25347
  • kigyi
    Miért lehet regelni az extra-ra???? Én nem tudok :(
  • Alexease
    Van hozza online-os feltolto oldal, azon keresztul lehet toltogetni:)
    Ha erdekel valakit, vagy tobben is toltogetnenek normalisan setup-okat (sajatot vagy barmit amit talalnak), es ha jo egyelore igy fapadosan, akkor tudok adni feltolto linket.

De akkor elotte regisztralok Extra-ra, mert sajat weboldalon azert nem publikalnam, mart csak az iRacing miatt sem, onnan vannak a logok, kepek, infok, nehogy kotekedjenek:)
  • JuanG
    Állat :DDD
  • Cowek
    Felrakni setet erre rajtad keresztül lehet? :-) Vagy úgy sem?
  • pointer4
    K*vajó :D
  • Alexease
    - Alarantottam egy CSS-t, igy nem annyira remiszto;)
    - Bovitettem a listazast, "fogyaszto" stilusura: alapban az utolso 10 legfrissebbet listazza; az auto menunel az autohoz tartozo osszeset; az auto+palyanal a kettohoz tartozokat; es a auto+palya+nyomvonal resznel pedig csak az az alatt talalhato setupokat rakja ki.

iRacing Garage (TEST2)
  • pointer4
    Félig meddig off, de tudom, hogy ti vevők vagytok a baromságaimra :D
    Képek

Mostmár csak hozzá kell vágni pár erős elektromos motort és nagyban is mehet :D Elvileg 90A-ig bírja az elektronika.(egy kis hűtéssel)
  • petesilver
    Háát én C-s létemre kikocogtam a garázsba, menü semmi, beálltam, és nem is csináltak semmit :( elég pipa voltam, a pitből kellett nyomnom egy vontatást a javításhoz. De ennél nagyobb szivatást ritkán tudok elképzelni :) Mennék vissza, tolnám neki, és istentelen sokáig csak a számlálót tudom csak nézni. Hát mit mondjak, idegesítő :)
  • petesilver
    Szinte semmit, bár a valósághoz ha belegondolok néha ez is közel áll. elöl mindkét oldalon valami gátlószerűséget, ami az orrmagasságra van hatással, és ezáltal szinte mindenre, hátul a merevségét lehet állítani a futóműnek, meg a 4 kerék nyomását, aztán kész. Azért nem írtam szakszerűen, mert már minden autón más nevet adnak szinte ugyan annak a funkciónak, és már nem tudom nyomonkövetni, min mit minek neveztek el.
  • mag1c
    CSak sajnos nem muxik:(
  • petesilver
    Szép lista, nem mondom tényleg ott van a szeren. Asszem nem elég gyors, mentél te ennél gyorsabbat is, de végig ilyen időkkel azért lehet mit kezdeni versenyen is. Innen is látszik, amit csinálok az stabil, csak nem gyors :(
  • petesilver
    Bocs, csak dolgoztam, most jutottam netközelbe. Barber!!! A latemodel nem az igazi, és ott is ilyen izééééé pályákon kergetőzik az ember, ami máshova nem lesz jó. Szóval messze nem NASCAR Feeling. A Barber legalább jó pályákon van, bár szerintem egy nehézseggű makacs dög. De én nem tudok vezetni. Te a tudásoddal élvezni fogod, mert ha merik küldeni, nagy élmény!
  • Norbi1990
    Hát a kártyát nem fogadta el sajnos, így nem tudok mondani semmit :(
  • mag1c
    ha neked muxik barber v later akkor ird meg legyszi mert nekem radicalos jo csak.
  • csige791
    Skip Barber azisten!
  • HaZso
    Indulhatnál COT futamokon is :-D
  • Norbi1990
    Szerintetek melyik éri meg jobban? A Late model-es demo vagy a Skip barberes? iRacing-be kezdő vagyok, azért kérdezem.
    Mennyi lehet setupolni a Skip Barber kocsin?
  • pasztor
    Itt még (sajnos) nincs kalapálás, csak C-ig van az egyszeri shift-r. Állítólag lesz, bár ki tudja. :)
  • PuMy
    Lenne egy elég noob kérdésem. Ha megtöröm v összetöröm az autót és visszavánszorgok és beállok a pitbe akkor hogy tudom megcsináltatni az autót? Azt tudom h shift+r-rel be lehet vontatni és akkor megcsinálják (már amikor), de azt nem hogy mit kell csinálni a pitbe.
  • Norbi1990
    Ja közbe már rájöttem, hogy megkellett volna nyomni a Nextet simán
  • mag1c
    Oda nem is tudsz elvileg.Az akkor kéne ha másikat is hozzá akarnál adni(elvileg)
  • Norbi1990
    Hali!
    Ide mit kell beírni??
    Promotion / Gift Certificate Code
    Beírtam a promo kódot de nem fogadja el :S
  • Alexease
    Eleg fapados, ez ennyi;) Tovabb tarott begepelni az adatokat meg levadaszni a kepeket, logokat:) Palyakbol meg csak 3 van benne:) Mivel tegnap este keson ertem haza, nem volt mar kedvem semmihez, igy toltam ala egy CSS-t es betettem meg egy palyat;)
  • mag1c
    nincs replay farmerom,nike cipőm az van de csak azért mert akkor még volt fizetésem:D
  • pasztor
    Persze, de replay farmerra, meg nike-ra futja, mi?

