25347
  • petesilver
    Lagunán nem hozott még áttörést a G25 :( Eleinte döbbenetes volt a próbálkozások során, mit lehet művelni vele, aztán ahogy szoktam hozzá, úgy butultam vissza a szokott rossz ritmushoz, így kis idő elteltével dettó ugyanazok a körök jöttek, mint Momoval, dacára a sokkal jobb féknek, és kormánynak. Mondjuk még nem szoktam meg teljesen. Aztán hajnalban Hazsonak átküldtem 2 kört, nézze már meg, hol van igazán nagy hiba benne. Válasznak küldött 2 1:47:eleje körüli replayt. Hát döbbenetes a különbség, én ahhoz képpest rizikó nélküli koradélutáni sétakocsikázok a 49 feles környéki időimmel. És ezt Hazso álmosan, lefekvés elött csak a kedvemért! :)
  • petesilver
    Ezzel több gondom is van. A legfontosabb, hogy egyáltalán nem érzem ezt a kütyüt. Ólomlábaimnak túl szűk az a tartomány, ahol játszani lehet ezzel, ergo ha túl lassan csinálom azért pörög, ha túl gyorsan azért. Van még egy ritkán előforduló verzió, hogy szimplán lassan, de sikerül. Ami az igazán aggasztó, hogy nagyon jó a G25, precíz, meg olyan dolgokat el lehet vele tolni stabilan rizikó nélkül, amit szinte lehetetlen volt Momo-val, de. Egyszerűen kanyar közepétől nem érzem vele az autót. Nem érzem a kormányon, ha gond van, ha megindul az autó, és azt se érzem, mennyire van gond, mennyi korrekció kéne. A Momo ebben jobb volt valahogy. Akárhogy, akármit állítok, ezt nem tudom belevarázsolni a G25-be :( Ez a rázás is olyan. Momonál volt egy állapot, ahol már tűrhetően rázott csak a kormány, de még érezhető volt az autó, ez G25-nél még eddig nincs.
  • pasztor
    a skippy trükkje (vagy átka) az, hogy ha elveszed a gázt, akkor elkezd csúszni a hátulja. vagyis kanyarba befelé mindig kell egy picit gázzal egyensúlyozni (vagy épp nem, ha be akarod csúsztatni), ha pedig túl sokat csúszik, egy finom gázadás faszán megfogja.

a faterom öreg 120L skodája pont így viselkedik, persze hangyányit kisebb tempónál. :D

nemtom, lehet hogy a skippy nyílt differenciállal van szerelve (legalábbis GPL-ben a nyitott diffi csinálta ezt), a legtöbb versenyautó viszont zárt diffivel megy, ami pont fordítva csinálja, lehet ezért hihetetlen neked.
  • pasztor
  • petesilver
    Ti, akik ezzel a virsligumis nehézseggű förtelemmel mentek a legtöbbet szinte, segítsetek nekem lécci. Hogy van beállítva a kormányotok rá? ha 8-as vagy nagyobb FFB-t rakok rá, akkor ugyan érzem az autót, de szétrázza még a vállamat is a fogalmamsincs mi által generált rázkódás. Ha leveszem 4 alá, akkor meg érezhetetlen az autó mozgása, bár nem ráz legalább. Nem találok középutat. Kedvem lenne eladni a lakást, kimenne egy skippy suliba, és megtapasztalni élőben milyen is, mert egyszerűen nem hiszem el, hogy egy ilyen lassú kis valami ennyire ideges és hirtelen viselkedésű förtelem. Képetelen vagyok elhinni, hogy gyártottak egy olyan versenyautót, ami halálra szivatja azt, aki benne ül.
  • petesilver
    :) Ez nagyon jóóó! :) Radical Silverstone fórumon találtam, hogyan tanuld meg Silverstone-t :)

(1) Do lap
    (2) Look at Shawns replay
    (3) Re-do lap attempting to replicate Shawns awesomeness in one corner + hoof it into a wall
    GOSUB greaving
    (4) Goto (2) *

