25347
-
#9025 A Sprint car szépen eltűnt :( -
#9024 még kilenc járgány már túl sok lesz... :(
a létszám tényleg nem fog annyira nőni, és folyamatosan szakad szét a banda, akárhogy osztunk szorzunk... -
#9023 Hmm ezekkel a szörnyekkel mennék pár karikát :D -
#9022 Már látom a távoli jövőt :D, Morrisal a Nordschleifen 13 perces köridőkkel, végig vigyorogva és élvezkedve :D
Jó kis sorozat lesz :D -
#9021 Persze, ez itt poen, semmit nem tudok rola, csak kep:) De valami biztos lesz meg, ami keszul, mert a most megjeleno autok kozott, meg szabad egy hely:) De ha a teljes listat nezem, es sorban mennek, minden ID-t kihasznalva, akkor a jelenlegi sorszammal bezarolag, meg 9 hely ures, ismeretlen, keszul vagy kimarad:) De 3 szabad hely mar foglalt (a 3 Ford - Mustang, GT, V8). -
#9020 Uj iRacing car erkezoben?!?!?:)))))
-
PolDoc #9019
(Skippy bajnokság) -
PolDoc #9018 Találtam egy jó kis bug-ot, valamilyen oknál fogva nekem nem számolják a hibapontokat.
-
#9017 oksa. :) meglátjuk hogy működik majd a cucc, aztán belevágunk. :)
az elsődleges cél egy jó hangulatú bajnokság lenne, ami mindig fix időpontban lenne, fix emberekkel, így nem függnénk a többiektől sem, mint a sima iR bajnokságban, hogy most jelentkeznek-e elegen vagy nem... jó lenne, ha minden héten ott ülnénk a gép előtt, aztán tutibiztos lenne a futam. :)
persze az eredetit sem hanyagolnám el, sőt, csak kellene ez is.
ha a futam hozzsát is lehetne állítani az lenne a legzsirabb :)
mellesleg a kérdőivben volt egy rublika az új gumi modellezésnek (vagyis mondjuk azt, hogy normális gumi modellnek), ezek alapján a mostani javításban ez sem lesz benne.
igazából fingom sincs mit javítanak majd most... -
#9016 Ha leszervezed, akkor en benne vagyok (Corvette):) -
#9015 nah ki lenne benne saját lotus bajnokságban? :)
vagy felőlem mehet a corvette is :) -
#9014 hm :) remélem jobb mint a DP :D
Bár tényleg nem sok időm lesz erre sem. Vagy nemtudom. Megvettetem 5%-it nem sajnáltam érte, Bár 2-nél többet egy héten lehetetlen normálisan bevállalni :) -
#9013 Ja, masik programban?!:) Ugy persze, toltam, nagyon jo auto. De azert az iR mas...:) -
#9012 tudom hogy még nem jelent meg csak hát valakik tuti tolták már GTR2-ben etc... :)
a szavazás lol :) Amúgy meg kössze :) -
#9011 Mivel en mostanaban nem indultam semmin, igy arra szavaztam, hogy jo az ugy, ahogy most van:D -
#9010 Meg nem jelent meg a Corvette, csak elorendeles van. Igy gozom sincs milyen a vezetesi elmeny:D Remelem, hasonlo lesz mint a Monte Carlo, csak masfelszer erosebb kivitelben, 6 sebesseges valtoval:)))
A Lotus tetszik nekem is, sokszor tekergek vele szukebb, rovidebb palyakon is;) De versenyben szamomra hasznalhatatlan. Nekem az a tulkormanyzott, kanyarra-rangatos, sinautosan tapados beallitas, pillangovaltozos stilus nagyon nem jon be:/ Akkor inkabb elvezetbol normalisan autozom egyedul;)
Az rFactorban a V8 allitolag nagyon jo. Nekem fent volt, mentem vele, de sok iR/LFS/nKP utan elegge necces:D Az a szokasos, hogy ha kanyarban nagyobb gaznal megporog a hatsokerek, akkor el kezd oldalra csuszni, aztan annyi. Vagy a fal fogja meg vagy ha mar lelassult, akkor lehet probalkozni;) Szokni kell:) -
#9009 ki mire szavazott? túl hosszúak a futamok? vagy nem? :) -
#9008 mivel lotushoz kell 2 pálya, és a c6 csak 12 dolcsi, gondoltam 3-at (2pálya, egy járgány) veszek egyszerre és kapok így 10% kedvezményt, de megéri a c6? milyen a vezetési élménye? Olyan kb mint a DP? DP nekem nehéz (súlyra) és annyira nem tetszik, ellenben a Lotus-st szeretem, könnyű, kezes, érezni meg vannak alatta pacik is...
