iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
szecsi felvetette mekkora marha vagyok, hogy kiadok ennyi zsét a raplya miatt. nos nem, vistára akarok váltani, minden program megy az alatt ami kell. és a multimédia szerkesztés miatt kell a sok ram. 😊 ugyhogy még mielõtt hülyéznétek 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

symbol
Jacques Villeneuve tuti õ? elég szarul tolja 😄

symbol
grat 😄 én meló, pálya-tanulási és Vista 64 telepités közepette leszek este megint 😊
majd a hét második felében tolom én is. 😊
jött 4 GB ram, kiv leszek, hogy megy majd. következõ hónapban még veszek 4-et, aztán az már majdcsak elég lesz mindenre. 😊

lac coo: kormányról majd vélemény meg minden 😊 thx 😊

Na végre ismét sikerült egy Skippy gyõzelmet bezsebelni, így délelõtt valami egyszerûbb a helyzet.
Igaz nem volt valami kemény a mezõny (1974-es Field), de a gyõzelem akkor is gyõzelem 😄

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Alexease
Cappet?!😊
Nemtom Alex. Sztem te már halálra gyógyítottad a kicsikét 😄. Nekem minden maxon van (1650x1050, full AA), és megy, ahogy kell, verseny alatt sem volt még 45 fps alatt.

Még Summit-on sem, pedig az elég brutál. Aszongyák, hogy ha benne hagyod a cappet, akkor jobb mint anélkül.

pointer4
Ha jól emléxem ugyan olyan gépünk van kb. Nekem ugyan sosem megy fel 95 fps felé, de 70 alá se jön le. Mit állítottál ? 😊

Szerk: jóó oké, most néztem hogy van fps limit '95' bepipálva 😄 , minden maxon van, kivéve valami uncompressed car textures.
Cowek
Hát elég necces... szerintem is kell megerõsítés... engem még egy xenon égõ miatt is felhívtak hogy biztos-e.

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Vagyis két okból gondolom , hogy kellene kérniük megerõsítést. valós-e a rendelésem ( nem csak szívat valaki ...)
illetve nehogy már X idõ után egyszercsak betoppannak, hogy tessék itt a termék 😊))) Mivel csak a nagy csend volt, joggal gondoltam, hogy vagy nem kapták meg a rendelést, vagy nem foglakoznak vele, akármi .....😊

Vagy rosszul gondolom ?

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Na errõl ki tud valamit?:

Az történt, hogy rendeltem kormányt egy cégnél de egy hétig kussoltak semmit nem írtak, majd ma benyögték, hogy holnap délután valszeg megvan a cucc! Visszaírtam, hogy most már nem kell, hisz közben máshol berendeltem, õk hozták is rendesen...

Nem kéne valami megerõsítést kérniük ilyen online rendelés esetében mielõtt tényleg megkezdik a beszerzést?Ipopn mindig felhív elõtte ...

Hisz olyan adatokat adok csak meg ( név, cím ,telefon, e-mailcím...) amit kb tucatnyi ember ismer ...

Alexease
Eleg keveset piszkaltak bele a kodba, igy pl. a 4 magot sem hasznalja normalisan (szinte sehogy😄). De pl. a stencil kezelese is elege fapados lehet😉
Amit a videokartya es/vagy a memoria izombol megold, azzal nincs gond, 500 fps😊)) De ha mar szamolnia kell, ott elhal😊

Ha minden maxon van, egyedul tokeletes. Online is max, kiveve az arnyek, es ugy mar boven jo. Cockpitbol ugy sem latom az arnyekokat😊

Remelem azert foglalkoznak vele - eleg sok a panasz a forumokon -, es kigyogyulnak ebbol a "public beta" fazibol (nem csak render, lassulas, hanem az eleg sok hianyossag miatt is).
lac coo
Fene sem érti ezt a játékot.. néha kanyarban nekem is beremeg rendesen, és néha kihagy a kormány, nem csak hogy megáll a képen de nem is vesz semmit azokban a pillanatokban, volt, hogy hiába váltottam pont akkor, semmi nem történt ...

