25347
  • Alexease
    Nem, csak uj regisztracio melle ervenyesek. Ha mukodne meglevo regisztracioval is, egy ido utan csodbe menne az iRacing;)
  • NIBI
    Ezeket a már meglévő tagok nem tudják hasznosítani? (Másik név nélkül?)
  • Alexease

Sajnos van benne igazsag boven, sokszor latni iegn erdekes dolgokat:)
    Es ha mar Mazda, PS uj szerzemenye (:P), azis eleg erdekes tud lenni, lattam mar vicces hotlapokat vele:) Ott rendszeresen felmerul a padlogaz-padlofek-hasznalat esete:) De hasonloan a Lotus-hoz, ebbol is sinautot lehet csinalni, bar ez egy kicsit talan tulkormanyzottabb, de megoldjak, mert 4-6 szogben veszik be a kanyart:DD
  • Alexease
    A hozzakapcsolo hir, hogy teljes legyen a hir: http://www.facebook.com/note.php?note_id=128241125479&ref=mf
  • Alexease
    Uj iRacing DEMO lehetosegek.

A Radicalos demon kivul (1 honapos ingyenes hasznalat), meg kettot vezettek be. A Radicalhoz a Radical-t adjak, mint auto, es Silverstone-t mint palyat.

A "GPL-es demo"-hoz" a Skip Barber-t es Virginiat (promokod: PR-GPL), az "NR2003-as demo"-hoz a Chevrolet Monte Carlo-t (Late Model) es Martinsville-t (promokod: PR-NR2003).

Feliratkozni, regisztralni a http://www.iracing.com cimen lehet.

Ide iranyitsatok az erdeklodoket, ezert gepeltem be:)
  • Alexease
    Igen.
  • csige791
    Ha nem hosszabitom meg az elofizumat, akkor azert megmaradnak a cuccaim, ha kesobb ujra akarok hosszabitani ?
  • petesilver
    Meg. Már hiányoltalak, rég írtál idebe! :D
  • kigyi
    De ha még tudnád hol jártam :D:D:D Csak letiltottak a fotózásról :D
  • viziloitato
    Megvetted?
  • petesilver
    Setup elküldve, aztán írjatok mire mentek vele! Talán semmire, de egy próbát megért :)
  • petesilver
    Bakker, ez a Mazda olyan, mint ha vákumgenerátor lenne az alján, ami odaszívja az aszfalthoz. Elképesztő, mennyire tapad minden sebességnél, és megy mint atom !
  • petesilver
    Nem tom igazán, hogy hol is lehet hegyezni a dolgot, de a legutolsó dombos balosra kell betapasztani az tuti fontos, mert onnan egyenletes padlóval ez így önerőből 194kmh-val megy az ovál részen, és az is sokat számít, aztán a közepén meg elbohóckodik az ember, hogy ne kerüljenek elé :)
  • pasztor
    Hát én ott a pályán maradok, mert azt hittem megbüntet, ha levágom. Vazze, ez az állandó csítezés már az agyamra megy.

Amúgy azért kell a szeted, mert kezdödhetne 1:20-al is.
  • petesilver
    Kérdés: skippivel az első jobbost levágjátok ti is? Néztem egy replayt 1:21:128 talán, és ott durván vágja az első jobb kanyart a srác. Amúgy nektek kettőtöknek minek setup? 1 :21-el kezdődik a qual időtök! :)
  • petesilver
    Ez, ...ez nagyon beteg! :D
  • PolDoc
    Megszületett a simracing első nagy slágere:

