25347
  • Alexease
    iRacing-hez keves tarhely kell, ugy sem lesz hozza semmi komolyabb cucc. A Setup-ok, doksik keves helyet foglalnak. Szerintem egy Extra-s ingyenes tarhely teljesen jo.

Amugy par honapja el kezdtem mar programozni egy Setup letolto oldalt, de aztan abbahagytam:) Akkor meg nem volt semmilyen komoly gyujtooldal, vagy ha volt, akkor eleg rendezettlen (omlesztve a osszes vagy az autonkenti setup-ok). Most mar elvileg vannak hasznalhatok (bar en nem toltogetek setup-okat).
  • symbol
    sajna ha másnál nem fordul elő valószínű, hogy bizony nálad van a gond. :/
    tudom ezzel nem segítek, és nem tudom miket próbáltál meg eddig, de persze elég sok minden lehet a probléma oka.

a support valszeg köpni nyelni nemtud, mert eddig én sem láttam sehol hasonlót sem.
  • petesilver
    Alex! Ha szeretnék egy oldalt csinálni, ahol stupokat teszek elérhetővé, meg egyéb fájlokat is lehet letölteni, képek, doksik, stb, akkor szerinted arra van itthon alkalmas ingyenes oldal, vagy csak fizetős jöhet szóba?
  • petesilver
    :) Megelőztél :)
  • HaZso
    Hát ez kész, csak Te tudsz ilyet produkálni :) iRacinget/Win-t újraraktad?
  • Alexease
    Azota nem valaszoltak?!?! Pedig meg 1-2 topic-ba is betettem a videokat. Olvasgattam meg akkoriban, de hasonlo problemat nem lattam.
  • Alexease
    Nem hinnem, hogy innen nagy tolongas lesz:) ~600000Ft 1 napra azert eleg huzos tetel:))))))
  • JuanG
    azé b....a meg a suportjuk hogy 08.02 óta semmi válaszlevél :(((...nem tudok rendesen játszani, subscription byebye...

a sokadik...
  • Mnemomic
    http://totalcar.hu/magazin/hirek/2009/09/01/formula_bmw-vel_te_lehetsz_a_schumacher/

Hátha van valkinek erre péze nekem sajna nincs....:)
  • JuanG
    ja nem futott az iracingservice.exe...
  • JuanG
    nálam most az összes autó fehér-szürke, és nem tudom átfesteni, nálatok is ilyen??
  • petesilver
    Érdekes egy állat, szokásos betegsége a fardobálás, de ezt legalább tényleg hatékonyan lehet setupolni, hogy jó legyen, a kezdetekben a gumival volt itt is sok gond, de nem tudom változott -e. De ez az az autó is, amire még a nagyok is WTF-eztek Limerockon, hogy ezt hogy lehet ott körbezavarni :)
  • pointer4

Kivételesen nem a Firefoxal lessz a gond, Crome-al is ilyen :D Tehát jó lenne egy patch hozzá :D
  • Alexease
    Szokasos Firefox:)
  • VO101 tvr
    Én B osztályos lettem road-on ebben a bajnokságban. Mazdával szoktam menni, és így hogy ez vele a második bajnokságom, már van némi pályaismeretem és saját setup, amit tudok finomítani. Most néztem, az MPR-em viszont változatlan :D Vennem kellene új autót, hogy továbbléphessek A-ba... Csak nem tudom, hogy van-e értelme. Már itt a B-ben is olyan keményen mínuszolja az SR-t, hogy csak lesek...
  • pointer4
    Árnyék :P :D
  • lac coo
    Nálam Firefox alatt kicsit eltér a betűk mögötti szürke szín ! :DDDD
  • HaZso
    Azért az angol clubnak ne add ki a replayt, ha lehet :-D Igen, csak 2 kereket cseréltem, mivel 6 kört mentünk csak zöld alatt. De ha én barom, tudom, hogy Florian is csak kettőt cserélt (ha jól láttam), tuti nem engedem el a végén, utána ugye meg látszott, hogy csúszkál előttem, nah mindegy. A setup készítésben azért még lenne mit tanulni, de hát ahogy Petesilver mondaná, ez nem egy egyszerű történet. :-)
  • Alexease
    Fun-race-nek valoban draga, de arra ott vannak az iR futamok, neha eleg "funok":P

Uj design? A logom?:) Tegnap lattam, hogy valaki "lenyulta" a logomat, pontosabban megtalalta azt a betutipust, amivel ki volt irva, igy frissitettem, ilyen egyszeru, kommersz cuccra. A lenyeg, hogy olvashato es konnyen megismerem:P
  • pointer4
    Mi ez az új design amúgy? :D
  • pointer4
    Tehát ha mi szeretnénk menni egy FUN racet, akkor az valakinek 3 Dolcsi ? Háth..... drágaszág :D
  • Alexease
    Az iR-en van sajat topicja, ott lesznek/vannak leirva a reszletek.
    Amugy normalis megoldas, en is igy gondoltam:) Persze, az alap penzert lehetne ingyenes is, de akkor valszeg elszaporodnanak az 1-1 emberes szerverek, mindenki inditana mindent amit csak lehet:) Az eroforasokat (hardware, adatatvitel) lefoglalnak, de ertelmetlenul.

