25347
  • oneal1
    hogy lesz ez a time attack pontosan?
  • ozoli78
    Köszi
    Ennél több fix setupos sorozat nem fog lenni , nem is igazán kell .
    Én a time attacknak örülök, nem kell ráfeszülni a versenyre.
  • VincentVG
    ahhh de jó kis video Zoli. nagyon szép lett a szett. :)
    megnézem és azonnal rohannék is haza iRacingezni, pedig kb 3-4 hónapja nem toltam futamot...

nekem eddig (az én preferenciám szerint) csalódás ez az év. jó lenne több fixed setup-os széria..
    RUF GT3 kicsit kiürült a 911 miatt (amit nehéznek talalok annyi gyakorlással amennyit én rá tudok fordítani),
    marad(na) a Caddy, MX5, és a skippy.. Hát nem tudom.

De azért interlagos az interlagos, jó is h mondtad :)
  • ozoli78
    Meglátom , héten interlángos van ruf gt 3 :D
  • twinr
    Akkor gyere a héten is! :) Tegnap ötödikről behúztam egyet,
  • Mik
    Az SOF versenyeket közvetítik még? BES, Renault 2.0?
  • ozoli78
    :D
    Megyek ahol nem kell sokat gyakorolni.

Marcinko
    Ja ja van kokpit :D
    Sajna időm az nem sok van és úgy néz ki nem is lesz egy jó darabig
  • Marcinko
    Örömmel látom , hogy most már a cockpit is megvan, már csak versenyzésre kell időt szakítani !
  • twinr
    Hello, mi ez Zoli? Múltkor átvertél.
    De legalább rájöttél mi a jó! :)
  • ozoli78
  • mumus70
  • oneal1
    köszi srácok!

akkor ahogy ezt így szépen végig olvastam, ki is jött az a különbség amit kaptam! :)

kereket nem cseréltem, de elég óvatosan mentem be és álltam is be a helyre+ a 2-3 mp a plusz tankolásra... már ott is van 6-8 mp em :D
  • twinr
    még annyit az előttem szólókhoz, az ablaktörlés durván 1 másodperc. 6-8 liter plusz üzemanyag megint vagy két másodperc!
  • Norbi1990
    A 8 literrel kb számolj 2-3 mp-et, a többit meg lehetséges, hogy ahogy GeriDoc írta,a beállásnál kaptad.
    Egyébként a BMW fogyaszt a legkevesebbet én úgy vettem észre, szóval ők még ennél is kevesebbet tankolnak és így kevesebb időt töltenek a boxba.
  • GeriDoc
    Én is szembesültem ezzel korábban. Ugye kereket azt nem cserél senki, az alap. Ha ezen felül kapod a másodperceket, akkor valszeg az a baj, hogy túl lassan mész be a bokszba. Amilyen gyorsan csak tudsz menjél befelé úgy, hogy épp hogy csak le tudjál lassítani a vonalig. Aztán a helyedre beállás is gyors legyen, de ne is csússz túl. Szóval ez egész box kiállást is pengén kell csinálni, ha lazítasz, simán kapod a másodperceket.
  • mumus70
    A legtöbben nem cserélnek kereket csak tankolnak, lehet az pont annyi!
  • oneal1
    köszi!

Merci, de közben már mentem 1 versenyt, azzal 48.

Viszont nincs túl nagy tapasztalatom boxkiállás témában, úgy vesztettem 6-8 mp -et a körülöttem levők között, hogy fingom sincs hogy csináltam :D

Ablakot töröltettem, tankolás volt, mondjuk tehettem volna bele kevesebbet, mert a végén maradt vagy 8liter, de azt nem tudom mennyi idő alatt tölti bele.
    Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.05.01. 23:03:17
  • Norbi1990
    Attól függ milyen autó. Mclarennel 52-vel lehet.
  • oneal1
    blancpain sprinten most hány literrel lehet indulni?
    48?
  • mumus70
  • Norbi1990
    Igen, elég komoly pénznyeremény van a Pro Seriesbe GT3-ba azért nem raknak fel setupokat :)

