számol áfát
beirsz egy floridai cimet telszamot es elvileg nem számol áfát
Ha megjelenik, kiderul mennyi az annyi😉
Nem probaltam, de korabban at lehetett allitani a "szamlazasi" cimet, az alapjan figyelte az adozast (korabban is volt ado de csak amcsira, bar ott voltak/vannak adomentes helyek).
De ha "fontos" nekik az ado, hogy ne lehessen csalni, akkor egyszeruen IP alapjan megnezik...
Nem probaltam, de korabban at lehetett allitani a "szamlazasi" cimet, az alapjan figyelte az adozast (korabban is volt ado de csak amcsira, bar ott voltak/vannak adomentes helyek).
De ha "fontos" nekik az ado, hogy ne lehessen csalni, akkor egyszeruen IP alapjan megnezik...
Csak igy, lazan, csutortokon, semmi elozetes vagy bejelentes?!😊 Igy is lehet, minek cifrazni😄 Bar ezt ugy is megveszik, nem kell promozni.
Valszeg akkor kedden mar inditanak vele valamit, addig meg belefer megy egy patch.
Valszeg akkor kedden mar inditanak vele valamit, addig meg belefer megy egy patch.
Köszi, akkor mehet a sorozatnézés helyette. De jó, hogy még tegnap futottam egy versenyt gyakorlás nélkül 😄
Ha jól látom akkor nem mert 19.00 kor lelövik a szerót !
Már pedig itt rend lesz mondta a nagymama és berúgta a szart az ágy alá.
<#alien>#alien>
This downtime will be used to deploy the 2017 Season 1 Patch 2 Release, including the new Porsche 911 GT3 Cup Car (991)!
iRacing.com Downtime Schedule:
EST
Thu 2017-01-26 NOW! Overlap Sessions Prevented*
Thu 2017-01-26 1300 Race Servers Unavailable
Bankkártyákat előkészíteni! <#nyes>#nyes>
iRacing.com Downtime Schedule:
EST
Thu 2017-01-26 NOW! Overlap Sessions Prevented*
Thu 2017-01-26 1300 Race Servers Unavailable
Bankkártyákat előkészíteni! <#nyes>#nyes>
Nálam már itt van a garázsba......<#hehe>#hehe>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.26. 17:26:31
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.26. 17:26:31
Kíváncsi lennék mi a véleményed az enyémről, de nem éppen szállítható ez se. Meg most nyikorognak a gumirugók benne, nem jó.
Ennek utána kell néznem, nem találok gsync monitort ami "csak" fullhd.. pedig olyat keresek én is lehetőleg nagyon pici oldalsó kerettel 😊
na de nem offolok tovább <#integet2>#integet2>
na de nem offolok tovább <#integet2>#integet2>
Nem 4k csa full hd
4790k proci es 1070 g1 kartya
4 monitor van ,de néha 5 😄
Ir kozepes grafika 200 +fps a többi full grafika 150 fps (ac,gstc,rf2,)
4790k proci es 1070 g1 kartya
4 monitor van ,de néha 5 😄
Ir kozepes grafika 200 +fps a többi full grafika 150 fps (ac,gstc,rf2,)
na akkor még egy utolsó... milyen videokártya hajtja ki a 3db 4k kijelzőt? és mennyi fps van? 😊 nyilván nvidia ha g-sync megy
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.26. 11:34:59
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.26. 11:34:59
27 col 144 hz g-sync , 1ms valaszidő
ha a vezetesi elmeny a fontos akkor osw
ha a vezetesi elmeny a fontos akkor osw
Mivel neked volt clubsport pedálod is, így ezzel nem lehet vitatkozni. Egyébként engem a legjobb vezetési élmény érdekelt mindig. Ha csak az időrekord lenne a fontos akkor lehet, hogy controllerrel lehetne legjobban megcsinálni ffb nélkül. Na de ez nem ide való... 😊
Nehéz ezt jól szimulálni, mert pl a féket sokkal könnyebb keményen nyomni egy 4g-vel lassuló autóban, mint az otthoni cockpiből... valamint a fékerőszabályzás is más, hiszen ha csökken a lassulásnál a nehézségi erő automatikusan csökken a fékpedálra gyakorolt erő is. Szóval tök más érzés "igaziból" fékezni...
Mindegy az osw kormány az király <#eljen>#eljen> azt irigylem. <#hehe>#hehe>
Még egy utolsó... a monitorok milyenek?