Valamint azt vettem észre minél több replay van a meoriában annál nehezebben veszi a fraps ...

petesilver
Azért én tökön szúrnám magam, ha olyan vasam lenne, mint a tied, aztán szaggatna nekem a királygame! A GP2 miatt vettem anno gépet, még aznap visszavittem, mert nem ment raja otthon a játék. Elismerték, hogy ez valóban nemmegy, de ne játszak akkor vele. Mondom jó vicc, ezért vettem! 😊 azok a a 90-es évek! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

lac coo
Nem tom, ebben a játékban mindenki elalszik, legalábbis itt a darálóban ! 😊)
1-3 embert mindig hozok rajtnál ...

petesilver
Az sr vadász mindenedet! 😄

Cowek
Ezt azért ahogy elnézem az egész mezõnyt lealázó rajt volt :-)

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Ez nem jott ossze😉 Mar megint szaggatasos gyikom volt:/ De legalabb a fel ora alatt tudtam tesztelni, ki be leptem ezerszer - biztos orultek neki😊))) - es kikiserleteztem😊 A pit-ben 250-300 fps, ha meg kimegyek a palyara, meglatok 1-1 autot vagy egy kanyart akkor meg 15fps😄 Arnyekot kikapcsolva a pitben 350-400 fps, a palyan mar hasnalhato 150-200😊))
A vegen mentem is 2 kort, csak az erzes miatt, igy is -9 kor hatrany, -80iR, de legalabb kaptam 0.02SR-t😄DDD
lac coo
<#eljen>

Pukkandur
Megvan az elsõ gyõzelmem, bár nem túl erõs mezõnyben de akkor is<#eplus2>
A másodikkal nagyot csatáztunk aztán sikerült csattannunk, én továbbmentem õ nem tudott<#nemtudom>

lac coo
8-kor én is megyek mégegyett, mert az elõbb nem engedett vissza a pályára a videozás után 😊))

Alexease
<#eljen><#zavart1>
En majd most 8-kor megyek egy Skippy, meglatjuk mi lesz😊)))
lac coo
Szokásos jó rajt után elsõ kör végén beszól anyósom, hogy valami fájása van, rögtön mentem is a korlátnak 😊))))

lac coo
Elméletben van DF GT-m, csak basztak telefonon értesíteni, hogy menni tudjak érte, mail jött hogy elhozhatom, de az már csak holnap lesz ...
Szal majd holnap meglátom milyen 😊)))

Alexease
Nyugi, a Skippy-ben sem mindenki ufo, azert eleg "szeles" a mezony. Foleg nem hosszutavon, azert felora verseny az eleg hosszu hibanelkul. Sajnos mar elcsesztem, TT-nelkul kellett volna indulni versenyen, de majd meglatjuk. Talan igy is a vegere tesz (az ido miatt valoszinu😄D), aztan lehet feljonni a kozepere, elejere😉))) Majd jovoheten futok 1 versenyt, aztan kiderul😉
lac coo
Ezért vagyok el én itt a darálóban, legalább néha odaférek a moslékos vödörhöz ! 😄DD

Alexease
Koronkent😊 A TT amugy feloras😉
lac coo
Körönként vagy 15 perc alatt ? 😊

Alexease
Mentem egy TT-t Skippy-vel, de majd' 10 masodperccel mennek jobb idot a topkategoriasok😉)) Valszeg itt is majd csak megorokolni tudom a jobb poziciot. De itt tuti, mert el lehet dobni nehany helyen😊
sajoati
ez a VIR East nem egyszerû feladvány, rl elég félelmetes lehet, akkorákat lehet róla repülni... 😊

egyébként nem sokkal jobb a Skippyvel a helyzet... eddigi legnormálisabb mezõnyöm talán advanced soltice-ban summit/jeffersonon volt, de summiton skippivel simán bejött mellém 3-as kanyarban kívülrõl (olyan, akivel a végén a best lapunk tizedre azonos volt kb.), a lekörözött meg dettó simán nem akart elengedni, pedig abban a gyengusz mezõnyben még a gyõzelem is meg lehetett volna. 😊

ami szomorú a dologban, hogy sajnos gyakorolni, gyakorolni kéne, hogy eredmény legyen, de az elõbbi híjján marad a funra hajtás.

