25347
  • symbol
    igen? kössze :)
    még sosem próbáltam :) vagy lehet akkor nem lehetett ott fenn jelentkezni még :)

nah nem veszem meg az indicart. új és népszerű, ez volt a Lotussal is az első hetekben. sőt az még népszerűbb volt. ez az indi elég undorítóan néz ki, plusz a cockpit vicces (ahhoz hogy a real visszapillantót lássam geci-messze kerülök a kormánytól), nah de apróság ez is. de az hogy ezzel oválon is nyomuljak... brr. köszi nem.

marad a Lotus és várom a V8-ast. azt meg tudom még venni az előfizetési ajándékomból és még marad egy pályára is. :)

tényleg, tuti 100%, hogy a V8 jön legközelebb?
  • Aceton
    Há' akkor most már én is tüntetek a telemetria mellett...
  • Alexease
    Mivel nem neztem eddig, nem hasznaltam, igy a valaszom is csak "talan":) Meg ez sincs kesz es/vagy csak a pitben lehet megnezni, mert kozben ugy sem meri semmi(?!).
  • Alexease
    Ez gondolom kerdes volt?:)

A gordulo info sav alatt, a dupla szeles reszen lehet instant jeletkezni a futamokra. Jobb oldalt lehet kivalasztani hogy Road, Oval vagy Oval es Road, es hogy Race, Qual vagy Time Trial. A ket oldalt talalhato nyilakkal lehet gorgetni, a szovegekre kattintva (sorozat neve, class, ideje, jelentkezok szama (reg)) lehet jelentkezni.
  • Aceton
    Dehogynem, a Service panelen ott vannak az aktuális szériák és amire már lehet regizni, arra 1 db klick és már rajta is vagy a listán...
  • Alexease
    Ujdonsag;)
    De az a 128 is eleg kevesnek tunik:/ Kivancsi lennek, hogy a bereklamozott 15000 tagbol, mennyi lehet az aktiv?! Mert gondolom, azt is nyilvan tartjak, aki tavaly 1-1 honapra befizetett, kiprobalta?:)) Nem beszelve a demo-s, promo-s emberekrol, akik nehany honapja eleg jol elszaporodtak, volt is rola topic:D Volt Z.John1, Z.John2, Z.John3 stb.;))))) Valszeg, azis egyedi elofizetesnek szamit?:D

Erdekessegnek jo lenne, de se idom, se kedvem (es az oldaluk is tetu lassan mukodik?), de ossze lehetne szamolni, hogy igy szezonnyitaskor, 2 uj autoval, 1 uj palyaval, frissitett liszenszlehetoseggel mennyien versenyeznek. A het vegen osszeszamolni, hogy egy-egy bajnoksagban hanyan indultak azon a heten.
  • Aceton
    Induláskor a Setup képernyőn látszik a 3 hőmérséklet (külső, közép, belső) és az állapot (ez alapból nyilván 100%). Namost akkor minek a Tire Info panel (F6), ha ezt írja ki statikusan?
    (Vagy autó függő lenne és amelyik szériában van valós idejű visszajelzés annál működik, a többinél meg nem???)
  • symbol
    főoldalról nem lehet gyorsan időmérőre vagy edzésre jelentkezni, nagyon uncsi, hogy állandóan be kell lépni a series - sessions útvonalat :(
    előre is köszi
  • Alexease
    Szerintem, nincs pillanatnyi gumihomerseklet kijelzes:) Max a pit-ben latszik, ha bemesz. Bar sosem neztem:)
  • symbol
    bazz, most meg mindenki indicar fan lett?? grr... :/
    ott van 128 időmérős eredmény. bár újdonság, de volker és a többi állat is ott nyomja. :/ a végén még megveszem a maradék zsetonból azt is.
  • Aceton
    F6-os ablaknál a pillanatnyi gumihőmérsékletek és %-os állapot másnál se változik (41 C, 100%), vagy megint nálam van egy egyedi jelenség?
    Nagyon kellene, mert 5 kör alatt csúszósra főzöm a gumikat :(
  • symbol
    nekem ez a GT annyira nem jön be, nem érzem, illetve lehet fel is adom :) most ezzel is szenvednék egy csomót mire jó köröket mennék, aztán jönne a V8, ami sanszos, hogy népszerű lesz és akkor úgyis eldobom majd a tapasztalataim. :D

