25347
  • pointer4
    Ráeszkábáltam a G25re, igaz rally kormány, de nekem jó mindenhez :D
  • csige791
    na azt hiszem bele kell jobban mélyülnöm a témába. nagyon durva az a kormany, te csinaltad ?
  • pointer4
    Én a dashboard részét nem használom, csak a fizika részét használom, gyorsulás-lassulás eredményeket a szimulátor mozgatáshoz. Persze egyszerű műszerfalat már csináltam, csak a másik monitorra vele. Keveset iracingezek, és rf/race07 hez meg van egyszerűbb. kép1 kép2

X-sim progiban van elkészítva pár alap kijelző, motec, stb, de az másod monitorra való pl.
    Vagy akár pda.
  • csige791
    huhuhuuuuhuuu... ez brutal. neked mar sikerult belőni ? Tul sok volt az info elso pillantásra.
  • pointer4
    Jaaaa, olvasmány.
  • csige791
    tudnál nekem erről bővebb infót adni ? mert nem világos a következő mondat részlet:
    "Használva az X-Sim+LCDHype/LCDStudio plugin kombót"

Sajnos eddig előre elkészített cuccokat használtam csak, szóval sík hülye vagyok a nagyon bonyolult dolgokhoz.
  • pointer4
    Használva az X-Sim+LCDHype/LCDStudio plugin kombót, lehet kiiratni ezeket (sajna iracing ebből a szempontból eléggé szegényes):

Simulator output:

lateral acceleration
    yes

vertical acceleration
    no

longitudinal acceleration
    yes

gear switch force
    yes

Gauge output:

current speed
    yes

current rpm
    yes

current tank fuel
    no

current gear
    yes

current lapnumber
    no

current possition
    no

current tire informations
    no

temperature of water
    no

temperature of oil
    no

last laptime
    no

best laptime
    no

flags
    yes

altimeter
    no

airspeed
    no

vertical velocity
    no

attidude
    no

heading
    no

fuel flow
    no

fuel on left side
    no

fuel on right side
    no

temperature of exhaustgas
    no

oil temperature
    no

oil pressure
    no

turncoordinator
    no

ambient temperture
    no

ampmeter
    no

Special output 1
    laps remaining

Special output 2
    current round percent

Special output 3
    gametime

Special output 4
    none

Special output 5
    none

Special output 6
    none

• symbol
    nah mondjuk az még mindig vicc... mármint, hogy még mindig nincs...
    lehet a következő frissités fő szenzációja az lesz, de akkor tökönlövöm a killert :D
  • csige791
    Logitech G15 bill.-hez nincs valami cucc ? Mármint hogy kiírjon nekem valamit a kijelzőn, pl. a (nemlétező) részidőt. :)
  • symbol
    nah ebben van valami.
    GT járgányokat nyugodtan lehetne akár egybe is pakolni, ha hivatalosan is úgy vannak.

a többi más kérdés. lotust pl nem nagyon kéne összevonni semmivel. idővel kialakulhat rendszeres rajongótábora az egyes bajnokságoknak (mint ahogy van, aki most is még csak skippizik), szóval lehet jó lesz ez nah, meg csak nő azért a létszám, egy éve hányan voltunk 4-5 ezren?
    most road alatt vagyunk 12ezren, ezek közül szerintem úgy 1000 ember aktiv nagyjából roadon. de lehet sokat mondok. meglátjuk :)
  • petesilver
    thx. azóta a hátteret világosabbra vettem picit, mert végül sötétnek találtam.
  • csige791
    király lett , grat!
  • Me Ga
    Eddig mappákba rendezve volt... Ez számít? Elég vicces..
    Este kipróbálom beömleszteni őket a főmappába. Köszi a tippet!
  • petesilver
  • idevman
    "miért van a series statnál egy csomó series elé odaírva, hogy iRacing"

Az Office-t utalom meg ezert, minden alkalmazas ele odairja hogy Microsoft, utana pedig hogy 2003.
  • idevman
    "Megnéztem a setupokat, de mindegyikre azt mondja, hogy "unable to load"... Van ötleted?"