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
A leg dühítöbb a merész bénákban, hogy körönként kap fél másodperc környékén, de ekötte egyszer ronts, vagy ütközz de pályán maradsz, amint utolér beszúr bárhova, erõlködik, aztán tuti eldobom mögötte, mert még hozzám képest is idióta íveken megy ritmustalanul, leghülyébb helyeken fékezve-csúszva. Ez benne a legrosszabb, sokkal lassabb, de vérszemet kap, és borzasztó dolgokat mûvelnek. Hát a Skippi nekem is nehéz dió lesz, asszem ha megtanulok körbeérni, ott fogok sr-t gyûjteni, mert rajt után nem fogom látni a mezõnyt, az tuti! 😄

Ugyan, privát ligában annyi a különbség, hogy ismeröst szidsz, nem ismeretlent.

A legtöbben nem direkt mennek neked, csak nincs türelmük és/vagy bénák.

pointer4
Én már elõre félek - ha lesz ilyen - majd veled menni. Mi lesz ha véletlenül elfékezem magam egy icipicit, -ami amúgy üres úton menthetõ lenne, de te ottleszel - és kicsúszol miattam ?
Nem merek majd ide feljönni 😄
Alexease
A privat szerver maceras az auto- es palyavalasztas es foleg az idobeosztas miatt.

Talan nehany honap mulva a problemasabb emberek lenyugodnak vagy megunjak es elmennek.
lac coo
Igen jól mondod: ha egy hajszálnyival gyorsabb nálam , azonnal és könyörtelenül el akar menni mellettem pedig nem tud ! De azért beszúr legfeljebb kilök, az õ lekiismerete tiszta mert hiszen feltartottam 8 szerinte ) 😊))

Hiába, nekem csakis a privát szerverek jelentenének megoldást, igaz ott idõhöz van kötve, de legalább senki nem gyilkolja le a másikat hisz ismerõsök ...

Alexease
En ritkan megyek versenyt - ezen a heten meg egyet sem futottam😊 - de a Skippy-ben kevesebbnek tunik az orult😉 Ami arra is jellemzo, hogy aki gyorsabbnak erzi magat (vagy gyorsabb is), az azonnal el akar menni meletted, lenyegtelen mennyi a kulonbseg. Vagyis a vedekezes veszelyes, mert feltartasnak veszik😊)))))

De a Skippy-ben sokkal tobb az urido, mivel sokat szamit az autobeallitasa, es tobbet lehet nyerni a durva visszavaltasokkal, driftelessel, nagyivu korbecsusztatasokkal.
lac coo
Pontok engem sem érdekelnek inkább a verseny ....Tényleg muszály lesz átmennek Skippire ( fõleg ha már megvettem 😊)), csak gyakorolni kéne vele, mert bevallom férfiasan nekem kicsit nehéznek tûnik így elsõre ! 😊))
Meg talán lesz új kormányom is, több helyen is le van adva az elõrendelés, értesítenek ha lesz .. Bár látom IPON újból kirakta kínálatba ...

