iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

petesilver
Hm. Class D megvan Roadon, de nem kaptam meg oválon. Lehet nem számít bele a 13.heti verseny?

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
Nagyon jó, alakul! Szerintem a magunkfajta korlátai 1:10 9xx-nél vannak valahol 😄

Giovanni
Most már 1:11.6xx-nál tartok 😊 Eddig ezen a pályán 5 futamot mentem gyakorlás nélkül 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
Video
Rengeteg a hiba benne, mentem jobbat is, csak azt töröltem véletlen. A szûk jobbos után, ha jó a ritmus, padlón lehet végigmenni simán a célegyenesre fordítóig, itt a célegyenesre fordíto totálrossz, de ezen látni legalább, hogy szarul is lehet menni 1:11:5xx-et!

Giovanni
Basszus, akkor még gyakorolnom kell 😊

Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.

petesilver
😄 Az ûridõ 1:09.-el kezdõdik, a nagyonjó az 1:10-es tartomány, az 1:11-es idõm hemzsegett a hibáktól 😄

Giovanni
Én most szereztem ott 0.12 SR-t 😊 Startnál hátulról telibevertek, egyszer reseteltem, és így is 7-ik lettem a 13-ik helyrõl 😊 De én még nem megyek ilyen ûridõket, mint Te 😊 Nekem most a legjobb versenyen 1:11.9xx

petesilver
Summit ilyen szempontból nagyobb szívás, mint Lime. 1:11.580 volt a qualidõm, az elsõ körben lerontottam a féktávot, és a végére jöttem vissza a fûrõl. A második legjobb utánam valami 1:12 végét tudott, aztán 1:13-tól-1:18-ig. Netudd meg, azt hittem megõszülök, 1:15-ös körökkel mentem a másik után, és még így is telibevertem valakit, mert még ennél is lassabb, rossz féktávot vett. Nagyon nehéz, hamar fékeznek, elszúrják, de azonnal ívre rántják, vagy tolató-keresztbeálló autónak megy az ember amikor íven van, és nincs hova menni. Ma még futok pár tesztversenyt, de a Summit futamok csak amortizálták az SR-em rendesen!

Giovanni
Én most meg összeakadtam Hazsóval. Megcsúsztam elõtte, õ meg elkapta a kocsim elejét. Aztán egész jól mentem, míg újra nem törtem magam...második reset az már quit 😊 Úgy hogy ezt sem fejeztem be 😊 De az SR az már fogy 😄

Alexease
A 4 sorozatbol 2 hivatalos, ahol szamolja az SR-t (Legends, Solstice). Azoknak akik javitani akarnak, meglegyen az SR es/vagy a megfelelo futamszam a Class lepeshez.
pointer4
13. héten nem számol SR-t. Ez volt a hír 3 hete kb.
sajoati
rohadt vicces volt, engem egyreszt letoltak, masreszt az elso korben, megyek fps bamm... mondom mi a pics* van, erre eszembe jutott, hogy a hetvegi mentest ekkorra idoztem be, es dolgozik a vinyo. 😊)

meg kuzdottem, de volt par off, meg kress is, aztan quit.

Endure, in enduring grows strong...

Giovanni
Na kipróbáltam a frissítést 😊 Változást még nem tapasztaltam 1 futam után a solstical. Viszont azon gondolkodtam, hogy egyeseknek hogy van 4 fölött az SR-jük, mikor még vezetni sem tudnak. 18 fõs futamban közöm nem volt a versenyhez, mindenki mint a birkák mennek a saját ívükön, mindegy, hogy van mellette valaki, aztán dühöng, hogy kilökik. Nem értem mit gondolnak...

petesilver
Tudjátok mit nem értek? Sokan berzengenek oválon, hogy csak véget érne már a 13. hét, mert horrok lettek a versenyek. De hát most is számolja az SR-t, nem értem miért lett tele kutyaütõkkel a pálya?

lac coo
Mentem próbából egy ovál versenyt, valami marha rövid pályán Legends-el ...
Hát ehez képest a Pontiac egy leányálom, mindenki megy mindenkinek, direkt belém jönnek a pitben még be is gyorsít elõtte stb ... Tiszta ügyességi játék ! 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

csige791
lecseréltem a logómat, az elõzõ túl egyszerû volt, ezt meg nem lehet elolvasni 😊

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

csige791
A Tyukodi Zolinak itt mi a neve ?

