25347
  • csige791
    Ha azt mondanák, hogy köv. updatel jön mondjuk WTCC vagy Seat Leon Euro Cup esetleg egy Ferrari F430 meg mondjuk monza, imola, spa, annak jobban örülnék mint a részidőnek, de persze jó lenne ha lenne. Bár én ha meglátom, hogy mentem egy legjobb első szektort akkor tutti a másodikat elrontom mert izgulok, ha viszont látom, hogy az első szar akkor sokszor a második lesz kurva jó.
  • symbol
    Hát figy apám asztalos és sokszor kerül sor előlegre, mert már verték át 450-ezerrel péel. Ráadásul (mit tagadjam) én is azok közé tartozok akik azért iRacing előfizetők, mert tudják, hogy 3 havonta fejlődni fog és én támogatom ezt. Ők ígérték, ez a koncepció, akkor csinálják normálisan.

Meg olyan nincs mondjuk egy asztalosnál, hogy nem tetszik az ajtó és nem fizeted ki, hiszen előzetesen te már választottál képről vagy rajzról. (én is az iracinget válaszottam mert a legjobbat irégték, de ezt én pl. alex is kicsit "blöff"-nek vesszük a mai napig) Nah de tényleg szőrszálhasogatás. Én megértek mindenkit, csupán én kicsit keményebben kritizálok.

Nah mindegy, nagyon remélem hogy lesz részidő (és kocsik hamar), és legalább olyan profi lesz mint a kamerás cucc :DD
  • csige791
    Szerintem rosszul látod. A fejlesztők azt mondják itt van az iRacing részidő nélkül. Ennyibe kerül. Ha tetszik kifizeted, ha nem nem. Ennyi.

Tehát ez olyan, hogy odajön az asztalos megmutatja az ajtót, ha tetszik kifizeted ha nem tetszik nem. Tehát a te verziódban előbb fizetsz és csak utána látod az ajtót, de iRacingnél előbb látod a terméket és utána fizetsz így van lehetőséged dönteni hogy kell vagy nem.

De azért tényleg nem ártana a részidő főleg , hogy egyszer már elkészült.
  • petesilver
    nekem sem :(
  • symbol
    csak nekem nem jön be az oldal?
  • symbol
    corvettel már páran mennének. majd meglátjuk hogy működik a gyakorlatban, hétvégén jövhéten megbeszéljük a részleteket, ha úgy alakul.

amúgy értelek, és részben igazad is van, de itt most nem olyan problémáról van szó, ami nehezen megoldható.

MÉG mindig nem láttam soha életemben olyan szimulátort, ahol nem volt részidő. Az iRacing ilyan volt. és már lassan másfél éve ilyen. Ez igenis felháborító Az, hogy neked és pár embernek nem fontos elfogadom, de eddig miért volt megtalálható minden más "játékban"? Mert ALAP. és most még ezt is meg akarták vonni tőlünk zokszó nélkül, miközben helyette basztak akármit is csinálni másfél év alatt. Gratulálok nekik... (Egy részidőhöz úgy érzem épp eleget várunk már.)
  • viziloitato
    Engem az rettenetesen fel tud idegesíteni, ha valaki kapkod, akár egy kicsit is, és meg is szólom miatta, legyen az munka, vagy bármi más. Én tudok várni az ajtóra, legyen kétszer annyi idő alatt kész, de az valóban jó legyen. A fejlesztőknek miért fizetsz? Szerverdíj, szerver van, pályák, amiket scannelnek, autók, amiket scannelnek, és végül, a hátralévő idejükben javítgatják szeretett szimulátorunkat, mert legyen annak akármilyen hiányossága is, itt mindannyian szeretjük. Adjunk nekik időt, és megkapjuk azt amit akarunk. Foglalkozzunk inkább azzal, amit kaptunk, mert az kézzel fogható, a többi meg csak álom, amiből csak majd valamikor lesz valami, ezért felesleges róla beszélni, mivel legközelebb 3 hónap múlva lesz esedékes egy update. Szóval, magyar liga?
  • symbol
    amúgy nyilván ők diktálnak valamilyen szinten, de nélkülünk nem is élnének meg ebből...
  • symbol
    Már bocs szecsi, de ez blődség, a kereslet határoz meg mindent, mivel itt meg "mi keresünk" mi határozunk meg mindent. Ne mond nekem, hogy véletlen hogy ennyi ember fel van háborodva. És értékeljük mi a szép csomagokat, lásd az előző patch-nél pl. elég elégedettek voltunk.

