25347
  • Alexease
    Most az utolso update-tel, eleg sok bug-ot, erdekesseget tudtak belegyartani a programba:) Ahogy a forumot lapozgattam, sok gond van autokkal, palyakkal, versenyekkel, meg az FFB-t is piszkaltak, a Host-resz is docog, a setup-megosztasoknal anomaliak, fagyasok stb.:)
  • pointer4
    Köszke! majd nézem.
  • symbol
    jelszó mi lesz a futamhoz? :D azt sem tudom, hogy kell majd belépni :)
  • Toya
    Valami nagy gáz van most jelenleg. A SRF sehol nem vált sebességet a többségnek és egyszerűen ki sem lehet hajtani a pitből. Vártunk a versenyre, de nem 5 perc volt a bemelegítés, így inkább mindenki kilépett.
    Érdekes, hogy tegnaptól így elromlott minden.
  • viziloitato
    Nézz be a garázsba!
  • pointer4
    Most ha egyen setup lesz, ha nem, valaki adhatna valami jófélét. Béna is vagyok hozzá, és időm se nagyon lesz.
  • csige791
    ok , nekem 8, csak valaki lentebb írta, hogy kéne én meg beállítottam. Akkor én törlöm.
  • viziloitato
    Figyeltem pár hostot, és valóban 4 óra. Ez az utolsó javítás, és akkor 16:30-kor indítom. 60 perc practice, 30 qual, és 2 óra verseny. A jelszó, ami kell majd belépéshez, ide beírom, ha elindult.
  • viziloitato
    Hmmmmm...akkor jobb lenne 30 perc practice, 20 qual, és a verseny. Akkor viszont 17:00-kor indítanám.
  • viziloitato
    Valamit írtak, hogy javították a hibát, de nem csak a versenyekre gondoltak?
  • PolDoc
    Minden második hétvégén du. műszakban melózok, úgyhogy ezt sajnos ki kell hagynom.

Ma reggeli gyakorláson összefutottam egy sráccal Joe Viszket, azt hittem besz@rok
  • Alexease
    Mentem nehany kort RA-n Corvettel, gyari setup-pal + minimal piszkalassal, tesztnek, eleg jo:P Kerekveton fekezni es kigyorsitani nem erdemes:)))
  • symbol
    vagy rosszul linkeltél vagy nem tudom, de a szándék jeles :), de tényleg készülőben az új iracing szájt, szóval egy sima sg fórum is mehet alá, a dizájnról holnap késő este küldök pár képet, aztán meglátjuk addig, hogy sikerül a futam. külön bajnokság, külön szájt szvsz. viszont az oldal attól független jó, csak totál sajátot szeretné(n)k. :)
  • Alexease
    Szerintem, jo ez a topic, nem kell masik, van itt 10-15 ember osszesen, nincs nagy forgalom:D

Beleolvasgattam a HOSTED reszbe, hogy mire lehet szamitani. Van FAST TOWN vagyis/elvileg reset, azt erdemes Unlimitedre allitani:D
    A Build leirasaban volt valami megkotes, hogy az osszes szerverido maximum 4 ora lehet. A beallitasoknal engedi a 3 ora gyakorlast, fel ora qualt es az 55 kort, de ez igy egyutt tobb mint 4 ora. Ilyenkor mi lehet?:) Nem enged host-ot inditani, mert kiszamolja a palyara a koridot, vagy egyszeruen amikor letelik a 4 ora, legyen az verseny kozben, megszakitja a versenyt?!:)))) nem artana utana erdeklodni, olvasni, nehogy szivas legyen:)
  • csige791
    forum a futamank.
    Ha hasznaljuk hasznaljuk, ha nem max kitorlom.
    egyszeru , viszont regelni kell az oldalra.
  • Dietrich
    http://www.youtube.com/watch?v=CyyETei8qPs
  • Dietrich
    szokták úgyis mondani "amerika spa-i pályája"
  • petesilver

Életemben nem mentem még Road Americán, este 10-re érek haza, érdekes lesz a holnapi futam :)
  • viziloitato
    Sikeresen elintéztem minden fizetős akármit, már csak annyi a dolgom, hogy holnap indítom. :) Csak a giftes akármin keresztül lehetett megoldani.
  • viziloitato
    Most már marad a Road America, mert már gyakorolnak páran rá, nem akarok már változtatni.
  • pointer4
    Tuti, én is jönnék. Sebringnek jobban örülnék...

Ezt nézzétek meg, jó kis crash video. :) elég látványos.
  • symbol
    valaki mondhat "legjobb időt" közben :D
    ez az alapsetup sem lenne rossz próbaversenyre így hirtelen. a járgány meg kurvajó :) majd még írok később :)
  • viziloitato
    Ok, akkor ezekkel az időbeállításokkal lesz, és gyakorolhatunk együtt a qual, és race előtt. Jó lenne, ha többen is jeleznék, hogy akarnak jönni, ne csak kb nyolcan legyünk.
  • Alexease
    Nekem OK.
  • Alexease
    Mivel ugyanannyiba kerul, barmilyen hosszu is a szerverido, igy lehet elotte minnel hosszabb prac szerver;) Max addigis nehanyan ott gyakorolhatnak;)

