iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pointer4
Viszont ha egyedül kell menni egy versenyt
és nem érsz be, akkor a játék uninstallja magát 😄
Az SR nö, csak pontot nem kapsz. 😊

symbol
picsába 😄 pedig megvan az a kód amivel beléptem anno a klubba 😄
hogy örültem már.. 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

mind1, valamit rosszul értelmeztem iracingon, azt írja invalid cod...

symbol
akkor keresem gyorsan 😄DD
én is ilyesmire gondoltam 😄

pointer4
A promó kód gondolom az ilyen ajándék dolog lehet. Rendezvényeken adhatják, meg csókosoknak, lehet újságmellékletben nyerhetel 😄 Minden vásárlásnál belehet ütni, lehet ad kedvezményt. Vaaagy lehet mert te vetted rá hogy megvegye ezt azt, te kapsz érte plusz iracing zsét 😄 Ilyen piramis játék feeling 😄
symbol
mi az a promo kód? 😄
az emailem 😄 [email protected]
de nehogy feltörd a jelszavam 😄

pointer4
2005 talán.
Köszi 😊
ahoj, valaki mondjon egy promo kódot, azaz a játékban használt emailjét, most akarok hosszabb távra elõfizetni, ne menjen kárba az a néhány dolcsi sem😊

symbol
aúgy még valami: a DFP az tényleg a DFGT elõdje? a GT4-hez készült volna? nem vagyok képben azthittem a GT4 tök régi. 😊 ennek persze utánanézhetnék, de atom elfoglalt vagyok :/

symbol
jah, de ne már 😄 fel akarom vinni 4,99-re 😄D
amúgy tuti volt már pékda, mert silverre tuti mindig jelentkezik pár ember csak mindig máskor, és ilyenkor hoppon ülve marad.
Pedig versenyeztem már nem hivatalosan is asszem és asszem adott SR-t, bár ellenfél nélkül télleg nemtom indit e futamot 😄

neked meg grat az eredményhez 😄 csak körbe kellett hibátlanul menned 😄

pointer4
Ilyenre lehet még sosem volt példa, de elvileg így kéne mûködnie. De lehet behánnya hogy érdeklõdés hiányába a verseny elmarad 😄
symbol
gyors kérdés: tegyük fel este jelentkezek Silver Crown futamra. tegyük fel, nem jelentkezik senki, vagy csak én. Végigmegyek a futamon hibátlanul. Gondolom az iRem nem változik, valamint nem lesz hivatalos. DE! az SR-em egnõ nem? 😊 mert fel kell készülni gyorsan 😄

pointer4
Hétvégén nekiálltam Oval-nak, hogy meglegyen kapuzárásra a 3.0-SR. Igazán - na nem mintha életembe is mentem volna ovál pályán - szégyellem magam, de a nascar style sosem izgatott fel. 😄 (remélem elmarad a kövezés 😊) Futottam 20 kört, ezzel az igazán aranyos funérlemez borítású verdával. Gondoltam itt az ideje egy jó kis futamnak. Eléggé paráztam, picike pálya, tömegszerencsétlenségek melegágya lehet 😄
Utolsó, tizedik helyrõl indultam, kialakult 2 boly, elõl 7 emberke egymáson, jól elhúztak, illetve 3an hátul abból én uccsónak. 30. kör magasságában elkezdtek a visszapillantóban megjelenni az éllovasok. Viszont valaki érdekes mutatványt adhatott elõ, mert úgy eldobta magát, hogy mind a hét illetõ elszállt. Innentõl kezdve ment a rádióban az anyázás, a pitbõl kijárat is történt még valami érdekes 😄 Szóval 3. lettem. Bûn rossz idõvel, de azt stabilan. 😄
Ez így igaz, Lfs-ban is vannak ilyenek. Mennek az íven mint a legbutább AI és ha valaki eléjük kerül vagy történik valami, akkor egyszerûen belerongyolnak, meg sem próbálják kikerülni, vagy várni a következõ elõzési pontra. Komolyan mondom, ezeknél a GTR2/GTE AI-k is sokkal ügyesebbek és élvezetesebb ellenük versenyezni... <#vigyor3>

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

Giovanni
Egy lecsípés sem volt benne 😊 Max az elején adott, mikor picit megcsúsztam

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Cowek
Ez eléggé ott van :-)))
Adott egyébként incidentet a finom lecsípések miatt?

http://www.f1-info.hu/

Giovanni
Hát, én is kezdtem húzni magam, hogy eltalál 😊 De vagy szerencsém volt, vagy megtudta fogni 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

lac coo
Pontiac is felpörög 10 fölé , nem is blokkolja le a kereket .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Azért én 2X szívinfarktust kaptam volna, szolival ez telibeverés lett volna a másik részérõl! De jó látni, hogy nem mindenki megy úgy, mint ha zsinóron húznák!

