25347
  • Alexease
    Most nezem, hogy az a "verseny tervezo" ujdonsag nem sokaig elt;) Ejjel meg mukodott egy ideig, bar haldoklott az oldal, de mostanra leszedtek;) Jok ezek a gadget-ek, de valszeg 1 oldal betoltesenel, most mar olyan szinten vegig kell turnia az adatbazist, hogy szornyu;) Azert nehany szaz embernel, ha egyszerre bongeszik a felulelet, mar komoly belassulasok, kapcsolatbontasok lehetnek. Es hiaba van becsukva 1-1 gadget, vagy akkor is betolti az infokat, csak nem jeleniti meg, vagy a becsukast sem jegyzi meg az uj belepesnel.
  • petesilver
    skip
  • Alexease
    Ez pont 12:)
  • Alexease
    Ha az elofizetesek, liszenszek, vasarlasok nem szamitananak (mindenkinek mindennel lenne lehetosege menni), akkor az igazi, egy vegyes/karrier bajnoksag lehetne:
    - Skippy, StarMazda, Lotus, IndyCar
    - LegendsFord, VW Jetta, Solstice, Montecarlo, Corvette
    - Spec Racer Ford, Radical, Riley Daytona

• Alexease
    Sajnos minden sorozatban vannak ongyilkosok;) A versenyzok negyedenek az az elkepzelese az autoversenyzesrol, amit a TV-kozvetitesekben, az akciojelenetekben lat;D De ha nem is a negyede, de 1-3 bevallalos mindig van, ami boven eleg. Tobbszor lattam mar, hogy 1 ember agyonvagja 4-5 ember versenyet (foleg a mezony kozepso, hatso resze). Az ilyenek kepesek sokszor tobb koros hatranyban, torott autoval is gyilkolni:) Aztan kilep, es a kovetkezo versenyen, 1 ora mulva ismet megprobalja;)
  • JuanG
    Corvette szimpatikusabb, de még nem próbáltam...amúgy Skip is jó lenne kezdésnek, de remélem lesz majd C6 meg Lotus F1 is :)
  • Aceton
    Nekem a vasárnap miatt sajnos nem jók a futamok (egyébként mindegy lenne az autó...)
  • atyka
    Na, ez pont olyan, mint ahogy az iR-ben mennek a "Mazdások"...már ahogy rajtolnak, azon is látszik, hogy nem akarnak sokáig élni...
  • mkn
    Vasárnapi Skipperezésbe a magam részéről benevezném Kis Bendegúzt. Abban az esetben, ha a fizetést meg lehet oldani forint átutalással is.
  • csige791
    Mi a következő tervezett pálya illetve autó amit kiadnak ,
  • csige791
    Star Mazda beharangozó.
  • viziloitato
    Skip 5 - 1 C6

De van, aki még nem szavazott. Pete, Zso, Aceton, Juan, tvr? Én is Skip. A versenyek hetente lennének, és vasárnap. Azért hetente, mert kiadtak egy listát, hogy melyik héten milyen pályák közül választhatunk. Sajnos nem szabadon választott. Gondolom itt is közbelépett az üzlet. Most 16:30-kor indítottam, maradhat? Renátó jöhetnél Te is! :)
  • atyka
    Nekem is tetszett, amikor kicsit szélesebb lett a kanyarkijárat és ottmaradt a pamacs a levegőben...de amikor egy kanyarhoz közeledve porfelhőt láttam, mindig keresni kezdtelek...:)))
  • atyka
    Ti észrevettétek, hogy a Corvette oldalán még a világító mütymütyöt is megcsinálták? ...az mit jelez? Mentem prac-t és egyszercsak elkezdett világítani a három kerek pöttyből a felső, amikor megkezdtem az egyik köröm...
  • petesilver
    Jut eszembe: a Gift azért is jó, mert lehet vele fizetni is. Én így vettem a HUD progit. Szóval lehet azt is, hogy pl. Szecsinek adjuk a vásárolt giftet futam elött, és abból indítja a versenyt.
  • petesilver
    Ahh köszi, Te több vagy, mint jó hozzám! :)

Úgy voltam vele, hogy a társaság jó, pénzbe került, mások is tolják, minimum hogy végigmegyek! Kihagytam, hogy előjött a tipikus Papyrus-os NASCAR szaggatósdi is, amikor ráfordulsz kanyarból az egyenesre, és képregényre szaggat, miközben megpróbálod kitalálni mennyit tehettél meg közben, és hol ugrik vissza normál tempóra. azért sokat vigyorogtam is ám, amikor elöttem mentetek, és minden kanyarban porfelhő fogadott :))))
  • HaZso
    Hetente, vagy kéthetente lennének a futamok?
  • symbol
    azért mondjuk mennyire vicces, hogy mennyien várták az f1-et meg a a gt-s járgányt, erre senki nem akar vele menni :D
  • symbol
    nah jó, de egyszeri befektetés minden, ha komolyan gondolja valaki, igy vagy úgy, de meg kell vennie a pályákat előbb utóbb. és most amúgy sem veszett az áruk.

