25347
-
#9705 Regebben ugy voltam vele, az hogy nincs reszido, kellemetlen, hianyossag, de nem annyira ciki, mert gondoltam, annyira az NR2003-bol fejlesztettek tovabb, annyira NASCAR, hogy nem akartak/tudtak beleganyolni. Talan technikailag sem tudta, mert csak elejet-veget szamol es levagasokat.
De amiota letezik kulso programozotol reszido es telemetria, azota mar eleg ciki a dolog;D
A telemetriat meg megert(ett)em, lehet hogy annyira engine-fuggo, vagy annyira online-osra szeretnek, sajat feluleten megjeleniteni, vagy valami uzlet, liszensz es penzert adni (:D), hogy hosszabb ido a fejlesztes, teszteles.
De a reszido nem lehet ennyire bonyolult:)
Bar ha korrektul szeretnek megcsinalni, "lebego" palettaval, barhova elhelyezhetoen, konfigolhatoan, esetleg masodik/harmadik monoitorra stb., akkor mnacerasabb... de hat mar azis letezik ugy-ahogy kulso programozotol:D
Persze, kozvetlenul engine-be programozni mas, figyelni az idozitesekre, a megjelenitesre stb., de legalabb ugyanannyival egyszerubb is:)
De eleve az egesz update-konvepcio viccces, mert:
- vagy mar tavaly kesz volt minden (megiscsak evekig fejleszgettek), de igy 3 havonta csurgatjak az ujdonsagokat, hogy nagyszamban lehessen teszteni;
- vagy hasonloan kesz volt mar, de azert, hogy fenttartsak az erdeklodest, 3 havonta adnak valamit:)
- vagy valoban folyamataban fejlesztik;) -
#9704 Qual előtt még volt oldal, most meg maintance van. Ilyenkor megmarad az időm amit qualon mentem, csak mert javítottam 3 tizedet. -
#9703 brrr. erre jó, de semmi fejlesztés... fasza. a részidőn meg röhög a vakbelem. nincs egy lúzer programozójuk, illetve még "lopni" sem tudnak?
szánalom. -
#9702 bazze, volt valami kiírva, mert ez már nem kevés idő.. -
#9701 bárcsak részidő is jönne... :) -
#9700 Ha részt akarsz venni mindenképpen jelentkezz. Ha nem tudsz indulni nem baj, de jelentkezz.
Tehát:
Ha jelentkezel, de nem tudsz indulni az nem baj.
Ha nem jelentkezel akkor nem indulhatsz akkor sem ha tudnál.
Elég "sokat" agyaltunk rajta Szecsivel, hogy összehozzuk a versenynaptárt, alex meg én is sokat dolgozott a kérdőíven. Egy jelentkezés kb 2 perc (sajnos regelni kell az oldalra hozzá, de ez máshogy nem megoldható) ennyit csak kibírtok.
A vége nem csak neked szólt. -
idevman #9699 A jelentkezes jar valamilyen kotelezettsegel? Ha nem jelentkezek attol alkalmankent reszt vehetek a futamokon? -
#9698 már töltöm is -
#9697 Akit esetleg érdekel: a racing undergrounod fent van dvd-ben a teljes Skip Barber Racing School video anyag, címe:
Skip.Barber.Going.Faster.DVD.MPEG2.English
A könyv sajna nincs, de ez se rossz. -
LESCO #9696 "de a promo egy hónapon nem jutottunk túl"
Sztem ez nem csak a pénzen múlik... Inkább azon, hogy valaki lát-e fantáziát az ilyen módon szervezett és felépített autóverseny szimulációban. Mert van a másik lehetőség, hogy letorrentezek egy progit, aztán játszom offline, egyedül. Vagy jelentkezek egy online bajnokságra, aztán vasárnap este 8-ra ott kell ülnöm a gép előtt, ha nem érek rá, akkor meg megüt a guta.
Te is tudod, miért hagytuk abba az IL2-t... Már nem lehetett megoldani felnőtt fejjel (és időbeosztással) azt, hogy ott üljünk a lobbin, jókat dumáljunk egy órán keresztül, amíg várjuk az ellent... Persze régen, mikor mindenki egyetemista volt, akkor ment.
Ha a pénz oldalát nézzük, nekem megér havi 2000 forintot (vagy 3-4 sört) az a rugalmasság, amit ez a program nyújt.
Ja!
