iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Köszi! Nem volt ikonom, a start menü kedvencekbõl indítom mindíg, onnan nyílik meg piciben 😞 A Te módszered mûkszik, köszi! Létrehoztam ikont, most azzal indítom, így most jó! 😊

Mission Impossible 2010: PRO Class

Cowek
Jól látom hogy nincsen Skippi futam?

http://www.f1-info.hu/

Alexease
Valszeg jovohet kozepe, talan szerda.
amelyik ikonnal indítod az IE-t, azon jobbgomb, tulajdonságok--->futtatás--->teljes méretû

viziloitato
Nem biztos, hogy segíteni fog, de azért nézd meg! Vezérlõpult, internetbeállítások, speciális, alaphelyzet.
lac coo
Azon csak uninstall segít ! 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

petesilver
Még ha legalább link lenne! 😄 ez az IE-n nem segít, alternatívnak elfogadom 😄

lac coo
És mikor lesz valami update? E hét végén ?

lac coo
Firefox 3.0 ! 😊

petesilver
off: kéne egy kis help, mert most már megõrülök. Eddig sem volt rendesen teljes ablakos az IExplorerem, de tegnap valami oldal a képernyõ 1/6-ára zsugorította a default megnyitást, és ez iszonyat zavaró. Fél éve keresem, hol lehet megadni az alapértelmezett nyitóméretét ennek a sz@rnak, de nem találom 😞 A helyzet most vált kritikussá, mert ilyen piciben még soha nem nyílt meg. Hogy lehet visszaállítani? egészképernyõsen sem marad, de az végképp nem tetszik, mert eltûnnek olyankor a toolbarok meg eszközök. Valaki tudja itt esetleg a megoldást?
ON:

petesilver
Megnéztem az elsõ helyezett versenyét, és igen. Sõt. 0 incidensel nyert, és kapott +0,19 SR-T!!!! Szoli, Summit 1:10:630 a legjobb ideje.

lac coo
13. héten számolja az SR-t meg ilyeneket ?

lac coo
Amióta van 900 fokos kormányom nekem nagyon megtetszett a Pontiac, nagyon élvezetesen lehet ide-oda támaszkodni vele ...
Egy a baj : soha nem lehet "normális" pályán versenyezni vele ... Jók amiket hivatalosan kiírnak mellé, de próbálgattam hosszú , gyors pályákon is és ott az igazi élvezet.. Pl Virginia ....
Ezért lenne jó a privát szerver .
Komoly az esély rá, hgy nem fizetek elõ rendszeresen, talán ha sikerül megbaráétkoznom a Barberral ...De alapon jobban tetszik nekem a Pontiac .

petesilver
Nos, elkezdõdött a 13. hét. Elõnye és egyben hátránya: újabb 1 hetet kell várnom a Class D-re. Csak elõny: Szolival ezen a két pályán lesz hivatalos verseny: 1:Lowe’s Full Road Course 2:Summit Point Short. Azért ez érdekes lesz 😊 Lehet még menni ezen a héten Legends Rookieval, Mazdával és Radicalal.

lac coo
<#eljen><#eplus2>

symbol
lol 😄 nem kapkodtad el 😄

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Nah ma lefutottam negy futamot egymas utan, vere 3 folott vagyok 😊 Korrektek voltak az emberkek, mindenki vigyazott egymasra amennyire tudott. Szerencsere 😊

Par napra most elegem van Lagunabol 😊
symbol
pfúúú, ez a radical nagyon kemény sebring-en meg az elsõ kanyarban az a bucka meg nagyon állat, az egész pálya atom jól néz ki, és élvezetes igy pár kör után is 😊

nem is zavar, hogy jobb oldalt ülök kocsiban 😄 azt hittem fog 😊
még csak tanulom a járgányt meg a pályát, idõeredményt felesleges mondanom,de a tietekre kiv lennék. persze ha lehet most még csak alap setuppal 😊 elõre is köszöntem

a videók nagyon jók alex 😊
nekem több kocsi most nem is nagyon kéne... jó biztos lehet valami még jobb lenne, de a radical meg a silver alap lesz nálam a következõ szezonban (hupsz. most esik le, hogy radicallal nem is mehetek majd mert -1 SR... pff. szal lehet gyúrni kéne majd elõtte a formula mazdával vagy skippivel.)

