25347
-
#9425 9*286 volt az első lépés...úgy összef*sta magat a Vista, hogy öröm volt nézni...pedig milyen lelkes voltam... -
#9424 :)
-
#9423 tudnám, miről beszéltek...nincs olyan program, ahol van egy nagy piros "MAX TUNING" feliratú gomb és nekem ügyesen rá kell klikkelnem? -
#9422 nah a végén még lesz iRacinges tuningbajnokság :DDD -
#9421 fixald a PCI 33Mhz-ra a PCI-E-t meg 100-ra:) -
#9420 szinkronban legyen azért a ramokkal is meg a PCI slotok-ra vigyázni, azokon ne tuningolj, állítsd vissza őket alapra. (nálam alapból nőveli azt is) -
#9419 akkor 9*333 ennyi? Tuningguru vagyok. Égjen a zsír! :) -
#9418 akkor teljesen, mert el se fog indulni :) -
#9417 en meg szoktam nezni mit bir alapfeszen:) mert siman elmehet 3ghz alapfeszen -
#9416 jjaaaj. nehogy :)
a procinak ilyenkor kell egy kis plusz feszültséget is adni. javaslom, inkább, hogy a prohardveren olvass utána a dolgoknak egy kicsit, az sem mindegy milyen hűtés van a procin illetve a gépben.
tényleg olvass utána, megéri, később sem lesz gond ha új dolgot veszel a tuningolás olyan mint a cangázás, egyszer megtanulod, de még 70 évesen is hasznos lehet... :)
nesze: [URL="http://prohardver.hu/tema/tuning_kezdoknek_szajbaragosan/friss.html"]link[/URL] aka "Tuning, kezdőknek, szájbarágósan" -
#9415 Húznám húznám, de hogyan? Találtam a biosban olyat, hogy 9*266...a 9-et nem tudom változtatni, a 266-ot látszólag igen. beírom, hogy 400 és készen vagyunk? -
#9414 Star Mazda 4. szezon háttérkép, több méretben.
1280x1024
1680x1050
1920x1200 -
#9413 akkor az mar nem is sim:) hol a szelhang?:D:D a 4850-em olyan mint egy raketa porszivo:) mikor eloszor inditottam vele 3D-t bekakiltam hogy mi a fac ez:D -
#9412 Szia! :)
Elárulod, hogy kell? Priviben is jó, mielőtt kitiltanak innen... :-P -
#9411 Mivel fejhallgatóval tolom, seráfütty! :) -
#9410 wow :) milyen grafon nyomod, húzva van? :D -
#9409 Nekem 9600GT passzív van, full hangtalan. Sok lenne nekem ennyi venti :D -
#9408 kíváncsi vagyokm hogy néz ki a játék, amikor tolod :) a procid nem hajtja ki a VGA-d, keveset tuningolod, de nem baj, csak elsimítás vagy ilyesmi be sincs kapcsolva?
Az objektumokat és autórészletességet én is leveszem, de nekem kell dinamikus árnyék, és élisimás nélkül szar, recés a pálya, úgy nem szeressük :D
16 biten meg olyan a pálya felülete néha, mintha vizes, felszáradó lenne :D Vissza is raktam gyors :D -
#9407 Leírnám, bár félve az én cucczomat. Alapból ugye AMD Athlon (64)X2 11X200Mhz-en megy, egy 8800GTX-el. Ntune progival játék előtt felkapcsolom a plusz ventillátorokat, Ntune-ban pedig betöltöm a +tuning profilt, de csak a rendszert húztam eddig, a kártyát nem, és azzal prüttyögök. az 11*218Mhz, ugye ennyivel van küldve a memória is, leginkább az dönt. De ennyi húzás is hatalmas különbséget hoz a játékban, ráadásul buta grafikával játszom, semmicsicsa alapon. A VGA nincs piszkálva 576/900-on megy folyamatosan. Egy ilyen kártya bírja el vazze húzás nélkül, meg ne melegedjen nekem a vakvilágba. DE akkor sokkollak titeket: hűtésnek vettem egy normál árammal működő 10cm-es átmérőjő elszívó motort/lapátot, tök tudja minek hívják. Csináltam egy L alakó kürtőt, becsatlakoztattam a ház oldalába. Most úgy néz ki, mint ha kéménye lenne a gépnek.Játék elött ezt bekapcsolom, nem terheli a tápot, jobban szállítja a levegőt, mint az alapventi, és halkabb is, valamint feltekerem a Zalmann venti fordulatszámét is. Így már barátságos hőfokok vannak akkor is, amikor már 16 órája szimezek egyhuzamban. -
#9406 jaja, jogos, el is felejtettem rendszer újrarakás óta feltolni még :)
de szerintem az is annyit ír majd, de akkor sem értem, hogy játékok között miért van ilyen különbség, egyik szimulátort szaggatottnak érzem a másikat nem... :/
nah majd este próbálkozom. :) -
#9405 fraps es mar latod is hogy valos vagy nem amit ir a jatek -
#9404 Hát a Q6600 az egy elég jó proci volt (és persze ma is az, de azt bún nem tuningolni!!) Hiába van mellette X2-es kártyád, ha CPU limitekbe ütközöl, akkor lehetne akár egy gyengusz 9600 GT-d is. Magyarán ha nem húzod fel a Q6600-at akkor kidobott pénz a VGA. :) De nyugi, jól birja az a proci, én úgy 3200-3400 körül lőném be. (elvileg megy magonként 3600-at is) :)
Szal Jacek mester igazat mesél. :)
-
#9403 Kössze :)
mondom variálgattam, de nagyon VGA limites a cucc, most már 3280 Mhz-en legy a procim, ez totál kihajtja a tuningolt 8800 GT-met.
