25347
  • VO101 tvr
    próba szerencse
    g.tovari kukac freemail.hu
    Thx!
  • camaro79
    ad valaki refered mail-t? hátha maradok és akkor keres egy kis creditet.
  • camaro79
    köszi szépen. megnézem ezt az 5 usd-s tesztet
  • VO101 tvr
    Most csak 5 dollár az első egy hónap promo akcióban. http://www.inracingnews.com/
    Nem kell rögtön 19-et rászánnod. Ha ráérzel, akkor úgyis belefutsz a pénzköltésbe.
  • camaro79
    egy hónap próbát megér 19 usd-ért. lehet használni az alapban kapott autókat, pályákat, vagy mindneképpen költeni kell még?
  • Alexease
    Ertelme mindig van, eleg szeles a mezony. Lehet gyakorolni egyedul is, de vannak gyakorlo szerverek is a futamokhoz.

De az elsodleges kerdes, legalabbis az iR-nel, a penz:) Lesz-e annyi idod, indittatasod, hogy megerje kifizetni a havidijat es megvasarolni az autokat, palyakat?!
  • camaro79
    Sziasztok!

Kezdőként van értelme benevezni a játékba? Ha jól olvastam, akkor csak online módja van. Ott lehet gyakorolni?
    A kezdő annyit jelent, hogy nyomtam pár sim-mel, de soha nem volt annyi időm, hogy igazából el tudjak mélyülni bármelyikben is.
  • HaZso
  • ATM1990
    http://members.iracing.com/membersite/member/EventResult.do?&subsessionid=1203637&custid=22160

A versenyről: jó volt a rajt, Volker mögött eljöttem másodiknak, nagyon szorongattam Őt hosszú körökig és már keresgéltem rajta a fogást, de később sajnos Nekem keresztbetettek a lekörözöttek (Neki sokkal jobban jöttek ki) és elnyúlt olyan 8 másodpercre, aztán rákapcsoltam a végén, megint bezavartak a lekörözöttek, de kevésbé mint Neki így 3 másodperces hátránnyal lettem végül második!:)

Szabi
  • VO101 tvr
    Hogy sikerült a szombat esti verseny?
  • ATM1990
    Balog Szabolcs.

Bocsi, néha kicsit elgépelek dolgokat és egyelőre nem találom a hozzászólás szerkesztési lehetőségét:)

Szabi
  • ATM1990
    Üdvözlet Mindenkinek!

Örömmel látom, hogy nem csak külföldieknek szúrt szemet a teljesítményem:)! Természetesen megosztom a setupjaimat másokkal is, a http://orionraceteam.com/setups oldalon a Lotus részlegben megtaláljátok a kérésre feltöltött seteket! Van még néhány amit nem raktam föl, de ha van rá igény azokat is felteszem:)

Megtaláltok az iRacing fórumon, itt, a Mastersen (javarészt amúgy a Mastersen tartózkodom ezek közül, de figyelem mindet) ill. az Orion mIRC szobájában!

Ma este ha minden igaz VIR Fullon Én is a rajtrácson leszek és mindent megteszek, hogy elkapjam Volkert! Szorítsatok:)

Üdv.

Szabo
  • lac coo
    Ma ismét beültem a Barber volánja mögé, majd' 6000 Km Netkar után elég jól boldogulok már vele :))))
    FFB még mindig a legkirályabb ...
  • symbol
    minden oké. dx9 a HUD-hoz kell. meg ha az nincs akkor nincs egyetlen kib*szott részidő sem. kurva idegesítő az egész, és kurvára megírom most a véleményem a supportnak.

amúgy meg jah, most szépen reinstall win7. hamarabb megvan az mint keresgetni a hiba konkrét okát, és elhárítani azt. aztán játszom részidő nélkül amíg az nem lesz a játékban magában...
  • petesilver
    Directx-en belül a fájlok közt van asszem a dxdiag.exe. azt futtasd, és nézd meg, hogy ott mindent rendben tlál-e a directX.
  • Me Ga
    öööö, Win7 és DX9 együtt? Vagy én értem félre?
  • symbol
    van egy kis problémám :/
    Auzentech Prelude 7.1-es hangkártyám van a legújabb driverrel (win7-es, nem béta).

a HUD-ot akarnám használni iRacing alatt, ami megy is, de a hang, ahogy feltettem ezt a két szutykot (directx 9 and Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86)) elkezd zene és akármi közben meg-megakadni, recsegni.

nagyon zavaró tud lenni, pláne hogy zenebuzi vagyok. egy szám alatt kétszer is megakad, berecseg a hang. amig nem tettem fel ezeket minden jó volt...

ui: más kérdés, hogy az a genyó iracing is csinálhatná már valami sajátót, mert nevetséges amit művelnek már...
  • petesilver
    Indycar:

This is in addition to aerodynamic changes that were announced on June 30.

Beginning with the Kentucky race and continuing with the August 29 race at Chicagoland Speedway, the flap angle of the rear wing will be 12 degrees with a rear wing wicker a minimum of 1-inch, a 0.500-inch vertical end fence wicker and a 0.125-inch front wing wicker. Teams also have the option of adding Tire Ramps and Sidepod Extension and Brack Backing Plates as well as a curved skid plate.