VRS-es setupok jók szoktak lenni, én azokat szoktam használni.
  • VincentVG
    köszi ezeket nem próbáltam, csak meglep h a "hivatalos" oldalon 1db sincs. kb egy éve még bőven voltak fent kettesével hármasával/ típus, ezért most nagyon nem értem h 0 (nulla) darabot látok csak. az összes GT3 autónál. ezért gondoltam h valamit bénázok..
    vagy csak mindenki ennyire titkolja a setupot??? van valami durva nyeremény a gt3 bajnokságban?? :)))
  • Morgolodo
    Setupsync-et próbáltad már?
    VRS-en is vannak setupok.
    Utoljára szerkesztette: Morgolodo, 2017.04.29. 16:38:28
  • VincentVG
    Sziasztok, jó rég nem GT3-aztam, gondoltam lekapok egy setupot (mint régen) az iracing forumból, de a setup topic full üres...
    http://members.iracing.com/jforum/posts/list/3481075.page
    no setups available. összes pályára.
    mit bénázok? nem hiszem h már nincs fent setup sehol sem...
    köszi a segítséget..
  • twinr
    Akkor viseld az x-eket. Az embereket sose fogod megváltoztatni.
    Amugy még az is lehet hogy dq-ra játszott!!!
    Egyszer én is csináltam egy paraszttal, de az meg is érdemelte volna!
  • Adam Jonas
    Meglehet, azzal nem mentem, megmondom őszintén - akkor a kivétel erősíti a szabályt. De a többi competition-nél (pl. eSport WTCC, vagy most a Mercedes DTM-nél is) lehet változtatni a setupon.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (Benzinszinthez amúgy sosem lehet nyúlni - ilyen competition-ök alkalmával nincs se gumikopás, se benzinfogyasztás.)
  • mumus70
    Mert én ezt is hard sim elemnek fogom fel, a qualikon is megyek levezető kört, sőt még egyedül teszt üzemmódban is..... :p Amikor néha félre álltam verseny után, számtalanszor ott is telibe vertek......
  • mumus70
    Márpedig a héten mentem asszem a GP2-vel, és minden szürke volt a szet ablakban, még a benzin szinthez sem lehetett nyúlni! ;)
  • Adam Jonas
    Sajnos el kell, hogy keserítselek, az RR-nél sincs fix setup a competition-öknél...
  • oneal1
    ezaz

én ahogy tudok egyből félre és kilépés
  • twinr
    miért nem nyomsz esc-t a verseny végén?
  • twinr
    Már megint egy marhaság, ahelyett hogy jönne már a napszak váltás, vagy időjárás...
    A félbolond mudos társaságnak is hiányozni fog előbb utóbb.
  • twinr
    Ez gyakorlatilag megvolt már!
    Mindenkinek el van mentve az adott pályán legjobb körideje, minden egyes negyedévben. Külön kvalin, versenyen, és practice szerveren.
    Ez csak a kis köcsögöknek kell, hátha beletolnak egy kis lóvét pluszban, a csili vili felület meg egyéb pedig semmi pluszt nem ad...
  • Alexease
    Az valoban erdekes huzas lenne toluk, de a licencek miatt az tuti nem mukodne naluk. Az inkabb csak azt jelenti, hogy szabadon valaszthatsz barmenyik palyabol ami tetszik:DD Pedig korrektebb lenne ilyen arak mellet, hogy ha valakinek van elofizetese, akkor barmit, barmikor hasznalhasson egyedul (se verseny, se host, se time attack se semmi). Talan ha hasznalja, tetszik neki, indulna versenyen is, ahova mar meg kellene vegye.
  • GeriDoc
    Most akkor TT-ben bármelyik pályán mehetünk, azon is, amit nem vettünk meg? (0:48) Az mondjuk elég okos lépés lenne.
  • Alexease
    Mar csak az AI-t kell beepiteniuk (persze, mint gyakorlo lehetoseg, nem fo funkcio), es akkor meg lesz minden, ami miatt meg a legelejen minden kemenyvonalas lazadt: segitsegek, ghost, time attack es AI:))) Ja, es mondjuk rookie-ban a kulso nezetes autotologatas;DDD
  • Alexease
    Videoval es uj GUI felulettel.
  • Alexease
    Szimezesben sosincs egyeloseg;)
  • mumus70
    Nem tudom hogy lesz a lebonyolítás, de az alap lenne, hogy szetelés lezár mint pl. az RR-nél, tehát az atomfizikusmérnökök baxxhatják, és a szép alap offisssiál ájrészing szettel megy mindenki! Persze még mindig akkor itt van a speckó Fanatec 3 millás felszerelés és egy Tesco kormány közötti egyenlőtlen küzdelem kérdés.... :p
  • mumus70
    Na, egy lépés a gumi nő felé! :D Friss bejelentés!

Time Attack: A New Way to Compete on iRacing
    Introducing Time Attack - a new way to compete on iRacing. Hop in any time you want, at any track in the schedule, and watch your TA rank soar from Novice to as high as World Champion. It also features a preview of iRacing's new user interface. Stay tuned for further details.