Jelentem, túljutottam a promó hónapon... :) -
#9695 Azt meg hiszem! :) Úgy jellemezném, hogy bádogdobozzal az autóversenyzés bölcsőjében! :) -
#9694 Vasárnap nem indítok semmit kizárólag magyaroknak. Majd jövő héten vasárnap. Amit indítok vasárnap az Late Model @ Watkins Glen Boot, ami nyitott lesz. Kicsit később indítom majd, mint szoktam, 19:00-kor. Setupot teszek a garázsba. Akinek van kedve, az ne habozzon, nagyon nagy élmény! -
#9693 Bajnokság tervezet Azért oda írtam, mert ha van változás akkor tudom szerkeszteni.
A naptár ez és ez alapján készült. Sokat nem lehet rajta változtatni sajnos.
Jelentkezés a bajnokságra -
#9692 Szerintem ha egyszer kéne fizetni a "keretprogramért" és utána "csak" megvenni a pályákat + autókat sokkal jobb lenne.
akkor olyan mint egy sima játék, kifizeted + dlc-k. Esetleg hogy indulhass bajnokságban lenne nevezési díj, de jóval kevesebb mint az előfizu. -
#9691 Hiaba csokkentenek arat, azzal nem fog linearias novekedni az elofizetok szama:) Az atlag jatekos 1 jatekert is nehezen fizet ki 5000 HUF-t. Aki nagyon komolyan gondolja, az 1x8000 (jatek ara) plusz evi 1x4000 (bajnoksaghoz szerver). Ennyi penzert iRacing-ben nem jutna messzire (~6 honap elofizetes, alap autokkal, 3 road palyaval:) Ha csak egy alap bajnoksagot szeretne futni (pl. Skippy+palyak) az meg ~25000 HUF:)
Eleg korbenezni, pl. az LFS-t kb. 50% vette meg, a 7 ev alatt (~8000 HUF). Az ISI/SimBin cuccoknal nem tudom mekkora az arany, de valszeg eleg sok a warez. Sokan mar 2-3000 HUF-os tetelnel vettek meg es/vagy 1990 HUF-ert sem akarjak...:) -
VO101 tvr #9690 Az a baj, hogy az árakkal és az európai népek elhanyagolásával elgaloppírozták magukat iRacingék... Ezért vagyunk ilyen kevesen. Több ismerőst is "rádumáltam" a dologra, de a promo egy hónapon nem jutottunk túl. És ez egyértelmű, hogy a pénzen múlik.
Ha megnézi bárki, hogy a HTCM3 mennyi indulóval megy (a kb 45 ember 2 teljes szervert tölt meg), ez tökéletesen egyértelmű. Pedig a Race és klónjai mind tiszta pénzlehúzások.
Egyébként egyre inkább észrevehető, hogy az iR is kezdi belátni, hogy túl drága még az USA-ban is, nem szaporodik az aktív játékosok köre a várt tempóban... Kb 50%-al kellene levinni az áraikat és talán... -
#9689 Ezt még érdemesebb, ez is nagyon jó!!
Springer.Vehicle.Dynamics -
#9688 CTRL-F12 -
VO101 tvr #9687 A replay-ekben hogyan lehet előcsalogatni a sok új kameranézetet? Nem találok erről leírást. -
#9686 érdemes egyszer átfutni :)
Automotive_Science_and_Mathematics -
ratb #9685 azt látom ,hogy istenítik... Nekem régi álmom egy olyan valósághű FFB megoldás,hogy ha nem nyomom ki a kuplungot megálláskor akkor láss csodát beremeg úgy a kormányom ,hogy beremeg a monitor is...és lefullad a vas. -
#9684 Allitolag nincs kesz a teljes "hajtomulanc"/kuplung fizika, ezert nincs manualis lehetoseg es/vagy lefulladas, es ezert nyomja automatan a feket, kuplungot:/ Nekem is b*ssz* a csorom, foleg hogy istenitik a fizikat. OK, hogy versenyben "felesleges", de akkoris:D Nagyobb gond a fek/kuplung/stb melegedesek, kopasok, hibak. Pontosabban, az ezeknek a hianya:D -
#9683 Kulonbseg lehet a "palyak meglete" es "melyiken versenyeznel" kerdes kozott;) Mert lehet, hogy LimeRock vagy Laguna "ingyenes" es biztos meg van mindenkinek, de az mar nem olyan biztos, hog mindenki szeretne rajta versenyezni;)
A Centripetal palya vicces, de ha mar benne van a listaban, miert ne:DDD -
#9682 19 visszajelzés után 3 embernek van meg az összes pálya. Ha mondjuk 10 embernek megvan pl Road America de cak 5 akarja tolni rajta akkor csak 5 szavazatot kap. Mondjuk Watkins Glen is meg van ugyan annak a 10 embernek, de az is csak 5 szavazatot kap. Így mind a 2 pálya kiesik a körből. Miközben megvan mindenkinek. És lehet csak 8 pályára szavaz mindenki , miközben lehetne 10 egyező is.
