iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
Mondjuk ugy, hogy ilyen szinten jobb ha nincs benne ilyen lehetoseg😉
Azert a top versenyzoknel csak tizedek, szazadok vannak, es ha valaki egy kicsit is, de ilyen idovel kerul elore a versenyen (qual), uatan mar nehez megelozni.
Engem sem izgat a bajnoksag, a pontok, de ha mar ennyire komolyan veszik, jo ha normalisan mukodik😉

Amugy a TT is eleg komoly "bajnoksag", legalabbis a Class valtashoz csak azis eleg (plusz SR). A Hotlaposok versenye😉
sajoati
persze, nekem nem fáj.

csak, ha pl. valaki komolyan veszi a TT listát, és mondjuk 87., aztán a 88., 89. stb. meg ugyanezzel a pályaátvágásos csalással felugrik vagy húsz helyet, annak fájhat.

Endure, in enduring grows strong...

petesilver
Na de most tényleg: valószínû csak TT-n futoot bugos kört. Ez ennyire fáj? Tudom kis csalás is csalás, de szerinted versenyen is használta? konstans 24 elejét megy versenyen.

Mission Impossible 2010: PRO Class

sajoati
Derek Wood egyébként egy bitang gyors pilóta, aki esetleg emlékszik a Vader team-re, endurance versenyekrõl...

szerintem inkább az a gáz, amit említenek, hogy ha valaki amúgy nem ufó, de csal és mondjuk valahol a középmezõnybõl tornázza fel magát így, nem a topba, de sokakat megelõzve.

Endure, in enduring grows strong...

lac coo
Nem igen piszkálgatom 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Azért végigolvasva a fórumot, jól elrágódtak ezen, és érdekes milyen sok szemszögbõl meg lehet közelíteni a dolgot. ahogy néztem a versenyen nem használta ezt a bugot, csak TT-n, de azt nagyon zokon vették tõle 😄 Ezért jó pl. nekem, az életben nem leszek ilyesmi fórum fõszereplõje, hogy irracionálisan gyors kört futottam 😊 a lassúságot meg nem kell megmagyarázni 😄

petesilver
A srác amúgy sem lassú infineonon 😊 tetszik, hogy a fórumban is említik az alieneket 😄 thx!

pointer4
Nem csak jövõhét a lazulás ? 😄
petesilver
most direkt utána néztem, de nem találom 😞 Te ezeket honnan olvasod? Fórum?

Alexease
Persze hogy igaza volt😉 Azt hiszem volt mar 1:22-es ido is😊)))
petesilver
infineonra gondolsz? Atesznek igaza volt az 1:23-as ûridõvel?

Alexease
A bejelentesek alapjan, megtalaltak a palyalevagas bug-ot/lehetoseget;D
Alexease
Az autobeallitasokat szoktad piszkalni, sokat segit?😊 Lehet, hogy csak az elejet tudod allitani es a stabot, de teljesen mas lesz tole az auto. Ezzel a kettovel mar be tudod loni a ket veglet kozott: nem kanyarodik de nem porog meg, vagy megporog de jol kanyarodik😄DD
petesilver
Off:
egy kis móka
poén nem birtam kihagyni, lazulásnak 😊ha már pihnapok vannak 😊
ON:

petesilver
THX! Done! 😄

Giovanni
Most jött ki frissítés Infineonhoz 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
Köszi!

lac coo
Olyan ez a Skip Barber mint annak idején a GSMF PCC volt rFactorhoz: annak tudott ilyen szép lassan elindulnia hátulja 😊)))) Csak az senkinek sem tetszett 😊)))

Mnemomic
Az auto kuplngot már a Pontiacnál kikapcsoltam azért nem fut a kék csík.

Célegyenes 4-es t1 2-es fel 3-asba abban maradok végig a sikánban is, a lejtõn lefelé 4-esbe aztán vissza 3-as, a falat elkerülöm 😊 maradok 3-asban, a visszafordítóban 1-es onnan a sikánokig felváltok 4-be azokat abban veszem és onnantól végig maradok 4-ben a hajtûben 1-es utána meg már új kör 😊

Mennyivel jobb lenne visszajátszásokat megosztani 😊

petesilver
Abban a stílusban már rég wunderkind vagyok! 😄

lac coo
Én tudok adni olyan videot, hogy mit ne csinálj ...! 😊))

petesilver
Köszi mindenkinek a videokat, húztam gyakorolni!

petesilver
nem próbáltad még 57-es fov-al a skippit? a videódon is látszik: én elsírnám magam, ha ennyire nyilvánvalóan virsligumis versenyautóval kéne mennem. 57-nél legalább van valami komolyabb látcatja, bár a mintázatot nézni így is elkeserítõ, ezért nézem néha inkább az utat 😄

petesilver
A videon nálad nem látszik a váltás 😞 általában az elsõ slotban kék vonal felszalad váltáskor, nálad nem. Felhangosítottam, ujjon számoltam, de nem tudom biztosan, hogy mikor hanyasba váltassz 😊 Célegyenes után végig négy, és nem hallom ki belõle, hogy utána váltassz-e. Olyan mintha 4-be mennél végig, és a jobbosra váltanál vissza háromba, az tisztán kivehetõ, de utána a sikános lassításnál megint nem tudom, hogy 1-vagy 2 ? Elvileg 1 asszem, mert a felváltásokból ítélve 4-esig váltassz fel a hajtûig. Bár kinézem belõled, hogy 5-ben nyomod 😊

petesilver
Aztakurva! Röviden így tudnám jellemezni, amúgy meg bámulatos ahogy uralod a verdát, sok helyen én lassabb tempónál sem hinném, hogy elfér/elfordul/beveszi az autó ami következik. Bár én már NR2003-ban csodáltam, ahogy át tudtad az fûzni az autót a girbegurba részen /is/. kiváncsi lennék, te mekkora hátsó stabilizálóakármivel mész itt? 1-8 között lehet állítani.