Amugy mindig van nehany free host (most is van 6-7), ahova barki belephet:) De elobb-utobb elofordulhat, hogy egy "komolyabb" weboldal, portal, indit majd egy "allando" szervert is, napi 1-2 host-tal, naponta valtozo futamosszeallitassal stb.
  • viziloitato
    Akkor 14:30-kor indítanám, és 3 óra lenne a practice, majd 30 perc a qual (ez a maximum, amit be lehet állítani), utána lehet akkor 55 kör, két kiállással?
  • viziloitato
    SR iR nem számít bele. 20 perces qualt tervezek, annyi elég lesz, vagy legyen hosszabb? Indíthatom akár délután 14:00-kor is, mert 3 óra practicet is be lehet állítani.
  • viziloitato
    Körbe is mehetünk, nekem mindegy, vagy fizetem én mindet, csak menjünk. Tegnap mondtam Zsonak, hogy az lenne a legjobb, ha megcsinálnánk mindent úgy, mint a való életben van, igaz, az egy kicsit durva lenne, és nem a WC-n ülök verseny közben :D. Be lehet állítani egy practicet is előtte, meg qualt is akár nyitottra, akár egyedül lenne mindenki, aztán a verseny hosszát, meg hogy sárga esetén kell a FCY vagy nem.
  • Alexease
    A Privat Host-nal eleg sokmindent lehet allitani, erdemes megnezni. Lehet probalkozni, allitgatni, tesztelni, nem csak a fizetes utan lehet piszkalni:)
  • Alexease
    Az igazi auto tudom, hogy mashogy nez ki, de a programban meg nem neztem meg, nem hasonlitgattam:)
  • Mnemomic
    Hi itt is :)!

Vhol volt egy kép, hogy igen külön szárny van kinézetre is a két típusú pályára.
  • symbol
    nah ezekre én is kiv lennék, meg az időmérő hogy van, megadjátok hogy egy óra, és akkor amit abban az órában produkálsz az lesz a rajtsorrend?
    SR? Még jelen pillanatban a boxkiállást is gyaksiznom kell :D
  • petesilver
    Én azon gondolkodtam, hogy csinálhatnánk úgy, hogy minden héten más az, aki indítja a versenyt, és akkor így körbemegyünk, mert az utalgatás költsége több mint az 1 futam ára. Ami engem érdekel: ez official versenynek számít, vagy fun-nak? Practice? Qualify? ezek vannak, állítható legyenek-e?

Nekem mindegy melyik pálya, bármelyiken tudok lassan és szarul menni, utánozhatatlan adottságom!
  • petesilver
    Külön van ovál szárny szett az Indy autókra, olyankor máshogy néznek ki. Ha jól emlékszem egyszeűbb, rövidebb a cucc.
  • Me Ga
    Úgy általában az iRacing-ben. LFS-ben minden OK, még Shift-ben is (OK, az nem ugyanaz, de akkor is). Itt meg nem találom el.
    Azt mondják, hogy az iRacing a legjobb a kormánykezelés/vezérlés terén, na ezt nem sikerül beállítanom jól.
  • viziloitato
    Eddig nem szólt senki, hogy neki nem jó. Most már ez marad akármi legyen. De van itt egy másik probléma, ami nem is az, csak annyi lenne, hogy hány kiállásos legyen a verseny. Ha elég az 1 kiállás, akkor 45 kör lenne, ha 2, akkor 55. Remélem nem giftes hülyeség kell mindenképp a verseny indításához, mert akkor nem tudom, hogy tudnám elindítani. Vagy amit Alex írt, hogy küldenétek pénzt, de az nekem nem kell, csak akkor 0,12 dollár kellene a 3 dollárhoz.
  • symbol
    Szecsi, nem akarok beleszólni, de ha "egy ember benyögi", hogy road amerika legyen nem kell feltétlen rögtön megváltoztatni sebringet. pláne, hogy lehet egyesek már megvették csak ezért (csige pl.)
    nem kötözködésképp, csak figyeljünk szerintem. (bár ha nem szólnak hogy baj, akkor én sem szóltam)

De lehet felőlem road amerika is, ha valakinek ez a pálya gond lenne, az jelezze MA 22 óráig (!), ha nem jelez senki semmit, akkor marad ROAD AMERIKA, 50 kör (biztos vagyok benne, hogy elég időd lesz Csige), MAGYAR IDŐ szerinte este 18 ÓRA!

(mellesleg lehet kéne akár egy külön SG topicot szentelni egy-egy privát bajnokságnak. (komolyabb fórumot hülyeség szerintem, sok a csicsa meg áttekinthetetlenek is néha, egy sima sg fórum jó lenne kibeszélni ott az ilyeneket. szvsz.)

ui: én csak most próbálom ki a járgányt :D ha valakinek van emészthető setupja RA-ra, ami mehet a közösbe (aki használni akarja az használja, aki nem az nem), az lécci töltse fel valahova :) thx :)
  • Alexease
    Egy auton es palyan belul erzed a kulonbsegeket vagy auto/palya fuggo? Igazabol szinte semmit nem lehet allitani az FFB, max az eroseget (profilban + program):) Ami sokat szamit az FFB erzesen (az erosegen kivul):
    - kormanyszog beallitasok (controller + auto ha lehetseges)
    - caster
    - camber
    - elso merevites
  • Me Ga
    Úgy érzem, hogy a (bénaságomon túl ) a rossz kormány és FFB beállítás is hozzájárul a rosszabb kör időkhöz. Vagy túl erős, vagy nem is érzem; van, hogy túlságosan ráz, aztán meg nem érzem a megcsúszásokat sem.
    Szóval ezért lennék kíváncsi valakinek a működő beállítására, hátha egy jó kiindulópont lenne a sajátomhoz.
  • Alexease
    Mit jelent a "nem az igazi"?:)