iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
ON:
Egy a baj : soha nem lehet "normális" pályán versenyezni vele ... Jók amiket hivatalosan kiírnak mellé, de próbálgattam hosszú , gyors pályákon is és ott az igazi élvezet.. Pl Virginia ....
Ezért lenne jó a privát szerver .
Komoly az esély rá, hgy nem fizetek elõ rendszeresen, talán ha sikerül megbaráétkoznom a Barberral ...De alapon jobban tetszik nekem a Pontiac .
Par napra most elegem van Lagunabol 😊
nem is zavar, hogy jobb oldalt ülök kocsiban 😄 azt hittem fog 😊
még csak tanulom a járgányt meg a pályát, idõeredményt felesleges mondanom,de a tietekre kiv lennék. persze ha lehet most még csak alap setuppal 😊 elõre is köszöntem
a videók nagyon jók alex 😊
nekem több kocsi most nem is nagyon kéne... jó biztos lehet valami még jobb lenne, de a radical meg a silver alap lesz nálam a következõ szezonban (hupsz. most esik le, hogy radicallal nem is mehetek majd mert -1 SR... pff. szal lehet gyúrni kéne majd elõtte a formula mazdával vagy skippivel.)
nemtom meg tudom e csinálni, hogy végig 4 felett tartom majd az SR-t 😄
nah mindegy 😊
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Esetleg valami igazi GT ...
A palya megint kerdeses, ha a 2009-es 1. szezonban mar lesz F1 vagy Riley verseny, akkor talan Long Beach (az elsok kozott volt rola kep az oldalukon), Road Atlanta, Watkins vagy Mosport. Foleg hogy mar Sebring, Bristol, Milwaukee is bent van a kovetkezo naptarban, amelyek ebben a szezonban jottek ki, gondolom korabban, teszteles celjabol😉
Ha vallaszthatnek, akkor palyak kozul Miller, Willow, Moroso (tobb nyomvonalas "club playak") kellene😊 Persze Watkins es Long Beach lenne az igazi klasszikus, de azt valszeg az F1-hez tartogatjak😉
Autokbol az oval mar fix, road-ra ha nincs mas meglepetesuk akkor a SpecRacer jo lenne😊
SpecRacerFord - Atlanta - Race😛
szerencsére csak 4 dolog nincs meg.
lehet megveszek most 3-at, és egyet meghagyok ami annyira nem kell a következõ kis csomaghoz, hogy ott is meglegyen minimum a 3db, és legyen -10% 😊 ezt a tervezgetést 😄
járgány akármi, és akkor tudok 5 valamit venni egyszerre 😊 radical nincs, és nem is tetszett, de a bajnokság pályái meg az istenités hatott rám is, igy vagy úgy, bár nem sok idõm van mostanság, lehet beruházok ma 😊
De eppen ilyenkor promotalhatnanak egy kicsit, hogy a 13. heti versenyek autoit, palyait mindenkinek elerhetove teszik, erre az egy hetre. Igy versenyben lehet kiprobalni, uatana talan nehanyan meg is vennek.
Radical SR8 Owners Manual.pdf
Csak képzeld magad az õ autójába szerintem nem tudta mit is akarsz csinálni ! 😊)) Vagy csak nem mert elmenni, hisz vannak mindenkinek rossz emlékei a Pontiac-csatákról 😄DDD
A videón egy kis akció látható 😊 Valamint az utolsó kanyarom, ahol az elõttem haladó hibáját kihasználva elõztem, majd egy lekõrözöttnek hála, el is vesztetem...Persze vehettem volna másként a kanyart 😊
Gio harcol 😊
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Te ugyanilyen szitura szoktad írni, hogy feltartanak és miattuk dobod el ! 😉
Ez egy ilyen autó... Még ha jóval gyorsabb is vagy szinte alig lehet elõzni. Talán csak kifékezés jön össze ...
Endure, in enduring grows strong...
Akit én beírtam akkor az idõmérõn futotta azt a kört a 2.-nál majd 1 mp-vel volt jobb, közben meg versenyen 1.25 közepét vagy még annál is "rosszabb" idõt ment. Gyanús volt 😊
Amúgy hol lehetett ennyit vágni?
varjatok gombot. Gondoltam elkocsikázok bemelegítésnek Lagunán, nem jött össze, nem érzem ma a féktávot vagy mi,hátra is csúsztam a negyedik helyrõl. Jön a ficere mögöttem, persze beszúr ahova tud. A video végén én mentem tovább, õ még nekiment a palánknak, majd beírt egy kérdõjelet, majd hogy övé volt a belsõ vonal! Most õszintén, mit akart ez jelenteni? Ti úgy látjátok hogy akadályoztam volna? Így is rángattam, nehogy nekimenjek!