Nehéz ezt jól szimulálni, mert pl a féket sokkal könnyebb keményen nyomni egy 4g-vel lassuló autóban, mint az otthoni cockpiből... valamint a fékerőszabályzás is más, hiszen ha csökken a lassulásnál a nehézségi erő automatikusan csökken a fékpedálra gyakorolt erő is. Szóval tök más érzés "igaziból" fékezni...
Mindegy az osw kormány az király <#eljen>#eljen> azt irigylem. <#hehe>#hehe>
Még egy utolsó... a monitorok milyenek?
1859 volt
Grat latom volt vagy 1500 as sof 😄
bazmeg most esett le , ha leesett
amugy az is a fontossagi sorrend aljan szerepel de rajta van
amugy az is a fontossagi sorrend aljan szerepel de rajta van
A heusikveld pro pedálhoz es osw set hez képest minden más gagyi műanyag fosnak tunik
van fontossagi sorrend egy monitor allvanytol nem fogsz gyorsulni viszont egy jo pedaltol monitortol igen
button boxnak hasznalom 20 gomb ,a 4 billeno kapcsolo abs-tc-bb-map allitasara tokeletes
a heusinkveld pedal tokeletes , magamhoz kepest gyorsultam is de ide kell labizom
a kormany 1000 euroba került plusz ez a rim 250 euro
viszont ez csak feeling ezzel nem gyorsulsz
van fontossagi sorrend egy monitor allvanytol nem fogsz gyorsulni viszont egy jo pedaltol monitortol igen
button boxnak hasznalom 20 gomb ,a 4 billeno kapcsolo abs-tc-bb-map allitasara tokeletes
a heusinkveld pedal tokeletes , magamhoz kepest gyorsultam is de ide kell labizom
a kormany 1000 euroba került plusz ez a rim 250 euro
viszont ez csak feeling ezzel nem gyorsulsz
Most őszintén... ez a mostani jobb? <#fejvakaras>#fejvakaras> ..vagy a direct drive kormányba kellett a pénz? <#idiota>#idiota>
Amúgy meg szabad kérdezni mennyi volt cakk pakk mindennel együtt a kormány összerakása?
(Egyébként minek az a helikopter kijelző ott balra?)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.26. 08:42:18
Amúgy meg szabad kérdezni mennyi volt cakk pakk mindennel együtt a kormány összerakása?
(Egyébként minek az a helikopter kijelző ott balra?)
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2017.01.26. 08:42:18
Igen nekem volt
Nem jól emlékszem, hogy neked volt fanatec clubsport pedálod is? Asszem ráadásul v3?
szar a szemed 😊 mert praktikeres lapszabaszat előtti tarolobol vannak az 500 ft os butorlapdarabok
azokbol van osszelegozva , folosleges dolgokra nem koltok
de lehet a te kedvedert beruhazok egy 3 monitoros allvanyra
azokbol van osszelegozva , folosleges dolgokra nem koltok
de lehet a te kedvedert beruhazok egy 3 monitoros allvanyra
Csak mán csak obi-s furnérlemezre jutott péz szép bútorlap helyett.... 😄 😄 😄
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Addig jó míg van mit elkölteni......
Addig jó míg van mit elkölteni......
nem is értem magam minek a francért költök ilyen szarokra 😄
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.01.25. 19:35:26
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.01.25. 19:35:26
Zoli csak a te kedvedért kipróbáltam ,"nagyon jól használható" xbox controllerrel is.<#hehe>#hehe>
Minden beállítható,az más kérdés hogy én csak viszonylagosan,lassan tudtam a lutus 79-el hiba nélkül körbe menni,Mount Panorama-n,de első próbálkozásra tökéletes volt,úgy hogy még sebességet is váltottam közbe, a rajtnál kuplunggal indultam....<#zavart1>#zavart1>
De gondolom aki profi a controllerek világában leverhet pár kormányost is akár.....
"Kizárólag kormánnyal és pedálokkal játszható, billentyűzettel nem kompatibilis."
Ez csak ennek a mondatnak szólt,kizárólag a pontosság kedvéért.....<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.25. 17:27:48
Minden beállítható,az más kérdés hogy én csak viszonylagosan,lassan tudtam a lutus 79-el hiba nélkül körbe menni,Mount Panorama-n,de első próbálkozásra tökéletes volt,úgy hogy még sebességet is váltottam közbe, a rajtnál kuplunggal indultam....<#zavart1>#zavart1>
De gondolom aki profi a controllerek világában leverhet pár kormányost is akár.....