Alexease
Szerintem a "bator emberek" nem foglalkoznak az SR-rel, nem is gyujtogetik, egyszeruen a rengeteg versenybek koszonhetoen, hiaba tornek zuznak neha, megis "magasan" tartjak.😊

Pl. ha nagyivu, gyors kanyarban melled megy belulre, kicsit meglok, akkor kap x0-at a lightos utkozesert, te meg elhagyod a palyat, korbefordulsz es falnak mesz (x4)😊 Raadasul a versenynek is lottek😉

De hasonlo, ha valamelyik utkozik, kilok valakit, de ugyanugy visszamegy a palyara es korhatranyban eroszakosan tovabb csatazik😉 Mivel vegigmegy, meglesz a megfelelo kanyarszama az SR-hez.😊

De ez lassan mar olyan mint az LFS, ahol 6 eve 1 palyan 1 autoval nyomylnak😉 Itt is Lime Rock vs. Solstice, napi tucatnyi futam, hetek ota😊 Hol erdekli a +3.0 SR?!😊
lac coo
Mondjuk javítana a helyzeten, ha SR-t csak versenyen lehetne gyûjteni, legfeljebb mikor vészesen alacsony akkor adna valami nagyon keveset, tt- vagy q-n .Kezdetben ez is gondolkodásra bírná a sok bátor embert 😊))

lac coo
Úgyhogy tüntetõleg most addig bunkózok versenyen amíg van tartalék SR 😊)))

Minden egyes versenyen beleszaladok satufékkel (mintha rontanék) az elsõ sorba 😊))
Talán egyszer észbe kap az iR, mást nem tehetek az igazamért 😊))

lac coo
Remélem lesznek privát szerverek, mert ez így rohadt idegesítõ ...
Egy embert lerajtolok, egy másikat szépen megelõzök az elsõ körben, erre egy kicsúszó autó miatt bukom az elsõ helyem késõbb... Ezzel nincs is semmi baj ... De hogy utána úgy próbál leelõzni a mögöttem lévõ 10 kör után ,hogy külsõ íven lehetetlenül mellém áll, majd simán oldalba lök és én esek ki az már elég gáz ....
Az a baj, hogy SR ide vagy oda, olyan rohadt könnyû összeszedni, hogy minden egyes versenyen van tíz ember aki õrült módjára kockáztat, mert bõven van SR pont 😞((((
Szerintem ez a rendszer nagyon nem jó, csak idegesíti az embert, legfeljeb ba nagyon bénákat szûri ki .

Egy kicsit sem alien VIR GE kör:

G. Huttui @ VIR GE

Nem egyszerû ahogy körbecsússza az éles jobbost a tölgyfánál.

Vadonatúj Skippymmel lehet hogy még ezen a héten nem versenyzek. Ez a VIR East elég kemény egy pálya, különösen egy magamfajta Skippy-újoncnak. Még az autóval is ismerkedek. Egyelõre örülök neki, hogy time trialon 5 kört tudtam menni kicsúszás nélkül, és a legjobb 3:03 lett. Hétvégére le kéne menni 3 perc alá...

lac coo
Szerintem is jobb az egyensúlya, még default setuppal is, én azzal használom.
aztán hogy különbõzõek-e az alap beállítások azt már nem tudom 😊)

Ok! Kössz a tippeket... 😊

Jól érzed, de sztem nincs más fizika csak annyi van, hogy az advanced soltice-t be lehet állítani semlegesre a guminyomással is, a rookie soltice meg alulkormányzott. Az alulkormányzott autóval az a baj, hogy ha az ember nagyon üti, akkor elindul a hátulja, de hirtelen ám. <#szomoru1>

<#nevetes1>

www.smart-bus.hu

pointer4
Vaagy vedd le az 52-es hóbakancsot 😄
Szia!

Játékvezérlõk, settings, pedals reported majd a combined fül elõl vedd ki a pipát...

www.smart-bus.hu

Üdv!

Nekem Logitech Driving Force EX kormányom van, de egyszerûen nem tudom beállítani a pedálokat. A féket és a gázt is egy pedálnak látja... Mit kell beállítani még?

Cégünk mindig az ön rendelkezésére áll Uram. 😄

www.smart-bus.hu