25347
-
#9665 pedig esküszöm, tudok magyarul!!!! :) csak ritkán olvasom vissza amit begépelek, gépelni meg nem tudok :) -
#9664 Skippyt én nem találtam :) szóval azt is jelöltem volna, így a skippi mehet fel 4-re:) a netese már jelltem, sorry :) -
#9663 "Hát ez a setup nem egy rFactor vagy LFS...ezen javíthatnának."
LFS-ben a következő patch-ek valamelyikében (talán pénteken ) csökkenteni fogják a setupolási lehetőséget. Elég érdekes, hogy pl egy XFG-t ami egy utcai autó, jobban lehet állítgatni mint egy F1-es verdát. Ezért megpróbálják az iRacing-hez hasonlóan csak a valóságos állítási lehetőségekre csökkenteni a setupolási opciókat. Az rFactort meg inkább hagyjuk. -
#9662 Sajnos a FOV monitoron, 2D-ben eleg nehez szules. Igazabol 150-170 fok kozott latnal, de azt szimulalni a 30-40 fokos betekintesi szogu monitoron nehezkes. Persze lehet, a FOV-ot lehet allitani, es ha az ulest is lehetne, mar mukodik is;) Csak probalnak real maradni es/vagy vaskalaposak;) Mukodhetne, mert az elso hivatalos kamera editorban mukodott a cockpit is, bar csak visszajatszasban.
Azert az ulespozicio allitas jo lenne, meg ha minimalisan, akkoris.
A sebessegerzet ugyanez miatt "szar"...
3 monitor vagy hasonlo, es akkor nincs (akkora) gond;) -
ratb #9661 Köszi a választ!Az ALT+Tab az ugye poén volt?
Elég gyenge ez így,a FOV-ot felteszem 115-re kihasznlva
a 16:9-es monitort(szuper a sebességérzet így),de hát az ülést csak előbbre kéne már állítani ilyen fov mellett:(
Meg egy kispárna is jól jönne a vezetői ülésbe:(
Ha a Fov-ot kicsire veszem ,akkor meg túl közel a műszerfal,de a legrosszabb,hogy 100km/h-nál ugy jön az aszfaltcsík mint ha 30-al mennék :((
Hát ez a setup nem egy rFactor vagy LFS...ezen javíthatnának. -
#9660 Es ha mar van normalis webes kerdoiv (banner alatt a link!), akkor az enyemet veglegesitettem, es hogy nem vesszen karba, kiertekelem szoban es kiteszem kepkent, linkkent:) Bar sok ertelme nincs a reszveteli arany miatt:D
Ez elsosorban nem a bajnoksaghoz lett volna felmeres, hanem egyszeruen, hogy kiket, mennyire es hogyan erdekelne egy-egy hetvegi free fun race:) Kinek milye van, hogy s mit szeretne.
Bar nem vagyunk sokan a topic-ban, de ahoz kepest is kevesen, osszesen 6 db (hat darab:P) visszajelzest kaptam. Bar valszeg a bena PDF-es megoldas is ra tett egy lapattal (remelem):P
Az hogy a tobbieket, akik idejarnak, elofizetesuk is van, hivatalosban meg versenyeznek is, hogy miert nem erdekli egy hetvegi funrace, az mar mas kerdes:)
De arra jo volt, hogy mar igy 6 embernel is fel lehetett merni, mennyire maceras egyeztetni:)
AUTOK:
6 emberre, 100%-osan nem volt dontes, nincs kozos auto:) 5 emberrel (83.3% :P) lehet mar inditani, haromfele autoval (Solstice, Radical, Corvette). 4 embernel mar 7 autobol lehet valasztani.
VERSENY HOSSZA:
Eleg vegyes a hozzaallas, igy 4 emberrel lehet csak inditani, ami 60 perc. A masodik legnepszerubb a 90 perc, 3 emberre;)
VERSENY IDOPONTOK:
Itt sem jobb a helyzet, 4 embernel van dontes, a 18:00-21:00 kozotti idoszakban.
PALYAK:
6 embernel a 37 palyabol osszesen 3 (harom:P) palya egyezik (Laguna, LimeRock, Watkins). 5 emberre mar jobb a helyzet osszesen 7 palyaval;) 4 emberre 13.
VERSENY FORMA:
Road-on mindenki megy, ezzel nincs gond, de az oval csak 50%-os.
