25347
-
#8583 A 2. erdekesebb, kivancsi vagyok, erezheto majd a nagyobb ovalos cuccokon?! -
#8582 - When in the Garage any changes to setup will require pressing the Apply button to re-settle the car to pass tech before the Done button becomes available.
- The left and right side trackbar height adjustments now work correctly for the Late Model, Truck, Class B Impala, and the COT. There had been a problem with transformation of coordinate systems that has been resolved. Existing setups will still work unchanged, but you may find that there are better trackbar settings than what you have been using.
- The "Slow Down" furled black flag warning will now allow 40 seconds to yield the gained time, up from 20 seconds. Or until the start/finish line. -
pasztor #8581 Lime a legnehezebb pálya a skippyvel, legalábbis nekem. Én ma kétszer megforogtam, pedig nagyon csípem ezt a járgányt. Ezen ne tornázz sokat.
Ja a szeted kurvajó, simán PB-t mentem vele versenyen. -
#8580 Rendszer plusz update-software. Lehet hogy jon majd valami... -
#8579 Tudjuk mit frissítettek? -
Regen mindig hozzam hoztak a mindenfele-fajta kutyut javitani, barkacsolni (magnok, deckek, erositok, lemezjatszok, radiok, hangfalak stb.), elszorakoztam veluk, ma mar nem lenne hozza turelmem:)
A kedvencem az volt, amikor valamilyen nyaklapon alkatreszt csereltunk: en csvarhuzoval alafeszitettem, a haverom forrasztgatta a labakat. A csavarhuzo megcsuszott, vegigszantottam a nyaklapot, es csokorba gyujtottem a tranzisztorokat, ellenalasokat, diodakat es hasnlo 2-3 es soklabu csodakat:)))))
Reflexbol felpattantam es elkezdem menekulni...:DDDD
-
#8577 ...méég nem jóó,....méég nem jóóó, bakker már nem jó! -
#8576 -
#8575 Igen igen, az ilyen jófajta :D -
#8574 Klasszikus: "Ezt ismerem! Ez pattintos! Ooo, meg sem..., itt valami letort...:O" -
#8573 Flexem van :D
Ha nem pattintásos csodadolog, akkor bizti van hozzá szerszámom :D -
#8572 Szerencsére kultúráltabb formában folyik itt a versenyzés már, mint soliban, de a gondom, hogy még nem mindig tudom megfogni a skippit, amikor hirtelen hibáznak vagy belassulnak elöttem. Sajnos 90%ban a hibáim ezen a pályán ebből álltak :( -
#8571 Megvettem a G25-öt, és miszlikekere szedtem a momo-t, hogy hozzájussak a kormányhoz, ahogy a képen is van. Neked van esetleg szerszámod, hogy a következő kép példájára lepusztítsd róla a felesleget? Mert sajna nekem semmim nincs ilyen művelethez :( -
#8570 Persze, hogy nagyon örülnék neki :-) Na ha megnézted a filmet, akkor örülök Na a többit priviben akkor -
High end PC #8569 Köszönöm :)) -
#8568 Alextől idézek,
"A regisztracio utan, hasonloan hasznos es fontos, hogy a My Account reszben, a Cancel/Renew Membership almenuben kikapcsoljuk az automata fizetest (Cancel Auto-Billing).
Ennek hianyaban a rendszer, az elofizetes lejartakor automatan meghosszabitja az elofizetest es levonja a penzt a megadott bankkartyarol:)))" -
High end PC #8567 Hello!
Hogy tudom megszüntetni azt hogy havi 3 rongyot perkáljak a játékért? Vagy egy évig nem igazán fogok játszani vele, csak azért.
Kössz
Üdv -
#8566 Milyen kunyi? Én ajánlottam, csak mond azt, hogy te nagyon örülnél neki és meg is kapod :D Én nekem nem jelent semmi extrát az illető, bár így most csak emiatt megnéztem az életéről készült filmet és le a kalappal.