Ők fejlesztenek, tuti jobban értenek hozzá, csak néha mégsem látszik ez (lásd részidő :) lehet mégis mi értünk hozzá jobban... LOL :D ) Mellesleg, értékeljük mi a munkát, de a tájékoztatás is fos volt, és sorolhatnánk.

kuplungot megértem. nekem sincs még 3 pedálom sajna. De értem mire gondolsz és tök jogos, és valóban úgy látszik nincs rá nagy igény, bár megjegyzem sokáig úgy volt, hogy az iracinges official részidőre sincs igény, erre ki más borította ki a bilit, mint maga a fejlesztő csoport :D

idő kérdése, és szépen ezek az alap dolgok elkészülnek. (textúrák, telemetria, gumi, meg etecera) és akkor is kell fejleszteni, legalábbis a nép zokon veszi majd a pöcsölést (lásd most), és akkor jöhetnek az ilyen apró szimes dolgok.

Szecsinek még valami.

ha egy asztalost hivsz a házhoz, hogy csináljon neked ajtót, mond neked egy árat. utána téged kurvára nem érdekel miért nincs kész, miért kamuzik, miért nem tájékoztat, te fizettél egy megbeszélt árat, amiért nem azt a minőségű szolgáltatást, és ajtót kaptad amiről szó volt. (Egy korrekt asztalosnál.)

A fejlesztőknek azért perkálunk mert ők a fejlesztők, ez a dolguk, amikor műtenek a kórházban akkor is "leszarom", hogy az "orvosnak" milyen nehéz a dolga, csinálja meg, azért vagyok ott, ez a munkája, ezt tanulta. Ezért kap lét. Nehogy már sajnáljam őket. Persze mint mondtam, elismerni el lehet mindenkit... érdemi munka után.
  • viziloitato
    Minden updatenél túl sokat akarnak az emberek, és nem veszik figyelembe, hogy az mennyi munkaórába telik, persze, ha nekik kellene dolgozni rajta, mindjárt másképp látnák a dolgot, de ezt senki nem akarja figyelembe venni, és csak kiabál. Talán, egyszer rájönnek, hogy még nem Ők a fejlesztők, addig nem Ők diktálnak. Röviden ennyi.

Magyar liga?
  • Alexease
    Most valamit elbaltaztak vagy megjobban egyszerusodik a dolog;)

Engem meg az is bosszant (bar tudom, lenyegtelen:P), hogy nem fullad le az auto, es allo helyzetben automatan nyomja a feket/kuplungot. Olyan gagyi erzes...

Radasul, most valamit tunningoltak a kontroller beallitasokon, es vagy rosszul ismeri fel a G25-ot vagy ismet uj egyszerusito funkcio van: a neutralt gombra kell allitani. Ami OK lenne bizonyos valtoknal, de a G25-nel nincs az ures reszben gomb, igy ureset sem tudok kapcsolni:) Most ket fokozat kozott nincs semmi, csak ugy A-bol B-be:D

Persze felesleges, ugy sem hasznalja szinte senki, a tobbseg annyit egyszerusit a kezelesen, amennyit csak bir;) De ahoz kepest hogy ennyire extra-super szimnek mondjak, ez akkor is gagyi!:)

De meg az ulespoziciot sem lehet allitani (minimalisan elore-hatra).

Ezek ugy nez ki, mar igy is maradnak. Igazabol igeny sincs ra (lefulladas, normalis valtas, kuplung stb.):/
  • Alexease
  • symbol
    nah engem pont az ilyentől ráz ki a hideg. mind kifogás.
    online-t hogy érinti? a vízfelverődés oké, de amúgy "semmi", ugyanaz mint a száraz pálya "csak jobban csúszik". ne menjünk annyira bele, sokszor kibeszéltük, de jó látni hogy a "nép" össze tud fogni és jó látni, hogy növekszik az igény mindenre, illetve nem néznek el semmit az előfizetők, igy talán ez is megválósíható lesz idővel egy nagyobb összefogás eredményeképpen :D
  • petesilver
    Nem igazán pörgött a telemetry topic, csak 296 üzenet jött a hozzászólásértesítő részéről
  • Alexease
    Az eso mas vilag;) Az erosen erinti a grafikat, fizikat, gumikat es az online-t. Sose lesz:DDDDDD Foleg, hogy a "favorit" sorozatok nem nagyon mennek esoben;)

