iRacing

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

symbol
hát mondjuk nem csodálom. segitenék én is ha tudnék, de még nincs annyi tapasztalatom. :/
sim-chassic srácok amúgy tényleg nem adnak több setupot ki? csak kirakták a régieket aztán ennyi? 😞
engem azért érdekel a road is. felvetõdk ugye a nascar vs (pl.) f1 téma. melyik is a jobb. 😊
nos, véleményem szerint, amikor is megnéztem pár teljes nascar futamot, hát külsõ szemlélõként nagyon jó volt a rengeteg elõzés (DE!) a verseny felénél elgondolkoztam, hogy basszus, annyi volt már, hogy jópár elõzésnek a jelentõsége is minimálisra redukálódott. vezetni nagyon jó a ezeket a stock járgányokat, de véleményem szerint, egy skip barber, és egy radical is minimum olyan szórakoztató, ha tudsz velük határon autózni. Amúgy sok sikert a setupoláshoz, állatok vagyok, és kösz mindenki nevében, hogy ezt elérhetõvé is teszitek 😊 a Következõ szezonra már gondolom minden pályához lesz valami, aztán énis elkezdek okoskodni mit miért. 😊

road setupokat azért majd készítek nemsoká. (olyanok lesznek amilyenek, de lesznek 😛)
amúgy most már 100%?, hogy a következõ szezonra a Lotus jön? 😊 Érdekes lesz az tuti 😊

ui: amúgy a fékkel egyre több bajom van, sokszor nagyon puhának érzem squas labdával is, vagy nemtom mi van velem, nagyon nem az igazi.. :/ lehet berakom a keményebbet ha megtalálom végre 😊

http://rateyourmusic.com/~unrealnoise

Pont ezért gondoltam, hogy közreadom az enyém. A sim-chassis fiúk sajna nem akarnak többet segíteni, akkor fogjunk össze legalább mi magyarok. <#dumcsi>

Nekem van 2-3 év tapasztalatom ovál szetekkel, ott mindenképp tudok segíteni. Road engem annyira nem érdekel, meg arra van a setup guru-n elég segítség.

Valami oknál fogva a Silveradonál mindenki örzi a titkait mintha a szent grál lenne. <#fejvakaras>

Jah régen shock collar volt. 😄

A shock perch offset változtatja a súlyelosztást a kerekeken, olyan mint az NR2003-ban a wedge, csak minden keréken külön kell játszani. 😊 Verseny közben a pitben a jobb hátsót lehet állítani, ha leengeded túlkormányzott lesz, ha felhúzod kicsit alulkormányzott.

Embere válogatja kinek mi fekszik, sztem érdemes egy stabil szetet csinálni, mert ezeken a hosszabb versenyeken (gondolom cup lesz vagy 2-3 órás) nagyon könnyü odacsapni, javítás ugye meg nincs, csak shift-R egyszer.

Megjöttek a beállítások Pisti, ki is raktam õket.
Arra bíztatnék mindenkit, hogy küldje el a saját beállításait még ha nem is érzi tökéletesnek azokat. Lehet, hogy másnak fekszik majd és nagyszerû eredményeket ér majd el vele.
Hátha tudunk ezzel is egymásnak segíteni.

Ide jöhetnek: [email protected], [email protected]

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Én is próbáltam a puha rugókat. Tényleg jobban tapad, de annyira imbolyog a gép, hogy tiszta lutri kanyarból kifelé jövet.

Maradtam a 400-as RF rugónál, kis változtatásokkal kész a race set is. Tegnap mentem is vele egyet, csináltam jó sok kezdö hibát, de így is majdnem nyertem. 😊

- Kb. 80 körre elég egy tank, a 40. kör után már nem érdemes tankolni. Én ezt jól elfelejtettem, söt a 3. stoppomnál sem csekkoltam ki a benzint, így még tettek bele 1,8 gallont, <#idiota> jóval nehezebb voltam mint a többiek.

