25347
  • csige791
    en megyek
  • Alexease
    Egyelore meg a mai versenyre sem jelentkezett senki:) Azert nem artana, ha beirna legalabb 8-10 ember, mert 2-3 indulora nem sok ertelme van eroltetni (foleg hogy penzbe kerul).
  • viziloitato

A pályaismétlődéstől nincs rosszabb szerintem, igaz én könnyen beszélek, mert minden megvan, amit csak kiadtak. Ha egy versenyen nincs előtted, mögötted valaki, akkor teljesen mindegy, hogy rövid, vagy hosszú a pálya, unalmas lesz, legyen a vezetett autód Riley, vagy akár Solstice. De viszont, ha versenyben vagy valakivel, és nagyon nagy versenyben, akkor még hosszabbítanál legszívesebben a 2,5 órás versenyen még vagy 2,5 órát. :) Ha a többiek is úgy akarják, akkor mehetünk heti két versenyt is, egy rövidebbet, és egy hosszabbat. Még senki nem írt privátot, de nem is kell kapkodni, mert a 3 hónap hosszú idő. Majd havonta kirakom ide, és majdcsak lesznek válaszok.
  • VO101 tvr
    Egy-két észrevétel kéretlenül, de jó szándékkal :)

Kiadások növelése-csökkentése tekintetében nem az autó számít, hanem a megvásárolandó pályák száma. Az autó a legolcsóbb tétel és ez egész bajnokságon át használható, nem csak egy versenyre szól.

Autók közül én egyfelől a Solstice-t, és a Jetta-t tudnám elképzelni, egyfajta széria kategóriaként. Setup-olási lehetőség hiányában itt a pályaismeret és a vezetéstechnika a döntő. Kevesebb felkészüléssel is el lehetne indulni benne, ha nincs valakinek ideje setup készítésre.
    Másik kategóriaként valami gyors, setuplható, igazi hosszútávú autó lehetne, Dallara, Riley, Corvette, esetleg igény szerint Impala vagy MonteCarlo.

A pályák közül a nagyon egyszerű és rövid alap pályák (LimeRock, Summit, Jefferson) talán túlontúl unalmassá és monotonná válhatnak ilyen hosszú verseny alatt.
    Klasszikus, lendületes "régimódi" pályákon élvezetesebb menni (Watkins, Mosport, Silverstone, RoadAmerica, RoadAtlanta stb) Inkább ezek legyenek többször. :)
  • Alexease
    Mivel mar biztos, hogy 1-2 ember lemondta, nem tud jonni, dolgozik stb., lehet tudni hogy mennyien lennenk az esti versenyen? Mielott Szecsi elinditja a szervert, nem artana egy pontos letszam, mert 3-4 emberrel nem biztos hogy megeri a buli.
  • pointer4
    Akkor vegyél egy usb-s, 7'-9'os moncsit. Vagy köss rá egy harmadikat :D
    A drótok miatt meg ne legyél nyűgös, legyél hetero!
  • petesilver
    Neem késő, köszi! 8-ig bent vagyok, most amúgy is sokan vannak :(

THX!
  • Alexease
    Dallara garage kepernyok (ha meg nem keso, most tertem magamhoz, a reggeli fekves es az uveg Rum kicsit fejberugott:DDD):

- iRacing_Dallara_Garage_Chassis.jpg
    - iRacing_Dallara_Garage_Drivetrain.jpg
    - iRacing_Dallara_Garage_TiresAero.jpg
  • petesilver
    Akkor ez ugrott, mert eleve 2 monitor most rá van kötve, én meg nem rángatom azt minden alkalommal. Bár van egy komplett Conceptronic, vagy D-Link elosztóm valahol.... ÁÁÁÁ, új pici monitor, méég több kábel! ÁÁÁÁ. Marad így. Eleve van az aztali 21 colos CRT, arról váltom át a cockpites Samsung TFT-re ha versenyzek.
  • pointer4
    Ahova általában a képernyőket :D a Videókártyára :D
  • viziloitato
    A VGA-n 2 db DVI van, utána már csak driverben kell beállítani.
  • petesilver
    A másodlagos képernyőt mire kell kötni vajon?
  • viziloitato
    iSpeed

Ez már használhatóbb, mint az előd, igaz 2 monitor kell hozzá. A mikrofont elfelejtettem bekapcsolni. :)
  • symbol
    ezt hogy sikerült? :(
    link
    iDelta EDP Client?
  • symbol
    na néé :D
  • petesilver
    Alex! Csinálnál nekem ha megkérlek screenshotot a Dallara setup opcióiról? Melóben vagyok, remélem lesz időm utána nézni. Ha összejön, akkor előre is thx!
  • viziloitato
    2010 ötletek