petesilver
Elfelejtetted, hogy kanyar jön, 2 szívinfarktus között sikerült bevenned, és meglett az 1:26! 😄

Giovanni
Jó kis idõ...De ha ennyit rontottál, akkor én el sem mondom, hogy mennyi minden játszott közre abban, hogy végre 1:26-ot tudjak menni <#zavart1><#idiota>

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

Mnemomic
1.24.8-as idõ

A hajtûbõl kigyorsítást elrontottam meg az elõtte lévõ kanyar sem a legjobb. A youtube meg nagyon összenyomta nem tudom miért elõször töltöttem fel videót.

Giovanni
Szerintem minél többet váltasz így, annál rosszabb idõd lesz.

petesilver
Nekem néha szolinál is mûködött, pl lagunán, hogy ahol necces a 3-as vége, ott felvált 4-be, és íven marad, aztán a gyorsítós részre vissza padló 3-as. Tudom extrémhülye megoldás de Infineon, balra fel 3, felvált 4, ívrerak közben vissza 3-2, kanyar kettõben, fel 3-4, lejtõ végén jobbos már kettesben 😄 Mondjuk az idõ is 1:28 vége, az is igaz 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

petesilver
ezen a pályán melyik számít elsõ kanyarnak?

lac coo
Nálam ez a gázelvétellel csúsztatás nem mûködik ! Illetve mûködik csak olyan nagyon csúsztatok, hogy meg is forog 😊))

petesilver
Köszi! Mentem egy versenyt, de eldobtam 0.7 SR-t, a gyorsak elengedésekor mindig nekimentem valaminek, mert a legrosszabb helyeken értek utól, aztán már ott is eldobtam, ahol eddig sosem 😊 Jót nevettem, kaptam a bal elsõre egy ütést, kasztniig bejött a kerék, de a célig eljutottam vele, mint ha semmi baja nem lenne, aztán a pitben a helyére ugrott 😄

Mnemomic
Próbálok csinálni videót én is.

Giovanni
Köszi a tanácsokat....Mondjuk sokat még nem mentem. Kettes helyett próbáltam hármasban már, de mindíg kicsúszok olyankor... De majd begyakorlom 😊

Mnemomic
Tippek:

Az elsõ kanyarban elõbb kezdj el gázt adni, a kijártnál lévõ rázókövig enged ki az autót.

A dombról lefele menet a sikán után a következõ kanyarban 3-asba válts vissza nem kell a 2-es. Magát a kanyart jól veszed de úgy nagyobb lenne a sebesség. Utána felesleges feltenni 4-esbe.

A hajtû elõtti kanyarnál én egy pillanatra fékezek, és úgy fordítom az autót. Ez a gázelvétel szerintem nem annyira stabil meg többet is esik a sebesség.

Alexease
Ugy nez ki lesz osszehasonlitasi alapod😊 En is mentem egy kort, csak mas stilusban😊)) Nem ez a kovetendo pelda, ha gyors akarsz lenni. Mindenkeppen csusztatni kell, keson fekezni es ketpedalozni.

iRacing_SkipBarber_InfineonCup_Test2 (AVI, H264, 1280x800, 14MByte)
lac coo
Hát nem kíméled a váltót ! 😄DDD<#eljen>

Giovanni
na, parancsolj 😊

1:26.496

petesilver
eddig 1:28:6xx, szóval az is jó !!! Az 1:27-nek elvileg ma meg kéne lennie gyakorlással, eddig sikerült olyan 20x körbeérnem 😊

Giovanni
1:27-et tudok jobb napon, az is jó? <#vigyor4>

petesilver
Valaki menjen pls. 1:26-os infineon kört, és tegye fel aviba, látni szeretném, hogy lehet menni ezen ilyet! THX!

petesilver
Bár most, hogy megnéztem Huttu hogy megy, inkább kormány elad, iracing uninstall, havidíj visszakér, nekiugrok a pókergame-nek 😄DDDDDDDDDDD

Giovanni
Én folyamatosan gázfröccsöket adok visszaváltásnál....szinte sosem veszem el teljesen.

petesilver
Konkrétan a gázadással ilyenkor, hogy ne csússzon meg a segge. Hagytok folyamatos minimumgázt, vagy visszavát, beesik kormányzással, és kellõ pillnataban satu a gázra?

Ezt a Roberto Mosso vagymi nevu idiotat keruljetek el nagy ivben... Jo hogy kinlodok osszegyujtogetni az SR pontokat errefel ez a barom a legutobbi futamon osszetor ket embert (koztuk engem) majd kilep. Mondjuk titeket mar ugysem rak ossze vele mert magasabb szinten vagytok.
Giovanni
Konkrétan mire gondolsz? Én 1mp-en belül visszatolom 1-be és kanyar, óvatos kigyorsatással. Ennyi 😊

petesilver
Mi a trükkje skippinél a lassú 90 fokos, és visszafordító kanyaroknál?

Logitech cuccok ezt már az NR2003-ban is produkálták.

Atesz mondott egy jó tippet: mikor kitesz a boxutcába nyomsz egy full fék-kuplung-gáz kombót, és ugyanolyan jó, mintha az optionsben csinálnád.