25347
-
#8744 Én töltöttem volna skippi setupot, arra a 2 pályára, amire csináltam, de még egyik sincs fent :)Lowes meg Limerok, holnaptól meg Jefferson lesz egy hétig :) De ha leírod valahova mi kell, segítek a pályákban. -
#8743 iRagare Update(:P): Meg annyit piszkaltam gyorsban a listazason, hogy barmelyik listaban a palya/nyomvonal reszre kattintva, kozvetlenul beadja azt az oldalt (igy most mar a keszito neve es az auto tipus link mellett ez is mukodik). -
#8742 Ugy dontottem, mivel az erdeklodes minimalis, kiteszem ide publikusba a feltolto linket is:) Egyelore TESZT, vagyis ha komolyabb gond van, lehet hogy torolni kell, ujra kell tolteni stb.
- Designe ott sincs, csak mukodik:)
- Az auto adatbazis teljes.
- A palyakbol csak a toredeke van fent, majd folyamatosan bovitem.
- A BEST TIME (legjobb korido ido), NAME (a setup neve) es az AUTHOR (keszito neve) megadasa NEM kotelezo. Az ekezeteket keruljetek, nem ellenoriztem, sosem foglalkozom vele:)
- A setup neve (NAME) barmennyi setup-nal, feltoltesnel lehet azonos. Ha valaki pl. "Jozsi Qual" neven nevezi a setupjait, legyen barmelyik autohoz es palyahoz:)
- A legjobb korido megadasanal engedi a szamokkal valo beirast es a TAB-olast.
- A setup-ot CSOMAGOLJATOK le ZIP-nek! NEM ellenorzi, ez a kiterjesztes az alapertelmezett (semmi kedvem binaris file-tipus ellenorzot irni hozza, szerveroldali csomagolassal:) Lustasag fel egeszseg:P
- A ZIP file neve NEM SZAMIT, a program tarolaskor ATNEVEZI! A belecsomagolt setup-file-t (.STO) nevezzetek el "normalisan".
http://igarage.uw.hu/upload.php -
pasztor #8741
Este töltés. :) -
#8740 OFF
Van itt valaki, aki gyűjti az autóversenyeket? A januári GrandAM Daytona 24 órás versenyt keresem, aminek mérete kb 95 GB. A racing underground-en derJackal rakta fel, azt keresem. Írtam már neki, hogy seedelje újra, de 10 % után valamiért eltűnt. :(
ON -
#8739 -
#8738 800x120px, de lehet magasabb, alacsonyabb, ahogy tetszik;) -
#8737 mi a banner mérete? Lenne pár ötletem rá, csinálnék tesztnek. -
#8736 Jo otlet volt:) Megcsinaltam, felraktam, a palya es nyomvonal szintul listazasoknal irja ki (es sem kotelezo beallitando resz). -
#8735 Sokkal jobb így, legalább nem megtalálható annak, aki nem tud róla ! Ahova felraktam az SK setupot, ott az tetszett, hogy lehetett írni legjobb időt a setup mellé. Ezen kívül ez már így is több, mint ami eleve eszembe jutott volna. -
#8734 Gyorsan toroltem a regisztraciot es csinaltam ujat:) Ujra elolvastam a jogi reszet a dolognak es az iRacing nev hasznalataert a domain vagy aldomain cimben lincselnek:) Legalabbis engedely kell hozza:)
Igy az uj cim: http://igarage.uw.hu/index2.php :) -
#8733 -
#8732 Piszkaltam a Setup toltogetos oldalt, elsosorban a listazasat bovitettem, plusz 1-2 uj funkcio, es bug irtas:)))
Csinaltam UW-s linket, mostantol innen elerheto: http://iracinggarage.uw.hu/index2.php
Valtozasok, modositasok:
- A Menu reszbe bekerult a keszitok (Author) listazasa, kulon menukent, ha valaki csak XY setupjaira kivancsi.
- A setup listaknal az Author oszlopban, a nevekre kattintva hasonloan a keszitok listajat adja be.
- A "Last 10 Setups" tablazatban az autok nevere kattintva kozvetlenul azt a listat adja be.
- Az Car/Track/Layout tablazatban a datumokat mar a feltoltes datumabol szamolja es nem a file letrehozasabol (esetleges file masolgatas a szerveren).
Hirtelen, talan ennyi volt. Ha jo lenne meg valami funkcio, johetnek az otletek, ami nem erinti tul melyen a dolgokat es kivitelezheto, azt beleteszem.