Egy 4890 nagyon jó vétel lehet nemsoká. És azt már húzni sem kéne iRacing alatt.
iRacingben az a baj, hogy én tényleg nem értek valamit, leesik 60 FPS-re, és érzem hogy lassú ("szaggat" a kép), mig GP3 vagy GP4 tökéltetesen folyamatos volt a maga 25 FPS-ével is. Oké, hogy a sebességérzet nem volt húdejó, de nem éreztem azt amit itt 60 FPS-nél.
Ez miért lehet? Lehet amit kiir az iRacing az "nem teljesen igaz"? -
#9402 Nyilatkozatom a Magyar teszt futamról. -
#9401 Neeem :D 24 mozgó képkockát az emberi szem már folyamatos mozgásnak látja. De az kb arra elég, hogy Charlie Chaplin ugribugráljon a képernyőn. Ha az egész képernyő mozog, akkor ott még a 60 meg a 120 között is biza óóóriási különbség van.
Moziban pl 72 képkocka rohan el másodpercenként a szemed előtt. És nem hibába a FullHD szabvány 1920*1080@60p optimális esetben. A 24p csak vicc :D -
#9400 Intel?:) ha igen az egy Q6600, namost nem tudom hogy all az iR tobb proci hasznalattal(sejtesem szerint nulla kozeli:) ha igy van akkor nem tudja kihajtani a vga-t a proci ugynis csak 2.4ghz megy a q6600.
core2-es procinal 3.3 ghz az mi kb kihajt egy X2-es vga-t(ezert van hogy idaig egy 2 magos core2 siman beverte a4 magos procikat) de attol fugg mint mondtam hany magot hasznal:)1-2-3-4 de valoszinu hogy nem sokat:)
Ha meghuznad a procit 3hgz folott jolval tudnak ezek a procik meg feszemeles nelkul is ugrasszeruen none az FPS:) -
Me Ga #9399 Köszi, este tudom majd megnézni! -
#9398 Ez igaz mozgo filmre! jatekban 60fps ami kell hogy teljesen folyamatosnak legyen, tehat igenis eszre veszed hogyha lemegy 30-ra..
akinek nincs ez meg problja ki mashol, meg fog lepodni mert tuti javulni fog idoben:) -
#9397 akkor nekem nem emberi szemem van :))) 200 mph-nál érezni, hogy 30, vagy 60...de igazából azt nem tudom, mennyinek kellene lennie...
-
Sanchez23 #9396 Amennyire én tudom, 24 fps felett az emberi szem már nem tesz különbséget. Ha átlagba megvan a 60fps fullos grafikán, akkor az elég jó. :) Szerintem annál több nem is kell. -
#9395 Sziasztok!
olvasgatom az fps-értékeket és lehet, hogy nálam valami ezügyben sem ok? Valami négymagos procim van, talán 6600 van a nevében és egy 4870x2 kártya. Hozzá 4 giga ram, vagy mi...és 60 körül van az fps max grafikánál. Többnek kellene lenni? -
#9394 4850-el semmi gondom nincs. Igaz Max grafikán még nem ment 60 fölé az fps. Jaj bocsi, nem teljesen max ,mert a tükör virtuálisra van állítva. -
#9393 nagy nehezen sikerült belőni ezt azt:) nyertem 20 fpst, bár néha elsötétül a kép, egy 10 Mhz-et még lehet vissza kell venni. :)
Ati kártyákkal iRacing alatt semmi komoly gond ugye?
Mert az a 4890 vagy 4870 kezd nagyon vonzó áron lenni, a gtx260 is elég lenne, de minek, ha ugyanannyi kábé mint az Ati és még lassabb is. :/ -
#9392 az iRacing is nagyon VGA limites. a procival nincs baj, a videókártyán húztam még és rögtön javult egy kicsit. karácsonyra jó lenne lecserélni valami jobbra :D hátha nyerek a lottón :D -
#9391 Nabazz, ránézek most az oldalra, itt vannak a sinek rögtön. Első gondolat volt, hogy sikerült házibarkácsban textúrákat cserélgetni és akkor most lesz ilyen, hogy RailRoad America vagymi?!?
Aztán ahogy olvastam a számomra új hozzászólásokat láttam, hogy Alex lecsapott egy magas labdára... :)
[Holnap beteszem a színkívánságműsoromat, köszi...] -
#9390 Én hülye! :D Mondjuk mindig is hülye voltam ! :D Színmintasorra gondoltam természetesen :D -
#9389 Raktam fel 4 summit és 4 Lime SRF setupot, az egyik Lime véletlenül Atlantára futott fel. Limerockra van egy zseniális setup, REGT2 ha jól emlékszem, vagy a REGT3. Valamelyik nagyon vezethető, szinte mindegyik keresztbeáll gázadásra azonnal, de a T2-es nagyon jól vezethető, esetleg az elején nézd meg azt is. -
#9388 kár hogy olyanokat nem lehet kikapcsolni mint "tereptárgyak" a visszapillantóban :(
bár lehet most nem is húzva ment a kártyám, csak hibásan jelez. nehogymárbeszaggason', azistenit' :D -
#9387 Tesek, sinmintasor:)
-
#9386 Neked olyanra színezem, amilyenre akarod, de az enyém marad, nekem ez a wallpaper 1 hétig, nincs kedvem keresgélni a tekintetemmel, vonzza oda, érezzem a különbséget egyből intenzíven. De rakj be ide egy sínmintasort amit szeretnél, és a tied a te felbontásodban olyan lesz!