"Kizárólag kormánnyal és pedálokkal játszható, billentyűzettel nem kompatibilis."
Ez csak ennek a mondatnak szólt,kizárólag a pontosság kedvéért.....<#wink>#wink>
Utoljára szerkesztette: endy papp, 2017.01.25. 17:27:48
Porsche a szimulatorok világába 😄
"Ha az Assetto Corsát a szimulátorok királyának nevezzük, akkor az iRacing a király felett is uralkodó császár. A játék csak PC-n elérhető, komoly szimulátor bajnokságokat szerveznek a használatával, amelyekre igazi autóversenyzők is sokszor beneveznek. Kizárólag kormánnyal és pedálokkal játszható, billentyűzettel nem kompatibilis. Ebben a játékban már nem szerepelnek utcai autók, ahogy a neve is mutatja, kőkeményen a versenyzésről szól. Az iRacing fejlesztői külön megállapodást kötöttek a gyártóval, így várhatóan nagyon pontos adatokat kapnak a virtuális versenyautók fejlesztéséhez, hogy a lehető legélethűbb élményt kapja a jelenlegi 65 ezer állandó előfizető. Első fecskeként a 911 GT3 Cup versenyautó debütál a játékban, még januárban."
"Ha az Assetto Corsát a szimulátorok királyának nevezzük, akkor az iRacing a király felett is uralkodó császár. A játék csak PC-n elérhető, komoly szimulátor bajnokságokat szerveznek a használatával, amelyekre igazi autóversenyzők is sokszor beneveznek. Kizárólag kormánnyal és pedálokkal játszható, billentyűzettel nem kompatibilis. Ebben a játékban már nem szerepelnek utcai autók, ahogy a neve is mutatja, kőkeményen a versenyzésről szól. Az iRacing fejlesztői külön megállapodást kötöttek a gyártóval, így várhatóan nagyon pontos adatokat kapnak a virtuális versenyautók fejlesztéséhez, hogy a lehető legélethűbb élményt kapja a jelenlegi 65 ezer állandó előfizető. Első fecskeként a 911 GT3 Cup versenyautó debütál a játékban, még januárban."
Meg jovohet kedd eppen januar, talan meg meg is jelenhet😄
De az iR-nel nehany het/honap csuszas lazan belefer😉 Ez nem az AC, hogy havonta kidobaljanak 10 Porsche-t 10$-ert;DDD
Talan az adozasi dolgok miatt akadt meg, bar akarmi is lehet a hatterben.
De az iR-nel nehany het/honap csuszas lazan belefer😉 Ez nem az AC, hogy havonta kidobaljanak 10 Porsche-t 10$-ert;DDD
Talan az adozasi dolgok miatt akadt meg, bar akarmi is lehet a hatterben.
Azért most már nincs túl sok nap hátra a januárból...
Gondolok itt ELSŐ SORBAN a 911-re....!!! 😊
Úgy éreztem hamarabb kidobják, legkésőbb hónap közepén. Mondjuk fogalmam sincs miért gondoltam...
Gondolok itt ELSŐ SORBAN a 911-re....!!! 😊
Úgy éreztem hamarabb kidobják, legkésőbb hónap közepén. Mondjuk fogalmam sincs miért gondoltam...
van most esetleg valami akció az előfizu hosszabításra?
illetve lejárt tegnap, szóval újra indítani kéne 😊
illetve lejárt tegnap, szóval újra indítani kéne 😊
!Forza Ferrari!
Kidob a játék net miatt, pipa, kilépek, pipa, van net, pipa, visszalépni nem enged, mert session joined, pipa. Ilyen ostoba szar bugot. Simán befejezhettem volna a versenyt, legalább nem hót utolsóként, de nem, nem enged visszalépni ez a szar. És az egér egy alkatrésze is elrepült, miután becsapódott, és nem találom. Rohadjanakle.
És a fotelt nem is említetted! 😊
iracing the 'real' race.
Telefonról voltam 😊 Nem engedte javítani küldés után 😊
load Celldömölk 😄
Nekem össze van kötve a V2 az üléssel. Fékezéskor előre dől 😄 Gázra meg hátra. Kormányra meg jobbra balra. Vagy nem erről van szó ? 😄 😄 😄 Amúgy pedálbol load Celldömölk, kormányból meg osw. Ez a kettő a legtutibb. Akinek t300 vagy g2x van az már inkább erre gyűjtsön. Sose tud az osw tönkremenni.