GREAVING
    Blame the steeringwheel or the cat. Swear spit and kick something
    RETURN
  • lac coo
    Nekem az időközbe megszűnt kártyámról szerette volna levonni egyszer, persze nem sikerült neki, cserébe volt egy ingyen hónapom :)))
    Pedig a lejárat dátumát meg kell adni, de elfelejtette a rendszer . ....
  • VO101 tvr
    Azért, hogy ha később elfelejted az automatikus előfizetésmeghosszabbítást törölni, tudjon majd levonni :D
  • NIBI
    Ha úgyse von le semmit, akkor minek kéne rajta lennie valamennyinek?
  • Toya
    Neeeeem, csak van valami anyag amire szükségem lenne viszont boltban nagyon drága. Ilyen csarnokok építésénél viszont általában hegyekben áll :D
  • Alexease
    Epitkezel?!:)
  • Horseface
    Csak olyan bankkártyát fogad el amin van is valamennyi lóvé.
  • Toya
    Teljesen eltérnék egy kérdés erejéig a témától.
    Van olyan köztetek aki az építőiparban dolgozik és üzemcsarnokok és más hasonló épületek készítésében vesz részt és esetleg hozzá is fér bizonyos anyagokhoz olcsón?

:P
  • petesilver
    Hja, de úgy látszik te sem érted ! Tudott volna róla fotót küldeni!! :))))))
  • mag1c
    Hülyeség is lett volna megvenni 41ért ha az új 50
  • petesilver
    Mese a G25-ről, avagy mi is a baj itthon az emberekkel?

Akartam venni kormányt, találtam 2 hirdetést. Az egyik 41900, GTA5.höz vette a srác, de állítólag öregszik, meg nagy helyet foglal, így eladó, alig használta. Árból nem enged, mert szinte új, de képet küld, ha akarok. Majd amikor írtam megvenném, mikor tudom átvenni, semmi válasz 2 napja. Másik használtan 40000. Érdeklődő levélre köszönés nélkül egy rövid üzenet, még meg van, majd szerdán jelentkezik. Újabb levélre válasz, átlagosan használt, lehet pénteken pesten jár. Azóta se hallottam felőle. A hirdetések még nem törlődtek. Amit nem értek, ha el akar valaki adni valamit, mitől vezérelve csinálja ilyen rosszul? Szóval végül hagytam az egészet a francba, és megrendeltem zsírújan, garanciával az ipon-ból 50260-ért. Aztán ők meg kezdenek a kormányukkal amit akarnak.
  • mag1c
    Megvan kösz.
  • Smici1985
    Hellosztok!
    Olyan problémám van, hogy az 1 hónapos ingyen teszteléses cuccot nem tudom előfizetni. Pedig meg van mnden ami kell.
    Állandóan ezt írja ki. Tegnap is próbáltam egy párszor.

System Error

We are having technical difficulties processing your order. Please go back and confirm that your order information is correct. If you continue to receive this message, please try placing your order again later.

Click here to return to the order page.

Mi a hiba? Mit csináljak?
  • pasztor
    Ja, defekt volt.
  • petesilver
    Az iRacing fórumon olvastam eddig erről, ott volt ilyen. De talán itt is járt már így valaki. De tuti defekt volt. Verseny után nem nézted meg a replayben?
  • VO101 tvr
    Tegnap este lenyomtam egy futamot Mazdával. 3 körrel a vége előtt jobb hátsó defektet kaptam. Eddig még sohasem volt ilyen. Nem is tudtam, hogy ez is benne van a játékban. Rendesen hallatszott a "dobolós" hang, és utána a boxban javítás után jó lett az autó. Ez más nem lehetett ugye?
  • pasztor
    "Na és??? Főzni se tudok!"

Ez mekkora!
  • lac coo
    Netkar-t kénytelen voltam feltolni 1680-ba mert nem tudtam elolvasni a kijelző feliratait ! :)))
  • Alexease
    Azert ez felig-meggig ponen volt:) Termeszetesen, azert latni a kulonbseget, eleg erosen, de elsosorban inkabb a felbontasnovekedesnek koszonhetoen. Az a minimalis pixel elmosas/atlagolas meg jot is tesz:)))