A fizikban, gumikban valamit azert piszkalgattak. Az elozo setupokbol latni, hogy "valami" van:DD De a gumi mintha erezhetobb lenne, legalabbis az 1 kor alatti bemelegedes mintha jobb lenne (bar lehet, hogy csak bekepzelem:D)...
  • symbol
    különben az esővel is bekaphatják. nehéz leprogramozni? naná, basszus, de "ezért" is fizetünk annyit. meg ha SOHA nem állnak neki, akkor soha nem is lesz... szóval kábé ennyi a véleményem a számunkra súlyosabb témákról. ha a következő pecsben nem cserélődnek a textúrák és nem lesz new tire model új petíciót indítok :D
  • symbol
    jaja, de ha erre nem jön ki semmi hivatalos közlemény vagy akármi (igazából még ez is kevés, JÓ megoldás kell (!!) - személy szerint kíváncsi lennék az iRacing milyen részidő cuccal állna elő, ami legalább ennyire testreszabható és/vagy jobb is akár.), pár embernél lehet eléggé elvágják magukat ha ezek elmaradnak és ez olyan mintha egy étteremben egy geci pincér szolgálna fel, szar kaját :D szal rossz politika :)
  • Alexease
    Az iR forumon, mint ilyenkor szokas, totalis a kaosz:) Minden temakorhoz nyilt 5-10 hasonlo topic:) Gyozze az ember vegigolvasni:D
  • symbol
    hát igen, így tényleg jobb :)
    amúgy neked hajrá, van mit olvasni, most már "be vannak vádolva" a kommunikáció hiánya és a megfelelő tájékoztatás elmaradásáért is :D
  • petesilver
    Vásárolhatsz iracing dollárt amennyir akarsz azzal a Gift valamivel. Szerintem ez inkább a sikeresség miatt van, mert így banki tranzakció nem hátráltatja a sikert. Előre kifizeted, seperc alatt levonja a már az accountodon tárolt kreditet, sima adminisztrációs művelet, és száguldhat a verseny!
  • petesilver
    Az kurvajó lesz, mire hazamegyek! Beállítottam a fórumot figyelőre, tegnap vazze 5 percenként kaptam 10-15 emailt, hogy kimindenki szólt hozzá :) Ha még mindig pörög, este 10-re hazaérek, és megmakkan a mailszerver! :)
  • Alexease
    Csak irni kell egy keveset es mar be is tomik az ember szajat valamivel (#9076):DDD
  • Alexease
    Mar letoltottem:)
  • viziloitato
    Töltsétek Mosportot! :)
  • symbol
    jaja. ennyi. :) ottapont. akárki akármit mond, én sem értem mit balfaszkodnak most itt. kiv leszek mi lesz a következő hetekben.

illetve egy kérdés most; akkor a HUD most használható vagy nem?
    a petíciót is látom, hogy vagy építsék ők be, vagy hozzanak sajátot.
  • Alexease
    Ez valami software-fejleszto anomalia lehet, nem egyedi gond;) Mashol is elofordult tobbszor, hogy X programhoz szukseg lenne egy egyszeru kiegeszitesre, amit XY 1-2 nap alatt lazan megir es mukodik (pl. kamera editorok, -allitok, kulonfele kijelzok stb.). Sokan hasznaljak. Aztan az X program kovetkezo verziojaba, ugyanugy NEM teszik bele hivatalosan, hiaba volt nepszeru, hanem XY ismet megirja?!?! Miert?!?!:))

Itt most ugyanez van. Az a resz- es korido kiiro valami eleg nepszeru. Ahelyett, hogy hivatalosan belebarkacsolnak, meg ha ideiglenesen is, inkabb biztonsagi dolgokra hivatkozva (amiben azert van logika!) inakbb letiltjak az osszes hasonlo szolgaltatast?!?! Mennyivel korrektebb lenne, ha beepitenek Ok az engine-be, es nem lenne szukseg "nem biztonsagos" 3th party cuccokra...

A telemetriat meg valahol megertem, mert ahogy korabban irtam, abbol talan meg bevetelt is tudnak kovacsolni:D De a reszidokiirassal mi a bajuk?!?!