Nem almappabol probalod betolteni? A My Documents/iRacing/setups/specracer mappaba probald betenni a set-et. Felteve, hogy a Spec Racer-rol van szo.
  • csige791
    Én nem haragszom a sok verda miatt, bár jobban örülnék, ha mondjuk a corvette mellé jönne egy GT1-es ferrari, meg még valami GT1 es verda, és akkor lehetne vegyes bajnokság. ugyanígy a többi kategóriát (ahol van rá lehetőség) inkább búvíteni más autókkal, nem létrehozni 15 bajnokságot, mert így szar az egész.
    példa:
    Road bajnokságok:
    rookie bajnokság: soltice, jetta, meg még berakni melléjük 1-2 hasonló teljesítményű verdát.
    Tehát minden licenchez egy banokság lenne de az több verdával és a bajnokság elején kéne eldönteni mivel akar menni a user. A páylákat meg úgy kiválasztani, hogy mindegyik másik verdának feküdjön.
    Milyen fasza lenne mondjuk F.I.A. GT bajnokság...
    Lenne GT1
    Maserati MC 12
    Saleen SR7
    Corvette C6R
    meg valami gt1 es ferrari.
    És akkor mondjuk a GT bajnokság lenne B licence, így minden B licences egy helyen menne csak más verdákkal.

GT2
    Ferrari F430
    Porsche 997 GT3 RS
    Aston Martin V8 Vantage

Gt2 meg mondjuk C licence
    stb....

• csige791
    nekem se változik.
  • symbol
    mondjuk indicarnál már én is pillangóznék, de ez meg a Driving Force kormányoknál elég gáz, szerintem még az ember keze, ujja is megfájdul tőle... nem értem miért nem lehetett volna egy vékonyka, de erős akármit odarakni amit megpöccintesz (és elérsz normálisan) aztán már vált is. Vicc kategória ez is vazze...
  • symbol
    azt sem értem miért van a series statnál egy csomó series elé odaírva, hogy iRacing. mi más basszák meg? :D tiszta hülyeség, ha volna is értelme akkor is zavaró...
  • symbol
    Tudom hogy nem annyira könnyű, de azért a c6-osnál cak könyebb egy 700 kg-al úgy emléxem, plusz, azért erősebb 150 pacival :D
    ha ez nem lesz A-s akkor semmi... :/

nah nem is rossz :D három hónapja semmi időmérő meg etecera :) bár pár épphogy' határeset volt (forgások :D). viszont amikor ma este pár nap GT után beültem a Lotusba, hát atyaúristen... Mintha újra kellett volna tanulnom vezetni...
    link és még plusszoltam is magam :D
  • Alexease
    A V8 nem biztos hogy Class-A lesz:)
    De az a V8 nem annyira konnyu;) Szerintem Monte Carlo kategoria lehet (~1500kg tankolva, pilotaval), bar majd' 2x erosebb. De ha ha viszonyitunk, mint ero, akkor a Corvette-tel lehet egalban, mert Vette legalabb 400kg-mal konnyebb es csak 150LE-vel gyengebb:))
  • symbol
    nem mondtam hogy várok. illetve várok, de közben eddig is lotus-oztam :p csak hivatalosan nem. most már úgyis tolom neki :)

V8 meg A-s lesz az száz, elég erős, és "könnyű". :D zsir lesz
  • symbol
    nah jah, meg a faszom. bár már lehet jobb is lenne, ha úgy lenne :) bár lotusnál igy is csak két nap lehet menni :)
    nah mindegy, érdekes lesz, ők tudják... :)

