25347
-
#23745 Az SR csak a normalis embereket szivatja, es azokat, akik csak korlatozott/ertelmes szamban tudnak versneyezni. Aki ejjel-nappal tolja, az pont leszarja. Es ok bevallalnak, kockaztatnak, megbosszulnak, poenbol lokdosodnek stb. -
mumus70 #23744 Hallod! Már mindennek vége, csorgunk a boxutcán, erre a barom állat fasz kocogtat hátulról B+!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8 X ajándékba! Én nem értem ezeket a büdös gyökér parasztokat, de komolyan!!!!!! -
#23743 Újra porschéztam, ezúttal Road Americába.
Azt hittem otthagynak a fenébe a fél órás gyakorlásommal, de tévedtem :)
-
mumus70 #23742 Hibátlan, semmi okod szégyenkezni, ez is visz a hátán szépen! Én is a ranglétra legaljáról indultam 1986-ban egy MZ ETZ 150-el..... Guruljon az a lényeg, a motorosok jó emberek.... :D Volt egy Honda CB 750-em, amivel a kerületből se mertem kimenni, megállt minden lófaxxtól! :D Aztán egy Kawa LTD 440-em, ami esőben halt meg. Aztán egy Honda CX 500-am, az meg németben lett hengerfejes az autópálya kellős közepén, éjjel kettőkor.... :p Inkább most már a prémium márka..... azt arra csinálták, hogy közlekedjen hiba nélkül a 66-os úton, csak tankolni kell, és egyhuzamban jöhet a 200 mérföld.... -
Egy ilyen funyirom van, ettol agyverzest kapnal:D
500-600-ast akartam (ER5 vagy XT600, persze hasznaltan, 8-10 evest), de sose lesz annyi penzem, igy maradt ez (ez most 15 eves). Persze, nem panaszkodom, jobb mint a semmi, nekem tokeletes.
Mindig beindul, max alapjaratot kell neki imatkozni, de ha elindult, akkor kimegy a vilagbol (csak lassan:P).
Raadasul "keveset" fogyaszt (leszamitva, hogy csopog a benzin a blokkra);D
Utoljára szerkesztette: Alexease, 2017.04.20. 23:42:54 -
mumus70 #23740 800-ig csak a csajok motoroznak...... :D :D Egyébként fasza gépek, karban kell tartani és kimennek a világból is! 120-as utazót kellemesen tudják, 170 körül mennek végre, több nem is kell. Mondjuk én a HD-val 1700-as fordulaton baktatok 130-al, ezek már visítanak 140-nél.... :p -
#23739 En hogy orulnek egy "tucat Suzuki 500-as"-nak:))) -
mumus70 #23738 Erre voltam kíváncsi, köszönöm az intelligens lényegre törő választ! Értem! Ennyi lett volna. -
GeriDoc #23737 Csak hogy lezárjam a farokméregetést.
Zolinak egy OSW-je van, ami gyakorlatilag egy villanymotor. Ha esetleg megzavarodna a vezérlője, és elkezdene pörögni, mint az állat (ugye alapvetően nincs végállása), akkor jön jól ez a vészleállító gomb. Mint egy gyárban. Ipari motor, ipari vészleállító. -
ozoli78 #23736 Aha jaja persze ,tényleg nem hiszed el , hogy nem érdekel az életed.
Nagyon kevés a te életed , hogy elájuljak tőle rossz embernek adod elő magad :D
Azt meg , hogy egy ilyen írásból milyen kép alakul ki valakiről le sem írom mert magyarázkodsz 1 hétig.
Kicsit unalmas, hogy egy párszor amikor felrakok egy videot te tuti találsz valamit amit leolthatsz.
De látom a lelkedbe gázoltam ,ez volt a cél :D
Szerintem hanyagoljuk egymást.
-
mumus70 #23735 Akkor tökéletesen elbeszélünk egymás mellett...... Nem mondanám hogy irigy vagyok, az tény, hogy fingom nincs mi az a gomb, és tulajdonképp pont le is xarom ki hány millás cuccal játszik, és ahoz kell e egy ilyen gomb.... nekem tökéletes a G27 is. Egyszerű poénnak szántam, ahogy Alex vette is, de úgy látszik még vannak vaskalaposok is a mai világban, akik NAV ellenőr szigorúsággal, befeszülve élik az életet.... Arról meg hogy nincs mire verjem magam, mert nincs mögötte semmi, csak annyit, hogy 3 éve, napi 18 órában Forex-el, és Binaris Opciókkal kereskedem, ha egyáltalán tudod mi is az...... rábízom a fantáziádra mennyit keresek...... Az meg hogy mim van, vagy lehetne, az az én dolgom hogy nem baszok ki 2 millát egy csühös kormányra..... Lehetne Hummerem, de csak egy lepukkant 1 éves Leon-al járok, illetve megtehetem hogy mellette nem egy tucat Suzuki 500-as motorom van nyárra, hanem egy 1550-es Amerikai márkával járok..... Nem zabálok kaviárt, viszont imádom a pizzát, viszont motoros találkozókra nem 15.000 forinttal utazom el, hanem 150 E-rel, és inkább eliszom, meg elzabálom, vagy meghívom az egész falut viszkizni..... Szóval ha akarom veszek ilyen buzi nagy piros gombot két kamionnal, bár fingom nincs még mindig mire jó, amire igazából utaltam az eredeti posztommal, csak túltoltad egy kicsit apám...... peace.... -
ozoli78 #23734 Nanee
Pont leszarom mennyit keresel de van egy tippem, az a tapasztalatom hogy pont azok verik így a mellüket akiknek nincs mire. :D
Nem értem ezt de látom , hogy irígy vagy .