Amugy az altalanos hozaallas a forum hozzaszolasokon is latszik:) Az 1.0 megjelenesenel mindenki istenitett, ujjongott es terdreborult (egy kissebb tulzassal):D Pedig, egyertelmuen teljesen alap, fapados volt az egesz, igen komoly hianyossagokkal (replay, hangok, grafika stb.). Most a sokadik update utan, egyre tobb a kritikus hozzaszolas:P Pedig nem lenne gond, ha legalabb ezeket az alap, igenyelt szolgaltatasokat beepitenek...
  • symbol
    nah jah, akkor lehet a bajnoksággal még várunk kicsit. elkezdek neki összedobni valami szájtot a héten, aztán meglátjuk mi lesz belőle. de tényleg meg kell várni az első tapasztalatokat, plusz ez a fizetési módszer ha igy van az kész vicc lenne :) nehogymááár...
  • symbol
    jaja, azt még szóvá sem tette pedig a többség, hogy újfent nem készültek el időre a járgányok... :/

tőlem tolják el 3 hónappal az egészet, de ha update, akkor teljes, nem csúsztatások, meg etecera. meg a kérdőív is oké, de vicces basszus, mi a fasznak az is (mármint a kérdőiv), hisz szimulátor rajongók vagyunk mind, nyilvánvaló, hogy a nagy többség miket hiányol, arról nem beszélve, hogy alapvető hiányosságokat is kéne már pótolni...

szal felesleges nagyjából úgy ahogy van, csak így elmondhatják hogy felmérték az igényeket. lol... NULLA.

illetve jó dolog lenne már konkrétan a jövőről is beszélni, mik a célok és etecera, ha én főnök lennék tuti elmondanám, hogy ezen azon már dolgozik pár srác, és akkor a nép is elhallgatna. de nem... inkább kussolnak és hallgatnak. értem én hogy egy senki vagyok hozzájuk képest, de akkor is sokkal szimpibb lenne, és a legtöbben itt is értékelnék ezeket a húzásokat.
  • Alexease
    Szerintem sem draga, foleg, hogy versenyenkent kell lerendezni, nincs elore befizetve egy halom penz, aztan nem jon ossze, nem mukodik, eltunnek az emberek stb.

Persze, azert erdemes eloszor megvarni a tapasztalatokat a "tobbiektol":) Valszeg restart nincs, vagyis egy start balesetnel bukta van:) Vagy net-es szakadas, lag stb.
    Nem olvastam el reszletesen, amit a "felteteleknel" irtak, de a fizetesnel is volt valami erdekesseg, hogy egyelore csak iRacing Dollar-ral lehet befizetni?! Pl. vasarolsz iR ajandekokat, elofizetest, polot, sapkat es az azert kapott penzert?!? Ezt majd kesobb...:)

Otthon alszanak, nem a boxban, mert ott nincs senki:DDDD
  • Alexease
    Ez eleg lightos update lett (~90MByte):) Azert az uj cuccokat odaadhattak volna, kompenzalni az altalanos morgolodast:)
  • symbol
    3 dolcsi nem drága, ha legalább 10-en elindulunk, úgy lenne is értelme, egy 500 körös futamnak :D kerékcserékkel...

de persze gondolom ha letörik a vezetőszárnyad, akkor rábasztál, mert a boxban alszanak...
  • symbol
    nagy a cirkusz még a THUD felől, ez az egyik legkapósabb téma, és nagyon meglepődnék ha nem lenne végre hivatalos részidő cucc akár heteken belül. bár amilyen "gyökérségeket" (mi ez a rengeteg kamera cucc?) fejlesztettek, hát nem csodálkoznék, ha még a következő peccsben' sem lenne benne.
  • csige791
    3 dolcsi /race ha jol latom
  • symbol
    sorry srácok - ezer dolgom, - szóval mennyi zsé kell egy privát bajnoksághoz?
  • csige791
    lol
  • Alexease
    Megvan:)
  • Alexease
    Turn left, turn left, turn left, turn left..., repeat:D
  • petesilver
    Véletlenül nem tud innen valaki használható tutorialt, leginkább video formában, ami lehetőleg minél több féle oválpályára magyarázza el/mutatja be, hogyan kell menni ovál pályán?
  • symbol
    járgányok meg mikor lesznek? :/
  • petesilver
    Volt a THUD-nak eddig is soft verziója, akkor remélhetőleg valahogy működni fog. Tegnap már annyira nem követtem végig, de beleolvasva azt írta a srác aki csinálta, hogy őt nem zavarja az sem ha belerakják hivatalosan, a forráskódot odaadja az iRacingnek akár. Egyébként az általad iézett résznek van egy olyan része is, ahol azzal indokolják a teljeskörő DLL-be piszkáló programtiltást, hogy minden nemű csalás-előnyszerzés lehetőséget ki akarnak zárni.