25347
-
#9265 A tegnapi futamot csak betyárbecsületből, meg tesztből töketlenkedtem végig, amúgy valami förtelem káosz volt önmagamnak :) Eleve a setupal bohóckodtam, és valahogy 20L-es lett a végső race setup, aminek a neve viszont jó volt, Pete 90L. Szóval start után élből visított, hogy kevés az üzemanyag. Innentől már síkideg voltam, vontatáskor megint csak 20 liter, ha behajtottam 90 liter töltődött be, összevissza mentem, a vége felé kezdtem valahogy megszokni az autót, meg a pályát, de annyira idegesített hogy érzésre benne hagyok rengeteget a kanyarokban, hogy csak na. Néha meg egyáltalán nem értettem mi az istentől állt keresztbe, mert egyenletes gáz, nem kerékvető, és még tetűlassú is voltam. Mivel azonban ezt bármilyen autóval sikerült eddig produkálnom, elneveztem magamban PS(D)effektnek. Így az életben nem indultam volna official versenyen, de ha még is, az nagyon brutál lett volna SR szinten! :)
Viszont akkor is jó érzés volt, hogy "ismerős" arcok köröztek le. A közepén már annyira idegesített a töketlenkedésem, hogy vontatás alatt kimentem cigizni. Asse tudtam, hogy lehet fast tow-t kérni. No nem baj, minden esetre aki miattam rontott a pályán ha volt ilyen, akkor attól elnézést! -
#9264 Skip, vagy C6!
"Aki szavazna, az egyszerűen írja be, hogy Skip, vagy C6." -
#9263 C6. Nekem vasárnap este 7 körül jó a futam rajtja.
Skippivel lehet többen lennénk, de nekem az tényleg túl lájtos' lenne, kinőttem belőle (ezzel nem felvágni akarok, csak nem elég élmény az a járgány már), még ez a C6-os is furcsa, hogy majdnem semennyire sem kell vigyázni gázadásnál. :)
a pontozás meg remek. Esetleg járhatna -1 pont (ugye a kevesebb a jobb) a pole pozícióért, illetve a leggyorsabb körért is. Plusz akár lehetne díjazni azt is -1 ponttal aki 0 inc-cel zár futamot, ami azért tényleg nem egyszerű. :)
Továbbá jó lenne, ha mindenkinek a legjobb 10 futama számítana. Igy több futamon mehet bátrabban az ember. :)
Ha valaki viszont nem tud rajthoz állni és eredményt felmutatni legalább 10 futamon, azzal mi legyen? pl tegnap nem indultam el, utolsó lettem, de mi van, ha nem is jelentkezek? mi van ha 3-an nem tudnak jelentkezni egy futamra? ki lesz a tökutolsó? (esetleg az akinek a legrosszabb az időmérős eredménye, de ha ott sem tudott menni akkor...) vagy mindenki aki nem tudott elindulni a futamon, azok mind a futam utolsó helyezettjétől 1-el több pontot kapnának.