\"Hagyhat valaki milliókat maga után, de ha becsület nélkül hal meg, úgy földelik el mint egy kutyát és csak tolvajok állnak a sírja mellett. \" .

lac coo
Bár valóban egyszerûbb volna rögtön a jelentkezésnél beírni 😊))

Alexease
Tudom, de akkoris😛
lac coo
Három szavas mondatra megváltoztatják a supportnál ! 😊)))

Alexease
Majdnem😊 De en szokas szerint, ismet "szot-fostam"😊))
Alexease
Te voltal elottem?😊 A nevekkel en is gondban vagyok😊 <#vigyor3> Grat! <#eljen> Ez a valodi neves rendszer, hatalmas gyokerseg😞 Legalabb lehetne vallasztani.
csige791
hát ezt egyszerre irtuk 😊

Alexease
Mentem ma is egy Radical-t (Laguna Seca), izgi volt, de elsosorban nem a versenyhelyzetek miatt😊)) Most csak 18 versenyzo volt, szerencsere megint a vegefele rakott (13.), ott vannak az izgalmas reszek;DDDD Csak arra kellett figyelni az elejen, hol, mikor, ki csuszik meg, all keresztbe, jon vissza a palyara😊 Megusztam, csak egyszer kellett lemenekulnom a palyarol😊

Amugy a kozepetol mar jo volt - elfogytunk😊 -, 5-en fejeztuk be, abbol 3 Magyar (2-4. - en negyediknek😛). Bar lehetett volna Magyar gyoztes is, csak az utolso korben volt valami pitty-putty😊
csige791
Majdnem összehoztunk egy 1-3 -at a magyaroknak radicalal 18fõs mezõnyben, de "csak" 2-3-4 jött össze.

viziloitato
Igen, én vagyok a Szabó Tamás. Kösz Alex, Péter!
<#eljen>

Te vagy a Szabó Tomi? Ez a baj ezekkel a nickekkel, mindig egy év mire rájövök, ki kicsoda! <#integet2>

Alexease
<#worship><#eljen>
Alexease
<#eljen><#worship>
petesilver
<#worship><#eljen><#worship>

petesilver
Ezeken a kis szar oválokon, ahol a Legends-el lehet menni /mindig gyûlöltem az ilyeneket 😞 / bár fosok mint a galamb a mezõnytõl, azért visszajött az a feeling, amiért annyira szerettem az NR2003-at. Folyton F3-al megyek, és mindig meglepõdöm, milyen hamar vége van a versenyeknek! 😄 HNR-es warmup volt csak 1 óra! 😄

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen>

<#zavart1><#vigyor2> Kösz!

Majdnem összejött a latemodel 3. div is, de ott sajna túl sokat hagytam ki, meg volt egy pár rosszabb hetem. Na majd a truckban! 😊

viziloitato
http://members.iracing.com/iforum/forum.jspa?forumID=53 itt is megnézheted az eredményeket picit bõvebben. Én az SK Modified-al, és az Advanced Legends-el 2. lettem a csoportomban a szezon végére.
petesilver
itt Érdekes infora akadtam. Nem tudom, hogy az én beállításaimmal nyílik-e meg, de ha nem: jobb oldalt silverado mellett van egy Reigning Champs táblázat, ott divizió 4-ben, Road-on Skip Barber Race Series Bajnok: István Pásztor, Season III- ben !!!! Gratula!<#worship><#eljen><#worship>

petesilver
Kipróbáltam a szolit is, sokkal kezelhetõbb, kezesebb lett! A motorupdate érdekes lett, Lowe's-ban célvonaltól fék visszavált motorfék durván 2 új hatást vált ki: 1. lelassít, bevesz balos kettesben, és bedöglik vagy a motor-vagy a váltó, mert elkezd lassan vánszorogni, váltani lehet de irtó tetû lesz az autó! 2. Teljesen behal az autó a balos kanyarba érkezve se váltó, se motor! 😄 DE a kanyargós részen is meg lehet zakkantani, háromból kettõbe hirtelen, és kész is, utána csak vánszorog! COOL!

petesilver
Azt azért megemlíteném, hogy van már jó pár név, akikkel soxor összefutottam, azok most is a jobbak közt voltak biztonságos autózással oválon is ! Szval idõvel ha sikerül fejlõdnöm, elvileg jobbak-tisztábbak lesznek a versenyeim 😊

petesilver
Izé, fogalmazok világosabban: A Hungarian NASCAR Racers elsõ sorban oválpályás versenyekre épült, késõbb a MOD-ok segítségével mentünk Road pályákon is, de most csak az oval-ra gondoltam. Amúgy nem kell nekem ítélkezni, meg lehet nézni, hogy a HNR-es tagok milyen teljesítményt mutatnak fel az iRacingen belül, világszínvonalat képviselnek a jobbik fajtából ! Alex is sokkal elõrébb lenne bárhol, ha érdekelné komolyabban a helyezés ! De nem a fényezés a célom, összességében nagyon jók a magyarok, és ez büszkeséggel tölt el! Én csak azt bátorkodtam megjegyezni, hogy van mit profitálni a ligás korszakból, annak ellenére, hogy én ott a lekörözés közbeni elengedés mûvészetét gyakoroltam csak.

