25347
-
GeriDoc #23825 Ezt persze tegnap akartad írni.
Ma elméletileg 14:00-től lesz a leállás, és jön az update, plusz az autók. Este már tolhatjuk nekik. -
#23824 Kozben rajottem, ma kedd van, vagyis ha ma lesz build, akkor elvileg ma lesz tartalom is:) -
#23823 fizetném én már ma is, csak tolják elénk! :D -
#23822 Elvileg holnaptol, a megjeleno build kozben-utan; de foleg azutan, ha kifizetted:)))
Valszeg nem csusztatnak, regen reszelik, plusz kell a bevetel az utobbi idok dirt-sorozata utan. -
#23821 Mikortól lehet behúzni az új verdádak? -
#23820 jézusom mi hangja van :D -
GeriDoc #23819 -
GeriDoc #23818
-
#23817 van elővétel? :D -
ozoli78 #23816 -
#23815 Volkswagen Beetle GRC ősszel és ingyen
-
#23814 Ha jól emlékszem pont a Le Mans 24 órás környékén volt ez a survey. Szóval annyira szerintem nem lenne meglepő, ha sokan írtak volna be GTE, LMP1-2-es kocsikat. :) Ferrarira mondjuk én sem számítottam, de azért beírtam, hogy jó lenne. Azért azt nem gondolnám, hogy csak úgy poénból volt az a felmérés. Ha rohadtul le*zarnák, akkor minek vesződnének egyáltalán vele? -
#23813 A felmereseknek csak akkor van ertelme, ha 90% feletti az "egyetertes" ES az egyezik az uzleti modellukkel;)))
Ha nem egyertelmu az eredmeny, akkor azt csinalnak amit akarnak.
De ha 100%-os az eredmeny es nem egyezik az uzleti resszel, akkor sem foglakoznak vele:D
De ha az emberek beletalalnak az igenyukkel aziR uzleti elkepzelesebe, akkor meg van az erzes, hogy az iR hallgat a felhaszloira:DDDD -
#23812 Akkor annak a tavalyi felmérésnek tényleg volt értelme. :) -
#23811 Képek:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#23810 Június 6-án jön a Ferrari 488 és a Ford GT. Le Mans-ba már ezekkel is lehet menni majd. -
#23809 Nemtudom, a felvett video tokeletes, bar nyilvan ugye a kodolasba nem latok bele:D kiprobalom a vimeas megoldast majd! Koszi! -
#23808 Február után végre sikerült újra játszanom. Bár versenyt még nem mentem, de a dirt street stock nekem tetszik, biztosan ki fogom próbálni. Fentebbi kategóriákban melyik a népszerűbb, a late modell vagy a nyitott dirt versenyek? Mondjuk teljes szezont egyikben sem fogok tudni menni valószínűleg. -
#23807 Volt korábban nekem is hasonló, lehet, hogy felvételkor történt valami, megesik.
Kíváncsiságból töltsd fel Vimeo-ra is, ha 500 MB-nál kisebbek a videók. :) -
#23806 azt tudom de én még mindig úgy látom mintha hányadék lenne a felső videó :D
6. mp nél a pálya alján az a kikockázódás....
10. mp nél az egész képernyő és még sok résznél van ilyen.
a második videóban perdig egy helyen sincs, nem értem egyszerüen
amit most kipróbáltam, hogy 720p-ben ha nézem akkor nem látszik annyira, de 1080 ban szörnyű :D
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.06.01. 21:39:32 -
mumus70 #23805 Van amikor fél napig konvertálják ha sok melójuk van, nálam most kukk egyforma mindkettő. -
mumus70 #23804 Én gyakran nyertem meg vele a kategóriámat. Egyedül! :D :D -
twinr #23803 mindig is együtt volt. Tavaly külön vették őket, aminek mindenki örült, de most újra egybehozták... így sem mennek soha kiával, szal mindegy is mostmár. -
twinr #23802 Látod, mondom hogy jó az a set! -
#23801 hopp
JUST ANNOUNCED: The 2017 Ford GT will be coming to iRacing - slated for the June build. Both the Ford and Ferrari 488 GTE have been completed and submitted for approval. Here's the official statement from iRacing President Tony Gardner:
"We previously announced that we licensed and that we are building the Ferrari 488 GTE car. -
VincentVG #23800 Mondjuk fut az ember valahol egy két jó versenyt és egyből újra imádja az iRacinget.. :)
De most én is hajlok rá h kihagyok fél / egy évet ha lejár az előfizetés.
Fixed setup-nál korrektebb versenyt nem tudok elképzelni. ott aztán nincs magyarázkodás, h ki miért volt gyors.
(tudom, tudom, szimulálunk.. és ott van aki imád/és tud setupolni..)
Akkor is azt gondolom h a "hétvégi" drivereknek kellene több fixed setup verseny.
