25347
-
mkn #8825 Valaki meg tudná mondani hogyan kell belőni, a graf. memória kezelést manuálisan s programban egy 512MB-os kártyához. Valahol olvastam róla de most semmi pénzért nem találom. Az autoconfig sajna hibával leáll... -
#8824 Mazdához kis segítség Mill-en -
#8823 Mindkét setupot feltöltenéd az iGarage-re? -
#8822 Mazda, Milwaukee:
Keddtől idáig napi 2 versenyen indultam, hogy majd gyűjtöm a pontokat jól, de összesen egyen tudtam végigmenni, mert mindig eltalált valami pörgő autó :(
Elég gyors setuppal mentem így kikerülés alig sikerült párszor palánkfogás nélkül.
Most okosan egy lassabb setuppal mentem, hogy ne essen tovább az SR-em. Első körben szokásos sárga zászló (még + 2 körig) és utána 72 zöldzászlós kör egyben.
Egyik szemem sírt, másik meg nem, mert gyors setuppal valszeg harc lett volna és jó esély a győzelemért, így nagyon nagy harc volt az ezüstért, ami végül is meglett... -
#8821 Változás jövő keddtől
Részlet:
All races at license class levels D, C, B, and A now require only eight registered drivers in order to be deemed official. The maximum number of competitors per race remains the same at all levels except D which is now a maximum field of sixteen.
-
#8820 Vadda edvencsőr!Kipróbálás nélkül /Mármint a SZSS kipróbálása nélkül/ gyártani baseline setupból olyan jót, vagy jobbat! Igazi Setup Masters csellendzs! WOW! :D:D
UI: SZSS= Szecsi Super Setup -
#8819 Ez a Szecsi setup nem kicsit brutális. Hála érte :-) TT 2. hely hiretlen a div-emben :-) -
#8818 Firefox is kipipálva :-) -
#8817 jó lett operával is :) grat :D
már képet sem kell küldenem :) -
#8816 Safariban most jó. -
#8815 THX!
Csereltem ezt-azt, elvileg most jo(bb).
CTRL-R-rel frissits ra, mert valszeg cache-elve van/lesz ez-az. -
#8814 A csillag helyett természetesen egy "o"-betű van, csak úgy nem engedte betenni...
Firefox 3.5-tel... -
#8813 http://kepfelt*ltes.hu/view/090911/iGarage_www.kepfeltoltes.hu_.jpg -
#8812 Izelitonek: "Ford V8 Supercar and Phillip Island Grand Prix Circuit to Join iRacing.com Service
Australian Car and Track to Be Available to iRacing Members Around the World"
Es hozza a link: http://www.drivingitalia.net/forum/index.php?showtopic=46262 -
#8811 Itt az auto ID lista is:) Lehet talalgatni, hogy a hianyzo helyeken mi lehet, mi lesz, mi lett volna:)))
iRacing Car ID List -
#8810 Kitettem:) De akkor toltogessetek is:) Design nem nagyon van, de majd egyszer;)
Ha valakinek nagyon szethullik a tablazat, az oldal, tegyen mar legyszi egy linket a screenshotra, hogy mennyire:) Meg hogy melyik bongeszo (Opera, FireFox, Safari, Chrome stb.). Bar nem fogom fel tenni oket, de majd fejbol kitalalom;) Bar szandekosan annyira fapados az egesz kod, HTML-1(:D), tablazatokkal (jo, van egy kis CSS:P), hogy mennie kellene. De ha jol emlekszem, a meretmegadasoknal egyik bongeszo szarabb mint a masik:) -
#8809 Alex mint fórum és garázs tulajdonos egyben :-) Megtennéd hogy beteszed a fejléces linkek közé a garázsod linkjét? Tök jó lenne És köszi is -
#8808 PolDoc, és Pít, köszönöm! Sajnos, még a 19.xxx nem jött össze, de ha lesz kedvem még állítgatni, és lesz jobb, akkor majd töltöm. -
#8807 Sok ertelme nincs, de kivancsisagbol generaltattam egy listat, hogy a palyak milyen ID-vel vannak sorrendben, mikor kerultek be a rendszerbe. Sok helyen latszik, hogy jonehany palya van, ami sokkal korabban keszult, mint amelyek elotte jelentek meg, vagy pl. nehany plusz nyomvonal, layout a palyakhoz is kesobb kerult be.
iRacing Track ID List -
#8805 Frisitettem az iGarage-ban is:P -
#8804 Hát az nem most lesz, én csak este 10-re fogok hazaérni :( -
#8803 Nem birtak ki november vegeig, es gyorsan kiadtak Indianapolis-t:) Vagy oktober vegeig?! Mindegy:) -
#8802 Képeket és élménybeszámolót a népnek!!! -
#8801 várunk is egy részletesebb beszámolót :D
grat a cucchoz! -
#8800 Még szerencse, hogy kimentett este a setjével engem.
