iRacing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert most pont 3.0 😄DDDDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Video 2 kör
Mission Impossible 2010: PRO Class
Akkor csak azért nem akadtunk össze mert lementem a füre, láttam, hogy oldalba fog kapni célegyenes végén.Aztán hátraestem a daráloba na ott már nem lehet normálisan játszani ...
Legfeljebb eltíltanak kicsit, úgysem akarok egy darabig elõfizetni 😊)))
Fõleg ahogy 3. percnél kerüli a bólyát, az valami egészen különleges !
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
iRacing alatt is megnéznék egy ilyen subaru-t 😄D
sociaty, have mercy on me, I hope you are not angry, if I disagree...Eddie Vedder: Sociaty
Skippi Limerockot próbálta már valaki? Tegnap kipróbáltam, hát skippigyilkos a domb teteje, ha nem jó szögben érkezik az ember, csúnyán elhajítja a verdát. Eccer olyat szltóztam többszörösen, hogy ihaj, végül fejtetõn landoltam, mint büdösbogár! 😄 DE megtanultam tisztelni a szolit, nem sokkal gyorsabb kanyarokban a barber sem!
Soha nem ment tönkre még autóm iracingben, nem tom mi lehetett ez 😊))
Ha pedig érzi az ember, hogy még nem megy neki az aktuális pálya, akkor érdemes nyomjon egy F3-at, és ha látja, hogy valaki körönként 3 másodpercet hoz rajta, majd egyszer csak a seggében van, akkor azért keresse az elengedés lehetõséget.
Az nem lenne rossz! De oda valamivel enyhébb "car-contact" szabály kellene. Oda azért való életben is befér egy kis furakodás, egy-két bodicsek. 😊
F1-es autó? Érdekes lenne, de egy light-weight kupa sem lenne rossz: Ariel Atom, KTM X-Bow, Lotus 2-Eleven?
viziloitato: "Mikor utolérnek, akkor gondolkodás nélkül jobbról, vagy balról beszúr, akár lehetetlen helyen is,"
Ja ja, páran nem fogják fel, hogy ahogy elõzni sem lehet a pálya bármelyik pontján, úgy elengedésre sem kerülhet sor mondjuk egy keskeny és kanyargós szakaszon. Én általában úgy engedem el a sokkal gyorsabbat, hogy a kanyar második felében nem gyorsítok ki teljes erõbõl, hanem szûk íven tartom a gépet, így egyértelmûen látható hogy elengedem. Kanyar elõtt helyezkedni össze-vissza zavaró lehet a másik számára.
(És végre lehetne már valami hasonló FFB-vel és fizikával valami rallycross progi is ...)
Nem mintha nekem hianyozna, jobban orulnek egy Formula BMW-nek vagy egy M3GTR-nek😊)))))
csak arra jo, hogy ha mar valaki megvasarolt jonehany autot es palyat, de nem fizet elo a "szerverre", akkor offline tudja hasznalni😊 Az maskerdes, hogy csak a regebbi verzioval lehet hasznalni, es nem a szerverre fizetunk elo, hanem a program hasznalatara (lenyegtelen, hogy hany 100 dollart koltottel materialra)😊))
A rajtrács ne tévesszen meg. Az még hogy ott egy jó idõ még nem jelenti azt, hogy azt az illetõ 20x egymás után, nyomás alatt is hibátlanul produkálni tudja majd. Lehet hogy aznap az a verseny az elsõ session-je, akkor ült le a géphez. Szerintem mindenkinek kell pár perc, hogy bemelegedjen, elkapja a ritmust. Ha Te bemelegítettõl, õ meg nem, akkor máris elõnyöd van az elsõ pár körben, mert õ gyakorlatilag ott még warm-up-ot tart. 😊
Nekem 1:23.315 a legjobb idõm, de versenyen besikerül több 1:24-es kör is. (ha zavarnak itt a szobában akkor 1:25 is :/) Ha Te stabilan tudod gyártani az 1:23.5-öket, akkor van sanszod 1.22.5-1.23-as emberkéket is utolérni, szvsz.
Illetve a rendszer bosszantó ... Kilöknek hátulról car contact... Gyorsítok már annyi rutinom van , hogy még véletlenül sem megyek az ideális íven, de kívül is nekem jönnek... Car contact.... Forgok egy darabig , elindulok erre megint nekem jönnek, ismét egy új car contact.... ez nekem legalább 0,5 SR mínusz....
Itt vagy elõl kell lenni, vagy ha kocsi van a közelembe ki kell mennem a pályáról mert rosszul járok ......Rakás szar az egész, mehetek kubikolni megint , hogy meglegyen a megfelelõ SR-em ....Pedig isten a tanúm ha csak a gyanúja is felmerül bennem , hogy jóval gyorsabb van mögöttem, már rutinból elengedem, hisz itt kész életveszély ha az ember háta mögött autó van ! 😊))De mindenkit had ne engedjek már el, még ha a saját hibám miatt is fel tudott zárkózni !?
Remélem lesz hamarosan privát szerver, más nem warezosok megoldják ...
Fél verseny alatt 10 ! csar contact! Egyik sem a hibám, simán belémjönnek hátulról ....
Szerintem most lazán lementem 3 SR alá 😊))))
Akkor viszont ez volt az utolsó elõfizetésem, vagy megoldják, hogy ne én szopjak amiatt mert nem ismerik a féket, vagy maradok a warez-nál és körözgetek néha-néha ...
Elsõ helyen vagyok, van 2sec elõnyöm, hátra még 22 kör. Legnagyobb meglepetésemre néhány kör után már 10sec fölött volt az elõny. A végén elkezdtem visszavenni, és megkezdõdtek a lekörözések. Egy ukrán versenyzõt értem utol, közeledtem hozzá. A célegyenesre fordító kanyarnál utolértünk egy még lassabb embert, aki alatt keresztbefordult a gép! Az ukrán lassított és kiengedte a kavicsra, én meg imádkoztam és elmentem közöttük, két kerékkel a kavicsban. Szerencsére az ukrán normális volt, és nem húzta rám az autót, hanem látta hogy jövök, és hogy nem vesztettem sebességet.
Ha nem lett volna az a "1st corner crash" akkor valszínûleg nem én nyerek, de azért örülök, hogy végre nem én voltam az, aki a második körét már elgörbült futómûvel és orrkúp nélkül kezdi.