Ha ennyire zavar, akkor hozz cserébe kis kis tábla milkacsokit :D De ezt sem kell :D Nálad biztos jobb helyen lesz, én csak elrejteném valamelyik fiókban. :)
-
#8565 Aszta, csak most látom. Tök jó lenne, de nincs pofám elkunyizni a nyereményedet, majd Toya vesz nekem egyet, ha sok pénze lesz -
#8564 Hazso! Madarak csiperegték, hogy esetleg téged érdekelhet a dolog ? #8389 -
pasztor #8563 Nekem is jöhet Pete! Kösz! -
pasztor #8562 Ahogy mondod, versenyen - föleg Lime-on - elöször végig kell menni. :)
Itt sokszor nem a gyorsaság dönt, hanem hogy ki tud végig a pályán maradni. -
#8561 Ha van esetleg valami COT club vagy valami más jó beállításod, szólj! :) -
#8560 Szívesen. Nem akartam publikus oldalra felrakni, mert ne generáljunk már magunknak ellenfelet! :) Amúgy a trükkje az, hogy legyél annyira gyenge tudású versenyző mint én, és akkor rákényszerülsz állítgatni, hogy egyáltalán körbe tudj menni. Most jöttem ki Atlantáról COT-al, hát ott most kétségbe vagyok esve, nem értem mit művel rajta az autó, és miért. Sajnos nagyon tanácstalan vagyok, pedig úgy emlékszem nr2003-al jó versenyek voltak ott, és szerettem rajta menni. A pálya most is tetszik, de ennek a COT-nak a viselkedését nem értem. :(
Jó lenne ha tényleg értenék a setupoláshoz, de azért örülök, hogy neked bejött! -
PolDoc #8559 Pete ezer köszönet a setupért. Nagyon jól sikerült, hát ugye aki ért hozzá annak könnyű.
Jetta verseny után ültem át a Skippybe tíz körön belül PB közeli időt tudtam menni. El sem hittem bakker.
Az utolsó kanyarban meg úgy tapad mintha odda lenne ragasztva az aszfalthoz. -
#8558 2 változat van. 7-es és 8-as hátsó merevítéssel, Hazso tesztelte, hiába stabil 58,2-nél nem gyorsabb :(. Gondolom az alacsony guminyomás miatt.:( -
#8557 Már pénteken mehettem volna érte, csak dolgoztam, hétfőn hozom el így. -
#8556 SPAM SPAM SPAM :D
Nekem áttolhatnád itt privátban.
Na hogy áll a G25 rendelés? -
#8555 Csináltam setupot skippihez Limerockon, kanyargós rész kivételével szinte padló az egész pálya. Ha valakit érdekel, pls. dobjon meg egy mailcímmel, elküldöm, vagy dobjon mailt a [email protected]. -
#8554 Vasárnap én is kinézek gold4-en leszek :D -
#8553 Ma voltam nagyon jó. A Ford Gt40-nek a legdúrvább a hangja. Majd lesznek képek valamikor :) -
Toya #8552 Nekem 58.7, de sajnos nem elég konstans és néha 59.0 is becsúszik.
Biztos lehet jobbat is menni szélárnyékba, határon autózva, de az a versenyeken és hosszú távon szerintem nem kifizetődő. -
PolDoc #8551 Emlékszem a motorhiba bevezetése után volt egy adv. Solstice versenyem Summiton. Harmadik helyről indultam, a második kör első kanyarjában az első gyerek elszállt, a második meg elváltotta magát. Na gondoltam ez így túl könnyű, már kettőn túl vagyok, csak a mögöttem lévőre kell figyelnem. De 3 kör múlva ő is szétcseszte a motortját.