Mission Impossible 2010: PRO Class

Giovanni
Nagyon tetszik nekem ez a VIR. Jó ritmusos pálya. Tegnap egy kör alatt sikerûlt az utolsó körben elõre lépnem majdnem 4 helyet. Csak a leintésnél még volt fél autónyi hátrányom 😊

Gio harcol 😊

Ma mentem Infineonon...hmm... NR2003-ban is szerettem, de itt valami brutális 😊

Alexease
Ami gazosabb, hogy szuper szimnek hirdetik, pedig van egy ket erdekes dolog, amit ki is hasznalnak😉 A Mazdas videot biztos lattad, amit betettem? Igaz, gozom sincs hogy mukodik az igazi (valszeg nem igy😛), es az is igaz, hogy allitolag a hajtaslanc, kuplung resz meg nincs kesz, de azert trefas, hogy 8000-re limitalt motor, 5 visszavaltas utan ~16000-et porog, es mindenfele komolyabb motorfek, blokkolas, megcsuszas nelkul, kenyelmesen halad tovabb, ha kell kanyarban is, mikozben uveghangon visit a motor;DDD

A Mazdanal meg az a vicc, hogyha jol lattam, hogy full gazon mennek folyamatosan, es abba taposnak bele full feket, azzal csusztatnak😊 Ilyen motornal, megis ertem😄
lac coo
Ja, ez a te dumád ! 😊)))
Én végülis örülök, hogy nem áll rá a kezem, agyam szemem erre a stílusra, én egyszerûen nem bírom ki , hogy ne váltsak vissza idõben, ne lassítsak egy kerékvetõ elõtt stb ...

De ettõl függetlenül tényleg csodálom ezeket az embereket !

Alexease
De igazabol nem zavar, mert szamomra az autoverseny - foleg igy jatekban, kikapcsolodasnak -, elsosorban a uldozesrol, elozesrol, vedekezesrol szol. Vagyis boven jo nekem az utolso hely rajtolasnak, es onnan elore jonni annyit amennyit csak lehet😉 Ennek a problemaja ismert, itt tobbet kell roncsokat kerulgetni😉)) De azert vannak jo versenyek😉
A pontok, helyezes, a TT, iR nem erdekel, csak az SR, de az is csak azert, mert az embernek komoly belefektetett penze van, es kellemetlen, ha masok hiabajabol lecsuszik egy szintet, es nem eri el azt a versenyt, amire befizetett. Persze ilyen meg velem nem tortent, de a lehetoseg benne van😊 Ha nem foglalkoznek versenyen azzal is, hogy hol kell buta hibakra, roncsokra figyelni, akkor gyorsan le lehetne pusztitani az SR-t😉
Alexease
Ez az en dumam😊 <#idiota><#zavart1>

Teny, hogy nagyon durvan mennek, de az is, hogy a nagyreszuk amugy is profi. Van erzekuk hozza, ki hasznaljak a lehetosegeket😉 Ezzel nincs is baj.

Ket dolog van, ami inkabb problemas.
Nekem nincs idom, kedvem, indittatasom, erzekem stb., hogy ilyen stilusban, ilyen szinten, modon autozzak. Ez mondjuk az en bajom😊 De hogy nehol tizen masodpercekkel mennek jobb idoket a "normalisnal", folyamatosan, az mar kicsit eros😄

Es ami meg gazosabb. Vannak akik szo szerint begyakoroljak ezeket a millimeter pontos manovereket (reflex, ugyessegi jatek), es elvarjak, hogy mas is ugy menjen, mert ha csak 1-1 autonyival lassabb elotte, mar az elso kanyarnal, a sajat megszokott iven beprobalkozik. De ezeknel jellemzo az is, hogy ha valami rendkivuli tortenik a palyan (elotte, mogotte, mellette van egy auto), akkor felborul a reflex-rend, es johet a kaosz😉
petesilver
Kérdésedben ravaszul elrejtetted a választ! 😄

Pukkandur
Bakker van a játékban defekt? Most kaptam egy bal elsõt Jeffersonon...