meg a liszensz változik hamar, ha most nem akkor legközelebb majd kihasználja, addig meg elversenyezget a privát bajnokságban.

nah de mindegy :) és ma elkezdek gyaksizni a nyílt bajnokságokra, kizárt, hogy összejöjjön épkézláb c6 vagy lotus bajnsokság belátható időn belül - itthon. remélem lesznek azért sokan a nyílt terepen :D
  • Alexease
    A sajat hostokon barki indulhat barmivel. A Class csak azert lehet erdekes, mert ha olyan autoval es olyan palyakon van a privat, amit tobben nem tudnak hasznalni a liszenszuk miatt a hivatalos szervereken, az nem biztos, hogy nekik megeri.
  • JuanG
    ha letisztulnak a bugok a szerveresdi körül, ill. nekem is lesz időm-pénzem (nameg nem jön elő a régi égbeszállós bug) akkor számíthattok rám is vasárnaponként majd :)...B licenszem még nincs a corvette-hez, de majd ráfeszülök ha bejön...
  • symbol
    van benne valami, csak ha nem gyakorol be az ember komolyabban valamit, akkor lehet olyan időeredményeim lesznek futamon pl, hogy 1:23.5 aztán 1.24.2 aztán hirtelen egy másodperccel gyorsabb, amire igazából végig képes lennék, ha hozzál lennék szokva a kocsihoz és a saját határaimhoz.

nekem nem kell az, hogy direkt szar köröket mennyek, csak azért, hogy konstans időeredményeim legyenek. mert autókázhatok én végig 124.2-ket pl, de mi az élvezet abban, ha tudom sokkal többre is képes vagyok?

a fizikai modellezés és a verseny is igazából arról szól, hogy kihasználd a határokat (a sajátod legalább). mert ennyi erőből aztán akármi mással is versenyezhetek, az iRacing erényei (lézeres felület, FFB) elsősorban akkor jönnek elő, ha kihasználod a benned lévő dolgokat. ha nem, akkor szerintem az élmény nem az igazi és a "fun/ál" verseny sem.

de mondom, megértek én mindenkit, de szerintem az én álláspontom is érthető. :) kinek mi kell :)

a class-os dolog igaz lehet, bár hostos futamnál az megy és azzal amivel csak akar? nem? nah de végülis mindegy. :)
  • Alexease
    Azert nem kell annyira komolyan venni a versenyt, szerintem fel ora gyakorlas mar boven eleg egy versenyhez:) Ha osszejon 15 ember, abbol mar kialakulhat legalabb 3 erossegu csoport. Igazabol teljesen mindegy, hogy az embere 20-30 koron keresztul kit es hanyadik pozicioban probal megelozni es/vagy levedekezni;)

Nekem volt mar olyan regebben hivatalos szerveren, hogy kenyelmesen autokaztam pl. a 3. helyen, volt meg mondjuk 20 kor, mogottem hasonlo koridokkel valaki 10-20 masodpercre. Inkabb megvartam, elengedtem, es kergettem 20 koron kereszesztul, hogy aztan a vegen megelozhessem, minthogy egyedul korozgessek fel oraig, aztan oruljek a virtualis, "semmire sem jo" 3. helyemnek:D

Persze, ha valaki gyozni akar, az ellen nincs mit tenni:DDD

De ha valasztani kell, egyenloseg lesz, es ha azon mulik, nekem teljesen mindegy milyen autoval megyuk (felolem lehet SK Modified road-on:DDD). A Skippy talan azert tunik logikusabbnak, mert:
    - alacsonyabb class-szel is elerheto, talan tobben leszunk
    - talan mar tobbeknek meg is van
    - rovidebb palyakon is hasznalhato, talan porgosebb futamok
    - kevesebb beallitasi lehetoseg, egyszerubb setup

Sot, ha mukodnek meg a promokodok, akkor lehetne Spec Racer Ford, az ingyen van, az ahoz adott ingyen palyakon, az legalabb 5 road nyomvonal:))) Igy a futamok harmadaban lehetne igazi fun race, olyanokkal, akik nem akarnak/tudnak elofizetni, meg tobb ember:DDDDDDD
  • symbol
    most te viccelsz ugye? Nem mindegy ki mennyit gyaksizott és mivel, a skippi egy gyengusz kocsi, meg mindenki azzal "kezdte" a régiek közül, naná, hogy egy idő után ott ment a normális harc a nyitott szervereken, amikor még nem volt ennyire megosztva a játékosállomány, ergo még inkább azonos ellenfelek ellen mehettél.

meg mit vársz 8 embertől, még én sem tudtam eléggé felkészülni a futamra, nem kéne élből elítélni a c6-ot és a versenyt.