VERSENY NAPOK:
Ez is necces:) Dontes nincs, 6 emberre nem lehet inditani;) 5 emberre igen, es az a vasarnap. A masodiklehetoseg a szombat, 3 emberre;)
Termeszetesen, ezek kerdes szerinti statisztikak, nincsenek keresztbe vizsgalva, igy a helyzet ennel csak rosszabb lehet:)
iRacingHostedStatisztika_03.pdf
-
#9659 Köszi Toya, megnézem...egyébként a sok baleset borítékolható, megint azok vannak többségben, akik max öt kört mennek egyben...és a prac-en is füstmérgezést lehet kapni a sok pörgő-forgó-repülő autó között... -
Toya #9658 Hátsó szárnyat rakd negatívba 4.5-re, az elsőt pedig valahova 2-4 közé tetszőlegesen ízlésednek megfelelőre. Az enyém is lassú, de legalább lehet vele menni...nem indul meg a kocsi.
Az a gyanúm itt amúgy sok baleset lesz. -
#9657 Hát a kutatómunka soha nem volt erősségem. Csináltam egyet, ami egész használhatónak tűnik, csak az első öt kör életveszélyes (az egyes és a kettes kanyar nagyon szemét). Utána jó, csak egy mp-cel vagyok lassabb körönként, mint mindenki más...szóval nem stabil, viszont cserében legalább lassú! -
#9656 -
#9655 DE lehet nézetet váltani! Alt+Tab-al. Csak nem érdemes :D -
#9654 Volker apó még nem csinált? Amíg fun-ba lehetett nyomni, csak gyártottak. rükkös lesz így az új aero setupohatósággal. -
#9653 :DDDDD
nézetet sehogy. live-ban csak cockpit-ban lehet vezetni. visszajátszani viszont annyi kamera van, hogy beszarsz.
ülést, csak előre és hátra (nah jó, inkább csak a látószöget lehet állítani, a beállításoknál) -
ratb #9652 Hi!
Hogy lehet nézetet váltatni a játékban,nekem a C-re nem
történik semmi.Nem lehet átdefiniálni a kiosztást?
Az ülés pozíciót lehet állítani? -
#9651 Ha valakinek van egy használható setupja a Dallara-Indianapolis kombóhoz, kérem szépen, ossza meg! Thx... :) -
#9650 [/URL]
Itt lehet megnézni a többit, amit csináltam: [URL=http://kep.tar.hu/petesilver/50658809#2]Season 4 Schedule Wallpapers -
#9649 kössze csige meg alex! :)
petesilver: engem is érdekelne szvsz :) -
#9648 elküldtem...tökyo -
#9647 Király lett! -
#9646 Persze lehet olyat is, hogy csak a kész heti psd, és csak a háttereket gyártja alá, aki akarja. Akkor xls.el nektek nem kell bajlódni. -
#9645 Kérdőív az I. Magyar bajnoksághoz. 99.9%, hogy működik. -
#9644 Ez majdnem olyan :) De ha kell pdf tutorialt csinálok, egyszerű műveletek, bár vágni is kell, de egyszer megcsinálod a tutorialt és már tudod is utána! -
#9643 Olyan kellene, hogy csak beírjuk az autó típusát és a háttér, meg az adatok a helyükre kerülnek...mert engem pl hiába érdekel, a szaktudásom max ennyihez elég. :))) -
#9642 engem érdekel a dolog szerintem. -
#9641 Megpróbálom megcsinálni az űrlapot amit alex csinált egy másik módszerrel. Ha müxik akkor kb félóra múlva belinkelem. -
#9640 Kérdés:
Érdekel-e valakit a heti naptár? mert ha igen, és minimálisan ért photoshophoz, akkor Alexnek lenne extra feladatom. 2 fájlból csinálom. XLS-ben vannak a keretek, szöveges részek, időpontok, pályák, ezeket kell hetente átírni. Típusonként külön munkalapokon az oszlopszélesség etc.... miatt. Ezeket kijelöl egyenként, copy. A másik a PSD fájl. Itt van minden layerenként, ugye itt vannak állandó design elemek lockolva, és a heti változókat új layerre kell simán a paste funkcióval berakni, a helyére igazítani, és kész is.
Amiért ezt leírtam, az az, hogy mindenki, akinek kedve van ilyet csinálni, saját maga csinálhatna hozzá hátteret pl. kedvenc autójával kedvenc pályáján replayből tetszőleges kameraállásból wallpapert gyárt, azt berakja a psd fájlba háttérként, bizgeti olyanra hogy magának jó legyen, majd a végén elmenti a hátteret.
Ha ez így bárkit érdekel, akkor azért kéne Alex, hogy feltöltve linkelni tudja a hozzávalókat ide, vagy az iGarage kapna Scelude Wallpaper menüt esetleg.