Persze..más, de nem tisztább, legalábbis anno a MOG volt ilyen jellegû mint az iracing azok ellen akikkel én össze szoktam kerülni.
Itt is kialakultak az ellenfelek/riválisok, de azt valóban nem mindíg tudni, hogy kitõl kell félni 😊

http://ptracing.net - PTR pedal - The load cell pedal mod for Logitech G25/G27

Alexease
Eleg nehez osszehasonlitani egy free szervert, allandoan valtozo emberekkel, egy evekig mukodo, fix tagokbol allo ligaval. Mindkettonek megvan az elonye es hatranya.

Azert amikor az iR-ben elottem van 1 lekorozott es 2 koronbeluli akiket tamadhatnek/megelozhetnek, azt azert ketszer is meggondolom, hogy hogyan es mikor😉 Mig egy ligaban mindharom autoban tudod ki "ul", kitol mire szamithatsz, mivel probalkozhatsz, hogy fog ragalni stb.
pl. utolsó Solstice bajnokságban 5 futamomból mind az ötöt sikerült befejezni, 91 kör, 3 gyõzelem, 2 pole, 5 incidens, ebbõl 1 se volt contact, mind offtrack volt.

Mellesleg eddig a skippi annyira nehéz volt..sokszor dobtam el saját hibámból, a rookiek közé jártam SRt gyüjteni, hogy ne essek 4.0 alá. Ha elõröl indulsz és van elég IRed, hogy ne gagyi mezõnybe tegyen akkor ott sincs semmi gond..idõt kell adni a rendszernek, hogy "fel" szelektáljon a tapasztaltabbak közé.

7 versenybõl ne itélj!
13. hét eleve más történet, majd ha skippivel mész, akkor szóld le a szinvonalat, ott NAGYON komoly emberek vannak, nagyon komoly idõkkel és nagyon tiszta futamokkal. Egy két extrém kivételtõl eltekintve ahol belefutottam egy balesetbe, nem volt senki aki összetört volna 30-40 futamból, ezt számomra egyik liga se tudta eddig hozni.

petesilver
Egyébként hálát adok a HNR futamoknak, és itt azért versenyeken látni, milyen magas színvonalat képviselt. Rengeteg kivédés a HNR-es rutin/tapasztalatnak köszönhetõ. Klassz lenne egyszer egy "ligás" futam iRacingel!

petesilver
Háát, 7 versenyem van, de ebbõl csak kettõn értem teljesen végig, 7 versenyen van 204 köröm. Lehet szombaton még végigmegyek akkor 2X teljesen.

symbol
hú 😄 megnyugtattál 😊 meg kössze, ezt nem tudtam ilyen pontosan 😊
ez igy logikus meg minden, istenkirály 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Adott kategória autói közül, vagy a felettivel kell 4 futamot menni, és 3.0 felett lenni, ezek a kivánalmak a felsõbb licensz megszerzéséhez.

Lefelé is lehet versenyezni, tehát pl. C licenszel mehetsz rookie futamot, de kell 4 futam C autóval vagy B autóval, hogy a B licensz meglegyen, magában a 3.0 nem elég.

Bocsi, rosszul mondtam, azt hittem õ is Cre gyúrt 😊

symbol
szerintem ez nem igaz. vagy franc tudja.
én pl roadon egy futamot sem mentem a mazdával csak a skippivel.
te azt mondod, hogy neki a követtkezõ kategóriás kocsikkal kellett volna mennie. logikus is lenne, de szerintem ez igy hamis. tökmindegy mivel mész, ha az SR-ed rendben és megvan a 4 vagy valamennyi futamod akkor továbbmehetsz.
ha nem igaz amit irok, akkor én is szo*tam ezerrel, mert akkor maradok roadon D-s. 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

petesilver
De nekem olyan nincsen, csak Legends 😞