25347
  • atyka
    pfff...nem megy ai iR?
  • HaZso
    Miért ne? :)
  • idevman
    Sziasztok,

ott voltam en is vasarnap Road America-n, Zoltán Tyukodi vagyok az iRacing-ben. Bocs, hogy egyeztetes nelkul, de mostanaig nem tudtam irni ide. (B. Attila, kuldtem neked privatot az iRacing forumban.)

Szivesen csatlakoznek alkalmankent hozzatok, mindegy mivel vagy hol megyunk (csak ne oval legyen) .

• idevman
    proba
  • Aceton
    Hát ez az, hogy én se mentettem le, így odavesztek :(
    Azért kellett volna, hogy kideríthessem, én lettem majd 2 mp-cel bénább, vagy a fizika változása miatt mindenki...
  • Alexease
    Kiprobalhatnank egyszer, egy normalis(abb) idopontban, hogy innen 8-10 (egymast baratnak meg student-nek -vagy minek - bejelolt!) ember jelentkezik egy olyan futamra, ahol kevesen vannak, mit csinal veluk a szerver. regen osszerakta oket, aztan volt hir, hogy szandekosan szetszedi - hogy ne lehessen hazi futamokat rendezni, arra ott lesz a fizetos Hosted!:DDD) -, de most mi a helyzet?! Foleg, ha alig van 1-2 szerverre jelentkezo:D

Nem fontos lefutni, ha valaki komolyan veszi a bajnoksagot, erre alapozni sem lehet, mert nem pakolhat mindig jol, csak erdekessegnek:)

Foleg azoknak, aki elsosorban funrace-szinten toljak, vagyis benezegetnek, mennek egy-egy versenyt, aztan annyi.

Azis jo, ha valaki indul valahol, abeirja, hogy X orakkor, ilyen futam, itt, talan nehanyan kedvet kapnak, beneznek, egyhelyre kerulnek stb.:)
  • Alexease
    Egy ilyen hazi sorozatot milliofelekeppen lehetne valtozatossa, erdekesse, vonzova stb. tenni:) Pl. amit irtal, a sokaknak meg elerhetetlen sorozatok, auto bevonasaval. De annyi a lehetoseg, hogy igazabol nem lehet donteni:)

Nekem a MonteCarlo is nagyon teszik, egyszeru de nagyon jol osszerakott auto. A nagyobb ovalos Chevy-k mar macerasak road-on a motorero, felfuggesztes es a gumi miatt.

De ha mar soroatok. Pl. sokan panaszkodtak, hogy a Solstice nagyon jo auto lehetne, csak siralmas es unalmas, hogy lassan mar evek ota (meg ha a kezdo, rookie liszenszek miattt ertheto is) ugyanazon a 2 palyan vannak csak versenyek:) Abbol is lehetne rendezni egy eleg jo sorozatot, valtozatos rovidebb, hosszabb palyakon. Olyan biztos nincs es nem is lesz az iR-ben:D

De ezis egy szempont, lehetoseg, feltetel lehet, hogy minek menjuk ugyan azokon a kombinaciokon, ahol amugy is van iR verseny?!:) Az OK, hogy aki mar agyon gyakorolta, ezredre hozza a drotonhuzott koroket, UFO idovel, esetlegesseg nelkul, az itt is gyozedelmeskedhe, de hat...:))))
  • csige791
    Szerintem az ilyen futamoknak inkább bajnokságon kívül kellene helyt adni, valami féle Hungarian Special Event néven. Mert ezektől komolytalanná válhat a bajnokság.
  • symbol
    nagyon jó ez a race planner, viszont a lotus nagyon lehangoló, sehol egy jelentkező :/ de nembaj, vasárnap bejelöltem 3 futamot, hátha valamelyikre jelentkeznek elegen :D
    meg egy GT-t, de annak is keresek még egyet, olyan amerikaiaknak fekvő időpontban :)
  • Alexease
    Azok mar nem biztos, hogy mukodnenek a jelenlegi beallitasokkal, fizikaval (nem probaltam).
    raadasul, aki nem mentette le akkor, most mar ki sem tudja szedni, mert azok "beepitett" setup-ok voltak.
  • atyka
    Tragikomédia a versenypályán... :))))
  • petesilver
    Az nem csak izgalmas, de kemény menet is lesz! :D
  • VO101 tvr
    Az ilyen zárt saját bajnokságot érdemes lenne kihasználni úgy is, hogy olyan autókkal mehessen bárki, amikkel az éles, hivatalos bajnokságban nem teheti (pl A, B licenc hiánya miatt). Ilyen szempontból egyaránt izgalmas lehet az IndyDallara, a Riley vagy a Corvette. Én a magam részéről különösen izgalmasnak és kihívásnak érezném, ha a Chevy MontCarlo-t vagy valamelyik Impala-t vinnénk road versenypályára.
  • Genyoo
    melyik palyak kellenek? par versenyen idultam meg csak gondolom nincs meg mind!
  • Aceton
    Valaki segítsen már ki pls:
    Kellene nekem a régi gyári Mazda setup Road America-ra, tehát nem a mostani High, Med, Low, hanem a régi Basic & Advanced (iGarage-ra vagy privátba)
    1.000 köszönet!
  • petesilver
    most próbáld meg, bár 0 Mb, most lefutott nekem az update, és végre ready vagyok!
  • symbol
    végre valaki :P (sokan azzal, hogy beálltak a Skippi mögé mert úgyis az van meg mindenkinek meg könnyú,meg class, meg etc, ponthogy' eldöntötték, hogy az legyen. önbeteljesítő jóslat volt nah :D)