Alex után szabadon kávézás közben ötleteltem ezt :)
Vélemény? -
#9639 Simán megéri az árát, hogy kitölthessük! :)) -
#9638 Elméletileg akinek csak Acrobat Reader-je van, az csak olvashat/nyomtathat, akinek a Professional van, az szerkeszthet is. Nekem prof van, működött is minden. -
Me Ga #9637 Nekem viszont műxik... nem értem. -
#9636 Nem úgyvan ez a pdf dolog, hogy csak az tudja szerkeszteni aki fizet a progiért. Ingyen csak olvasni lehet, de lehet rosszul tudom. -
#9635 nem műkszik :( programmal nem :( csak desktop -
#9634 Amugy ez a PDF adatlap, ugy nez ki, macerasabb mint gondoltam:) Tobbeknel nem mokodott a kitoltes, legalabbis nem mentette bele a valtozasokat. Valszeg naiv voltam, es DTP-s fejjel azt hittem, hogy ez akkora szabvany es mukodokepes dolog minden gepen:) Az hogy most valami virusirto/spam cucc fogja meg, vagy a bongeszoben benyilo valami, vagy esetleg a nem Adobe cuccal szerkesztve ilyen (plusz verzo), az passz:)
Persze, korrektebb lenne, ha irnek egy web-es adatlapot, azonnali statisztika keszito modullal..., de ehez a nehany adatlaphoz, kicsit luxus lenne:D
Ha nem nagy macera, akkor johet screenshot-kent vagy szoveges file-kent is. -
#9633 Koszi, igazabol tudtam, csak mindig elbenazom:)
A kerodivben nem (ott ugyis tuti van meg boven gepelesi hiba:P), de az igarage-ban javitottam. -
#9632 Alapvetoen nem erek ra, mostanaban szetszort vagyok:D Es igaz, hogy szamomra az egesz csak funrace, hobby, vagyis nem erdekel a helyezes, a pont, a bajnoksag, csak az elvezet miatt autozom, de azert egy publikus szerverre azert nem mennek be nulla gyakorlassal, nem is magam miatt, hanem a tobbiek erdekeben:D Ne legyen gond, es tudjak menni barmikor barmilyen iven, ha nagyon valoszinuleg problema van a palyan:D
Azert egy Magyar funrace kicsit mas;) Tudom ki milyen, mennyire tolja, mire szamitsak, nem kell felnem, hogy "csak ugy" idiotasagbol, turelmetlensegbol kiutnek:)
Igazabol csak azert zsinnyegtem, mert furcsa volt, hogy itt egy jo progi, jo autokkal, valtozatos korrekt palyakkal, "ingyenes" hetvegi funrace lehetoseggel, csak "topiclakokkal", Magyarokkal, es uresen tatong a szerver...
Az hogy veresen komoly bajnoksag legyen, pontozassal, miegyebbel, az mar aznnyira nem izgat;D -
#9631 szecsi beszólt, hogy futtassam ablakban az iR-t :D hát végülis :D de várom a mégjobb ötleteket :D -
#9630 húú, ha ennek utánanéznél... :D
iSpeed az nagyon pöpec, ha be lehetne lőni kicsit átlátszóra, akkor nagyon istenes lenne átmeneti megoldásnak, ha még konfigolni is lehetne... csúcs lenne. :) előre is köszi, mert én nvidia controlban nem sok mindent szoktam állítgatni, nem tudom hogy kéne belőni.
Lotus-osra még írok este :) -
#9629 Most jutott eszembe: ispeednél a kijelzőt nvivia kártyánál szépen lehet konfigolni, de valahol tuti láttam always on top funkciót. ez esetben sarokba felrakva megy ez játékon belül is elviekben, ha már kényszeresen látható maradhat. Ilyenkor viszont jól jöhet az nvidia opció, melynek keretében lehet állítani az átlátszóságát. ez most melóból cigiszünetben jutott eszembe, kipróbálni neem tudom :( -
idevman #9628 Helyesbitek:
Evora 124
-
idevman #9627 Alex, maximalis reszemrol az elismeres es a tisztelet ahogy probalod megalapozni a magyar futamokat, de Lotus rajongokent meg kell jegyeznem, hogy a kerdoivben a LotusF1 1979 mint auto tipus hibas. A 79 nem ev, hanem tipus szam. Ez az auto 1978-ban vitt mindent, 1979-ben mar a Lotus 80 futott:
http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_79
A Lotus nem szarozott sokat a tipusok szamozasaval, mindig csak letepte a kovetkezo sorszamot, fuggetlenul attol, hogy versenypalyara vagy utcara szanta a tipust.
Biztos mindenki halott mar a Lotus 7-rol (Lotus Seven):
http://en.wikipedia.org/wiki/Lotus_7
Az aktualis utcai autok kozul pl. az Elise a 111, az Evora a 123. -
idevman #9626 "Lotus setup-ról ugye a mai napig nem jelent meg hivatalos leírás"
Nem hivatalos, de Volker:
http://members.iracing.com/iforum/thread.jspa?threadID=52992&tstart=0
Es a set-jei:
http://www.setup-guru.com/lotus-79