a V8 ráadásul jobb lesz, könnyebb a kocsi elég sokkal és erősebb is a paci, teccik. :D

lehet megpróbálom a Lotus-ozok táborát erősíteni inkább rendszeresebb jelenléttel.
  • petesilver
    Aaaz biztos, látatlanban mondom, hogy sokmindenre nem jó a default, max pályabejárásra.
  • symbol
    ráadásul az a szar jelentkezős vacak sincs, ergo tuti nem jön össze semmi futam. gratulálok nekik... én már az elején megmondtam sok ez a járgány... röhej.
  • symbol
    áh. kifingott. az iracing jól átbaszta most magát.
    a héten eddig 21-en mentek csak a Lotussal időmérőn... ez mi már?! :/
    ebből futam nem lesz, nemhogy bajnokság... komolyan mondom...
  • Me Ga
    Ok, azért köszönöm! Megnézem a fórumban.
    Most gyakoroltam 1 órát, és 1,5mp-et faragtam a pb-mből default setuppal...
    Ha lesz egy jó setup, talán lejjebb megy. Nem adom fel!
  • petesilver
    Akkor annyira átdolgozták a jellemzőit sajna, hogy nem fogadja el a múlt szezon setupjait. Fene egye meg, bosszató, mert volt közte kurva jó! :( Ezesetben teljesen új setupokra lesz szükség, nézz be a members fórumra, srf mappába talán van már felrakva pár setup. Sajnálom :(
  • Me Ga
    Megnéztem a setupokat, de mindegyikre azt mondja, hogy "unable to load"... Van ötleted?
  • symbol
    jaja, (A)OLED rulzik. igazából az lesz a királyság, ha lesznek ilyen 3D-s, OLEDes panelek, ilyen atom felbontásban. Nah kérem szépen az lesz minden teteje, az ember nem akar többet majd kirándulni meg ilyesmi, nézni, látni az tökéletes lesz. Érezni más kérdés, de alig várom azt a vizuális gyönyört majd. Akár filmnél akár szimulátorozás közben. 1999-ben milyen fosul nézett már ki a legszebb autós játék is... Most meg...? Lehet tippelni milyen lesz 10 év múlva a legszebb és milyen lesz az iRacing :D

Jah szóval szerintem is várjon aki LED-es monitort akar venni, én inkább egy többszörös tesztgyőztes "mezei TFT"-t vennék, közben meg fejlődnek az OLED-ek, jók lesznek azok majd nemsoká. :)

Igazából OFF de James Cameron új filmjét, az AVATAR-t várom most nagyon IMAX 3D-ben, ott úgy oda fog baszni, hogy beszarok rajta kétszer és közben még el is megyek. :D Tuti ott leszünk jópáran haverokkal, a premier napján. Persze túlzás, de voltam már Nascar imax vetítésen, és az se volt semmi, de ez film lesz, atomlátványos lesz, a történetben meg bízom, ilyen filmekkel a háta mögött majd csak nem hibázik a mester. :) ON

hú. csapongok ám :D
  • pointer4
    Nehogy bevedd a reklámszöveget :D, godolj bele.
    A hagyományos LCD háttérvilágítását LED-es technológiára cseréltek, aminek az az előnye hogy kevesebbet fogyaszt, picit magasabb fényerővel.
    Azért nincs az LCD-nek sötét szobában feketéje, mert az LCD panelen átüt a háttérvil.
    Tehát akkor mitől is lesz feketéje a LED-es LCDnek???? :)

Az OLEDnek tényleg marha jó képe van! Még egy plazmát is ver, csak 3-4 éves élettartamot mondanak rááá :(
  • symbol
    nah oksa, az annyira nem is vészes akkor, meg mondjuk tuti jobb mint a "sima", akkor hajrá! ;) de tényleg hagyjuk abba :) alex, akár takaríthat is, úgyis tutti' unatkozik :D
  • csige791
    otthon egy ilyen 100rugó. akkor megsem kerul 3x tobbe. a +20-at meg nekem megéri.
    lattam ledes tv-t (boltban) eléggé utott. Gondolom a monitor is hasonló.
  • symbol
    OFF Én annyit nem adnék érte, inkább vennék egy JÓ TFT monitort úgy 60-80 ezer forintért ha full HD kell. (én inkább frankó pedált és váltót vennék :DD)