petesilver
A lényeg akkor is a rendelkezésre álló eszközökben rejlõ lehetõségek maximális kiaknázása 😄 ugyanaz áll a rendelkezésére mint másnak, csak többet hoz ki belõle. Elég csak a Wéber vagy a 2 Norbi esetét megnézni, és látható: az UFO-k az életben is rendkívüli idõkre képesek valódi versenygépekkel, Hazso is kurvajól ment Euroringen Proexes Astrával, és a többi ufonauta is errõl a fórumról szintén nagyon jól menne igazi versenyautóval. Nekem ezekkel a szimulátorokkal az a bajom, hogy nem tudok kétszer ugyanolyan féktávot venni, mert nem érzem valahogy a lassulás mértékét, hiába az ffb. Csak a szememre hagyatkozhatok, nem érzem annyira az autó fizikai viselkedését, hogy mire lenne képes ha tényleg benne ülnék. Néha pl kanyar közben a csíkra nézek, mert gyanús hogy nem sikerült bevenni, és akkor látom, hogy nem ugrottam le teljesen a gázpedálról. szóval látom a szememmel, hogy eredményesen lassul, de nem mindig vágom, mennyire. Életben ez teljesen más, ott az ilyen elképzelhetetlen. Az a szép, hogy ezek az ufok nem is értik a problémám, tökéletesen alkalmazkodnak a szimulátor adta lehetõségekhez. Ez érzék nélkül nem megy, az tuti, és nem kormány meg csúcstechnika kérdése, hanem született készség kérdése. szerintem.

lac coo
Igen egy szinten túl már csak arról szól. hogyan játszuk ki a fizikai motor határait, hogy találjuk meg a gyengéit stb ...
Persze én a közelükbe senm érek, és nem kétlem, hogy "normálisan" vezetve is agyonvernének, de errõl az eszetlen hajszáról ez a véleményem ! 😄

Pukkandur
Egyetértek a véleményeddel. A csúcs idõket elnézegetve egyik sem reális, a valóságban kivitelezhetetlen technikán alapul. Én személy szerint jobban szeretek tartott gázon íven fordulni. Jó lenne már egy igazi szimulátor, ami ezeket az idõgyilkos ufonauta idõket egy-egy meghibásodással jutalmazná....

lac coo
Minden csodálatom az UFO-ké, de látva egy ilyen videot számomra ez a "hogyan csináljunk egy szimulátorból autós ügyességi-reflex játékot..." színvonal ! 😄DD

petesilver
Darren Marsh, nagyon jól nyomja, igazi UFO. Ufo Köridõk a mostani Infineon pályára 😊

Infineon Raceway - Cup Qualify 01:24.602
Infineon Raceway - Cup Race 01:24.739
Infineon Raceway - Cup Time Trial 01:24.931

petesilver
Eddigi tapasztalataim alapján: versenyre a jelentkezõk közül az idõmérõ alapján sorol - rak be, elosztva a jelentkezõk számát úgy, hogy a minimum induló meg legyen. a versenyen a szerezhetõ pontok az elért helyezésért kizárólag a résztvevõk erõsségén múlik, amit az irating alapján számol, amit átlagol. Adott héten a versenyen szerzett pontok összegét osztja a futott versenyek számával, az így kapott pont alapján kapod a helyezést, aztán a teljes bajnokságban a pontszámok már a héten szerzett pontok összege. Mivel nekem iratingem nincs, ezért annak alakulását nem tudtam még megfigyelni, de azt meg tuti az alapján nézi, hogy kit mennyivel nyomtál le az adott versenyen. A héten alig volt idõm-erõm a meló mellett indulni, három versenyem volt, egy ágyúgolyófutam, negyedik hely, 58 pont olyan gyenge field-el, hogy nyernem kellett volna. Másik két versenyt megnyertem, mindkettõ gyenge field, az erõsebbre 98 pontot kaptam a gyõzelemért, a másikra 91 pontot, a gyengébb verseny pole-gyõzelem-leggyorsabb kör 91 pont. A 98 pontos versenyen csak 18 kört mentem az élen, és nem volt enyém a leggyorsabb kör, sem a pole.

viziloitato
Átlagol mindent a program. Indultál 3 versenyen a héten, és az átlagod így alakult, pedig mindhármat nyerted. Én ezért megyek hetente csak egy versenyt, és csak akkor megyek egy másikat, ha az elsõ balul sül el. Nem tudom pontosan mit vesz figyelembe, lusta vagyok utánajárni.
HaZso
Engem az ilyesmi tud bosszantani: Van egy adott állás a bajnokságban. Megyek egy hiba nélküli versenyt - persze a lekörözöttek feltartanak sokszor - és pontban hátrébb kerülök...lol

petesilver
Az is menni fog neked, Infineon jön! 😄 Amúgy grat a szép teljesítményért!<#worship><#worship><#worship>

Giovanni
Basszus, én örültem, hogy végre 3 perc alá mentem, de ilyen ufó idõket<#wow1> nem is tudom hogy lehet menni...