Igazabol, max-on futtatnam (1680x1050-ben, vagyis nativban:D), de sokszor lusta vagyok ide-oda allitgatni (foleg, hogy ki-be kell lepkedni:P). Persze, a video is szebb lenne, ha max felbontason vennem fel, de hat brutalis file-meretek, rengeteg renderelesi ido, mar igy sincs sokszor turelmem kivarni, nem hogy fullextraban:) Youtube-ra meg eppen jo az 1280x800, mert oda ugyis megvagom 1280x720-ra, ott az a normal felbontas;)
  • petesilver
    Hát ha nő lennél, és még főzni is tudnál a mostani tudás mellé, elvennélek! :D Na ki is próbálom akkor! :) Amúgy egy autó hátsó ablakában láttam a minap egy tanulóvezető nő rendszámtábláján a következő feliratot: Na és??? Főzni se tudok! :) Hazáig vigyorogtam rajta :)
  • Alexease
    Az enyem meg a normal 1680x1050-es (16:10-es). Es szo szerint, kit erdekel a nativ felbontas?!:)))

OK, technikailag valoban korrektebb nativban futtatni, de: egy dinamikusan skalazott grafikai megjelenitesnel, minden pixeleben folyamatosan mozgo, valtozo (75fps) kepnel, ha valaki megmutatja nekem, hogy melyek pontosan azok a pixelek (~31%/sor), amelyek extra/intrapolalva vannak, annak neki ajandekozom a monitorom;))))

Termeszetesen desktop alkalmazasokban, "statikus" programokban, fotofeldolgozas, 3D alkalmazas, filmvagas stb. nativ felbontasban van:) De nem azert mert nativ, hanem mert az a legnagyobb felbontasa (ami raadasul az 1:1 is:PPP):))
  • petesilver
    Alex, a te monitorodnak 1280*800 a natív felbontása, vagy nem, de kit érdekel?
  • petesilver
    Mi van Alex? Kávéztál? 8D
  • petesilver
    Fuss Forest! Fuss! :)
  • Alexease
  • viziloitato
    Oké! Szólj, ha már mennem kell! :D
  • Cowek
    NOD 4.0 volt a lassulás oka... de legalább nem jelöli vírusnak...
    Megpróbálom beállítani hogy védelem mellett is gyors legyen.
  • mag1c
    Hol lehet állatni fps-t?
  • Alexease
    Most poenbol megneztem, Barber-en, TV-cambol:) De igy mar kezdenek besipolni a "tranzisztorkok" a kartyan (alapbol korlatozom 75fps-re, ami nalam a vsync):)
    Az elozo kartyat is valoszinuleg en egettem le, mert sokat palyaeditoroztam, ablakban (ott nincs vsync), es mivel nem volt semmi a palyan (egy lapon 1 kocka), igy 3-5000 fps-t tolt ki magabol:DDDDDD

• Alexease
    Ja, es hogy rohogtek rajta, amikor elment fuvetnyirni:)
  • Alexease
    Amennyit a geped bir (nalam az elozo kartya +300fps-t is kitolt az iRacing-gel:D);) Ha meg be van kapcsolva a VSYNC es/vagy az fps korlatozas, akkor meg annyi;)
  • JuanG
    király hogy mutattak még az Indycar 1 -ből is :DD
  • Alexease
    A FRAPS igazabol nem nagyon tomorit (talan 5:1), vagyis proci nem nagyon kell neki. Kell, de nem az az elsodleges;) Inkabb az adatatviteli sebesseg (busz, memoria) es annak a kiirasa szamit (HD). En 1280x800-ban veszek fel, 50fps-sel. Igy percenkent 1,6GByte-ot ir ki, ami eleg szep mennyiseg. Nem art, ha a cel meghajton van eleg hely, de foleg, hogy rendszeresen legyen defragmentizalva.
    Nekem 2 kulon vinyom van, teljesen egyformak meretre, tipusra stb. Mindig 2 egyformat veszek;) Az egyiken van a rendszer, azon futnak a programok, a masikra dolgozom, azon van, arra van atiranyitva az archive, a temp, a spool stb., es arra capture-ozok. Az atviteli sebesseg, igy hasznalatban, minimalis toredezettseggel ~65MByte/sec felett van (SATA), ami normalis, atlagos. Frissen 80 felett kell hogy legyen.

Ami nem kerul semmibe, nezd meg mennyi helyed van es mennyire toredezett a file-rendszer. Az vinyonal meg arra kell figyelni, hogy hiaba van meg a meghajton >30% ures hely, annak a kornyeken kepes eleg frankon belassulni.
  • mag1c
    mennyi a max fps a játékban? Nálam 50nél kiakad
  • GPx8
    Kösz.