- A pitben nem lehet ütközni, átmennek az autók egymáson. Én végig kerülgettem mindenkit a hülye fejemmel. <#nyes>

- Kb. 40 körrel a vége elött érdemes gumit cserélni, aztán usgyi. Utána már nem nagyon van értelme kimenni, mert nehéz elözni.

Cowek
Megvan... DSOUND.dll
X-FI Alchemy - EAX miatt odarakta... ez meg ugye nem támogatja. Ki kell törölni ha valaki megszívná...

http://www.f1-info.hu/

lac coo
Ráadásul 0,2 SR ugrott 😊)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Cowek
Járt már valaki úgy, hogy nem idult el a program szabálytalan mûvelet miatt?? Restartoltam is már, meg minden...

lac coo
Hát néha tényleg agyrém ez a játék 😊))
Indultam Skippivel, mindenki laggolt mint az állat, karambol karambol hátán mindet elkerülöm valahogy ,erre valamelyik paraszt telifékkel megáll elõttem 😊))) Összetöröm magam, megyek boxba és egyszerûen nem indul el az autó !!!! Sebesség 1-est mutat sehová nem tudom elváltani de csak bõg a motor nem megy sehová ......Aki megállt elõttem valami olyasmit írt, hogy elnézést de lefagyott nála valami 😊))))

HaZso
Ez itt nem fog menni, egyrészt még szokni kell az autót, másrészt egyedül képtelen vagyok jó beállítást csinálni a 0-ról, max alakítgatni tudom, azt kész 😊 Ha lesz race setup, szólj pls :-)
Próbálgattam délelõtt, az alacsony rugó valahogy nem volt jó, viszont magassal nem volt rossz, csodálkoztam is rajta...
Shock Collart nem látok, csak Shock Stiffness-t és Spring Perch Offset-et, de még ki kell tapasztalni, melyik változtatás gyorsít... 😊

Ez elvileg nem cheat, a valóságban is így mennek, ott wiszont be lehet állítani a bump stop magasságát a lengéscsillapítón, hogy ne érjen le az autó a kanyarban. iRacingben nincs ilyen, szerintem a Shock Collar nem ezt a célt szolgálja.

Nincs mit, ideje, hogy a bajnoki lista elejében legyél, ott a helyed. <#eljen>

A guminyomás sajnos ilyen, még a late modelles idökben keresgéltem rá a fórumon, és ott mondták, hogy a kijelzett értékek sajnos nem jók, gyakorlatilag apró változtatásokkal ki kell tapasztalni, hogy melyik nyomás adja a legjobb köridöket. Én ezeket az értékeket csak találomra nyomtam be, de úgy néz ki szerencsém volt. Azóta próbáltam más guminyomást is, de egyik sem ennyire "kényelmes" nekem, vagy ha kényelmes akkor nem gyors.

HaZso
Ezek után sûrûbben nézem a mail-eket, köszi 😄 Kis változtatásokkal 28.4xx, ahogy írtam. Eszméletlen jó set, amivel magamtól próbálkoztam, közelébe nem voltam, sokat segítettél! <#worship> Viszont amit nem értek, az pl. a guminyomás. Én úgy tudtam, hogy az a jó beállítás, ha kerék külsõ és belsõ oldala hõmérsékletének számtani közepe = a kerék közepének a hõmérsékletével. Eddig egy ilyen iR setupot sem láttam még...
Majd kipróbálom ezt a min. elsõ rugót, de elég szégyen lenne, ha mûködne a "cheates setup"...

A late modelnél így KELL menni, mivel nagyon nehéz járgány, és a gumik gyorsan szétmennek.

A trucknál még nem igazán tudom, de pl. a Phoenix szetemen 53% fékerö van csak elöl, és néha még így is füstöl a jobb elsö gumi.

A truckhoz egyébként tegnap hallottam valami érdekeset: coil bind setuppal mennek az alienek. Ez kb azt jelenti, hogy leveszik az elsö rugókat a legalacsonyabb értékre, aztán bump stoppon mennek a kanyarban. Ezzel az a bibi, hogy sztem az iRacing nem szimulál ilyesmit (a bump stop az ugye egy végtelen kemény "rugó" lenne), vagyis csak egy marha puha, billegö járgány lesz az eredmény, ami állandóan a földet veri.