Én akkor is fizetni fogom, ha felkopik az állam. ;)
  • pasztor
    EEEEEEZ pár óra alatt??

Sztem marha jó. Lehetne ilyen SG-s szet gyüjtö. Pete gyilkos szetjei mellé nekem lenne pár egész jó szetem Silveradora meg Impala B-re + amit az amerikaiaktól kikunyizok.
  • mag1c
    Válság van.Majd talán karácsonykor megajándékozom magam vele:)
  • pasztor
    Hazamegyek én is felszántom a pályát a cuccával!

Pete a szetup dealer...
  • pasztor
    Vedd má meg, Csabikám, mit szörözöl ennyit.
  • PolDoc
    Mentem gyorsan két TT-t ma reggel. Pete megint eszméletlent alkottál.

Ennyire egyenletesen talán még sosem sikerült autóznom, Setup1-el ilyen köröket mentem:

14 01:21.630
    15 01:21.691
    16 01:21.635
    17 01:21.614
    18 01:21.629
    19 01:21.527
  • mag1c
    letoroltem iracing majd ujra fel es msot tok jatszani az elso acc-al erdekes. De gpl nem akar jo lenni:(
  • mag1c
    megvételnél jelzi barbert de játékban zárolva van.Valami otlet?
  • mag1c
    Hát ez új promod kod nem igazan akar mukodni
  • mag1c
    én nem tom tegnap még jó volt.Update-ek eddig megcsinálta rendesen de most a race-re rámegyek és download software van ott. Új demoval megpróbálkozok. Barber van late model legyen?
  • petesilver
    nem az update miatt?
  • mag1c
    Account Expires On:2009-09-09
    nincs még nálam 9.
  • mag1c
    mér akarja letöltetni velem a iracing.exe-t tudja vki?
  • petesilver
    Ez tök buli! Ide lehetne feltolni a PSR setupokat! :) Pete Silver Racing :)
  • petesilver
    Azért az én setupjaim nem érnek sokat, akár publikálhatnám is őket, de minek ha elvannak vele a magyar srácok :)
  • Alexease
    Es ha mar setup;) Elobanyasztam a multkori setup-weboldal-kezdemenyemet, kivancsisagbol (amit multkor irtam);) Feltoltam szerverre nezegetni, bar nincs rajta semmi.

Design nulla, szo szerint, teljesen nyers html-t general, csak kidolbalja az infokat:) Az auto adatbazis teljes, de a palyakbol csak 2-ot volt turelmem begepelgetni az adatbazisba:)

Baloldalt menu, kozepre tolja az infokat (auto/palya), jobbra listazza a setupokat. Csak a Barber alatt van 1-1 setup, persze kamu, semmi koze a Skipp-hez es a palyahoz:)))))))

Amugy online feltoltos, form-os: setup nev, keszito beiras (nem kotelezo), setup bongeszes, kivalasztas (ZIP), GO:) Automatan feltolti, atnevezi stb.

De ahogy mar akkoris gondoltamm, azert is untam meg (igaz, csak 4-5 ora munka van benne:PPPP), nem nagyon izgat a setup kerdes:) raadasul, a jobbakat ugy sem teszik kozze, ahogy itt is latni, mar PS is privatban kuldozgetni:) Igy sok ertelme nincs egy gyujto oldanak:))

iRacing Garage (TEST)