Mit ne mondjak örültem az updatenek. :)
Ilyen és ehhez hasonló dolgok bevezetését már nagyon várom. -
#8550 THX Alex! -
#8549 Háát gyakorlással 58 eleje, szerencsével 57:legvége, amit tudnék szerintem. Majd kiderül. De egyébként könnyen el lehet intézni ezt a problémát. Sírni már tudok, most meg kéne tanulni vezetni is! Ahogy ugye a nagy klasszikus Frankl András mondta egyszer egy Futamközvetítésben: Szállj ki Michael, szállj ki! :D -
#8548 1:00:xx ala nem tudtam bemenni:) 0:59:xx a "normalis" ido, az alatt mar valoban "bosszanto" lehet, mert millimeterre kell kiszamolni az iveket, a pedal- es a kormanyallasokat, es az mar valoban a "merev csusztatas" muveszete:)))) Nem csodalom, hogy agybajt kapsz tole, azon a szinten mar 1 centi pedalallas kulonbsegtol elszall, tovacsuszik stb:) -
#8547 Akkor ugy mondom, hogy nem extran hanem extremen kezelik az autot:))))
Megnezem mar ezt a Skippy/LimeRock kombot, mennyit megyek en, mint "unalmas" pilota:) -
#8546 Azt azért hozzátenném, hogy most hogy mentem sokat megint Szolival, bizony a MAX meg Cuevas félék hullanak motor miatt elég sűrűn, szóval valamennyit tuti változott a dolog, ha mostanság elcsodálkoznak, hogy meg lehet nyekkenteni a motort :) -
mkn #8544 "Ami valtozna a komolyabb meghibasodasok bevezetesevel, az az UFO ido-kulonbsegek csokkenese, es egy kisebb-nagyobb reteg gyakoribb autopusztulasa, akik az extra autokezelesnek koszonhetoen tudjak megkozeliteni az UFO idoket;)"
Vagy pont azért csak megközelíteni tudják az ufó időket mert, mégsem kezelik annyira extrán az autót mint egy alien.
Ha meghibásodások normálisan bevezetésre kerülnek, az ufók lesznek azok akik azt is a határon tudják kezelni, a többiek meg a pálya szélén siratják a vasat. Az tény, hogy sokat közelítene az iR (meg a többi szim is ahol pl. gázelvétel nélküli váltással kibír a motor egy egész futamot) a valósághoz, de szerintem az erősorrend nem változna radikálisan. -
#8543 Minden érved jogos. Tényleg csak Limon rázza agyon az embert. Ettől függetlenül irrealisztikus számomra a skippi. Picit meginog, már megfoghatatlannak érzem, el kéne mennie ppadlón, de eccer csak elszáll a segge, óvatosan visszaveszek a gázból és már keresztbeáll. Tegnap végül ráéreztem valahogy, de hát igen fura, hogy attól jön zavarba és kezd kiszámíthatatlanul viselkedni, ha a kormányt is használom, mert megbontja az egyensűlyt, ha nem merevcsúsztatással viszem be valahova. Leginkább a lassú haladásnál megy az idegeimre, de nyilván mert nem érzem, és egyszerűen már egy csúszásnál is mélységesen felháborít a viselkedése. Őróbáltam az IL setupot, néztem a keréknyomásokat, érdekes, meg műkszik is, és a fórumot is olvastam róla. Tegnap hzajnalra/ nagyon megszívtam, úgy felhúzott a skippi, hogy nem tudtam elaludni/ már rálöttem, hogy az alapvető hibám abban rejlett, hogy finoman akartam kezeleni, és azt nem szereti. Felnyomtam maxra a hátsó stabilizátort, jobblábat rajtafelejtettem a padlógázon, és mellette agresszív módban fékeztem, és csak nagyritkán, picit, kis időre engedtem fel a gázt, és csodák csodájára ettől a primitív stílustól sínautó lett belőle még Limerockon is. Végül egyébként úgy állítottam be, hogy szimetrikusan felnyomtam a bal oldalán a guminyomást,oldalanként elöl/hátul ugyanazzal a nyomással, olyan nascaros megoldással. Majd ha jobban érzem variálok rajta, az orrát is meg kéne picit emelni, mert utolsó kanyarban leér, de most még jó így. Az egész konstrukcióba az zavar, hogy nagyon szűk /számomra legalább is/ az a tartomány, ahol stabil és hatékony. Picit kívül esik az ember azon a sávon, és azonnal kezelhetetlenül kitör, meginog majd kitör az autó. És ez azért dühítő, mert amúgy szánalmasan gyenge, siralmas a lassulása. Szóval ha valami ilyen nehézkesen gyorsul, ennyire erőtlen a maga 6500/7000-es fordulatszámtartományában is, attól az autótól nagyon nagy luxusnak tartom, hogy viszont iszonyat hirtelen torolja meg a nem megfelelő kezelést. Persze lehet vele mókázni, IL setupal körbelehet terelni hápogtatással, gázpedált megállás nélkül szinte nyom/enged, nyom / enged, meg lehet variálni is a stílusokat. DE szerintem inkorrekt autó itt ebben a szimben. Sebaj, annál nagyobb a kihívás, csak ne kapjak gutaütést, mire megszokom a kezelését.