Igy ha egy bajnoksag osszeall, evi 50 futammal, 20 emberrel, akkor fejenkent 1500 Ft/ev.
  • PolDoc
    Nem 3 dolcsiért indítasz egy PQR-t (practice, qualy, race). Ez lényegében lehetővé teszi a liga versenyeket. A résztvevők ingyenesen csatlakoznak, csak a hosting kerül $3-ba.

Későbbiekben majd lehtőseg lesz egy egész "csomag" versenyhosting lehetőséget venni $150-ért, $2.5/verseny.
  • pointer4
    Valaki tud erről valamit részletesebben ?
    "for $3 per package. The package allows the host to open a session that can be customised to any need with various settings including car, track, type of race, min/max iRating/safety rating and more. "

Az 3 dolcsi, hogy indítsak egy "versenyszériát", ami 3 hónapig tart pl ?
  • PolDoc
    Igen D/C autoval 4 verseny vagy 4 TT.
  • NIBI
    Jeeeee D-s lettem. :)
    Most akkor ahhoz hogy feljebb jussak, muszáj D-s verdával mennem minimum 4 versenyt?
  • PolDoc
    Köszi a replayt. Az egészet végigmoziztam a cockpitedből. Szenzációsan mentél, sokat lehet belőle tanulni.

Nagy befutó volt, de jó lett volna ha sikerül lenyomnod a köcsög franciát! (Florian az angol club nagy ellensége, mert az az ember egy pontgyártó gép, volt olyan szezon ahol 10 seriában indult és mindegyikben jól szerepelt.)

Jók voltak a pitstopjaid, az utolsónál csak két jobbost tetettél fel, hogy ilyen gyorsan végeztél?

Szegény Nolan gyereket meg jól megszivatták, amikor az élen levők csak az utosó pillanatban kanyarodtak le a boxutcába.

Látszott, hogy te fejben nagyon ott voltál és jól taktikáztál, így megérdemelten jár a
  • HaZso
    És azt írják valahol, hogy nem jó még a gumihőmérséklet? Ezek alapján lehetne jól belőni a kerékdőlést és a guminyomást. Amúgy most próbáltam megint Atlantát, valami tényleg más lett, de így elsőre nem tudom mit kellene változtatnom, hogy ugyanolyan legyen, mint volt...
  • pasztor

Remélhetöleg lassan kiküszöbölik a trükközést, nekem még az hiányzik, hogy a gumik normális értékeket mutassanak.
  • HaZso
    Köszi, pár ezreden múlott a 3. hely, nem voltam elég szemfüles. Ha érdekel, itt a replay :-)
  • PolDoc
    Ez aztán a szép eredmény HaZso gratulálok. Jó izgalmas verseny lehetett.

Az a gyanúm a legutóbbi updattel kapcsolatban, hogy korábban még mindig sokan "trükkös" setupot használhattak.

"When in the Garage any changes to setup will require pressing the Apply button to re-settle the car to pass tech before the Done button becomes available"
  • HaZso
    Na hogy mennyit számít a setup: legutóbbi pro versenyen Atlantában 11. helyről 4. lettem, végre egy elég jó beállítással, ráadásul hosszú zöld szakaszon előztem jó néhányat. Így egész más érzés versenyezni.
  • Cowek
    Attól leszel igazán gyors... Ráteszed a gázra és le sem tudod venni :-)
  • mag1c
    SCCA Spec Racer Ford-al milyen menni? Persze egyszerűbb lenne ha megnézném de sajnos épp tegnap sikerült kicsinálni a bokám így legalább 2-3 nap amíg újra tok járni feltéve ha nem gipszelik be mivel csak most megyek a dokihoz:D
  • petesilver
    Wallpaper:
  • petesilver
    Elvileg kéne, mert nagyon fontos, de szerintem inkább custom setup-nál lesz érzékelhetőbb.
  • petesilver
    Anno öcsém alaplapja tönkrement, és én szervizeltem. Végül késő este álmosan raktam már össze az újat, bekötöttem a +usb kimeneteket, teszt. Rádugom az 512-es pendriveot, valami mitha, de aztán semmi. Na sebaj, majd az 1 gigás tuti jó lesz. De nem, ugyan az. Anyáddal szórakozz, nesze itt a 2 gigás, majd ez már tuti jó lesz! Hát nem. Gondoltam megnézem már mi a tök van. Nézem, feordítva dugtam rá a tüskékre a + meg a - -t. Kezdett gyanús lenni a dolog, mert ha fordítva dugtam rá az áramra, akkor viszooooooooont...............Na azóta nincs pendrive-om :)
  • Alexease
    Az iR forumon volt aki dicserte a valtoztatast, stabilabbnak erezte oket. Kivancsi leszek en mit erzek belole, majd holnap letesztelem:)
  • petesilver
    COT nál teszten csináltam, kurva jó volt, ki lehet próbálni: megcseréltem a trackbar rögzítési magasságát hátul, balra legmagasabb, jobbra legalacsonyabb, elfogadta, go. Na most. A COT erre úgy reagált, hogy álló helyzetben remegett, meg rángott, és egyszerre adott hörgő, süvítő és csörömpölő hangot! Buli volt. Amúgy nem indult el, gázadásra fokozta a mutatványt :)
  • petesilver
    Ennek öülök!