BTW lehet ma nem alszom! Most hívott a UPS futár, hogy ott áll a lakásom elött, mert meghozta a csomagom németországból! Vagyis megérkezett a FANATEC pedál! El se hiszem! Remélem ma Pointernek is befut, neki a UPS küldött levélben kódot, ő nyomonkövette a sajátját, tegnap reggel volt bécsben. Mivel az enyémről nem volt hír, beletörődtem, hogy én majd egyszer megkapom. DE nem, hanem ma megérkezett!!! Na erre kiváncsi leszek! -
PolDoc #8799 Köszi neked is a setupot. Nagyon jól beveszi a 2-3-as kanyart. Tetszik a negatív perch megoldás. T5-6-nál ha elrontom az ívet és átszáguldok a rázókövön még akkor sincs gond, szóval ez tényleg jó stabil setupnak sikerült.
Ja meg még egy dolog, T1 ezzel a beállítással már nem is izgalmas -
#8798 nem mondod...! -
#8797 Hat ez sem Firefox:) Azt (is) messzirol kerulom:) Annal mar idosebb vagyok, hogy a divat szele megcsapjon:) Ez sima, egyszeru, Internet Explorer 7-es:) -
#8796 Nem olyan rossz az a tizes azért. Firefox sok ablaknál megszkinezve meg ezzel-azzal megtoldva atom belassult nálam... :) meg elég gyakran kifagyott. most jó ez. (ha lesz tényleg sokkal jobb, akkor lecserélem ezt is.) firefoxot csak akkor indítok ha iracingezni kell. :)
Sajna nem ilyen, de nem gond :) a lényeg, hogy megy. :) -
#8795 Miert szivatod magad Operaval?!:) Amugy ilyen lenne normalisan:)
-
#8794 Azért jójez! : videjóó -
#8793 Heti menü egyik fogása -
#8792 Küldtem egy setupot, Skip-hez a mostani pályához, versenyre, csak az üzemanyagot ne felejtsétek beállítani, mert az véletlenül a legkevesebb beállításon maradt. Bocs! -
#8791 nálam is szar, a táblázat nem is fér be az oldalba, a dowload rész már kiesik. opera 10-essel. amúgy zsír lenne. :) -
#8790 Isten vagy, iszonyat jóóóó! Reszkethet az összes PRO vazze! :) Áhh, ennél jobb senkinek, nekem lesz a legzsírabb kormányom!!! -
#8789 PeterSilver!
Itt tart most a MOMO kormánykerék adaptációja G25-re :D
Plussz elektronika a helyén, működik. A kormányról az oda nem való részt leszedtem (buzi kemény ez a műanyag), símára csisszantottam a felületet, a 6 lyukat még nem furtam be, de az seperc alatt megvan :D
A kormánykerék sehol nem karcolódott meg :D tiszta munka volt jól bebugyolálva.
-
#8788 Nem tudom ez másnál is ilyen-e, de nekem nagyon széthúzza a sorokat az elnevezés. Konkrétan nálam mindent így ír ki:
"Lowes Motor Speedway - Road Course"
Ilyen, egyelőre ilyen, vagy nálam nem szuper valami beállítás?
-
#8787 iGarage Update;P
- Fent van az osszes palya.
- Tettem banner-szeruseget, hogy nem vilagitson a piros;)
- Az Upload-hoz irtam rovid szoveget segitsegnek:) Valaki toltott fel Bristol setup-okat, nev nelkul, de nem voltak lecsomagolva ZIP-nek. Azokat leszedtem... Design meg nincs;)
iGarage List / iGarage Upload
Amugy a rendszer birja a terhelest, a napi 1-2 latogato (UW statisztika alapjan) nem izzassza meg:))) -
#8786 Ismerem, de ehhez 2 dolog kell nagyon: jó alap setup, takkra pontos konzisztens körök, és akkor finomításra jó. Én ugyan rakkolós birka vagyok, de erre képtelen vagyok, zsigerből setupolok csak, sosem megyek elég kört ahhoz, hogy rendes setupot csináljak, de jól saccolom a bénázásaim alapján a futható gyors köridőt :) Más szóval 1 órányi falazás-pörgés-forgás után már tudom, milyen lenne ha végig tudnék menni rendesen, és milyen ha végig menne olyan valaki, aki tud is vezetni. -
#8785 Hát én úgy is megcsinálom minden hétre, és berakom ide, ha már meg van, talán jó másnak is. " táblázat kell, az autók indulási időpontokkal, meg az autók min mennek az adott héten. De ez sem teljes, mert pl. a qual nincs benne :)igazából októberre tervezek egy tesztet, előre beütemezett program, 24 óra maximális kihasználása a táblázat alapján, mennyi versenyt lehet menni :) ez is olyan kihívás teszt :)