25347
  • Me Ga
    Sziasztok!
    Használ valaki közületek DFP-t? Ha igen, legyetek szívesek FFB beállításban segíteni nekem. Akárhogy állítom (kint a profilerben és bent a játékban), valahogy nem az igazi.
    Biztos, hogy én vagyok a béna, ezért kérem a segítségeteket.
    Előre is köszi.
  • Dietrich
    indy500 kasztni

road/street kasztni (St.Petersburg)
    és van egy harmadik féle a short ovál ami elöl olyan kinézetre mint a road a hátsó viszont más mint a ss pálya vagy a road
  • Dietrich
    első és hátsó szárny teljesen más a road vagy street-hez képest és néhány pályán nincs oldalsó légterelő sem a hátsó kerekek elött. utóbbit a valóságban mindig a versenybíróság határozza meg hogy kell használni vagy sem.
  • Dietrich
    na így már mindjárt jobb :D
  • Alexease
    Ilyet tolem ne kerdezz:DDD A setup az hyper-expert es palya fuggo (foleg ovalon). De hogy a kasztnit valtoztatja, foleg kinezetre, azt nem tudom. Mi kell hogy valtozzon rajta?
  • Alexease
    Tessek, IndyCar Indianapolis-on, online;) Nem en voltam:) Ez egy jo elozetes, hogy mire lehet szaminani majd a versenyeken:D Alig 3 perc es tucatnyi baleset, pedig nem is verseny, hanem csak edzes:D Az "egyszeru" kanyarban es meg az egyenesben is osszetorik egymast:P
    De legalabb jo latni az online gumifust fejlesztest:P

http://www.youtube.com/watch?v=8dOV_L0V3Kk
  • Dietrich
    ja
    jut eszembe van egyáltalán hozzá superspedway kasztni?
  • Alexease
    Ez teny, de olyan videokbol biztos van fent a YouTube-on egy tucat;) De igy, akinek esetleg nincs meg ez a tartalomaz iR-ben, megnezhette az autot, a palyat es ezt a nyomvanolat egy kalap alatt:D
  • Dietrich
    :)
    prewiev az legyen egy ovál bármelyik SS pályán a road pedig Road American vagy lagunán a dugóhúzóval mint "védjegy" :)
    azért a fő esemény mindig is az Indy500 marad az meg ugye ovál.
  • Alexease
    Gondoltam, osszekotom a "kellemest a hasznossal":D
    Mivel az IndyCar most mar "road car" is (:P), az Indianapolis viszonylag uj palya es a Bike nyomvonala talan annyira nem ismert es ujdonsagnak szamit, gondoltam ezen a kombon megyek az autoval egy preview-t:)
  • Aceton
    Valakinek van valami ötlete, hogy a Corvetten miért nem jelenik meg játék közben a festésem? (Full zöld az egész...)
  • Dietrich
    indycar autó indianapolisban a MotoGP vonalvezetésén??
  • csige791
    ok
  • Alexease
    Es akkor legyen Corvette es Road America (real a hangok miatt:P):
  • petesilver
    Nagyon jó, de hol maradt a szlalomozás a bóják között?
  • Alexease
    Amig tart a szavazas (:P), mutatoba egy kis Dallra IndyCar (annak akinek esetleg nincs meg). A setup resze eleg expert, kulon gratulalok annak, aki azt atlatja, de legfokeppen, annak aki egyaltalan megerti:DDD

• santibi
    ok
  • petesilver
    ok. Vasárnap reggelre dőljön el pls, mert estig meg kell tanulnom a pályát!
  • viziloitato
    Én indítanám, de most a 3 dollár menne x-felé? Azt írja, hogy nem elég az iR dollárom, de alatta ott van, hogy fizetek, és már mehet is a verseny. Nekem az utóbbi a jó!
  • Alexease
    OK.

De most amugy ki szervezi, Te vagy Symbol?!:) Kinek utaljuk a penzt a szerverert?:)

Mivel gondolom race-restart nincs a szerveren, vagyis ha baleset van vagy valaki az elejen kihullik, akkor bukta?! Talan, lehetne a szerverrel kesobb ugy is trukkozni, hogy 500 kort indit az ember, de a verseny csak 50 koros, igy lehet futni 10 versenyt:D
  • HaZso
    OK
  • viziloitato
    Corvette/Road America/Rolling Start/50 lap/vasárnap 18:00

Ez kb 100 perc lenne, amibe legalább 1 kiállás van. Csak OK, vagy NOK, mert jó lenne tudni, hogy hányan lennénk.