The September 19 race at Twin Ring Motegi in Japan allows for the previous rules changes but with a flap angle of the rear wing at 15 degrees and no Front Wing Wicker change. The October 10 season-finale at Homestead-Miami Speedway allows the previous rules but the flap angle of the rear wing will be a minimum of 10 degrees without the front wicker at 0.125-inches.
  • petesilver
    Wing wicker:

Use where rules allow 1" tall wicker bills. Dzus on style. Nose wing 1-1/4" tall when mounted under wing it leaves 1" above wing. Made from .040" aluminum.
  • petesilver
    bumpstop gap
    Travel indicator
    bumpstop
    Ez a csillapítás útjának a hosszát állítja gondolom, öszenyomás közben megtett út lehet a nyugalmihoz képest pozitív, és negatív talán szerintem, ha alapból már növelt útról indul a nyugalmihoz viszonyítva. Vagy fordítva. Szóval nullához képest nagyobb, vagy kisebb a megtett út csillapítás, vagyis összenyomódás közben.
  • VO101 tvr
    Kipróbáltam a Lotus-t. A Mazda után nem veszélyes, de a beállítási lehetőségek annyira részletesek, hogy az könnyen zsákutcába viheti az embert. Főleg, hogy nincs Motec telemetria, amivel legalább a hasmagasságot be lehetne lőni.
    Viszont van amit nem tudok, hogy pontosan mi akar lenni:
    Wing wicker ?
    Bumpstop gap ? (itt azt nem értem, hogy pozitív és negatív értéket is lehet neki adni.)
  • pasztor
    Ahogy Szecsi mondja, menj a Lotus-szal.

A Radical egész máshogy viselkedik, mint egy együléses szárnyas autó, a Lotus sokkal közelebb van a Mazda feelingjéhez, persze jóval erösebb meg gyorsabb.
  • viziloitato
    A ttRating még mindig nem tiszta. Most mentem egy 100 pontot érő TT-t, és adott 11 pontot, pedig az előző legjobb TT-m majdnem egy másodperccel lassabb volt.

kép
  • viziloitato
    Lotus, mivel a Radical halott, szinte senkit nem érdekel. Balog Szabolcstól (ATM1990 a mastersen) meg kérj setupot, talán ad. :)
  • VO101 tvr
    Halihó
    Nézegetem, hogy milyen autóra lépjek tovább, mert Class B-ben már hiába Mazdázom, az MPR-t nem befolyásolja. (Persze lehet, hogy nem is érdemes már A-ba felkerülni, mert ott az SR számítás már brutál lehet az én képességeimnek :))
    A Lotus és a Radical jöhet szóba ugye. Melyiket érdemesebb választani a Mazda után? Hol van több induló? Hol vannak tisztább versenyek? A pályák ugyanazok. A Mazda setup-olásával még elboldogultam, de sokkal több beállítási lehetőséggel már idő hiányában nem biztos.
  • sajoati
    Japán NASCAR

:)
  • Cowek
    most akkor kié is a leggyorsabb kör?
  • symbol
    tetszik a fejlesztési lista, az éccakai futam most már tuti, tehát igenis adnak ők a külcsinre is. más kérdés, hogy én aztán nem fogom kiélvezni :D
    bár jó ez a szingapúri pálya, sokkal nehezebb mint monaco, egy ilyenen mennék én is iRacingben :D esőben
  • Cowek
    Szép csendben megcsinálták a series pontozást amiért a múltkor értetlenkedtem... most már azt adja össze szezonpontnak amit ténylegesen számol futamonként.
  • pasztor
  • symbol
    áh :D
    nem szabad, lotus-ozni kevesen vagyunk, inkább azt a tábort erősítem.
    sok a dolgom sajnos, még ezzel sem tudok annyit gyaksizni, meló meg még mindig nincs :)

angolt is tanulgatom (most már télleg :D)
    muszáj amíg van szabadidőm... :)

ma délután kora este jönne valaki gyaksizni lotussal? 5-től mondjuk :) vagy ahogy jó ;) volker setupja elérhető rend szerint :)
  • viziloitato
    Gyere vissza Mazdázni!
  • Cowek
    Ha összeszervezzük, én átülök szívesen a csapágyasból a repülőgépbe
  • symbol
    baz, nem lotus-ozik "senki"? skippi halál talicskacsiga. :)
    a következő szezontól jó lenne ha jönnétek páran, hetente több futamon is szeretnék majd indulni :)
  • Cowek
    Tettem fel egy Skippy setet... 55 alá még engem is bevisz jó esetben...
  • JuanG
    megpróbálhatom de test modban is előjött, a lotus-os videóim mind test modban volt...
  • petesilver
    Ez haláli! Bealázza bármelyik animációs rajzfilmet! Szemet gyönyörködtető a futómű mozgása! :)
  • Cowek

Az árnyék még nem lenne gond, mert ott autónak nem sok keresni valója volna, de ez tagadhatatlanul helikopter üzemmód
  • pointer4
    Ki hány SR pontig számolta? :D
  • lac coo
    Baró ! :)))
    Az égbolt meg árnyékot fogad :)))