nemtom meg tudom e csinálni, hogy végig 4 felett tartom majd az SR-t 😄
nah mindegy 😊

lac coo
Valami mezei utcai autó nem lesz ? Amcsiknál nem tom milyen márkakupa van-lehet ....
Esetleg valami igazi GT ...

lac coo
<#idiota>

Alexease
Rafutasos baleset, minusz 20 SR😊))))))))))
Alexease
Ma nem hiszem, hogy ma lesz valami uj, meg tart a szezon😊 Valszeg holnap a patch-csel egyutt (ha lesz egyaltalan valami😄). Silverado kell hogy legyen, mert azzal versenyek lesznek a kovetkezo szezonban, nem art tesztelni😉 Hogy road car es palya mi lesz ha lesz?!😊 3 oval autot bejelentettek (3 Chevy) es 2 road-ot (Lotus es Riley). A 3. passz, de a SpecRacer Ford jo lenn😛

A palya megint kerdeses, ha a 2009-es 1. szezonban mar lesz F1 vagy Riley verseny, akkor talan Long Beach (az elsok kozott volt rola kep az oldalukon), Road Atlanta, Watkins vagy Mosport. Foleg hogy mar Sebring, Bristol, Milwaukee is bent van a kovetkezo naptarban, amelyek ebben a szezonban jottek ki, gondolom korabban, teszteles celjabol😉

Ha vallaszthatnek, akkor palyak kozul Miller, Willow, Moroso (tobb nyomvonalas "club playak") kellene😊 Persze Watkins es Long Beach lenne az igazi klasszikus, de azt valszeg az F1-hez tartogatjak😉

Autokbol az oval mar fix, road-ra ha nincs mas meglepetesuk akkor a SpecRacer jo lenne😊

SpecRacerFord - Atlanta - Race😛

symbol
én is akkor fizettem elõ egy évre, meg vettem meg mindent, de a franc se gondolta volna, hogy ennyire felmegy a dollág. sejtettem, hogy ez lesz, nade' nem ilyen durván.

szerencsére csak 4 dolog nincs meg.
lehet megveszek most 3-at, és egyet meghagyok ami annyira nem kell a következõ kis csomaghoz, hogy ott is meglegyen minimum a 3db, és legyen -10% 😊 ezt a tervezgetést 😄

Alexease
Ha ugy nezzuk, szerencsem volt, mert amikor mindent megvettem egyszerre, nem csak sok kedvezmeny volt utana, hanem 70 Ft-tal olcsobb volt a dollar is😊)))
symbol
jah, most látom, hat felett van kedvezmény 😄 pics.

symbol
jó lenne ha még köjönne valami új dolog ma 😊
járgány akármi, és akkor tudok 5 valamit venni egyszerre 😊 radical nincs, és nem is tetszett, de a bajnokság pályái meg az istenités hatott rám is, igy vagy úgy, bár nem sok idõm van mostanság, lehet beruházok ma 😊

Alexease
Nem hinnem😊
De eppen ilyenkor promotalhatnanak egy kicsit, hogy a 13. heti versenyek autoit, palyait mindenkinek elerhetove teszik, erre az egy hetre. Igy versenyben lehet kiprobalni, uatana talan nehanyan meg is vennek.
petesilver
nekem nincs Radicalom, kapok a 13 hétre esetleg ingyér? 😄

Alexease
Az onboard auto (piros-narancssarga😛) SR3-as, a masik ketto (feher/sarga) SR8-as, vagyis ~100 HP-val erosebbek. Ez az egyenesekben latszik is😉 De kanyarokban jo nyomja neki a csoka😄
lac coo
A fehér autó meg egy jó anyázást feltartásért ! 😄DD

Alexease
A vegefele, amikor mar 3-an vannak, es egyszerre kettot eloz, kapott volna egy keves SR buntetest a palyaelhagyasert😊)) <#idiota><#zavart1>
Alexease
Es a Radical "hasznalati utasitas"😊
Radical SR8 Owners Manual.pdf
Alexease
Egy kis Radical onboard race (real), bemelegitonek a 13. hethez😊
Alexease
Vagy nem😉 Valszeg "A" ketagorias auto lesz, ahoz meg raer ha jovo marcius elejeig megjelenik😉
lac coo
Akikkel te összeakadsz azok is így gondolják ! 😊)) Én ha el akarom engedni szépen lefékezek aztán mehet ....
Csak képzeld magad az õ autójába szerintem nem tudta mit is akarsz csinálni ! 😊)) Vagy csak nem mert elmenni, hisz vannak mindenkinek rossz emlékei a Pontiac-csatákról 😄DDD