Azért hamarost kipróbálom. <#eplus2>

Neked már elküldtem tegnap este, nézz bele az inboxodba. <#idiota>

HaZso
Már alig várom <#eljen>

HaZso
Ez a Legends-nél nagyon feltûnõ... de így van a Late Modelnél - esetleg a Truck-nál is?

A fék azért jó, mert ha elég hátsó fék van benne, akkor segíti fordulni az autót, nem a jobb elsö gumi kapja az egész terhelést kanyarba bemenet. Nehezebb jól csinálni, mint a sima gázelvételes fordulást, de ha belejössz akkor egy hosszabb versenyen sok gumit meg lehet vele spórolni (vagyis jóval gyorsabb leszel).

A HSW-n az nem az én szetem. 😊

Majd elküldöm Toyának, ami van, aztán felteszi, ha van ideje. A truck egyébként ilyen, eléggé tolja az elejét, aztán ha rálépsz gázra, akkor a 600 lóeröt elég nehéz letenni az aszfaltra. 😉

viziloitato
Akkor ezek szerint Te tudod milyen lesz mikor kész lesz teljesen. Elárulnád, hogy hogyan fog kinézni ez az egész, amikor kész lesz? Végezetül, köszönöm, biztos vagyok benne, hogy lesz még nagyon sok jó versenyem, és neked is jó versenyzést kívánok!
Pukkandur
Írta itt Valaki, hogy csökken a létszám. Befizettem egy újabb hónapot de minek? El sem indultam egy versenyen sem. Részemrõl felejtve a program amíg abba nem hagyják ezt az idétlen pénzlehúzást egy félkész játékért...GP79 módot nyomom, nekem jóval nagyobb élményt jelent. Nektek jó versenyzést!

HaZso
Pontosan <#nyes>

petesilver
Kicsit belegondoltam: ez így már targonca vazze! 😄

Mission Impossible 2010: PRO Class

HaZso
Nem camber, ott egyértelmû, hogy bal oldalt +, jobb oldalt -. De a toe-nél én úgy gondoltam, hogy ugyanígy kell; mármint a hátsó kerekeknél... 😛

petesilver
Ami meg nekem nem jutna eszembe, az valamelyik Legends oval driveing tutorialban volt: minioválon vazze fékkel ívrerántani a verdát. Viszont ledöbbentem hogy mûködött, és tényleg gyors kör volt. Bár én akkor is maradtam a gázelvétel+kormánynál, de lehet a megfékezés gumikímélõbb hosszú távon. Majd a szakik megmondják itten😊
btw nem camber az Toe helyett? vagy totál nem értem 😊

HaZso
Ez én voltam, csak kollegám bejelentkezve maradt ezen a gépen <#idiota><#vigyor>

Kipróbáltam, de fel nem tudom fogni, hogy tudott Pisti 28.5-öt menni vele 😊 Nekem zavaró, hogy leér az alja, hol alul-, hol túlkormányzott... És alapból eszembe nem jutna LR kerékre -; RR kerékre + toe-t rakni 😊 /Jr. 28,4, Huttu, Wood 28,2/ - van még mit gyakorolni 😄
lac coo
Bemerészkedtem egy Barber versenyre, összességében elégedett vagyok, csak két loss controll-om volt , az is csak figyelmetlenségbõl 😊)) Bár valami utolsó helyen végeztem vagy a közelében 😊))
Nem tudtam tartani a tempót, igaz vagy 120 körre voltam tankolva 😊))))
Amúgy szuper kocsi lehet ez ha kb 6 litert eszik százon ! 😄DD

Én raktam fel Zso.

HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu

Még csak Q van, este küldöm. 😊

HaZso
Pisti, ha tudsz, dobj hozzám egy Phoenix CTS setupot légyszíves :-)

petesilver
Szerinted a Zondával anno mennyit szüttyögtem? 😊)))))))))

Alexease
Nincsenek meg, toroltem oket. En is csak kivancsisagbol piszkaltam bele, de mivel nem volt semmi extra, igy del😉
- Ahoz hogy ertelmesen ki lehessen szedni belole valamit, sokat kell allitgatni, mert erosen torzit.
- Az autok nem erdekeltek (mint modlellek)😊
- A palyak, meg ha ki is "jott" volna rendesen, akkor sem erdekelne, mert nullarol kellene ujratexturazni, allitani, arra meg se idom se kedvem😉
petesilver
Így azért elég dögös 😊

petesilver
Az tuti! 😄 de nem tudok amúgy sem csinálni semmit, ma egy partícióra külön új XP-t húztam fel, és azon is kék halál a 3Dripper global monitoring módban. Pedig egy redbull szoli-ra, vagy más iracing verdára nagyon fáj a fogam 😄. Remélem Alexnek megvannnak az elsõ generációs sikeres ripfájlok.

lac coo
Én minap tetõre raktam a Pontiacot, elég szép a felfüggesztés, minden megvan benne ....

Csak ne publikáld, mert ezek tuti kinyírnak érte 😊

petesilver
Modellezésre csak, maxban megnézni a felfüggesztést, meg átdolgozni renderhez, hogy csinálhassak redbullos texturát renderhez. Csak hobbinézegetés 😊

Alexease
(Mar) Nalam sem mukodik a 3DRipper😊 Valamelyik Win. update, DX frissites vagy driver kinytirta a lehetoseget😉 Azota sem foglalkoztam vele.

Mire vagy kivancsi? Texturakra, modellekre, modellezesre? Ha csak kivancsisag, akkor semmi kulonbseg nincs mas egyeb programhoz kepest, minden ugyanugy van modellezve, keszitve (pl. rFactor). Ami egyedi (Papy/NR) az megismerheto: texturak milyensege, hasznalata (a programban is latszik), a modellezesnel pedig a bentrol-kifele iranyu, hosszabban iranytarto modellezes, vegig "kezi munkaval".
petesilver
Alex! Ha erre jársz! Fel tudod rakni valahova a rippelt iRacing 3Dripper fájlokat? Privátban örülnék a linknek. Megõrülök, hogy nem tudom beüzemelni a rippert a gépemen, kékhalál, bármit csinálok 😞 ugyanakkor roppant kiváncsi vagyok 😊 elõre is thx, ha megoldható!

Cowek
Próbálta valaki a mazdát Lime-on?? Az ugratót hogy oldjátok meg? fél métereket repülök, a landolás meg erõsen kétséges :-)

Panther
Gyerekek!

Van egy elég nagy problémám. Mivel itt a kormányokról is szó esett, esik, ezért ide írom: a G25 kormányom elkezdett nagyon furcsán viselkedni. Egyik nap még jó volt. A másik nap pedig, amint rámegyek egy rázókõre, lefittyen baloldalra és az neki az egyenes. vagyis elveszti a kalibrációt. Néha a játékban sem áll középre, ha kalibrálom. ha kilépek, újrakalibrálom, akkor a képernyõn a szoftverben jó, de a játékban megint kezdni. Bármivel is néztem, ez van.

Kérdés: ez vajon szoftveres probléma lehet, vagy hardver és mehet a kukába? Ugyanis garancia már nincs rá. Én meg nem igazán szedném szét a cuccot, végül is ez nem egy MOMO pedál.

A neten rákerestem, a RaceSimCentralon voltak ilyen gondok, de megoldás annál kevesebb.

Várom az ötleteket.....<#wilting><#help>

E8400 4.2GHZ, Asus Striker II Extreme DDR3, GeForce 9800GX2, 2x1GB DDR3-1600/1900MHZ, 650Watt Corsair PSU. GTR2 - rFactor - LFS - WTCC Race - Race07 - GTR EVO - STCC

DTap
Ma megvolt a 8 kontaktos 2X fejreállós versenyem, a belsö iven lassan sem autózni tudó embereknek hála. Elveszti az uralmát a kocsija felett, nekemjön és már futam alatt, nekiáll irogatni, verseny után folytatja.
Nem reagáltam rá bent, de eslö alkalommal irtam egy privátot futam után.