Semmi gond nem haragszom :D
-
mumus70 #23733 Most menjünk bele ki mennyit keres? Látatlanban megmondom, nem érsz a nyomomba.... nekem nem kell piros gomb, megvagyok nélküle.... -
mumus70 #23732 -
#23731 Biztos munkahelyen jatszik, az a panic button, ha megnyomja, mindent elnyel a fold es lehet tovabb dolgozni:D -
ozoli78 #23730 te szerintem soha nem tudod meg minek vannak azok a bazi nagy gombok az ilyen kormányoknál :D -
haflac #23729 Van mostanság valamilyen promo kód amivel picit kedvezményesebben lehet lejárt accot újítani? -
twinr #23728 -
mumus70 #23727 Ha azt a bazi nagy piros gombot megnyomod, leáll Paks, vagy indulnak a rakéták Koreába? -
ozoli78 #23726 -
mumus70 #23725 A választék nem nagy, mondjuk a lényeg fent van. Én a SetupSync-et használom, töménytelen anyag fent van rajta akár évekre visszamenőleg is, mondjuk sokra fail-t jelez a régebbiek közül. Nem utolsó sorban egy gombnyomás és bent is van a játékban.... tökömse másolgat mappák tömkelegét nyitogatva.... lustus hungarikus vagyok.
Utoljára szerkesztette: mumus70, 2017.04.17. 00:14:08 -
#23724 Ezt eddig nem is néztem, hogy ilyen jó kört mentem :D
Egyébként a VRS-es setupot használtam amit Rens Broekman csinált. Innen lelehet tölteni (csak regisztrálni kell):
https://virtualracingschool.appspot.com/# -
zimapeti #23723 Na jó, 6 helyet tévedtem:) Amikor néztem még 30. voltál
Ez a 35kb-os képméret pont olvashatatlan:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: zimapeti, 2017.04.16. 21:52:25 -
#23722 Nem tudom. Viszonylag gyorsan tudok alkalmazkodni egy kocsihoz és szeretek mindenfélével menni :)
Azért a top30 az kicsit erős első pár körbe, de ha ráfekszek (most a raceroom WTCC 16-ra feküdtem rá és hát nem 3 kör volt mire befértem a top10-be hanem kb 100x annyi :D) akkor elérhető top10 bizonyos autókkal.
Az a baj amúgy hogy nagyon lusta vagyok így ráfeküdni valamire, mert utána tudom, hogy meg fogom unni :D
Azt még hozzáteszem, hogy a sok gyakorlás a setupolás miatt kell. Amúgy hamar el tudom érni a határaim, idő tekintetébe.
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.04.16. 21:16:17 -
zimapeti #23721 Norbi, te ezt hogy csinálod? Szinte az összes szimben ott vagy a toppon, mész egyet mecivel, aztán három körre beugrasz porschézni, persze a háromból a harmadik kör már top 30-as idő Aztán kicsit RR, RF2, AC, kihagytam valamit? És ez csak egy napod.
Bocs, csak irígykedem -
#23720 az szép -
mumus70 #23719 Gyerünk tovább, egyenlőre a 2000 a cél, aztán meglátjuk! :D
-
mumus70 #23718 Tipikus! Én azért sem lépek le a gázról, majd a másik! És mindhárman nem léptek le....... :D :D :D Én ilyenkor már rutinból satufék, és páholyból végignézem ahogy lemészárolják egymást! :D :D De szép volt, kimaxoltad a helyzetet. :p -
#23717 Ezen a versenyen szereztem eddig a legtöbb pontom Iracingbe (197-et) úgy, hogy csak 7. lettem :)
Strength Of Field 4223 volt.
19:51nél majdnem rosszul végződött a futam :D
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.04.14. 21:04:14 -
twinr #23716 Amerikában minden az élvezetekről szól! :)
De fél óra után dög unalom az egész....
Utoljára szerkesztette: twinr, 2017.04.14. 07:00:03 -
mumus70 #23715 Realban ezek simán ki tudnak repülni a kerítésen ám! :D :D :D -
ozoli78 #23714 Kurva jó :D
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.04.07. 20:46:12 -
mumus70 #23713 -
mumus70 #23712 Miért? V8-ban hogy szoktak védekezni?? :D :D Libasorban? :D :D Marha..... -
Morgolodo #23711 Ja! Azt hitte, hogy majd jobbra tartasz. -
#23710 Kösz :)
Ezt írta nekem vissza aki kilökött "didn't expect you to defend, sorry, not used to euros"
Magyarul nem számított rá, hogy védekezni fogok és nincs hozzászokva az európai stílusú versenyzéshez (emberünk Australia/NZ régióból nyomult) :D -
mumus70 #23709 Brutált mentél, grat! Rémisztő néha ahogy a fal felé korrigálsz a kormánnyal 10 centire tőle.... :D Az ilyen kilökésekre szoktam volt azt mondani, hogy van akivel faszán lehet fair módon csatázni az elvárható magatartással, van aki partner hozzá, és van aki lúzer, és lexarja az X-eket is, mert fingja nincs a manőverekről, előzni akar akkor és ott, mindenáron! :p -
#23708 Most túléltem a versenyt, viszont 2 körrel a vége előtt kilöktek, mert nem számított rá, hogy védekezni fogok. Bravo :D
-
#23707 mondjuk az is igaz :D, bár B-ben vagyok, lerontani azért nem akarom :D -
ozoli78 #23706 Oval sr t ki nem szarja le ? :D