-
#8731 Áhh, a medencés résznél már sírva fakadtam!Sok mindent lehet mondani az amerikaiakra, de az biztos, szórakozni, jól érezni magukat, azt tudnak. és ami a leg fontosabb itthonhoz képest, hogy ott profi módon biztosítják is nekik, hogy tudjanak. -
#8730 Én ezt hajnalban úgy játszottam el, hogy az unalomtól majdnem, füvetfogtam első helyről, aztán a maradék négy körben már nyomtam, de nem bírtam megelőzni az elsőt, incidensel meg nem szoktam előzni. Egyébként elkeserít soxor, hogy semmire sincs garancia. akartam jót meccselni 2 gyors sráccal este, erre első kör felében bakker a PRO srác áll keresztbe elöttem :( azt kivédtem, de így meg belém rongyoltak ezerrel. Úgy eldurrant az agyam, hogy PB-vel jöttem fel ötödiknek, és még hoztam a lemaradásból az elsőhöz képest is. DE azt meg kell hagyni, hogy egyre élvezetsebb a G25-el vezetni, most hogy kezdem kiismerni, meg kezdem megtalálni a nekem fekvő beállításokat. -
#8729 Ezt megint csak, mert... BS500 -
pasztor #8728 én azért megyek mostanában barberral meg truckkal, mert ott mindig van elég ember. -
#8727 Akkor az loss control, az szigorúbb már Class Rock-ban (hegyi-ben) :) -
pasztor #8726 Hát Pete, ez a lowes is jó kis szet lett, én megnyertem volna vele a versenyem, ha nem pottyanok ki a szerverröl. Mindenki dobálta a vasat, én meg majdnem elaludtam, olyan kényelmesen mentem. :)
-
#8725 :D A pálya ingyen van szerencsére, és akár én is szerkeszthetek akármennyit a Russa-val. SR-el néha adódnak csak gondok, legutóbb tavaly tanultam repülni, mikor egy nagyon gyors lejtőn mentünk az erdőben, és az avartól nem láttam egy nagyobb követ, és jópár méter repülés után, pár bukfenc, aztán porolhattam magam, persze a bukó épp nem volt a fejemen. Ha jól gondolom, akkor ez egy 2 inc-es mutatvány volt. :) Általában évente egy nagy bukás mindig összejön, így az SR-em itt is szinte mindig 4.99 :D -
#8724 És ehhez mennyibe kerül egy új pálya? SR-t hogy osszák hozzá? :))) -
#8723 Én ezt nyúzom, azért nem megyek sokat, plusz egy-két dolog megváltozott kicsit.
Bicóm -
#8722 Nyár van! Földmunkák, nyaralás, nyári sportok, vagy csak egyszerűen kimozdulni otthonról, egy jóízű sörözésre a haverokkal. A DP-nél még az is visszavesz a népszerűségből, hogy B Class autó. Majd télen lesz sok ember, addig nem. -
#8721 Hát attól tényleg messze van! :) Direkt elmentem a skip barber oldalra szétnézni. Folytatva a hazai BMW tesztet, itt 600 ezerért 3 apos tréningen vehetsz észt, de ami érdekesebb. Van video 59-es Limerock körröl. No ott skippivel realisztikus íven látszólagos szenvedés, túlvállalás, csúsztatás, trükkös kanyarvétel nélkül megy végig a srác. Ugyanezen íveken ilyen nyugodt autómozgással a progiban kapnék a sráctól olyan minimum 2 másodpercet, szóval ránézésre a barber élőben nem annyira vészes, bár lehet valami nagy spíler ment vele. DE az ottani képekből is kiderül: bizony idősebb antiversenyző fazonok látogatják ott is a skippy iskolát :) -
#8720 Valszeg Ok is ugy szamolnak, hogy minnel tobb, lehetoleg az osszes versenysorozat megtalalhato legyen majd a programban, meg ha csak 1-1 auto markaval, akkor is. Valszeg lesznek olyanok, akiknek ugyis megeri az elofizetes, hogy pl. csak COT-tal megy, heti egy futamot, minimalisan valtozo tagokkal. De erkezik majd a sajat szerver lehetoseg is. Ott is elony a minnel tobb palya es auto.
