iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mission Impossible 2010: PRO Class
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
valaki azért kap egy futamgyõzelemért 175 pontot, mert nagyon erõs mezõnyben nyert. Te azért kapsz 125 pontot, mert gyengében nyertél. ha sokszor nyersz feljebb kerülsz (irating) és te is mehetsz 150-200 pontokért. atom logikus minden, gondolkozni, szabályzatot átolvasni...
pláne ha már magyar is van ugye.
http://rateyourmusic.com/~unrealnoise
Nem mindegy hogy General Motors, vagy motor generál... Az ígéret szép szó, de a Landwirtschaflicheproduktionsgenossenschaft még szebb.
Kepkent, hogy ne essen szet😉
lekörözötteknek még utána kell nézni mi hogy van. 😊 szerencsére jól ki van irva mindig hova álljak 😄
nah mindegy, a járgány nagyon pöpec és a gép is elég jól bírja a cuccot 😊
annyira nem lassult be. mondjuk eléggé "a határon van", a proci meg szerintem a 65-70 fokot nyaldossa közben. játék után nagyon pörgött a venti már...
nah kössze a leirást 😊
A külsõ ív is tud gyorsabb lenni mint a belsõ csak szélárnyékkal lehet megoldani. Nagy oválokon szinte csak a draft számít. Vagyis szövetkezni kell kicsit az ellenfelekkel mert együtt gyorsabbak az autók mind külön (Lásd Draft). Az is megoldás lehet ha lekörözöttel, esetleg többel mész együtt ha elég gyorsak hozzá. Ez már taktika, és néha elég összetett tud lenni :-)
Néha pitelés után ha egyedül mész és 1-2 mp-el van mögötted valakim érdemes bevárni mert együtt gyorsabbak lesztek és lehet nyomulni.
Furcsa dolog ez az ellenfelekkel való szövetség, de van egy hangulata...
Sajnos azt nem tudom mennyire erõs a draft a játékban :-S
2. Szerintem ha valakinek lost contorllja van már elég hogy bejöjjön, bár NR2003-ban ha utolsóként dobtad el, és senki sem volt a közeledbe, nem jött be. Esetleg még mûszaki hiba miatt is benyomhatják, ha valaki hirtelen lassulni kezd.
És ami nagyon fontos... a hosszabb vonat mindig a gyorsabb :-) Elöl szélárnyék van, hátul a vákuumörvény nem tud kialakulni... persze ha vannak mögötted. <#papakacsint>#papakacsint>
Remélem pontos voltam... ha nem úgyis kijavítanak a többiek :-) <#buck>#buck>
http://www.f1-info.hu/
sikerült 7 incidenssel befejezni. ez már valami. 😊
az SR nem változott semmit. B-sen és A-san nagyon kemény lesz a cucc 😄 mármint feljutni lesz egyre nehezebb 😊
a verseny jó volt, bár voltak hülyék. utolsó SC után ketten megelõztek (így 4. lettem), aztán két körrel a vége elõtt, vagy az utolsóban, nemtom már... összeütköztek. mákomra le tudtam reagálni idõben. nah nembaj, tetszenek ezek a hosszabb futamok.
jah és pár kérdés:
(nem vagyok tisztában a stock car versenyek szabályaival teljesen. vagyis az értelmével.)
1. lekörözöttek felsorakoznak az elsõk mellé a belsõ ívre. elindul a futam. a lekörözöttek nem lassulnak be számottevõen, sokszor körökön keresztül ott maradnak benn, miközben mi a külsõ íven szopjuk a f*szt 😊
és néha emiatt, a belsõ iven el tudnak menni mellettem velem versenyben levõk.
nem értem ennek mi értelme, értem én, hogy a körhátrányuk igy megmarad vagy mi, de nemtudom.
2. SC néha nem láttam miért jön be, azaz mért van sárga zászló. gondolom egy kis koccanásért nem hozzák be, vagy igen? mindig csak valami baleset, törmelék, etc után nem? nagyon sok a SC periódus a második versenyen 20 kör biztos volt...
itt
idõmérõre nem gyúrtam rá, s-c-s setup letöltve.
elsõ "invalid, pitted, contact, lost control"-t egy tömegbalesetbe hajtottam bele, nem lehetett mit tenni.
a második invalid-os cuccomat szintén valaki másnak köszönhettem...
elnézést kért persze, de volt egy "but" is benne, amit persze nem vágtam. lényegtelen.
kb 6-8 incidensben benne voltam. néha falat koccoltam, de egyszer sem okoztam nagy galibát. és mégis -0,2 SR.
a verseny kb 1/5-e SC mögött volt...
hát mit ne mondjak . oké. klassz vezetni, az élmény is nagy, a kiállás is, a rendszer is mûködik, de szóval még sokmindenben kell mindenkinek fejlõdnie 😊
én pl megpróbálom kerülni a rázós szitukat, nem megyek be 3.nak ha kétséges és ilyesmi. ettõl független is lehetek tökös. 😊
meglátjuk. ha sokszor lesz még ilyen futam, nem tudok mit tenni, tolok pár legends versenyt, mert silverezni akarok, az annyira nem is vészes "talán" 😄
aztán ha egyik semakkor marad a road 😊
Gondolom ezek sem tesznek jót az IRatingnek ... Vagy ha nagyon nincs kedvem valakit hosszú körökön át magam mögött tartani, védekezni simán elengedem. Nekem ez csak játék, úgy próbálom intézni, hogy élvezzem, a legkevésbé érdekelnek a statisztikák és hogy azok esetleg romlanak !