amúgy kösz Alex, jó lenne ha működne az a cucc :D

Jelenleg itt tart a totál egyszerű oldalam dizájnterve, nem lesz 20 menü, csak pár számomra hasznos táblázat, setup, telemetria (majd), plusz esetleg leírás linkelve vagy összegyűjtveitt
  • VO101 tvr
    A magam részéről egyfelől a Corvette-et támogatnám. Talán ez nem lesz annyira Alonso-style rángatós autó. Én a SkipBarber-t meg sem vettem.
    Másfelől sajnos a vasárnap este nekem nagyon esetleges. Ha hétvégi program van vagy hazautazás, akkor esélytelen.
  • PolDoc
    Én mindenképpen akarok indulni, csak az a gond, hogy pár pálya még nincs meg a listádról: NHMS, Barber, Indy.
  • Toya
    Itt vagyok :) Olvasok mindent.
  • pasztor
    Ja, hogy ez bug???

Kösz Alex, Pete, akkor várok a pecsre... :P
  • Alexease
    Egy ujabb lista, amiben ki lehet valasztani, hogy milyen versenyeket, sorozatokat figyeljen, listazzon, azoknal azonnal lehet jelentkezni az idopontra, azokrol figyelmeztet, e-mailt kuld stb.

Tegnap ejjel ota doglodik a rendszeruk. Ahogy mar irtam, az egyre tobb adatbazis funkcio, gyilkolja a szervereket.
  • Alexease
    Mar megint?!?!?! Vasarnap ezzel szivtunk, varni kellett 1 orat hogy megjavuljon. Allitolag valami szerver atallassal kapcsolatos bug. De elvileg javitottak, vagy legalabbis hetvegen ujrainditottak ezt-azt...
  • petesilver
    Akit érdekel esetleg: Az új Corvette
  • petesilver
    Szerintem nem jó. Én pl reggel óta nem tudom frissíteni :(
  • viziloitato
    Persze, hogy lehet 39 emberig jók vagyunk :) PolDoc? Ilyenkor Toya, a fő Barberes hol van?
  • Genyoo
    hello enis jelentkeznek a versenyre ha lehet meg.
  • pasztor
    vasárnap, szkipper.

jó ötlet.
  • pasztor
    Höh, gyerekek segítsetek!

Bejelentkeztem, benyomtam a Corvette-t erre nem tudom sebességbe rakni, amikor kitesz a pitre. Újrakalibráltam, az opcióknál látja is a sebváltót, de ha kitesz a pályára, akkor üresben marad, mindegy micsinálok. Kínomban már szekvenciálissal is próbáltam a pillangóváltóval, de szintén semmi. Utána próbáltam más autó / pályával is, de ugyanaz.

G25, H pattern-nel nyomnám. Megváltozott valami a controllereknél?

Tud valaki segíteni? Kösz.
  • PolDoc
    Release Notes for 2009.11.02.01 Build

- Corvette C6R rear wing license stripe fixed so that the proper license color displays.

- Corvette C6R has a small change to its tire compound.

- Spec Racer has its proper tires restored.
  • PolDoc
    SRF gumimodelljét változtatták vissza a régire (csökkentett motorfék marad) Grant Reeve: "What you guys were actually driving was a half-finished pass at switching the Spec Racer to the updated tire model out of curiosity, but certain numbers are completely and utterly wrong producing, amongst other side effects, this outside tire edge heating problem."
    C6-on szintén a gumival babráltak de most nem találom a postot.
  • atyka
    Köszönöm! :)
  • viziloitato
    Ha lesz érdeklődés, akkor minden bajnokságban, mi is új autóval, és pályákon mennénk.
  • Mnemomic
    Igazából a helyezést jelöli ha jól tudom.
  • viziloitato
    Tervben van a 12. hét után, de először meg kellene alapozni ezt az egészet, tizenakárhány emberrel.
  • symbol
    az a verseny terveő mit takart volna nagyjából? amiről régen beszéltünk?
  • viziloitato
    Nem kell fizetned! A pénzen ne is gondolkozzon senki, azt majd én :)
  • atyka
    Áruljátok már el, mi a zöld lámpa a Corvette ajtaja mögött...gondolom, hogy mind a három kerek pötty lámpa lesz, de mit jelentenek? :)
  • petesilver
    Hát ez az. Mióta vannak az új gadget-ek, azóta párszor hibával kifagy az oldal, néhány részt az istennek se tölt be, de most új bugot produkált :) update rendelkezésre áll, na jó updateljünk, kiírta hogy corvette meg sfr update csomag 0Mb, összesen 0 Mb, kiványcsiságból download gomb, szét is fagyott az egész :)

DE legalább most odafigyeltem, így bezöldültem Roadon, és véééégre oválon sárga lettem, remélem így már lehet értelmes versenyeket menni oválon! :)
  • santibi
    Nem tudjátok, h most ezzel a kis update-tel mit változtattak a C6-on ill. a Spec Fordon?.