Ez a LED-es cucc nemtom mennyire komoly, de felesleges szerintem erre költeni, az OLED, vagy az AMOLED üt majd nagyot szvsz. ON
  • csige791
    Hát ez ilyen LED-es hátérvilágitással rendelkezik. ettol a fekete fekete lesz 2ms valsszido. viszont 3x kerul anyiba mint a nem led-es cucc.
  • symbol
    hát nemtom. én egy tucat teszt elolvasása nélkül nem veszek sok mindent :) ha megtetted és jókat írnak róla akkor vedd meg ahogy tudod :) nekem jelenleg még más favoritjaim vannak :)
  • pointer4
    Attól jobb a TFT, hogy nincs geometriai gond a sarkokban. Illetve nem száll a szemedbe a por, ami kiszárítja, és szemüvegessé tesz 1 év alatt.
    Cserébe randák a színek, nincs fekete, és nem mindegyik szereti ha nem natív felbontáson hajtod. És sokkal kevesebb helyen elfér :D Ha gagyit veszel abból van 2mseces is, ott nem gáz a mozgás, cserébe lila a fekete. Ha komoly panellel szereltet veszel, az meg 6-8msec alatt nem létezik, de szépek a színei, viszont gázos a mozgás.
    Jó vásárlást :D
  • csige791
    erre gyűjtök már egy ideje. kb azóta mióta bejelentették, de még elég kevés helyen van és ott igen drága.
  • symbol
    ha jó TFT-t veszel nem jobb szerintem. vagyis ergo nem nagyon tudod észrevenni a késleltetést meg semmit, de akkor jót kell venni.

az meg hogy iracingben érzem hogy 60 FPS vagy 140 FPS, az tény, hiába van nekem TFT-m, attól még érzem, mert..őőő.. hirtelen fingomsincs miért. :)
  • csige791
    de mitol jobb ?
  • petesilver
    thx!
  • Jacek
    Szerintem jobb(csak kifolyik a szemed egy ido utan) plusz mutass 24/26/27 collos 16:10 CRT monitort:)
  • csige791
    Jobb játszani CRT-n mint TFT-n ? Csak mert én épp mostanabasn tervezek venni egy ilyen ujfajta Samsung LED -es cuccot. Akkor ne vegyek ?
  • Jacek
    hogyne de en abba hagytam mert kurvara off, es anyukam csuklani fog:D
  • Jacek
    emelj egy tized voltot:) de ugye a PCI/PCIe fixaltad alapon ugyi?
  • Aceton
    FPS témához/ban egy kérdés:
    Én nemrég cseréltem öregecske, de elég jó CRT monitoromat TFT-re. Itt már attól idegbajt kaptam, hogy 59 vagy 60 Hz-re állítsam a frissítést (natív felbontáshoz 60-at ír, de alapból a driver 59-re teszi).
    TFT-n hogy állítgatnak a profik, hiszen csak az látszik, ha alámegy a 60-nak, az, hogy 61 vagy 161 már nem derül ki. (???)
    Tudom, tudom, hogy a hardcore gamerek CRT-t használnak, de a lottó 5-öst jótékony célra fordítottam, így nem tartok minden programhoz másik gépet, monitor pakolászáshoz meg lusta vagyok napjában többször...)
  • Aceton
    Köszi neked is!
  • csige791

Gyári huto van rajta. Van itt valamelyik fiokban valami brutal Zalman cumó de nem fér rá.
  • Aceton
    Tényleg nem létszükséglet, inkább menj helyette 2 kört a pályán, de ha már görcsöl a lábad és pihenésképp átszinezed, akkor itt vannak RGB-ben a szinek (a sorrendet meghagytam a tied szerint)
    125,125,125
    235,235,75
    75,225,235
    175,95,235
    95,235,105
    235,155,65
    235,65,35

Köszi!
  • atyka
    Ha engem kérdezel, természetesen lehet... :D
  • csige791
    off:
    EP45-UD3Rilyen alaplapban lehet tuningolni egy Q9400-et ?