Ilyen hülyék is vannak itt, látod.... 😄DDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Ha elõl lennék ott élvezném ... aztán az IRating meg nagyon nemérdekel, nem lesz nekem attól jobb ! 😊))
Én offline is mindig leghátulról indultam, bár tudtam, hogy alig-alig leszek elsõ ! 😛
http://www.f1-info.hu/
ezt nekem nem tudja senki megmagyarázni. minden csak duma 😊
szeretek énis csak vezetni. arra ott az opel... meg etc. a garázsban.
versenyezni online. kell. szvsz 😊
ui: persze tudom, ismerem az érveid, idõhiányt, meg etc.etc. el is fogadom, de még mindig nem értem 😄
Mert meglepõdtem, hogy 76 magyarból 24. vagyok ...Mondjuk lesz ez még rosszabb is ! 😊)))
De az új pedál tényleg tuti,ennyi a javulás, eddig Lime-on a 3-as táblánál fékeztem célegyenes végén most majdnem a kettesnél és megállok blokkolás nélkül .... Igaz ezt a kis gyorsulást elveszi a 900 fok 😊)))
- az iR-ben kiprobalod az autot, megtanulod vezetni, kihasznalod a trukkoket
- az rF-ben kiprobalod az autot es kihasznalod a trukkoket
<#idiota>#idiota>
Majd egyszer rászánom magam és gyakorlok vele kicsit, végül is a Pontiac-kal is úgy kezdtem, hogy kizártnak tartottam, hogy én azzal végig érek egy versenyen... ISI játéktól azért nehezebb sokkal ....
Már jó ideje nem vagyok iR elõfizetõ (legalábbis a saját nevemmel), mert arra csak 1 hónapot fizettem. Mentem jó pár versenyt skippy-vel annó és annak ellenére, hogy jelenleg nem vagyok aktív tag, megkaptam a R4.85-re a D3.85-öt!
Mostanában a "gtr-masters demo játékos"-át szoktam használni, újabban sajnos már csak én ( mondjuk nekem is kevés idõm jut rá). Az viszont D4.35-rõl C2.95-re esett vissza. Tudja esetleg valaki, hogy mi indokolja a különbséget?
//panaszkodás OFF
Endure, in enduring grows strong...
Elsõ kör, 1. helyen szaladok a balos lejtõbõl -- amibe úgy "beesünk" (turn 6) -- gyorsítok ki, 3-asból fel 4-esbe, paff.. nem gyorsul.
Engine failure. Elõtte mentem practice-t, kvalit, soha semmi.
A vicc az egészben, hogy reset-re meggyógyul a kocsi, és simán körhátrányban folytathatom. És persze -55 iR a végén, mert ilyen béna vagyok, hogy csak 8.-ként zárom.
(Csak azért bosszankodom, mert egyébként nem sok helyen lesz alkalmam feljebb tornászni az iR-emet, de most tudtam gyakorolni kicsit...)
Endure, in enduring grows strong...
Aki az iRacing-et valasztja a masik tucat szim melett (most hogy melyik milyen, azt hagyjuk😛), raadasul kepes tobb tizezret kifizetni erte, az valszeg nem az NFS-bol csoppent bele😉 Vagyis, legalabb lenne olyan lehetoseg, hogy ha valaki megveszi a szukseges autot/palyat, meg van a megfelelo SR-je (+4.99), lefutotta a kotelezo versenyeket (mondjuk min. 3-at, hibanelkul, eredmenyesen) akkor indulhat ott ahol akar. Pl. ha valakinek a CTS kell, akkor fusson 3-3 versenyt a Legends-szel es a Late Model-lel, aztan mar mehet is😉 Lehetne kulon, bajnoksagon kivuli Rotary sorozat: mindennap mas-mas palya😊
Persze, lehetne mondani, hogy a jelenlegi rendszer jo, mert amire eljut odaig megszerzi a megfelelo versenytapasztalatot... de nem, mert ha nem tetszik neki a Legends/Late, akkor befizet 1 honapra (szezonvaltas), megy veluk 4-4 TimeTrial-t, aztan majd fel ev mulva visszanez😉
Penzben nem buknak, mert igyis-ugyis meg kell venni mindent. A bajnoksag sem sinyli meg, mert akinek nem tetszik valami, ugy sem megy rajta (lasd Laccoo, aki 1 auto 1 palya kombot hasznalt 3 honapig😄). Ha meg tetszik - pl. azonnal a CTS, azzal meg ugyis nyomni fogja a rendes sorozatban.
De igazabol mindegy, az iRacing (mint ceg) latszik hogy csokonyos, vagy tudnak valamit, es hosszutavra terveznek😊 Lehet, hogy ez meg mindig a bejaratos, "beta" fazis😉))))))