nah estére talán meglesz így a 'szabályzat' is :D -
#9262 Ma még official versenyen megpróbálhatod feltornázni 3 felé éjfélig. Asszem Spec Racer Ford kell hozzá, a series menü alatt megtalálod, csak azt nézd, hogy official, vagy fun. -
#9261 Egy ötlet
A kettő közül kellene választani, hogy melyikből legyen egy hazai bajnokság. Renátó, mielőtt leszólnád a Skip Barbert, gondolj bele, hogy arra sokan lennénk szerintem, és a 12 hét elteltével, ha jó lesz a társaság, akkor később könnyebben jönnének C6-ra. De az is lehet, hogy mindenki C6-ra szavaz majd. :) Ha összetöri magát valaki, semmi gond a reset be lesz kapcsolva, és unlimitedre állítom majd. A versenyek hossza úgy lesz beállítva, hogy csak 2 kiállással lehet majd célba érni. A pontozásra hirtelen az jutott eszembe, hogy mindenki kapna pontot, és a helyezése számítana. Ha első, akkor 1 pont, ha huszadik, akkor 20 pont, és az nyer a végén, akinek a legkevesebb pontja van, így még annak is van értelme küzdeni, aki a végén van. A 12 versenyből a 10 legjobb számítana, így akár 2 versenyt is kihagyhat bárki. De ez csak egy hirtelen ötlet, a pontozásra! Aki szavazna, az egyszerűen írja be, hogy Skip, vagy C6. Ez egy 3 órás program, így az autó neve után még beírhatjátok, hogy mikor lenne jó indítani. Jöhetnek ötletek, arra ami valakinek nem tetszik. Ez nem egy vérre menő bajnokság lenne, csak a mi szórakoztatásunkra csinálnám. Köszönöm a figyelmet! :) -
VO101 tvr #9260 B-s maradok, mert az SR-em csak 2.77 -
#9259 B autó lesz, tudod majd használni. Ha mindent jól csináltál az elmúlt 3 hónapban, akkor holnap ilyenkor már A leszel. -
VO101 tvr #9258 A Corvette milyen jogsival lesz használható? Megvettem nagy lelkesen, de B licenc-el lehet nem is tudom használni? -
#9257 wow :D Grat szecsi, örültem volna ha maradhattam volna megnehezíteni (így vagy úgy) egyesek életét :D
Alex 2:04.4xx ???!!! Ez már már alien tempó tőled :D
Most látom szép időmérős körök voltak. :) Grat mindenkinek azért :)
Jövhéten akkor remélem elkezdjük a "bajnokságot" :) És remélem tényleg nem szarozik többet az iR :) -
#9256 Bocs...BudShootOut -
#9255 <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/p/F95AC6DED2236C4F&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/p/F95AC6DED2236C4F&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="385" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true"></embed></object> -
#9254 Szívesen! Jövő héten lesz megint valami, vannak ötleteim, majd azokat közlöm, legkésőbb szerdán, hogy tudjon mindenki rágódni rajta eleget :) -
#9253 Amugy KOSZI a hostot es a versenyt! Talan a kovetkezon majd tobben leszunk, es az iR sem benazik:) -
#9252 30 in az nem kevés, leestem volna nullára :D -
#9251 HTML eredmenyek:
Event Result -
#9250 Ahogy elnezem, lett volna SR minuszolas a verseny utan:)) Bar utkozes nem nagyon volt, inkabb csak palya elhagyasok, szelesitesek;) -
#9249 -
#9248 Elnezest kerek mindenkitol, akinek az elejen gondot okoztam... :) -
#9247 grat szecsi! -
#9246 Elnézést kérek Mindenkitől, nem értem haza. Remélem, legközelebb tudok jönni ;-) -
#9245 akkor mi a menterend ?
-
#9244 jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó -
#9243 jó a váltó :D -
#9242 Ezt a valto bug dolgot nem ertem, hogy sikerult elovarazsolniuk, eleg extrem problema:) De valszeg az uj szerveradatforgalom megoldas miatt van valami bukta... -
#9241 jelenleg szinte semmi nem műkszik. Indy500-at próbáltam testnek, úgy belefagy a hibaüzenetbe, hogy kilépni se lehetett. SZECSIHOST-ON VÁLTÓ NINCS. -
#9240 bár 17:30 után már letelt az egy óra :D nah mindegy, hülye vagyok :) -
#9239 En is be-belepkedek, talan megjavul kozben:)