-
ratb #9681 Mikor próbálják meg az iRacingben a többi szimulátor által képviselt vonalat követni,miszerint ki lehet kapcsolni az automata kuplungot.Vagy az is a setupolási
opciók csökkentésének áldozata lett? -
ratb #9680 PLR -
ratb #9679 Én látószögröl,meg üléspozícióról beszéltem és erre értettem a setupot ,nem a futóműre :O
Ja az erfaktor meg egy kalap szar :OOO a PRL filéjével együtt :O -
#9678 nincs -
idevman #9677 Tovabbi szigoruan joindulatu eszreveteleccske a kerdoivekkel kapcsolatban:
Van-e ertelme, a mely palyakkal rendelkezel kerdes lehetseges valaszai kozott szerepeltetni az elofizeteshez ingyenesen jaro palyakat?
Van-e ertelme, a mely palyakon versenyeznel szivesen kerdes lehetseges valaszai kozott szerepeltetni a Centripetal Circuit-t? -
#9676 Engem is érdekelne. Egyszer el is kezdtem ez miatt lefordítani webforditóval de nem jött össze. :) -
#9675 csige, az első kérdést el se olvastam :D azt hittem az a kérdés, melyik pályákon tolnám, nem pedig hogy melyik van meg. :D
szal nekem a pályák majd mind megvannak.
bár ez nem oszt szoroz, 7 ember egy futamra még mindig kevés szvsz.
az a gond srácok, hogy erről a game-ről nem cikkeznek gamestarokban szerintem meg ilyenekben, mig a GTR2 meg LFS, meg anno f1c meg GPL simán belefértek. Ha csak 20-50 ember kipróbálná a cikk miatt már jó lenne...
Az iRacing a másik geci, meg baszod drágán szállítják ki a sapkákat meg ilyeneket. az egy éves előfizetés mellé meg járhatna egy ajándék póló vagy nemtom, és azzal ők is jól járnának... dehát... -
Me Ga #9674 Ez jól hangzik! -
#9673 Én minden varázssetet megpróbálok "magamra igazítani"...szóval részemről maximálisan támogatom az ötletet! -
#9672 Belemerültem kicsit a setupolás megértésébe. Kérdésem az lenne, hogy magyar nyelvű leírásra a részetekről lenne igény, vagy untig elég ha leszedtek valami setupot valahonnan, aztán azzal mentek?
Csak azért kérdem, mert a DRAFT-ban is Alex véleményét osztják ( mert igaz :) ) hogy nincs magic setup, mivel mindenki más stílusban vezet, és ahhoz kell igazítani az autót. -
#9671 Egyszer gamestar.hu-n valami "szimulator" hírhez bekommenteltem, hogy megkene nezni iracinget és akkor nem mondanák azt mittomén melyik tragyara, hogy szim.
A tobbseg azt se tudta mi az az iRacing.
Mi lenne ha írnánk valami ismertetőt (ehhez én hulye vagyok) és elkuldenénk ilyen ujsagoknak. Lehet none a Magyar elofizetok szama. -
#9670 Azért ez nem egy átlag szórakozás, rétegtermék, a 15 is szép már szerintem. -
#9669 Én jobban örülnék 30 indulónak.
Iracing.com még mindig nem tudta eldonteni, hogy hasznalhatjuk-e az iracing.hu-t.
-
Na, akkor én gratulálnék elsőként mindenkinek, és meg is köszönném a részvételt! Ez a 15 szavazat már van olyan mennyiség, ami igazán szép kicsiny fórumunkból. Ha minden versenyen csak a felének sikerül elindulnia, már jó! Szerintem! -
#9667 15 visszajelzés után az állás (M.B. kérdőív)
Pályák:
3db 100% : Laguna Seca, Lime Rock Park, Road America.
Ezért ezekből és az alap pályákból lehet építkezni.
Autók:
Skippy és Corvette 7-7 szavazat.
Ha ez nem változik, akkor 2 lehetőség van. Kiválasztjuk a Barbert, mert egyszer már meg lett beszélve itt a fórumon, egyébként is sokkal izgalmasabb futamok lehetnek vele, vagy majd kirakok egy szavazást a weboldalra, ahol csak ez a kettő közül lehet választani.
Verseny forma: Road 100%-os. Oval 30.
Verseny hossz: 90:120 perc 60:50% A többi elenyésző.
Időpontok:
16:00 1 10%
17:00 2 20%
18:00 3 30%
19:00 4 40%
20:00 3 30%
21:00 2 20%
22:00 1 10%
Ha esetleg még nem töltötted ki itt megteheted:
Kérdőív -
VO101 tvr #9666 A visszajátszásokban hogyan lehet előcsalogatni a sok új kameranézetet?