De meg egyelore a Japan, Ausztral piac nyitot (bar a V8-rol mar voltak hirek). Es ha beindul az europai palya-domping, es hozzacsapodik talan 1-2 europai auto, innen is tobben lesznek.
Sot, ha valahogy reklamokat is tudnanak csempeszni a dologba (weboldalon, hirekbe, dinamikusan a palyakra, tamogatok az autofestesekhez stb.), talan meg olcsobb is lehetne az elofizetes. Ha mar csak felel ennyi lenne, esetleg tobb jelenlegi bajnoksag/csapat is at tudna allni az iR-re.
De tuti hosszutavra terveztek, le van zsirozva elore nehany ev, mikor mit kell kiadni, megjelentetni stb.:)
Talan kesobb meg a fizika, autokezeles, serulesek, kopasok is komolyodnak, hogy kozelebb alljon az igazihoz, ahoz amit eredetileg szerettek volna, egy versenyzoi pilota trening programhoz (vagy mi a szar:P). Mert egyelore a jatekhoz kozelebb all...:) -
#8719 Tudom, hogy a laserscan képeknek kevés a köze egy setup készítséhez, de hirtelen úgy tűnt mintha lenne értelmes kapcsolat :D -
#8718 szerintem ma volt pro verseny is, meg sokan szeretik a jettát, bár az ma nincs, viszont Lotus igen. Azt vettem észre, zavaró hidegváltással keverni. ember mondjuk mazda után átül valami snasszbam szoli-skippi, aztán 2 dolgot érez: nem megy a verda az istennek se, viszont nem is tapad :) fura! :) -
#8717 zsíír -
#8716 -
#8715 Remélhetlőleg, azért a több féle versenysorozat, vonz még játékost. -
#8714 Rohamosan csokken a harciszellem, a versenykedv. De az egyre szaporodo sorozatok is szetforgacsoljak a mezonyt. Es meg jon az IndyCar, a Corvette, a Ford-ok, es ki tudja meg mi:) Ebbol valszeg az fog kisulni, hogy heti max 1-2 versenyt lehet majd menni, a versneynaptart is ugy lovik majd be, hasonloan a Pro sorozathoz.
Hatranya, hogy nem lesz lehetoseg barmikor, barmivel, csak ugy versenyt menni, de talan elonye is lesz, hogy mivel 1-1 versenyen kell bizonyitani, talan komolyabbak lesznek a futamok, nagyobb lesz a tetje, esetleg jobban vigyaznak egymasra stb. -
#8713 ? :D
-
#8712 egyebkent is, a setuppolasnak kb annyi ertelme, hogy a kb. 2-3 mp az ufoktol helyett 4-5-6-10... lesz belole. :/
-
#8711 azert tokjo, hogy Daytona Prototype-al szombat este 11:30-kor (mikor mar USA is ebren...) nem jon ossze eleg ember, hogy official legyen a verseny.
kezd olyan erzesem lenni, hogy legjobb C4+-nak megmaradni, akkor meg szorakozhat az ember radikallal, es ha veletlenul tor-zuz egyet szolival, vw-vel, akkor se szedik el a fel SR pontjat... -
#8710 OK, megpiszkalom.:) Igazabol mar regen mukodik, a program viszonylag egyszeru, az adatbazis kenyelmesen bovitheto (ASCII/XML), csak a kinezetpiszkalashoz nem volt turelmem;) A palyakat kell boviteni, de azokat majd megcsinalgatom. Meg kellene egy banner, mert most szep piros;) Az extra-ra valoban nem lehet regisztralni:/ Csinaltam egy UW-set, de nezek meg valamit, ami nem annyira reklamos. Tarhely nem nagyon kell, most 400kbyte az egesz, ha meg lesz az osszes palya, akkor talan lesz 800kbyte is:) A setup-ok darabja meg 1kbyte;) -
#8709 Hát én töltögetnék rá sajátot is, meg amit teszt után jónak találok. Ha esetleg 2 kávé között lesz eccer időd és kedved megcsinálni, megköszönném. -
#8708 Ez : iRacing news feltűnt nektek? Már hogy ilyen is van. -
#8707 Szerintem űberkirály! engem leginkább a skandináv Essem setupjai izgatnak! :D -
#8706 Nekem is vannak tartalék loginok :D Amúgy regelni kb 1 éve nem lehet :( -
#8705 Nem tudom, meg nem probaltam:) De van 1-2 tobbeves loginem, azok meg mukodnek. Bar egy idoben sokat toroltek:P