Mindenesetre megnézem a Caddy-t, egyébként hogy került össze a KIA-val?? -
#23799 ne mond hogy nem látod! :D
az leső videó fél percét annyira bekockázza hogy szerintem az 240p körül van :D, második vidivel szerintem összehasonlíthatatlan
na meg ugyanolyan dinamikus mozgások, színek stb elemet vannak mindket videóban szerintem
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2017.05.25. 10:20:02 -
#23798 Melyik a rosszabb?
A YT (elvileg) fix bitrataval tomorit, igy video tartalmankent (kepvaltasok, mozgasok, tartalom, szinek, statikus reszek stb.) valtozhat a latvany. -
#23797 adott 2 videó, mindegyiket ugyan azzal a programmal vettem fel, ugyan azokkal a beállításokkal.
Az egyik viszont szép minőségű a másik pedig iszonyat trágya lett ahogy felkerült youtube-ra.
A nyers videók mindegyike szép! Ötlet esetleg hogy mi lehet a gond?
-
#23796 Igen, furcsa volt hideg gumin a kocsi, mert nem kanyarodott viszont a kigyorsításon meg teljesen kiszámíthatatlanul elkezdett csúszni a hátulja. Első kanyar után kigyorsításon majdnem ki is pördültem és visszaestem egy kicsit, ami jól jött mert, így megúsztam többé-kevésbé a 3. kanyarba a tömegkarambolt. Pont ott lettem volna a közepébe...
Hétfőnként csak a Porschéba indulok amit közvetítenek. Nekem ez pont elég úgy, hogy nem kell sokat gyakorolnom, hogy egy normális futamot produkáljak, plusz még ugye creditet is kapok, hogy végigmegyek a szezonba. Sajnos szponzorom nincs így csak a magam szórakoztatására indulok :D
Egyébként azért sem megyek most nálatok, mert már megint azt veszem észre, hogy túl sok mindenhol indulok és hát néha kell egy kis szabadidő is :D
Utoljára szerkesztette: Norbi1990, 2017.05.24. 13:14:22 -
zimapeti #23795 Néztem, azért egy 4600-as sof-nál nem ezt a tekézést várnám, kemény volt az első három kanyar:(
Hétfőnként hol indulsz, hogy velünk nem jársz tekézni? Jól látom, hogy te csak a közvetítéses futamokon indulsz? Gondolom a "szponzorok" miatt:)) -
#23794 VRS-en a Porsche kupás set jó szokott lenni. Mindig azzal megyek.
Előző pályán Zolderbe 6. lettem időmérőn vele azon a futamon amit közvetítettek Racespot tv-n 1 óra gyakorlással. -
GeriDoc #23793 Robi, Robi, megint bal lábbal keltél. Ha valaki nem nyafog, akkor az én vagyok, de engedd meg, hogy leírjam a véleményemet. Arról meg, hogy a letöltött szettel ki hol tud menni a mezőnyben, inkább ne beszéljünk.
Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2017.05.24. 08:15:18 -
twinr #23792 az állandó örökös nyafogás. Ha fix kell, menj caddyvel, legjobb.
911-re meg pont van fent szett vrs-n, még videó is van hozzá, gyengébbek kedvéért... -
GeriDoc #23791 Hát ha az elejében szeretnél menni, akkor most már tényleg nolifernek kell lenned (vagy kockának, vagy nevezzük bárminek). Gondoltam, hogy a Porsche jó lehet, mert annyi mindent nem lehet állítani. Ezzel szemben az van, hogy 1-2 mm-t (!!!!!!) emelek az elején, vagy a hátulján, és teljesen másképp viselkedik. Kizártnak tartom, hogy ez így működjön, viszont ezzel ott vagyunk, hogy megint végig kellene próbálgatni azt a kevésnek hitt beállítást is mm-enként, kattintásonként. Egy Formula Renault nem is mondok, vagy egy GT3-as autót (ahol a BMW pl. a legmagasabb hasmagassággal volt jó). Hogy miért nem lehet több fix setupos, egyszerűen nem értem. Én szinte biztos, hogy nem fogok előfizut hosszabbítani. -
VincentVG #23790 nem tudom. nekem azért hiányzik a "test-test" elleni küzdelem,
olyan szériákkal, ahova viszonylag kevés gyakorlással és setup bénaként is be lehet állni... és menni pár korrekt futamot..
ha már ez a legjobb online racing felület, akkor a time attack annyira nem izgi...
mondjuk ez én vagyok, és valszeg ők jobban tudják és figyelik h mire van igény.. -
#23789 az igen :DDD -
#23788 Mondhatni mákom volt!
-
ozoli78 #23787 -
ozoli78 #23786 nem tudom de van róla egy video itt lejjebb
Utoljára szerkesztette: ozoli78, 2017.05.19. 21:22:00