• Cowek
    A Palikék katasztrófa közvetítésével egyetértek :-)) A többit elfogadom... bár nem úgy gondolom, de az nem baj :-)
    Mondjuk Kimi maradhatott volna, és ott volt a másik verda az Alonsonak... nem is értem őket...
  • petesilver
    Akkor vasárnap Sebring+Corvette?
  • Alexease
    Frissitettem az uj autokat es a palyat az iGarage-ban.
  • Alexease
    Szokasos, iRacing light-sound:)
    Az elozo update-nel a hangokra is sokan postoltak, de Ok azertis maradnak a verziojuknal:) Meg eredeti hangmintat is tettek fel:) Szinte megsertodtek:D Valoban jok lennenek a hangmintak, de nagyon sterilek, le vannak pucolva. Csak nagyon nagy hangerovel es sok mellyel lezd jo lenni:)
  • JuanG
    ja, youtube-on már találtam...háát a hangja az elég visszafogott :(...
  • JuanG
    corvette-es videót kérek valakitől :P
  • santibi
    srácok sebringet sajnos nem ismerem. Road Americán mentem tegnap 5 kört, h megnézzem a vonalvezetést. Elsöre tetszett. Esetleg itt is mehetnénk ha nektek is jó.
  • petesilver
    Festeni már tudnám, csak nem otthon vagyok :(
  • viziloitato
    Vasárnap este GMT1800 jó lenne mindekinek? Na én most megyek a Covettel pár kört akkor Sebringen. :)
  • csige791
    Ja igen. (miertnem lehet 2009 végén egy fórumban hozzászólást szerkeszteni? )
    A vasarnap talan jobbl enne, hogy lehessen kicsit gyakni a verdával. Mert pl én ma mar nem tudok gyakni (igez meg sem jelent) mert ejjel meloztam, mostértem haza gokartozasból, este megint meló , holnap meg megprobalom kipihheni a mai napot.
  • csige791
    +1 szavazat egyensetupra
    +1 szavazat 50 korre de ha lehet idot allitanni akkor fix idonek jobban orulnek a melo miatt.
    +1 szavazatt corvettre
    a palya nekem 8 ugyis utolsok kozott leszek
  • symbol
    nincs, majd délután lesz talán. mellesleg az iracing megint vicces, ilyenkor miért nem tudják kiírni mi lesz feltöltve? az ember legalább tudna tervezni előre... :(
  • petesilver
    Már van Corvette? dolgozom, nem volt időm nézni. Bakker ha van, akkor ma nem alszom! :)
  • symbol
    hát szerintem ez is hülyeség :)

persze máshogy vezetnek az emberkék, de pl nagyon jót derülök palikékon amikor elkezdik, hogy ez meg az mennyivel agresszívabb vezetés közben az f1-ben. talán mert más a kocsija és ezerszer bele kell korrigálnia (vagy nem), szal ez a máshogy vezet nagy blama. a legtöbbször. Mint ahogy az is, hogy "látszik, ahogy a ferrari elnyúlik az egyenesben az xy-tól, ebből is látszik mennyivel erősebb.." Hányáááás...

a másik nagy kedvencem amikor nem tudja felmelegíteni a gumikat a pilóta, és ezzel okolja a vereségét csapaton belül. milyen már? bazz akkor vezett a felvezetőkörödben atom agresszíven aztán kész. most biztos sokan leszólnak, de számomra röhej erre fogni majd egy éven át tartó vergődést csapaton belül...

Meg akkor nézzük úgy, Alex-es szemszögből. iRacingben egyféleképpen lehet gyors lotus-sal. Kemény "rángatásokkal", korrigálásokkal, határon autózva, szerintem majd minden alien igy megy. Lehet te finoman vezetve is gyors vagy, de tuti nem éred el azt a szintet, amit egy "állat" elér a pályán.

Forma1-ben is különböző stilusokról beszélünk. Kimi régen állat volt, aki a mercivel feljött az uccsó helyekről dobogóra, most meg kib*sszák a ferraritól? Ez ugyanaz a Kimi, aki ugyanúgy tud vezetni, csupán más a kocsi és a környezet és az ellenfelek.

Nekem most ne jöjjön senki pilótanyilatkozatokkal, mert nagy rakás fos a legtöbb az egész kócerájjal együtt, az egyik görbe tükör is megemlítette, azt, amit már mindenki tud; hogy hülyének néznek minket...

az egyen setup azért lenne jó, mert aki nem tud setupolni, péel én (és nincs is hirtelen egy csomó órája erre meg a tanulásra) az gecilassú lesz azokhoz képest akik tudnak, holott kábé akár hasonló tempót is autózhatnék, ergo uncsibb lehet a meccs.

meg vezetési stilusok ide vagy oda, szerintem kurva sokan használják Volker setupját, és az ahogy tapasztaltam elég sok vezetési stílushoz (inkább akaráshoz passzol)

ideális ív is igazából egy van. Akárki akármit mond, minden pályán. Vezetni is egyféleképpen lehet ideálisan. Egy kocsival biztosan, egy adott tempó eléréséhez. Az hogy valaki autókázni akar csak döcögősen max tapadással vasárnap az más kérdés. :)

és mielőtt Cowek támadásnak venné, palikékat oltottam, nem őt támadtam, csupán elmondtam a véleményem. lehet röhögni. :)
  • Cowek
    Nem hiszek az egyforma setben, mert nem egyforma a vezetési technika sem... Tervezem hogy megyek, de majd csak az utolsó pillanatban dől el.
    Autó és pálya meg van véve...
  • symbol
    Mivel akkor annak magyar idő szerint 21:30-ra kellene véget érnie, jó lenne magyar idő szerint 19:00-kor indulni. (Neked akkor ugye 18:00-kor lenne a rajt) Igy egy jó hosszú futam is belefér bőven, elautókázgatunk majd. Én sebringen egy 50 körös versenyre szavazok. :D

Meg még azt is, hogy egyen setupokkal toljuk. :) Vagy jöhet ellenjavallat :)
  • symbol
    eddig akkor vasárnap a nyerő :)
    de ne felejtsétek, corvette-tel mennénk akkor, tehát meg kéne venni azt is. :)
  • csige791
    nekem is jo a vasarnap csak angol time szerint 20 30 ra legyen vege.