Mnemomic
Most mentem egy versenyt, és megvertem Rory King-et 😊 Az elején hibázott, aztán valamennyire jött fel rám de én se voltam lassú a legjobb köröm 02:56.190 az övé 02:56.057 de én végig 56-ös köröket mentem az eddigi legjobb versenyátlagom lett: 02:57.358. Ja és 0 incidens 😊 Utolsó 5 versenyemet nyertem szóval ezen a pályán abba is hagyom itt kell befejezni 😊 Majd a következõn megyek mostmár.

lac coo
Ha ebben bízol jó sokáig húzd el a gyüjtögetést ! 😞

symbol
ajhaj 😄
series menüpont és kiválasztod pl a skip barbert. bal felsõ saroknál a + jelre kattint. ott látod mikor mi kezdõdött és hogy meddig is tart.

hogy hány versenyt? nem sokat. 4-et asszem. de ez a szabálykönyvben le van írva. amúgy nekem pl tökmindegy, van hogy egy nap megvan a szezonbeli kötelezõ futamszám.. 😊

Atesz: jaja. sajna, dehát volt ennéél már sokkal jobb is, hosztávon minden kiegyenlítõdik 😊 remélem mire meglesz a pedálra a zsé már nagyon sokat ér a forint 😄

Alexease
- Kategoria: Reference/Sporting Code, 2.4-es pont😉
- Szezon vege: Barmelyik sorozatnal a Schedule resznel lathatod mettol meddig van.
pointer4
Azt honnan tudom meg, hogy hány versenyt kell mennem a kategória lépéshez, és hogy az a 12. hét mikor jár le ?😊

Ok a szabályokat megtaláltam 😄
A hetet nem találom még.
Mnemomic
Kár, hogy így lement a forint/ felment a dollár 😞

symbol
hm. nemtom. lehet. szerintem sem kellene gondnak lennie, de elég rutinos felhasználó vagyok már, egy telepités során nem nagyon lehet mit elrontani :/ olyan hiba lehetett amit nem láthattam elõre.
még a directx-et és az nvidia-t frissítem talán, mert sebességnövekedést ígérnek ugye. gõzöm sincs mi lehetett a bibi. nah mindegy, részletkérdés. 😊 várom már az új szezont nagyon 😊

Mnemomic
Akkor az elõzõ rendszer talapítésénél vmit elrontottál. Nekem a legújabb driver, legfrissebb directx, sp3, más téma a win-en és jól megy a géphez képest. Akkor volt gondom mikor a Psyhix bekapcsolva maradt.

symbol
grat 😊

Solt: jaja, most nekem is atom nehéz napjaim voltak. túlképp nem is tudtam versenyezni a héten komolyat (fejlõdve etc) és minden este vagy telepitettem vagy melóztam. meg napközben is. 😄 az hogy közben itt elcseverészek más téma. 😊

Alex: köszönöm. adtál egy tippet. mondtad, hogy jópár éves motor lényegében. ez igaz is (nr03), de azt hittem már szintre hozták. és akkor láss csodát..

FPS (eddig csak silvestone-t és formula mazdát letöltve) TESZTEN:
a boxot mutato kamera tegnap 10rõl felmegy 40-re aztán felcsordogál 60ra, 70-re.
katasztrófa. pár kör után helyrejön, de néha nem, néha szarabb lesz, versenyben játszhatatlan.

FPS MA TESZTEN:
azonnal 110-120 FPS, kicsit késõbb már 160-170 a boxban. az egész pályán 100 felett.

mit tettem: win xp sp2 felrak, nod32, internet, winupdate (sp3 NEM!), directx 9.c frissités NEM(!) csak az alap ami az xp-n van, driverek a régiek, amikkel mentek (nvidia-nál a 175-ös), az xp sem szkinezve sem semmi nem volt még, nagyon alap a rendszer, egy pályával néztem, de a különbség számottevõ. 😊 ma már nem nyomom, bele is pusztulnék, az csoda, hogy tegnap hajnali 4kor alig nyitott szemekkel futamon behoztam 7. helyre egy majd 2600-as mezõnyben 2 incidenssel. 😊

szal kössze mégegyszer mindenkinek, megvolt az eredménye a sírásnak 😊
Jöhet az a boxszemélyzet! Mindenkié!! <#mf2><#mf2><#worship><#eplus2>

Giovanni
Skip, VIR párosítás. Az elõbb elsõ helyrõl dobtam el, reset, aztán feljöttem 5-re és leggyorsabb kört futottam. Hét elejéhez képest, most 2 nap alatt 4mp-et javultam 😊

petesilver
Imába kéne foglalni, hogy : .... és add uram, hogy messze kerüljenek el a pancserek, ha már nekem úgy sincs esélyem kikerülni õket! 😄

petesilver
Mellik pályán és mivel?

Mnemomic
Már mûködik aziRacing World végre sikerült profilt csinálnom.