Bár én már korábban is mondtam, hogy szerintem nem lesz olyan izgi egy magyar bajnokság, mint egy telisteli' nyílt szerveres, szóval azért részben osztom a véleményed, de ez még fog javulni.

Bár én hibának tartanám a skippy-s bajnokságot, az ember minnél előbb beleül valami durvább kocsiba, annál hamarabb megszokja annál jobb és jobb lesz a következő szezon. dehát a többség diktál ez csak az én szerény véleményem.
  • csige791
    Hát a tegnapi C6 futamon nem igen volt igazi verseny. Egy épkézláb előzés nem volt. Emlékszem régen skippy futamokon amikor egymás mögött ment a mezőny mindenki az előtte haladótól fél mp-n belül. C6-al sokszor az sem jött össze hogy az ember magéhoz képest menjen egymás után 10x fél mp-n belüli kört, nem hogy az előtte lévőhöz képest. Az egész egy nagy Time Trial volt, aztán ha az előtted lévő hibázott max. elmentél mellette.
  • symbol
    pff... skippy... :( nah midnegy :) én kimaradok akkor ez 100%, lotusozni is akarok egy héten meg c6-ozni is, nincs időm még skippyt is újra begyakorolni. (akármennyire Fun-nak is nevezzük, azért én az igazi versenyt szeretem.)
  • csige791
    Skippy
  • Alexease
    Vasarnap, Skippy

A letszamot is jo lenne lenne tudni, bar az a szavazasbol kiderul;) 8-10 allando ember jo lenne, mert mindig lesz 1-2 ember aki nem tud jonni, 1-2 aki az elejen kiesik, leszakad stb., es amugy is szetszakad a mezony 2-3 nagyobb reszre;) Ha mar 15-en jelentkeznek, az mar hasznalhatonak tunik;)
  • atyka
    Ha szavazás, akkor: Vasárnap, Skippy
  • symbol
    ki mondta hogy kőbe van vésve?
    kérdezted én meg mondtam, hogy szerintem a többségnek akkor lenne jó. de lehet szavazást tartani, akkor mond, hogy neked szombat jobb és kész, szecsi amúgy is kérdezte mindenkitől.
  • Aceton
    Ez még nem volt eddig kőbe vésve...
    Meggyőzni meg nem tudsz, mert vasárnap NFL gameday van. (én nem akarok ágálni, hogy miattam legyen más napon, mert dolgom van, sőt ezért még szavazást se érdemes erről indítani, csak kérdeztem...)
  • symbol
    szerintem jobban járnánk a vasárnappal.
    nekem szombat rázós. néha a buli néha a barátnő miatt. vasárnap nem sokan mennek szerintem inni, bulizni, illetve szerintem akkor dolgoznak a legkevesebben is, és mivel szombat után van, aki akar előző nap illetve vasárnap délelőtt kellőképpen fel is készülhet. :)
  • Aceton
    A futamok napja mindig vasárnap lenne?
  • symbol
    ez sem rossz ötlet :)
  • petesilver
    Egyébként nagyon kéne a telemetria ebbe a progiba, mert nagyon sok kérdésemre választ adna a tegnapi futamból is pl fékerő, féktáva, sebesség tekintetében. Kiderülne hol nyomom rosszul a pedálokat mondjuk Szecsihez képest. Azt folyamatosan érzem, hogy rossz, csak nincs ötlet, hogyan lenne jó! :D
  • atyka
    Szerintem nagyon komolyan peldat mutattal sok embernek azzal, hogy vegigmentel mindenaron. En megemeltem a kalapom! :)
  • petesilver
    Azt írta nem vérre menő!! :D ezek a kérdések nem is vérre, hanem már vérsejtre mennek bakker! :) Ki lesz a tök utolsó? Én! A többit nem tudom, de nem is lényeges szerintem :) Csak menjünk!
  • santibi
    skip
  • tomi555
    Én nem fogok indulni mert nincs rá lehetőségem de csak egy ötlet: visszafordítani a dolgot, az első kap pl 50 pontot és onnantól kezdve lefele mindenki kevesebbet, és csak az kapna pontot aki a verseny legalább x%-át (pl 70) teljesítette.
  • petesilver
    És Lime Rock ?????? :D Jó csak vicc volt, jónak tűnik a válogatás tényleg.