nah nemsoká időmérő, feliratkozom a 21 ember mellé és leviszem közben az SR-em :DDD
  • viziloitato
    Én nem várok semmire, inkább használom, azt ami van. Nekem unalmas lenne karba tett kézzel ülni a gép előtt, és mindig az újra várni, amivel nem is megyek majd, mert kevés a jelentkező, de nem baj, mert nemsokára úgyis jön valami új, majd akkor várok arra.
  • Alexease
    Kint szinte barmelyik hasonlo, nalunk extranak szamito ilyen auto, kb ezen az arszinten van;) Csak sajna amig megveszed es behozod vagy ha iitthon veszed, maris luxus cucc:)
    Talan a Pontiac Solstice kinti ara, egy itthoni komolyabb Suzuki-val vetekszik:DDD
  • Alexease
    En mondtam:) Elobb utobb az lesz, hogy Class-C felett, egy-egy sorozattal, heti 1 nap lesznek csak futamok;)
    Ami nem gond, mert: be tudod osztani az idod, talan komolyabb lesz, ott a tobbi sorozat, lehet gyakorolni, qual-ozni vagy ott a Hosted:DDDD Ha valaki komolyabban veszi, akkor az heti max 3 sorozat lehet amugy is;) Gyakorlas/setup, qual/race, gyakorlas/setup, qual/race, gyakorlas/setup, qual/race, 1 nap pihi:DDDD
  • symbol
    nah jah :D szépek. :DD
    ezzel hasitanék az életben (is); :D

• Aceton
    Melyik Mustang nem??? :)

Nagyon off, de az új (alap)modell listaára 20.000 USD alatt van...
  • symbol
    pöpecül néz ki mondjuk :)
  • Alexease
    (Doran) Ford GT-R
  • symbol
    kössze srácok, :) akkor még mindig inkább a V8 a nyerő.

de a most felsorolt járgányok elriasztanak... :( annyira nem nő a létszám, hogy ez működjön tartósan :/
  • Alexease
    Ford Mustan FR500S
  • symbol
    amúgy megértem én az iracinget, de le kéne állniuk oké. legyen még egy V8 és még egy GT járgány, de aztán állj... semmi értelme tovább folytatni. Már most is inkább a játék tulajdonságaival kéne hódítania a játéknak... (csak hát nincs nagyon eddig mivel, mert vannak nagy hiányosságok) szóval... ideális ív, poros ív, gumik, időjárás minimálisan de normálisan, fasza telemetria, meg ilyenek, ezekkel sok mindenkit meg lehetne győzni más táborokból.

eldobom az agyam, ha jövőre is jön még (fél évenként számolok 4-et) 8 új kocsi... mert akkor lassan az lesz, hogy minden bajokságra egy időpontban lehet csak jelentkezni, ergo ugyanaz lesz majd mint egy privát bajnokság. NEM és NEM látom át a koncepciót.
  • Alexease
    A Mustang az uj, a "GT-s", a Corvette-hez hasonlo parameterekkel. De lesz Ford GT is, amivel a FIAGT-ben mennek (az konnyebb, erosebb).
  • Aceton
    Nem tudom, nem követem annyira a híreket, így nem számolom visszafele a napokat, aztán meg esetleg csalódok. Valaki úgyis beírja ide, hogy megjelent, akkor megveszem... :)
    Hogy melyik lesz hozzá pontosan azt nem tudom, de ha az összes típusa kijönne, megvenném mind (bár értelme nem volna (de legalább rímelne...))
  • Alexease
    A V8 biztos jon, de nem biztos, hogy legkozelebb:) Vagy februar vagy majus eleje. A masik ket Ford-rol sem tudni semmit. De kozben johet a Mazda MX5 vagy a Formula Ford is:D
  • symbol
    az melyik lesz pontosan? (annyi van belőle...) :D
    vagy valami adatot, milyen erős, meg mennyi a súlya? :)
  • symbol
    jaja, ezt én sem értettem :( ott vannak a fokok, de nem változik semmi... mondom lol. akkor tudnám minek van ott az infopanel. a nagyfőnökök erre vagy azt mondják, hogy hát csak a telemetria nem működik, de simán lehet, hogy a gumi tényleg nem változik soha semmit :DD (nah jó, azért néha lehet defektet kapni :D)

amúgy kössz neked is alex :)
  • Aceton
    Remélem a Ford Mustang beelőzi :)