Az ilyen es hasonlo helyzeteknel kellemetlen a havidij es a kulondijas szerver:/ Bar nem olvastam el a "szerzodesi felteteleket" (vagy valami hasonlot), de ha van uzleti erzekuk, es valszeg van, akkor benne van, hogy havi szinten, ~97%-ban kotelesek biztositani az elerhetoseget, a fentmarado idot fenttartjak maguknak az esetleges piszkalodasra;) -
#9238 szecsi olyasmit mond, hogy az indítás után 1 órával lehet jó lesz a cucc. ergó 17:41 után elvileg már működnie kellene. én ott leszek ha jó lesz, remélem a többiek is :) -
#9237 Mindjart megnezem en is, csak most KV-zom:D
De probaljatok meg letorolni a Controller.ini-t, es ujrakalibrani a dolgokat. Valtoztattak a detektalason, beallitasokon, kezelesen, talan szamit valamit. -
#9236 az edzésen szar a váltó. időmérőn is valszeg az lesz de szecsi majd ir nekem ha jó, aztán ha jó akkor majd valaki kiírja ide, bár én fejben már lefújtam a dolgot. :/ -
#9235 Most megis megyunk?!:) Most targyaltuk ki, hogy valami bugos, hibas a szerver es meg a fooldalon is kint van a hir:)
Nekem OK. -
#9234 jelszó: sgforumozok -
#9233 Elindítottam! -
#9232 Kár! Végül is ráérünk, lesz még alkalom bőven mennünk. A szerverprobléma felirat régóta kint van? -
#9231 Lehet, hogy az LFS ingyen csinalja, de a belefektetett penz szinte nulla:) Az iR-ben a liszneszek, autok, palyak, scaneleseket egy dolog, de fent kell tartani Amcsiban es Ausztraliaban jonehany szervert, hogy kiszolgaljak azt a par ezer embert;)
Mas vilag. Mas kotelezettsegek, mas elvarasok, ossze nem hasonlithato iranyvonal.
Varhato volt, hogy elobb-utobb lesznek kisebb-nagyobb hibak, meg ha problemas, kellemetlen is a havidij miatt. Azert ha az elmult egy evet vegignezzuk (update-ek, ujitasok, ujdonsagok, palyak, autok) igencsak feszitett tempoban uzemeltek. Nem honapokkal korabban elkeszult es folyamatosan tesztelt cuccokat jelentetnek meg, hanem a ket szezon kozott folyamatosan fejlesztenek, tesztelnek, napra pontosan hataridore keszitenek mindent (meg ha nem ismerjuk a tartalmat, es a be nem jelentett cuccokat csusztathatjak is). Biztos vannak olyan ujdonsagok, valtoztatasok, amelyek egymasra epulnenek, de ha valami nem jon ossze, kibukik a tesztelesen vagy egyszeruen nem keszul el, azt ki kell hogy vegyek, es ettol kicsit borulhat az elore tervezett mukodes.
A Corvette is csuszott egy szezont, nem kaptak meg az adatokat, de legalabb nem adtak ki kamu adatokkal, meg ha szamunkra eszrevehetetlen lett volna az a nehany adatkulonbseg.
Nem vedem oket termeszetesen, mert azert eleg nagy penzeket szednek be ezert a munkaet, a fejlesztesekert, csak megjegyeztem, hogy van boven mit csinalniuk, es torvenyszeru, ha valamikor becsuszik nehany hiba;) -
#9230 Mondjuk ilyen szempontból meglehet érteni az LFS készítőit amikor lassúak, meg sokat kell várni egy-egy új dologra. Ők kb ingyen csinálják mégsem voltak még ilyen szintű problémák. -
#9229 :( -
#9228 Még jó, hogy csak 10 dollárt töltöttem fel, még akkor is, ha ez nem kidobott pénz, mert fel tudom használni bármikor, de azért jó lett volna most. -
#9227 Ilyet mar tegnap is olvastam, de nem csak a valtorol. "Offline-ban" igen de online-ban nem mukodik egy-ket dolog?!?! Ezt hogy sikerult elerniuk?!:)))
A valtorol, mar el sem mondom megint, hogy mennyire b*ssz* a csorom - meg ha felesleges is:P - hogy nincs uresfokozat lehetoseg, kulon gombra kell tenni?! Mintha meg sem probalnak meg szimesebbre, realra venni a stilust, mintha inkabb egyszerusodne a kezeles... -
#9226 Úgy néz ki vasárnapi autókázásunknak ezzel vége, hacsak nem lesz egy update addig, ami nem valószínű. Benéztem egy practicere, és nem működik a váltó.