iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
majd a hét második felében tolom én is. 😊
jött 4 GB ram, kiv leszek, hogy megy majd. következõ hónapban még veszek 4-et, aztán az már majdcsak elég lesz mindenre. 😊
lac coo: kormányról majd vélemény meg minden 😊 thx 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Igaz nem volt valami kemény a mezõny (1974-es Field), de a gyõzelem akkor is gyõzelem 😄
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu
Még Summit-on sem, pedig az elég brutál. Aszongyák, hogy ha benne hagyod a cappet, akkor jobb mint anélkül.
Szerk: jóó oké, most néztem hogy van fps limit '95' bepipálva 😄 , minden maxon van, kivéve valami uncompressed car textures.
http://www.f1-info.hu/
illetve nehogy már X idõ után egyszercsak betoppannak, hogy tessék itt a termék 😊))) Mivel csak a nagy csend volt, joggal gondoltam, hogy vagy nem kapták meg a rendelést, vagy nem foglakoznak vele, akármi .....😊
Vagy rosszul gondolom ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az történt, hogy rendeltem kormányt egy cégnél de egy hétig kussoltak semmit nem írtak, majd ma benyögték, hogy holnap délután valszeg megvan a cucc! Visszaírtam, hogy most már nem kell, hisz közben máshol berendeltem, õk hozták is rendesen...
Nem kéne valami megerõsítést kérniük ilyen online rendelés esetében mielõtt tényleg megkezdik a beszerzést?Ipopn mindig felhív elõtte ...
Hisz olyan adatokat adok csak meg ( név, cím ,telefon, e-mailcím...) amit kb tucatnyi ember ismer ...
Amit a videokartya es/vagy a memoria izombol megold, azzal nincs gond, 500 fps😊)) De ha mar szamolnia kell, ott elhal😊
Ha minden maxon van, egyedul tokeletes. Online is max, kiveve az arnyek, es ugy mar boven jo. Cockpitbol ugy sem latom az arnyekokat😊
Remelem azert foglalkoznak vele - eleg sok a panasz a forumokon -, es kigyogyulnak ebbol a "public beta" fazibol (nem csak render, lassulas, hanem az eleg sok hianyossag miatt is).
Valamint azt vettem észre minél több replay van a meoriában annál nehezebben veszi a fraps ...
Mission Impossible 2010: PRO Class
1-3 embert mindig hozok rajtnál ...
A vegen mentem is 2 kort, csak az erzes miatt, igy is -9 kor hatrany, -80iR, de legalabb kaptam 0.02SR-t😄DDD
A másodikkal nagyot csatáztunk aztán sikerült csattannunk, én továbbmentem õ nem tudott<#nemtudom>#nemtudom>
Szal majd holnap meglátom milyen 😊)))
egyébként nem sokkal jobb a Skippyvel a helyzet... eddigi legnormálisabb mezõnyöm talán advanced soltice-ban summit/jeffersonon volt, de summiton skippivel simán bejött mellém 3-as kanyarban kívülrõl (olyan, akivel a végén a best lapunk tizedre azonos volt kb.), a lekörözött meg dettó simán nem akart elengedni, pedig abban a gyengusz mezõnyben még a gyõzelem is meg lehetett volna. 😊
ami szomorú a dologban, hogy sajnos gyakorolni, gyakorolni kéne, hogy eredmény legyen, de az elõbbi híjján marad a funra hajtás.
Endure, in enduring grows strong...
Mission Impossible 2010: PRO Class
A legtöbben nem direkt mennek neked, csak nincs türelmük és/vagy bénák.
Nem merek majd ide feljönni 😄
Talan nehany honap mulva a problemasabb emberek lenyugodnak vagy megunjak es elmennek.
Hiába, nekem csakis a privát szerverek jelentenének megoldást, igaz ott idõhöz van kötve, de legalább senki nem gyilkolja le a másikat hisz ismerõsök ...
De a Skippy-ben sokkal tobb az urido, mivel sokat szamit az autobeallitasa, es tobbet lehet nyerni a durva visszavaltasokkal, driftelessel, nagyivu korbecsusztatasokkal.
Meg talán lesz új kormányom is, több helyen is le van adva az elõrendelés, értesítenek ha lesz .. Bár látom IPON újból kirakta kínálatba ...
Pl. ha nagyivu, gyors kanyarban melled megy belulre, kicsit meglok, akkor kap x0-at a lightos utkozesert, te meg elhagyod a palyat, korbefordulsz es falnak mesz (x4)😊 Raadasul a versenynek is lottek😉
De hasonlo, ha valamelyik utkozik, kilok valakit, de ugyanugy visszamegy a palyara es korhatranyban eroszakosan tovabb csatazik😉 Mivel vegigmegy, meglesz a megfelelo kanyarszama az SR-hez.😊
De ez lassan mar olyan mint az LFS, ahol 6 eve 1 palyan 1 autoval nyomylnak😉 Itt is Lime Rock vs. Solstice, napi tucatnyi futam, hetek ota😊 Hol erdekli a +3.0 SR?!😊
Minden egyes versenyen beleszaladok satufékkel (mintha rontanék) az elsõ sorba 😊))
Talán egyszer észbe kap az iR, mást nem tehetek az igazamért 😊))
Egy embert lerajtolok, egy másikat szépen megelõzök az elsõ körben, erre egy kicsúszó autó miatt bukom az elsõ helyem késõbb... Ezzel nincs is semmi baj ... De hogy utána úgy próbál leelõzni a mögöttem lévõ 10 kör után ,hogy külsõ íven lehetetlenül mellém áll, majd simán oldalba lök és én esek ki az már elég gáz ....
Az a baj, hogy SR ide vagy oda, olyan rohadt könnyû összeszedni, hogy minden egyes versenyen van tíz ember aki õrült módjára kockáztat, mert bõven van SR pont 😞((((
Szerintem ez a rendszer nagyon nem jó, csak idegesíti az embert, legfeljeb ba nagyon bénákat szûri ki .
G. Huttui @ VIR GE
Nem egyszerû ahogy körbecsússza az éles jobbost a tölgyfánál.
aztán hogy különbõzõek-e az alap beállítások azt már nem tudom 😊)
www.smart-bus.hu
Játékvezérlõk, settings, pedals reported majd a combined fül elõl vedd ki a pipát...
www.smart-bus.hu
Nekem Logitech Driving Force EX kormányom van, de egyszerûen nem tudom beállítani a pedálokat. A féket és a gázt is egy pedálnak látja... Mit kell beállítani még?
www.smart-bus.hu