a V8 érdekelne majd még nagyon, de azzal sem toltam soha (rFactorban akartam kipróbálni de nem jött össze), ez mihez hasonló? melyik a "jobb"? jöhetnek a vélemények :) -
#9007 az szép lesz! -
#9006 A 13. het (reszlet): "And the moment they’re suitable for prime time, we’ll add Bad Boys in Canada (the Corvette C6.R at Mosport International Raceway) and the Indianapolis 100 (the Dallara Indy car at the Brickyard) to what already promises to be a great Week 13." -
#9005 jah, az ég kriminális... kurva uncsi. de már a fű is, meg hogy mindig süt a nap... bele is írtam a kérdőivbe... -
#9004 Mindig is tetszett a "Papy" modellezes, texturazas, valoban profik!
De kezd egy kicsit egyhangu lenni a dolog, nem artana, ha frissitenek a texturavallasztekukat (fu, aszfalt, homok, eg stb.):P -
#9003 Keszulget ez is:)
-
#9002 Upsz, a sima rendeléskor nem dobta fel a pre cuccokat, de köszi! Pre-oder itt is meg volt most már :) -
#9001 Cockpitek:
-
#9000 Megjott a mail, nekem is visszatoltak egy keves penzt, igy ismet pluszban vagyok, ebbe belefer majd megint valami:D -
#8999 Itt is :) -
#8998 Megrendeltem mind a 3-at, ezekre is jart a 25%-os plusz kedvezmeny, igy majdnem belefert az iRacing Dollaromba az osszes cucc:) Vagyis az 1 eves elofizetesbol, ha felfele kerekitek, akkor "ingyen" kaptam 4 autot es 4 palyat:D -
#8997 Varhato volt:) A folyamatos elofizetesek, a megjeleno kedvezmenyek miatt, mindig kell valamit kompenzalniuk:) De legalabb, normalis(abb) a hozzaallasuk!
Pl. az elozo 1 eves elofizetesemhez kapott kedvezmenyekbol, mar vettem 3 palyat es 2 autot, es meg mindig van belole tobb mint 20 dollar:) Az a mostani arakon, majdnem 2 cucc;) Foleg, hogy mar most elo lehet rendelni az uj autokat es palyat (Corvette, IndyCar, Mosport), ami talan megmaradt a mennyisegi kedvezmeny es a 100%-os akcio:)))
En meg nem kaptam mail-t, de kivancsi leszek ra:) -
#8996 Mindenki csekkolja a mailboxát, nagyon durva kedvezményt vágott hozzánk az iRacing!!!!! Mondjuk azoknak, akik vásároltak az elmúlt 90 napban. Kompenzációs jóváírást hajtanak végre visszamenőleg, mivel én sokat vásároltam, kaptam most vissza 60 iRacig dollárt, megvettem mindent, ami még nem volt meg beőle, így végre 100%-os lettem. Hát most leesett az állam, meg kell mondjam! -
-
PolDoc #8994 A kormány beállítást hagyhatod 900 fokon. Ha kisebbre is állítod, bizonyos foku elfordulásig amúgy is lineáris marad. -
PolDoc #8993 nekem itt van a folder: C:\Users\David\Documents\iRacing\setups\specracer -
camaro79 #8992 gondolom a cars könyvtárba kell bemásolni a specracer-hez, ugye? -
camaro79 #8991 köszi mindenkinek a tanácsokat. próbálkozom. -
camaro79 #8990 leszedem. köszi -
camaro79 #8989 még nem. full alapbeállítással megyek. esteleg a kormány szögön ne varriáljak? hagyjam a 880-900 fokon? -
RedRiot #8988 Ja, ahogy előttem is írták az rengeteget segít, ha nem engeded fel a gázt teljesen fékezés közben. Sokkal stabilabb lesz az autó. Egyébként a Spec Racer igen jó autó abból a szempontból, hogy kiszámíthatóan viselkedik, és mivel nem túl gyors, korrigálni is több időd van mint egy profibb gépben. -
PolDoc #8987 Ian Lake's SRF setup
Ian nagyon érti a dolgát, érdemes kipróbálni a setupját.
Ha ez nem segít megpróbálhatod a következőt: ne vedd le teljesen a gázról sose a lábad. Minimum kb 30%-os gázt adj még fékezés és kanyarbemenet közben is. A forumon többen arra a következtetésre jutottak, hogy iRacingben túl erős a motorfék, a gázadással ezt tudod ellensúlyozni. -
#8986 setup-ot szedtél már le? valami komolyabbat?