Unrealistic braking (a sim-racing parody) by Markus Aberg
  • pasztor
    Tudod, Pete, csak csinálj egy olyat, amivel nem dobod el. Simán PB gyártó szet lesz belöle.
  • petesilver
    Jaja, én voltam :) Kb. az 5. körre jöttem rá, ki vagy. Tudtam az elején, hogy tudnom kéne, csak nem tudtam mit tudok :) Az tényleg egy jó verseny volt! :)
  • PuMy
    Akkor te voltál ott azon a versenyen a másik magyar! :) Először nem is esett le. Miután kiestem néztelek téged meg a másik 2 versenyzőt ahogy küzdtetek az első 3 helyen. Én megtörtem az autót és gondoltam kimegyek a pitbe kikalapálni ahogy annó az nr2003-ba, de beálltam és nem csináltak semmit, a shift+r kombinációval meg kirakott a menübe, és akkor már nem is erőltettem mert jobb helyezést már úgyse érhettem el volna. De amit ti csináltatok az elején azt jó volt nézni. Nem fizettem elő csak az 1 hónapos "demót" tesztelgetem amiről Alex írt.
  • NIBI
    De látszik, hogy fejlődsz, már csak 0.03-al maradsz el TT-ba. :)
    Ammá szép. :)
  • Cowek
    Esz a penész... hogy kerültetek ti oda be??
  • petesilver
  • petesilver
    Én ugyan nem mentem ott jól, ellentétben veled. Ott SR-t próbáltam összelébecolni, de amint jó időt akarok menni eldobom, szal feladtam :) DE alakul, még nem az igazi, de most versenyen végre a 20 körből 12 1:03-al kezdődött. Még a vége ugyan, de lagalább alakul.
  • NIBI
    Akkor már értem, mitől mentél olyan jót time trial-ba. :)
    Enyémet 1:03.082-re írja.
  • petesilver
    Thx Alex! Egyébként hasznos a G25 ! Mivel jobban lehet vele irányítani, javult az időm Limerockon, de még mindig nem úgy mentem körbe, ahogy szeretném, illetve tudom hogy lehet. Most már a plugin az optimal kört 1:03:138-ra írja, ami kb. szerintem is megfelel a valóságnak. Csak soha nem fogom összerakni :)
  • petesilver
    :) nem is figyeltem :) Alex töröld lécci. Mondjuk az itteni aktív magtól nem tartok, csak ne legyen itt téyleg :(
  • kigyi
    Na jó én is berakom a képeket a hétvégi GT futamról :D

Erre találjátok GT Hungaroring
  • pointer4
    Nincs rosz érzésed, hogy beírod ide a címed? :D
  • petesilver
    Ma fogok ott menni, de szerintem oda nem lehet trükközni, de majd meglátom mit tehetek.
  • PolDoc
    Pete, összerakhatnál nekünk valami ütős setupot Lowesra a Skippyhez. De olyat ám, hogy újra egyéni csúcsok döljenek.
  • petesilver
  • Mnemomic
    Képeim a GT-ről:

http://web.t-online.hu/kormondi/FIAGT/index.html
  • Mnemomic
    Ezek a kis BMW-k kb olyanok lennének mint a Skippy szerintem ezért is lenne jó. Na mind1 majd egyszer..
  • JuanG
    ja, azóta nem válaszoltak, ezt az újat elküldöm nekik, kiváncsi leszek...de ahogy Lac coo is írta, másnak is volt...

megpróbáltam már mindent kivéve a win újratelepítést, de azt most nem csinálom meg csak az iracing miatt...valszeg az Ati 4770 -es kártyával lesz a gond, várom az újabb drivereket hátha...
  • csige791
    Talan valami Skip Barberhez hasonlót is láttam. Annyira nem néztem utána a dolognak de ha érdekel több embert akkor körbenézek pontosabban árak utazás stb... szempontjából.
  • csige791
    Ha van rá kereslet én tudok szervezni nektek, hasonlót. Jóval olcsóbb maga a vezetés, az utazás viszont kicsit több zseton, de még így is jóval olcsóbb. Ezenkívül itt jóval nagyobb a válaszék, Ferrari F430, 360 Modena, Mindenféle Lamborghini, Aston martin , porsche ami csak kell. F1 is van valami régebbi, talán valami arrows.
  • Mnemomic
    A fél napos csak 1000 Euro :) Ha lenne ennyim én befizetném, legalább egyszer mennék ilyen géppel.-még ebben a helyeztben is biztos lesz rá elég jelentkező a "felsőbb" körökből...
  • lac coo
    Pedig más is rakott fel hasonló videot ! :DDD
  • Alexease
    Eleg durva hiba, en sem lattam meg sehol (igaz, nem bongeszem a hibatopic-ot, csak akkor nezegettem, amikor Juan hibaja elo jott).