A mostani 12 hét csak teszt egy komolyabb bajnokság előtt. Ezek már fél éves bajnokságok lennének. A versenyek hossza 2-3 óra lenne. A két kiállásos minimum meglenne, az unlimited fast tow megmaradna, a pontozás maradna úgy, ahogy leírtam korábban. Ezek még változhatnak, van 3 hónap a felkészülésre. Addig utánajárok ennek-annak, aztán meglátjuk mit lehet kihozni ebből az egészből. Hogy ne legyen káosz mindenki küldje el privátba, hogy melyik 2 bajnokságban indulna. Azért 2, hogy ne legyen nagyon nagy a széthúzás. A pályákon lehet változtatni a kiadások miatt, én azért írtam lehetőleg ismétlődés nélkül, hogy ne legyen unalmas. Remélem az árcsökkentések miatt, most egy kicsit jobban vásárolnak majd az emberek. Alex cucca segíteni fog benne, de erre még rátesz pluszban, hogy korlátozzák az indítható pályákat, ezért a sorrend nagyon bizonytalan, de a pályák maradnának, ha lehetséges az indításuk.
  • mkn
    Egy kis "újdonság": http://www.nessoft.com/ispeed/
  • mkn
    Sajnos én is hasonló helyzetben vagyok. :(
  • Alexease
    Talan celszeru lenne kesziteni egy palyaklistat, hogy kinek melyek vannak meg, igy palya hiany miatt nem maradna i senki.

Ha OK, nekem johetnek a listak privatban, ha nem akartok gepelgetni, akkor ezt a batch file-t (tracklist.bat)futtassatok az ..\iRacing\Tracks konyvtarban, es az elkeszult tracklist.txt-t kuldjetek el nekem.
  • PolDoc
    Erre a versenyre de beneveznék én is, de a pálya hiányzik, a micsodám meg fontosabb :). Sebaj, két hét múlva számíthattok rám is.
  • VO101 tvr
    Na éppen az ilyen versenyre (lenne) való a Riley :)
  • petesilver
    Ezt mered kérdezni az iRacing Maratonbajnokától? :)
  • Alexease
    Nem lesz sok?:) Eleg munkas az auto, talan sok lesz mar a hiba 2 ora utan:)
  • viziloitato
    Igen, 120 körös lesz. 2 kiállás elég lesz.
  • petesilver
    Ez olyan Cartonos pillanat, berugózik, hogy aztán szemillantás alatt elillanjjon olyan felhőcskéket maga mögött hagyva :) Nagon LOL! :)
  • petesilver
    Szecsi könyörgöm!!! Fekete autó pont fekete háttérrel???? Így nem mutatkozik meg az igazi szépségük!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :)
  • Alexease
    ~120 kor;) A benyot nem tudom, de talan 3 kiallas:)
  • viziloitato
    1000 kör :D:D:D:D megyek megnézem, hogy két kiállással hány kört kell megtenni.
  • viziloitato
    ESC, majd Fast Tow asszem így van kiírva.
  • Alexease
    Szokasos reset gomb:) Annyi a valtoztatas (2 update-tel ezelotrol), hogy nem csak visszatesz a pit-be, hanem tavolsagtol fuggoen visszaszamol X masodpercet. Van gyors vontatas, kissebb sorozatokban, ott meg autot is javit (resetel). A hosted szerveren korlatlan gyors vontatas lesz bekapcsolva:)
  • pointer4
    Azt hogy kell? Abból kimaradtam.
  • csige791
    ok, megvettem, max csajom levágja a f*rkam.
  • csige791
    Nincs new hampshirem.
  • csige791
    Szecsi bemutatkozó interjú
  • viziloitato
    Ja, a vontatást használjátok, ha teljesen lezúznátok az autótokat, akkor teljesen új autóval indulhattok a pitből.
  • Alexease
    2,5 ora verseny?!:) Nem 1,5 ora?:)
  • pointer4
    Meló...
  • viziloitato
    Holnap 16:30-kor indítom! Skip Barber - New Hampshire - Road. A múltkori időbeosztás lesz, ami 60 perc gyaksi, 30 perc qual, és kb 2,5 óra verseny lesz. Aki tud, az jöjjön!
  • Alexease
    Beprobalkoztam egy versennyel, de nem jott ossze:D
    Gondoltam, megjavitjak a pit-ben, biztam bennuk, de nem sikerult nekik:DDD