Mnemomic
Köszi!

Alexease
Ebben a szezonban - ugy nez ki - en sem fogom/tudom nagyon eroltetni, megcsinalom a 4-4 TT-t mindket kategoriaban, aztan jol van😄
Alexease
Sajat vagy magasabb kategoriaval kell menned 4 versenyt VAGY 4 TimeTrial-t. Ami megteveszto, az a Series resznel a kis plakettek😉 Ott a "Class D 4.0" a sajat kategorias versenyed😉 Vagyis Mazdaval kell menned 4 Race-t VAGY 4 TT-t😉
Cowek
C-s licencem van road-on, ahhoz hogy valah B-s legyen radicallal kell mennem futamokat? TT-is kell mennem? Hol van ez leírva, mert én rongyosra lapozgattam a PDF-et már, de nem találom. <#nezze><#guluszem1>

petesilver
Azt jelenti, hogy iracingben elkölthetõ dollárokkal jutalmazzák diviziónként az elsõ három helyezettet a negyedik szezon végén, kivéve a rúki és avanszedrúki kategóriákat. A többi marketigduma, hogy nem kap ugyan minden gyõztes igazi autót, de a gyõzelemért járó lóvé elég egy új iracing verda megvásárlására. Lényeg kb ennyi szerintem.

Cowek
Pontosan én sem értem ezért ha nem haragszol, hagyom külföldiül inkább :-)

November 14,2008 - Prize Payout Program and First Win Awards

We thought about hiring a cheesy game-show host to help us announce the new iRacing Prize Payout Program, imagining some hair-sprayed, leisure-suit-clad character from 1970s daytime television exclaiming: “It’s a brand new car!” to the applause of the studio audience and everyone playing along at home.

For some reason, that idea didn’t win unanimous approval here at iRacing HQ.
Nevertheless, as of now, iRacers are running for more than just bragging rights, and champions can, in fact, win a brand new car.

Okay, so we’re not actually planning on shipping out several hundred new Pontiac Solstices. But 2008 Season 4 Championship winners, including titlists in every non-Rookie series and every Division, will earn $15 in iRacing Credits – enough to add any one of our racing vehicles to your collection.

The details of the program are as follows: At the conclusion of this season, Overall and Divisional Race Champions from each series – except Rookie and Advanced Rookie series – will receive $15 dollars in iRacing Credits, while second and third place finishers will receive credits worth $10 and $5 each, respectively. Meanwhile, 2008 Season 4 Time Trial Champions (overall and in each division) in each series – except Rookie and Advanced Rookie series – will receive $10 in iRacing Credits.

Rookie license holders with a 4.0 or higher Safety Rating who “race up” in Class D series are eligible for prizes, and all drivers can win multiple awards, both within a single series (such as a driver who takes second overall and wins his or her division in the same series) and across multiple series. Rookie and Advanced Rookie series have been excluded from the program to maintain their educational emphasis.

In total, iRacing will be awarding more than $4,000 in credits as part of the prize payout program this season. While adding some excitement to the competition side of our service, the new awards program is also intended as a test in preparation for an iRacing Pro Series, which has been the subject of much discussion in the forums and is scheduled to launch in 2009.

In addition to winning iRacing Credits, top-finishing iRacers will again receive award certificates commemorating their season-long individual and club performances, as was the case last season. And a new certificate is being added to the iRacing Recognition Program: the First Win Award. We’ll be keeping track of all race results and creating awards for any member who scores his or her first win. All iRacing members – including Rookies – are eligible. Drivers can earn a maximum of two First Win Awards, one for each category, Oval and Road.

If you’re already a race winner and wish to receive your pdf award, please email us at [email protected]. We’ll be happy to confirm the details of your victory and commemorate it with a customized certificate.

Mnemomic
Ez mi lesz pontosan? Még mindig nem fizettem elõ így nem tudok belépni.