petesilver
Mirõl beszélsz😄 Simán elmehetett volna, egy kamionnyi helyet hagytam neki, ott ifával is elõzhetett volna! Nem húztam rá, semmi, csak nem takarodtam el, mert nem volt kedvem eldobni az autót. Mellesleg a 4-helyrõl visszacsúszva a 11. helyrõl volt szó, felõlem mehetett volna, csak elõzzön tisztán. Rühellem, ha beszúrással akarnak elõzni, mert neki jár, ha féktávon beszúr oda, ahol lehetetlenség beférve elõzni. Nem volt meg a sebességkülönbsége, folyton a szar, zavaró íveket választotta ahelyett hogy mögülem kibújjon a kellõ pillanatban amikor elég gyors. Egy Atesz-Hazso kaliber a dugóhúzó után úgy alázott volna itt, hogy a célegyenesre fordulva már nem láttam volna belõlük semmit.

Mnemomic
Akkor talán év végéig kijön 😊

Alexease
Gozomsincs milyen scannert hasznalnak😊 A legegyszerubb laserscan a tukros-tavmeros. De lehet csinalni kettovel es/vagy referencia laserrel. De van olyan "asztali" scanner, amit digifenykepezovel "osszekotve" a texturat is korrekttul pakolja.

Alexease
Elvileg igen.
Mnemomic
EZ már a Daytona Prototype belseje? 😊

lac coo
A Laserscan honnan tudja hogy hol más színû a gumifal ? Színeket is feljegyez ? 😄

Alexease
Erdekessegnek😊 <#vigyor3>
Giovanni
Mai utolsó futamom egész érdekesre sikeredett. Bekerültem egy baromi erõs csoportba, és erõsen kellett mennem, hogy tartani tudjam magam. A második helyrõl indúltam, de akik körülöttem voltak, szinte azonos idõvel rendelkeztek. Le is nyomtak a rajtnál, aztán próbáltam tartani a pozícióm, miközben az elõttem lévõt utolértük.
A videón egy kis akció látható 😊 Valamint az utolsó kanyarom, ahol az elõttem haladó hibáját kihasználva elõztem, majd egy lekõrözöttnek hála, el is vesztetem...Persze vehettem volna másként a kanyart 😊

Gio harcol 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

lac coo
De most õszintén !
Te ugyanilyen szitura szoktad írni, hogy feltartanak és miattuk dobod el ! 😉
Ez egy ilyen autó... Még ha jóval gyorsabb is vagy szinte alig lehet elõzni. Talán csak kifékezés jön össze ...

petesilver
Egyetlen hely van, a hajtû a végén. Ott más pályavonalak találkoznak, ergo van hol menni, 170-el átvágva a fék 1-es kigyorsít, van különbség. Átvágsz fekete, onnan satu célig és kigyorsít 😊

Alexease
Ja, valami olyasmi volt😉 A vegefel atvagas, gyorsan el a cegis, ott megall, fekete torol, es begurul😊)))))
sajoati
nem erre jött az infineon update? egyébként azt írták, hogy fekete zászlós helyen.. hogy átvágta, fekete zászló, de még a lassítással együtt is többet nyert...

Endure, in enduring grows strong...

Mnemomic
Hi!

Akit én beírtam akkor az idõmérõn futotta azt a kört a 2.-nál majd 1 mp-vel volt jobb, közben meg versenyen 1.25 közepét vagy még annál is "rosszabb" idõt ment. Gyanús volt 😊

Amúgy hol lehetett ennyit vágni?

Alexease
Valszeg azt hiszi, hogy aki belul van, azt el kell engedni😉 Gondolom ebbol vannak a balesetek, mert nem gyorsabbnak, pontosabbnak kell lenni es elorebb, hanem csak belul😄DD
petesilver
Erre
varjatok gombot. Gondoltam elkocsikázok bemelegítésnek Lagunán, nem jött össze, nem érzem ma a féktávot vagy mi,hátra is csúsztam a negyedik helyrõl. Jön a ficere mögöttem, persze beszúr ahova tud. A video végén én mentem tovább, õ még nekiment a palánknak, majd beírt egy kérdõjelet, majd hogy övé volt a belsõ vonal! Most õszintén, mit akart ez jelenteni? Ti úgy látjátok hogy akadályoztam volna? Így is rángattam, nehogy nekimenjek!